Találatok a következő kifejezésre: Olyan angol keresek (59 db)

Olyan oldalt keresek, ahol levelezhetnék olyanokkal, akik magyarul szeretnének tanulni, de jelenleg angolul beszélnek. Van ilyen?

Én angolul szeretnék tanulni t?lük.

Legjobb válasz: www.sharedtalk.com hogy ez mennyire hatékony, hogy a fele energiád arra megy el, hogy másokat magyarra tanítasz, nem tudom... én inkább angol chatoldalakat keresnék, ahol neked segítenek az angolban, de neked nem kell magyarórákat tartani.. :)

http://www.sharedtalk.com hogy ez mennyire hatékony, hogy a fele energiád arra megy el, hogy másokat magyarra tanítasz, nem tudom... én inkább angol chatoldalakat keresnék, ahol neked segítenek az angolban, de neked nem kell magyarórákat tartani.. :)

Olyan könyvet keresnék ami angol nyelvű nem annyira nehéz a nyelvezete és tiniknek valò?

Legjobb válasz: Szia ! Szerintem menj el egy könyvesboltba és kérdd a könyvtáros segitségét ! Szerintem angol nyelen....Mellissa Marr Veszélyes Játék c. könyve is jó /angolul is olvastam ;)) / Én csak ennyit tudok most mondani.

Szia ! Szerintem menj el egy könyvesboltba és kérdd a könyvtáros segitségét ! Szerintem angol nyelen....Mellissa Marr Veszélyes Játék c. könyve is jó /angolul is olvastam ;)) / Én csak ennyit tudok most mondani.
Van egy csomó eladni, elosztogatni való angol nyelvû könyvem. Ha Budapesten a 15. kerületben jársz, nézz be hozzám és válogass....
A kérdező hozzászólása: oké köszi a válaszokat!

Olyan oldalt keresek, ahol az összes Angol igeidőt, annak használatát és leírását (vagyis, hogy mikor használják) és egyéb nyelvtani dolgot összeírnak (? )

Linket légyszi :) magyar kéne :D Köszi

Legjobb válasz: Szia! Ezen a linken megtalálsz mindent, ami szem-szájnak ingere. Leírások, összefoglalások, az igeidõk könnyû, érthetõ és látványos magyarázata. Sok sikert a tanuláshoz! ftp://193.224.129.229/Upload/Blackbird/Dohar.Peter.Kis.angol .nyeltvan/Dohar.Peter.Kis.angol.nyeltvan.pdf

Szia! Ezen a linken megtalálsz mindent, ami szem-szájnak ingere. Leírások, összefoglalások, az igeidõk könnyû, érthetõ és látványos magyarázata. Sok sikert a tanuláshoz! ftp://193.224.129.229/Upload/Blackbird/Dohar.Peter.Kis.angol.nyeltvan/Dohar.Peter.Kis.angol.nyeltvan.pdf
A kérdező hozzászólása: Húú köszönöm :D


Olyan angol hanganyagot keresek, amit le tudok tölteni a netről, s nem kell a meghallgatásához internetkapcsolat?

Vinném magammal a kocsiba ... stb. helyre hallgatni!

Legjobb válasz: már néztem az elsõ jópár oldalt, de ott csak mondatokat találtam ... igazából összefüggõ szöveget keresek. Vagy hátrébb találok olyat is, s legyek kitartó? Köszönöm a válaszod!

A kérdező hozzászólása: már néztem az elsõ jópár oldalt, de ott csak mondatokat találtam ... igazából összefüggõ szöveget keresek. Vagy hátrébb találok olyat is, s legyek kitartó? Köszönöm a válaszod!
A CanadaHun.com-ot javaslom, ha már elérted az állandó tagságot (nem nehéz)sokmindent letölthetsz mp3-ban.

Olyan oldalt keresnék ahol pl. egy angol szót beírva kiírja kiejtésszerûen. Nem fonetikusan. Létezik ilyen oldal? Ha igen, akkor mi a címe?

Legjobb válasz: Mire gondolsz? Thank You = tenk jú VAGY θæŋk juː? (mindegyik fonetikus, csak az elsõ magyar hangokkal pontatlanabbul, a második a nemzetközi jelzésekkel pontosabban) Egyébként a [link] ki is mondja az angol szavakat (kis hangszóró ikonra klikkelve).

Mire gondolsz? Thank You = tenk jú VAGY θæŋk juː? (mindegyik fonetikus, csak az elsõ magyar hangokkal pontatlanabbul, a második a nemzetközi jelzésekkel pontosabban) Egyébként a [link] ki is mondja az angol szavakat (kis hangszóró ikonra klikkelve).
A kérdező hozzászólása: Én a "tenk jú"-ra gondoltam.Olyat keresnék ami le is írja.A Google fordító is kimondja, de hiába fülelek, mert olyan gyorsan mondja, hogy nem hallom ki az összes betût.Természetesen nagyon szépen köszönöm a válaszod.Azért megnézem azt az oldalt.
A kérdező hozzászólása: Ezekhez a nemzetközi jelzésekhez én nem értek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Nagy Lajos
Deák
A kérdező hozzászólása: Te valamelyik diákja vagy? Megköszönném a véleményedet egy kicsit bõvebben a nyelvoktatásról.
Szia.Én a Babitsot ajánlanám.Most kezdtem a kilencediket , angolban középhaladó szinten vagyok, de németet teljesen kezdõ szinten tanulom.Elég rendesen tanuljuk, de mondta a tanárnõnk, hogy heti három órában csak az alapfokú nyelvvizsgáig fogunk eljutni.Szerintem ez az angollal is így lehet, de persze nem csak a tanóráktól függ.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót, a Babitsra már én is gondoltam, de azt hallottam, hogy a reál tárgyakat nagyon szigorúan veszik, ez viszont sajnos nem az erõsségem.... Mi a véleményed, a nyelvi osztályokban is erõsnek kell lenni pl. matekból, kémiából, fizikából? Elõre is köszi
Ank gimi. Mondjuk én 10.-es vagyok, szintén németet tanultam elsõ nyelvként, ezért emelt németre jöttem, 5 németünk van, 3 angolunk. Emelt angolon meg fordítva van: 5 angol, 3 német. A reál tárgyak nem olyan erõsek...szerintem.
ÉN a Széchenyibe járok. Van emelt nyelv szak is, de akármilyen szakra mész tudsz választani 2. idegen nyelvet :) Nálunk általánoson 4 emelt nyelv + 3 kezdõ nyelv van ( esetemben angol + olasz) de ugyan ez van a német - angollal. Csak ajánlani tudom az iskolát :) a nyelvtanárnõ azt mondta, hogy negyedik év végére közép szintû nyelvvizsgákat szoktak letenni olaszból, gondolom az andol is hasonló Ha bármi kérdésed lenne nyugodtan írj privátba :)

Olyan középsulit keresek, amiben nagyon jó a német és angol oktatás. Tudnátok ilyet? (bővebben lent)

Taksonyi vagyok. Lehetőleg Pest, Pest megye, vagy annak közelében.

Legjobb válasz: XX. ker, Német Nemzetiségi Gimn. a német isteni, és az angol is jó. :)

XX. ker, Német Nemzetiségi Gimn. a német isteni, és az angol is jó. :)

Olyan programot keresek, ami egy angol nyelvű videóhoz készítene feliratot (automatikusan) mit ajánltok?

A szöveg tisztán érthető

Legjobb válasz: youtube-nak hívják. Feltöltöd, és elõbb-utóbb befeliratozzák.

youtube-nak hívják. Feltöltöd, és elõbb-utóbb befeliratozzák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nem megosztható tartalom, ezért sem kérhetem meg az ismerõseim, hogy segítsenek benne, és így keresek programot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!