Találatok a következő kifejezésre: Olyan a mintha (2804 db)

Kismamik! Milyen a haskeményedés? Én olyat érzek mintha feszülne az egész pocim, de nem tudom, hogy a növéstől van vagy ez keményedés? 16+1 heteske

Legjobb válasz: Ha az lesz, egyértelmûen fel fogod ismerni. :) Nekem olyan volt, hogy egy fura zsibbadás, aztán mikor a pocimhoz értem, kõkemény volt! Tehát a keményedést szó szerint értsd, olyan volt mintha egy iszonyat felfújt gumilabda lenne a pocim helyén, ami bármelyik pillanatban kidurranhat. Mintha nem is az én bõröm lett volna, hanem tényleg egy labda. :)

Ha az lesz, egyértelmûen fel fogod ismerni. :) Nekem olyan volt, hogy egy fura zsibbadás, aztán mikor a pocimhoz értem, kõkemény volt! Tehát a keményedést szó szerint értsd, olyan volt mintha egy iszonyat felfújt gumilabda lenne a pocim helyén, ami bármelyik pillanatban kidurranhat. Mintha nem is az én bõröm lett volna, hanem tényleg egy labda. :)
Nekem inkább olyan érzés volt, mintha tégla lenne a hasam. Iszonyú kemény volt és feszült is.
Olyan, mint a haspuffadás, csak rosszabb és szakaszosan jön; de 16 hetesen még nem kell érezni. Terhesen az ember egyébként is hajlamosabb puffadásra, de majd 1-2 hónap múlva egyértelmûbb lesz.
Én 19 hetes vagyok és már keményedek. Tényleg olyan, mintha fel lennék puffadva. Ha 5-15 perc múlva elmúlik akkor nem baj, de ha nem múlik, akkor kinyílhat a méhszáj. Én az elõzõ terhességemnél emiatt feküdtem 3 hónapig, hogy ne legyen koraszülés.
nekem annyira bekeményedik, mint amikor egy izmos bicepszet megfogsz, aztán ahogy enyhül a görcs, úgy lágyul vissza
Ez amugy nagyon fura mert nekem a méhem szokott keményedni!! Megfeszül a méhem, és igazság szerint a hasomon nem veszem észre hogy kemény lenne! Csak a méhemen. Ezek szerint akkor ebbõl is több fajta van...?
Jahh amugy 32 hetesek vagyunk:)

Nektek is szokott olyan lenni, mintha nem fogna az agyatok? Néha olyan "rossz" a fejem, mintha nem tudnék gondolkozni, de közben meg tudok :/ eléggé rossz érzés.

Fõleg depressziósok, pánikbetegeket/gyógyultak/ válaszát várom.

Legjobb válasz: Ilyenkor meg kell inni egy jó pohár vizet, megmosni az arcodat, és máris sokkal jobb lesz! :)

Ilyenkor meg kell inni egy jó pohár vizet, megmosni az arcodat, és máris sokkal jobb lesz! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) ezt fogom tenni :)
igen gyakran, az arcmosás jó, meg egy figyelem elterelõ nagy séta.. egy pánikbeteg...
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm


A Flóraszept 1 perc alatt eltünteti a sötét foltokat!!! Én is mindig ezt használom krumplipucolás után. Amúgy az Ultraderm is vegyszer, sõt abban még durva dörzsanyag is van, amitõl felhorzsolódik a bõr, sokkal durvább, mint a Domestos vagy a Flóraszept!!! De ha konyhán dolgozol és naponta ez a problémád, miért nem használsz gumikesztyût??? Lehet kapni egészen erõs gumikesztyût is, ami strapabíró, megvédené a kezedet.
Ultraderm. Apám mûhelyben dolgozik, gyakran olajos a keze, vagy festékes, stb.. Ez mindent leszed :)
Ultraderm, vagy Brigéciol A késõbbiek megelõzése érd. használj kesztyût
bocsi de utánanéztem és brigéciolt nem ajánlatos haszn. mert irritatív... bocsi (uccsó voltam)
A citromlé jó, de citrompótló vagy citromsav ugyanúgy megteszi, és lényegesen olcsóbb.
Én úgy tudom, hogy a citromlé is jó erre.
Citorm nem rossz ölet probáld ki és ird meg a tapasztalatokat.
Szerintem domestosba ne nagyon nyúlkálj. Inkább az elõttem író tanácsát fogadd meg. A domestos vegyszer és nem hiszem hogy késmosásra kéne alkalmazni.
Szerintem a domestos leviszi.
Próbáld ki a pr99 nevü "folyékony kesztyût" és a pr clean-r kéztisztítót
Én a sima szappan + körömkefe kombóban hiszek :) Ez is mindent levisz.
Ha nincs citromlé, akkor az ecet is jó, és olcsóbb is.Utána természetesen megkell vízzel is mosni a kezet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeket. Kipróbálom õket, talán a domestos kivételével. Gumikesztyût azért nem használok, mert zavarna nagyon, és gyorsan kell dolgoznom, közben néha szólnak, hogy más is kell. nincs idõm le-föl venni.
Ökonet-es folyekonyszappan. 100% siker. tapasztalat

Mitől lehet? Fáj a szeméremdombom és a környéke. Olyan érzés, mintha "izomlázam"lenne és olyan érdekesen görcsölget is+a hasam is. Egészen az ágyékomig kisugárzik a fájdalom. Nehezekre esik hajolni is.

Legjobb válasz: Olyan nekem is szokott lenni. Az egész szeméremdombom, mintha izomlázas lenne, fáj, furcsa érzés. De elmúlik mindig 1-2 hét alatt. Nem tudom mitõl van!

Olyan nekem is szokott lenni. Az egész szeméremdombom, mintha izomlázas lenne, fáj, furcsa érzés. De elmúlik mindig 1-2 hét alatt. Nem tudom mitõl van!

Van köztetek olyan aki elmúlt 40 hetes? Éreztek valamit? Nincs olyan érzésetek mintha soha nem akarna megszületni a kicsi? Amniocesztián ti is voltatok már? 40+2 km

Legjobb válasz: Én 40+4 hertes vagyok (késõbb fogant, aszerint csak 40+1). Mindennap járok ctg-re, pénteken és ma volt uh. Minden rendben, jól érzi magát odabent! Szombaton nézték, zárt volt a méhszájam. Mást eddig nem néztek. Nem úgy tûnik, mintha ki akarna jönni, nem érzek semmit. Bent nem marad, az tuti! :-)

Én 40+4 hertes vagyok (késõbb fogant, aszerint csak 40+1). Mindennap járok ctg-re, pénteken és ma volt uh. Minden rendben, jól érzi magát odabent! Szombaton nézték, zárt volt a méhszájam. Mást eddig nem néztek. Nem úgy tûnik, mintha ki akarna jönni, nem érzek semmit. Bent nem marad, az tuti! :-)

17 hetes kismama vagyok és elkezdett fájni a szeméremdombom alja. Olyan érzés, mintha megütöttem volna/persze nem/. Van vagy volt ilyen érzésetek?

Legjobb válasz: Sajnos van...:( Nekem olyan, mintha sokat ültem volna a bringán. Kábé akkor kezdõdött, amikor nálad, néha pár napra elmarad az érzés, aztán visszajön. 28. hetemet kezdem holnap, és még nem tudtam kitalálni semmit ellene.:( Valaki érzi, valaki nem. Kinek mi jut.:D

Sajnos van...:( Nekem olyan, mintha sokat ültem volna a bringán. Kábé akkor kezdõdött, amikor nálad, néha pár napra elmarad az érzés, aztán visszajön. 28. hetemet kezdem holnap, és még nem tudtam kitalálni semmit ellene.:( Valaki érzi, valaki nem. Kinek mi jut.:D
A kérdező hozzászólása: Talán a medencecsontok tágulnak?Édesanyám azt mondta neki is volt ez.
Nekem is nagyon fáj már a 15.hét óta. Most a 37.hétben vagyok, és egyre rosszabb, fõként, ha fekszem, és meg akarok fordulni vagy fel akarok kelni. Sajnos én sem tudok ellene semmit tenni.
Nekem is fáj, kb a 16. hét óta. Elmúlni nem múlt, és egyre csak rosszabb. Már alig bírok menni, illetve ülõ-fekvõ helyzetbõl felkelni. Nem tudlak vígasztalni, ez ezzel jár. :) ) 37 h km
A kérdező hozzászólása: Na nem baj, a babóért mindent kibírunk! Boldog babavárást mindenkinek!

Mitől van az hogy ha napozok akkor olyan mintha bajuszom lenne? De csak a bőr olyan, a piheszőröm teljesen szőke.

Legjobb válasz: Ez nálam is mintha így lenne,ezen már én is gondolkoztam,és abszolute nem értem:)

Ez nálam is mintha így lenne, ezen már én is gondolkoztam, és abszolute nem értem:)
nem
De miért futsz helyben?-menj ki a szabadba, ott sokkal hamarabb telik az idõ és hatékonyabb is szerintem. Merre laksz?
A kérdező hozzászólása: kimennék a szabadba de nagyvárosban lakom meg szinte egész nap a hugomra kell vigyáznom
Szerintem akkor inkább ugrálókötelezz vagy mozogj otthon videóra. Én is ezt szoktam az öcsém miatt. Õ gyakran be is száll és csinálja a maga módján. :)

Most már olyan a testvérem mintha idegen lenne. Mással is volt ilyen?

Kb 2 éve összevesztem a testvéremmel, és több mint 1 éve nem is beszéltünk. Eleinte bántott a dolog, sokszor hiányzott nekem, de az utóbbi id?ben már olyan érzésem van mintha túlléptem volna rajta. Eleinte rendszeresen emlegettem ?t, de már hetek óta eszembe sem jutott, csak ma, mert ma van a szülinapja. Elgondolkoztam most rajta, hogy így túl lehet lépni valakinek a hiányán? Aki hasonló cip?ben jár, mesélje el a tapasztalatait, hogy másnak hogyan ment.

Legjobb válasz: Igen, nehezen, de túl lehet lépni. Igaz, nem testvér, bár olyan volt, mintha már az lenne. Én a legjobb barátnõmmel vesztem össze, január elsején. Az elsõ 1-2 hónap elrepült, hiszen haragudtam rá. Most, hogy már több mint 5 hónapja nem láttam, nem beszéltem vele, nagyon hiányzik. Rájöttem, hogy õ pótolhatatlan, és mással soha nem lesz ilyen kapcsolatom. Én azt tanácsolom, hogy addig békülj ki vele, amíg még nem késõ. Nyilván fontos az is, hogy miért vesztetek össze. De ha úgy gondolod, hogy ezen könnyebben túl lépsz, mint a hiányán, akkor keresd meg.

Igen, nehezen, de túl lehet lépni. Igaz, nem testvér, bár olyan volt, mintha már az lenne. Én a legjobb barátnõmmel vesztem össze, január elsején. Az elsõ 1-2 hónap elrepült, hiszen haragudtam rá. Most, hogy már több mint 5 hónapja nem láttam, nem beszéltem vele, nagyon hiányzik. Rájöttem, hogy õ pótolhatatlan, és mással soha nem lesz ilyen kapcsolatom. Én azt tanácsolom, hogy addig békülj ki vele, amíg még nem késõ. Nyilván fontos az is, hogy miért vesztetek össze. De ha úgy gondolod, hogy ezen könnyebben túl lépsz, mint a hiányán, akkor keresd meg.
Én az édesapámmal vagyok ugyanígy. Amióta a szüleim elváltak, 5 éve alig láttam. Eleinte nagyon rossz volt, de úgy gondolom túl léptem rajta. Legalábbis amikor ma találkoztam vele, olyan érzésem volt, mintha egy idegennel beszélnék. Valami motoszkált ott mélyen, de egyszerûen semmiféle érzelmi kötõdés nem volt közöttünk...
Nekem ugyanígy van nõvéremmel. Nem engedi, hogy normális legyen a kapcsolatunk. Minden kis hülye dolgon felhúzza magát, és velem vitatkozik. Így nem lehet vele normális kapcsolatot kialakítani így nem is keressük egymást annyira. Teljesen különbözõek vagyunk értékrendben mind a ketten. Én elfogadnám, de õ nem tudja elfogadni, hogy nem vagyok olyan, mint õ- és ezekbõl szoktak nagy viták lenni. Én úgy vagyok vele, hogy már nem érdekel ha neki állandóan vitázni kell, akkor nem is keresem többet és õ sem engem. Nem tudom min vesztetek össze, nem is kell rá válaszolnod, de lehet, hogy már õ is megbánta a dolgokat. Gondold át azért azt, hogy esetleg ha kibékülnél vele akkor írj neki egy üzenetet, hogy Boldog születésnapot vagy hívd fel és beszéld meg vele a dolgokat. Hiszen 2 éve történt. Szerintem már õ sem annyira haragos. Persze ezt te tudhatod jobban. De mindenképpen , ha úgy gondolod, megér egy próbát, hogy kibéküljetek. És ne sajnáld az idõt. :)
mindig 2 ember veszekedik, nem egy! próbálj közeledni hozzá, lehet, h eleinte elutasít, de ez megváltozhat
minket a nagyszüleim kitagadtak, és egy percig sem hiányoztak másfél évig, én is nagyon haragudtam. pár hónapja jött csak rám, hogy hiányzik a nagymamám, de ez is elmúlt, és csak néha jut eszembe valamirõl. vegyes érzelmekkel gondolok rájuk. 21/l
Ismerõs a szitu. Nekem is nõvérem van, és elég érdekes a viszonyunk. Van hogy évekig nem beszélünk, mert megsértõdik valamin, amit egyáltalán nem indokol meg. Elõször nekem is nagyon rossz volt, aztán megszoktam. Pedig 10 méterre lakunk egymástól, képzelheted milyen kellemetlen. Aztán jön a csavar, egyszer csak kedves lesz. Gondolom feldogozza magában a történteket, és nyit felém. Már nem agyalok ezen hogy mi miért van. Örülök, ha nyit, mert én is nyitott vagyok. Most pl megszületett a második babája, és teljesen olyan mintha normális lenne a kapcsolatunk. Eljárok hozzá babázni, jókat beszélgetünk. De nem áltatom magam, tudom, hogy bármikor beüthet a krach, és akkor évekig megint semmi. Elfogadom ilyennek õt, és örülök ha épp jóban vagyunk. Egyébként szerintem ez a gyerekkorra vezethetõ vissza, akkor történhetett valami ami ilyen hatással van rá, és nem csak rá, hanem pl a te testvéredre is. 37/nõ
Ja és 20 éves srác voltam. Ez lemaradt.. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!