Találatok a következő kifejezésre: Olyan érzésem mintha lüktetne (5 db)

Milyen érzés ha mocorog a baba odabent? Nem olyanokra gondolok, mint a buborékolás, meg ilyenek. Én 20+3 hetes terhes vagyok, és nem tudom igazándiból őt érzem e, olyan érzés mintha lüktetne, hol az eggyik oldalon, hol a másikon. Ez lehet a baba?

Legjobb válasz: Nekem a 19.hétben kezdödött buborékolással,de ugy határozottan a 23.hét körül éreztem,amikor már biztos voltam benne,hogy ö az.Picit a bélmozgáshoz tudnám hasonlítani,meg olyan kis csiki belülröl.Biztosan tudni fogod,ha már öt érzed! 36hetes kismama

Nekem a 19.hétben kezdödött buborékolással, de ugy határozottan a 23.hét körül éreztem, amikor már biztos voltam benne, hogy ö az.Picit a bélmozgáshoz tudnám hasonlítani, meg olyan kis csiki belülröl.Biztosan tudni fogod, ha már öt érzed! 36hetes kismama
Szia!Igen mar ot erzed!En a 19. heten ereztem ugyan ezt amit te.Mintha izom rangott volna.De semmi buborekolas vagy ilyesmi nem volt.Eloszor csak az egyik oldalon ereztem ezt a rangast vagy mit es kesobb mar a masik oldalon is!:) Boldog babavarast! 36+5 hetes kismami
Szerintem az már tuti a babád. Nekem is ilyesmi volt, bugyborékolást egyszer sem éreztem. Egybõl olyat mintha 1-2-t lüktetett volna a hasam, vagy bentrõl megbökdösné. 20+4 hetes vagyok. Bár pár napja keveset jelentkezik be. Kb 16. héttõl érzem. Egyre erõsebbek lesznek ezek az érzések. :) Sok boldogságot!!!

Olyan érzésem van, mintha lüktetne a pocakom. Õ mocorog? 19 hetes vagyok.

Legjobb válasz: lehetséges :D mindenki másként éli meg ezeket az érzéseket. ha többszõr ugyanúgy érzel biztos Õ az. de pár hét és egyértelmû rúgásai is lesznek. 22hetes kismama, boldog babavárást

lehetséges :D mindenki másként éli meg ezeket az érzéseket. ha többszõr ugyanúgy érzel biztos Õ az. de pár hét és egyértelmû rúgásai is lesznek. 22hetes kismama, boldog babavárást
Bizti a bébid az!Napról napra jobban fogod érezni, fõleg mikor már a lengõbordáidom tanul focizni. :)
Ha egyenletes lüktetést érzel sztem még nem a baba, mert én is tapasztaltam egész terhességem alatt idõnként az egyenletes lüktetetést.Hülyén hangzik, de mintha a a hasamba dobogott volna a szívem.a baba mozgása semmivel nem tévesztehetõ össze.

Az mit jelent, hogy olyan érzésem van a hüvelyemben mintha lüktetne meg huzodna? Semmim nem fáj, a baba mocorog stb. Mi miatt lehet ez?

Legjobb válasz: nem valószínû. akkor jósló fájásaid lennének, az egyértelmûen görcsszerû és fájdalmas is. de azért innen nehéz megállapítani, h valójában mi a helyzet veled :)

nem valószínû. akkor jósló fájásaid lennének, az egyértelmûen görcsszerû és fájdalmas is. de azért innen nehéz megállapítani, h valójában mi a helyzet veled :)
szerintem a méhszalagok nyúlását érzed. nekem olyan volt, mintha egy billiárdgolyó törne utat lefelé és én a hüvelyemmel szorítanám, h ki ne essen. hülyén hangzik, de ennek ellenére nem volt fájdalmas érzés, inkább olyan húzó-feszülõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) Azért kérdeztem meg mert elsö baba és most vagyok 36+4 hetes. Akkor ez nem az hogy hamarosan meg akkar születni.

Mit tegyek? Fogamzásgátlót szedek (yasminelle-t) most tartok a 3. levélnél, de egy ideje észrevettem, hogy fáj a lábam. Olyan furcsa érzés, meg olyan mintha pár másodpercig lüktetnének az ereim. (nem mindig ugyan ott)

Ez lehet a tabitól? Szedjem be a 3.levelet is? vagy hagyjam abba?

Legjobb válasz: amikor lüktet az ált attólvan h hirtelen vér folyik bele. nemolyankor lüktet mikor mondjuk sokáig ülsz, aztán felállsz? sztem egy lábfájás miatt még nemkell abbahagyni a foggátlót.

amikor lüktet az ált attólvan h hirtelen vér folyik bele. nemolyankor lüktet mikor mondjuk sokáig ülsz, aztán felállsz? sztem egy lábfájás miatt még nemkell abbahagyni a foggátlót.
A kérdező hozzászólása: Ha pl. ülök, akkor is szokott vagy ha fekszek....De amitó itthon vagyok szinte semmi mozgásom sincs. lehet, hogy ettpl vagy? de csak az egyik lábam. :S
ha csak azóta van ez mióta gyógyszert szedsz, akkor azonnal hagyd abba és menj el dokihoz, nézzen neked Leiden mutációt, ez a trombózisért felelõs gén! én is ezt szedem és ha elolvasod a tájékoztatót, akkor a lábfájás az elsõ dolog azon a listán hogy "azonnal hagyja abba és forduljon orvoshoz ha...".
ha nincs mozgásod, akkor simán lehet h attól van. plusz egykis kálcium v magnézium hiány.
Nem dohányzol a gyógyszer mellett? Mert azt nem szabad. Az is okozhat ilyen tüneteket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!