Találatok a következő kifejezésre: Olyan érzésem mintha lenne a (116 db)

Fbölcsességfoat húztak alul felül 1 hete már. Ol jobb hol gyulladt. De a furcsa most hogy amikor ott rágok, olyan érzés, mintha lenne a fogamon vlmi réteg, és fura a rágás. Ez miért mi lehet? Elmúlik?

Legjobb válasz: aztán ahogy tapizom nyelvvel, lehet az iny van begyulladva meg a mögöttelévö seb ugye és azért fura. nem tudom eldönteni. gyulladás lehúzásra ötlet? :)

A kérdező hozzászólása: aztán ahogy tapizom nyelvvel, lehet az iny van begyulladva meg a mögöttelévö seb ugye és azért fura. nem tudom eldönteni. gyulladás lehúzásra ötlet? :)
Ha begyulladt, akkor vissza a fogorvoshoz!
A kérdező hozzászólása: szájsebészet...x óra várakozással... vlmi gyulladáscsökkentés házilag, mint ott öülni hogy aztán ugyanazt felirja :D corsodylt próbálom, meg kamillateát, segitenek, de vlhogy oylan hogy hol jó jól bevan gyulladva, de nem fáj, csak ha hozzáérek 1 ponton. még nincs is összeforrva, elég mély :( szóval :D na :D köszi a tanácsot :)
Antibiotikumot fog felírni, tehát az nincs otthon... Szerintem nem vicces, hogy be van gyulladva.
A kérdező hozzászólása: hát szerintem sem vicces...

Mitől lehet olyan érzésem mintha a hasamba izomlázam lenne?

Ma olyan érzésem van mint mikor felüléseket csináltam és másnap izomlázam volt. Jobbára jobb oldalt feszül (általában ott tanyázik a picikém), ilyet nem éreztem még.

Legjobb válasz: Nekem is olt ilyen érzésem, szintén jobb oldalt. Nekem csak séta közben volt olyan érzésem, mintha izomláz lenne a hasamban. El is mentem orvoshoz és kiderült, hogy a jobb vesém nem mûködik rendesen. Aztán laborba küldtek és vizeletemben pozitív lett a nitrit. Kaptam is antibiotikumot, meg azt mondták, hogy sokat kell innom, hogy átmossam a vesém. Majd szülés után fogják jobban kivizsgálni. Inkább menj el oroshoz ha sokáig érzed ezt az izomláz szerû fájdalmat. Remélem nem ijesztettelek meg, de inkább nézesd meg. Abban engem is megnyugtattak, hogy a babámnak nincs semmi baja. Meg abban is van valami, hogy ott tanyázik a babád és nyom :). Szintén 31 hkm

Nekem is olt ilyen érzésem, szintén jobb oldalt. Nekem csak séta közben volt olyan érzésem, mintha izomláz lenne a hasamban. El is mentem orvoshoz és kiderült, hogy a jobb vesém nem mûködik rendesen. Aztán laborba küldtek és vizeletemben pozitív lett a nitrit. Kaptam is antibiotikumot, meg azt mondták, hogy sokat kell innom, hogy átmossam a vesém. Majd szülés után fogják jobban kivizsgálni. Inkább menj el oroshoz ha sokáig érzed ezt az izomláz szerû fájdalmat. Remélem nem ijesztettelek meg, de inkább nézesd meg. Abban engem is megnyugtattak, hogy a babámnak nincs semmi baja. Meg abban is van valami, hogy ott tanyázik a babád és nyom :) . Szintén 31 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, nem ijesztettél meg:) a vérképem jó, védõnõnél pénteken voltam és tiszta a vizeletem. Szerdán meg megyek uh-ra a dokimhoz, majd megemlítem neki is. Már enyhült, úgyhogy talán tényleg csak a kispocaklakó fekvésétõl van:)

Mitől lehet? Fáj a szeméremdombom és a környéke. Olyan érzés, mintha "izomlázam"lenne és olyan érdekesen görcsölget is+a hasam is. Egészen az ágyékomig kisugárzik a fájdalom. Nehezekre esik hajolni is.

Legjobb válasz: Olyan nekem is szokott lenni. Az egész szeméremdombom, mintha izomlázas lenne, fáj, furcsa érzés. De elmúlik mindig 1-2 hét alatt. Nem tudom mitõl van!

Olyan nekem is szokott lenni. Az egész szeméremdombom, mintha izomlázas lenne, fáj, furcsa érzés. De elmúlik mindig 1-2 hét alatt. Nem tudom mitõl van!

Miert van olyan erzesem, mintha lelkiismeretfurdallasom lenne, miutan beszeltem msn-en azzal a fiuval, aki nekem bejon? (miutan en irtam ra)

Legjobb válasz: Ha valaki bejön, azzal kapcsolatba furábbnál furább érzései tudnak lenni az embernek :D Van ez így... am ezt neked kéne tudnod :P

Ha valaki bejön, azzal kapcsolatba furábbnál furább érzései tudnak lenni az embernek :D Van ez így... am ezt neked kéne tudnod :P
ez nem kelkiismeret fudralaz, hanem szerelem..:-P :)
látad má élöben?
A kérdező hozzászólása: IGEN! Egy suliba járunk...
akk ne legyen

Olyan érzés mintha a két alsó metszőfogam belülről viszketne lehet hogy az íny de olyan mintha a fog lenne mitől lehet?

Legjobb válasz: Gyulladás,romlik a fog...nézesd meg dokival.Az én esetemben (nem láttam rossznak a fogat)ez volt a gond.

Gyulladás, romlik a fog...nézesd meg dokival.Az én esetemben (nem láttam rossznak a fogat)ez volt a gond.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ de már nézettem régen és semmit nem csinált felírt egy kenõcsöt de nem nagyon vált be azért kössz a választ :)

20 hetes vagyok és olyan érzés, mintha a méhszájamnál meg lenne duzzadva nem fáj, csak kellemetlen. Mitől lehet ez az érzés?

Orvos csak a terhesség elején vizsgált úgy ezért nem tudom,hogy nyitva vagyok-e.Másnak is van,volt ilyen érzés?

Legjobb válasz: Még csak egyszer vizsgált meg az orvos? Fura. Szerintem mielõbb keresd fel a dokidat és vizsgáltasd meg magad. Nehogy tényleg ki legyél nyitva. Ne izgulj biztos rendbe lesz minden. 20 hetes pocis

Még csak egyszer vizsgált meg az orvos? Fura. Szerintem mielõbb keresd fel a dokidat és vizsgáltasd meg magad. Nehogy tényleg ki legyél nyitva. Ne izgulj biztos rendbe lesz minden. 20 hetes pocis
Szia! Ez normális érzés, valóban megduzzad mindenünk kicsit, mert lazulnak a szövetek. A 18-20. héttõl 4 hetente nézik a méhszáj állapotát. Nálad is esedékes ezek szerint egy vizsgálat. Valószínû, hogy nincs semmi baj, de keresd fel az orvosod ezügyben!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Akkor felkeresem a dokimat biztos ami baiztos.

Ég a gyomrom meg olyan érzés, mintha éhes lennék, de közben hánynom kellene, kicsit ég is. Nem éreztem még ilyet, mi lehet ez? Lent a petefészkemnél olyan mintha izomlázam lenne, és nem is esik jól ha állok.

Mintha minden fél nap alatt átrendez?dött volna odabent. Nagyon fura, rendben van ez? 22 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Lehet,hogy a babád másként fekszik,és ezért érzed a gyomrodat ilyennek.Ha elkezd a májadnál szúrni,esetleg fa´jni,nyomást érzel ott szólj a dokidnak,nehogy a babád nyomja véletlenül.

Lehet, hogy a babád másként fekszik, és ezért érzed a gyomrodat ilyennek.Ha elkezd a májadnál szúrni, esetleg fa´jni, nyomást érzel ott szólj a dokidnak, nehogy a babád nyomja véletlenül.
Ha hányingered van, próbálj enni pár szem háztartási kekszet. Általában az evés csökkenti a hányigert. Ha ég, ehetsz Renniet, de lehet a keksz is rendbe teszi. Gyorsan rendezõdünk, ez tény:-) Próbálj sokat pihenni, ha etehted, feküdj fél-egy órákat-)
Motilium jó hányinger ellen, ezt háziorvossal tudsz iratni.Gyomorégés ellen pedig Venter granulátum (védi a gyomornyálkahártyát) és Rennie!Ezek vény nélkül kaphatók! Végsõ soron Quamatel minit is szedhetsz!
A kérdező hozzászólása: Fura, de nem hányingerem van, csak olyan mintha valami vagy valaki:) vissza akarná küldeni. Egyébként inkább az alhasi izomláz aggaszt, csak átformálták teljesen a kérdésem. De azért köszi mindenkinek.

Fiúk! Valaki kipróbálta már a Fleshlight maszturbációs eszközt? Tényleg olyan érzés mintha eredeti punci lenne? Írjatok róla véleményt. Kort is írjatok kérlek

Legjobb válasz: A férfiak elsõ számú játékszere ma a FLESHLIGHT. Ez egy olyan speciális mûanyagból készült és kialakítású 20 cm hosszú csõszerû játék, amibe ahol bedugod, olyan a kinézete, mint egy igazi puncinak. A belseje anatómiailag kialakított, a vagina belsõ redõzetét pontosan visszaadja. Nagyon kellmes, jobb, mint a recska, de síkosító kell hozzá. Persze az igazi jobb, mert a szex az nem csak fizikai dolog, hanem az eleven hús-vér élõ partner dobja fel igazán a közösülést. VISZINT, ha nincs partner, akkor egy ilyen minûségi fleshlight (mûpina) nagyon finom tud lenni, én nagyon ajánlom.

A férfiak elsõ számú játékszere ma a FLESHLIGHT. Ez egy olyan speciális mûanyagból készült és kialakítású 20 cm hosszú csõszerû játék, amibe ahol bedugod, olyan a kinézete, mint egy igazi puncinak. A belseje anatómiailag kialakított, a vagina belsõ redõzetét pontosan visszaadja. Nagyon kellmes, jobb, mint a recska, de síkosító kell hozzá. Persze az igazi jobb, mert a szex az nem csak fizikai dolog, hanem az eleven hús-vér élõ partner dobja fel igazán a közösülést. VISZINT, ha nincs partner, akkor egy ilyen minûségi fleshlight (mûpina) nagyon finom tud lenni, én nagyon ajánlom.
Mindenesetre kevesebbet fogsz idegeskedni vele mint egy nõvel...:) ))) 35/F ja és olcsóbb is, és nem mondja hogy fáj a fejem :) ))))
A fleshlight jobb, mint egy igazi pina, de én azért a hokit is szeretem, verni a farkam, aztán fleshlight. Nagyon JÓÓÓ!
Az eredeti puncit semmi sem pótolhatja...
nana!!!!
Állítólag olyan, csak az a kérdés, hogy hova lett a nõ többi része. Azt kis zseblámpát akarod ölelgetni?
Fleshlight? Új értelmet nyer az, hogy "Gyere ide fiam, Pável! Világíts a zseblámpável!"
Én nem hittem annyira, hogy jó cucc, de mivel roppant olcsón hozzájutottam egyhez adtam neki egy esélyt. EZ A CUCC FANTASZTIKUS! Ha éppen nincs nõd és van rá pénzed, akkor érdemes venni. A kérdésre válaszolva: A teljes szex gyönyörét nem adja vissza, viszont kellõképpen felmelegitve meleg vízzel és normális sikosítóval teljesen visszaadja a punci feelinget! Továbbá érdemes akkor is megvenni, ha korai megömléssel küszködsz, hiszen ezzel frankón bírsz gyakorolni, és fejleszteni az önkontrollt! 21/F
FFI/NÕ Kor? Hólyaghurut.
A kérdező hozzászólása: nõ(mivel a nõk egészsége rovatba írtam:) 19 éves vagyok. ezt így egybõl megállapítottad?
A kérdező hozzászólása: megnéztem, és a hólyaghurut tünetei nincsenek meg nálam. egyszerûen csak reggelre azt érzem, hogy majd bepisilek, és a bal oldalam, mintha be lenne szorulva a levegõ, úgy fáj, egyáltalán nem birok olyankor nagy levegõt venni.
Menj el orvoshoz Sürgösen!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!