Találatok a következő kifejezésre: Olyan érzésem mintha fellennék (4 db)

Nekem meg 12. -napom van a nemvart menzeszig! Neha faj az alhasam, olyan erzes mintha fellennek fujodva, a vernyomasomat alacsonnak erzem, es neha hanyingerem van! Akkoris lehetek terhes ha a hom reggel nem magas? Digitalissal merem!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!

Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!
Hát csak annyit tudok mondani, hogy menj orvoshoz.
ha csip a vizelet az valoszinü hogy magas a hugysavad orvoshoz kellmeni meglehet hogy milurit 100-300mg-os t fog felirni attól füg hogy milyen magas

Olyan érzésem van mintha fellennék fázva. ez terhességre utalo jel?

szeretnénk babát.15 honapja rajta vagyunk.Szokott késni de ennyit csak még 1-szer késett.ez az 52.napom szoval 3 hete késik. olyan érzésem van mint mikor felvan fázva a holyagom de most a méhemnél érzem.néha tompa menzis érzéseket is érzek. meg a melleim n?ttek de nem feszülnek.

Legjobb válasz: lehet baba,tesztelj!az elõbb írták hogy a hõmérõzés nem mindig jön be:alacsony értéket mutat mégis terhes az illetõ.köztünk szólva én sem hiszek benne!én is sokat pisilek és mára (nem)várom a menszit.én is rengeteget pisilek de nem vagyok felfázva.remélem baba de érzem azt a mindjárt megjön érzést és félek....te viszont örülj és ne várj tovább,tesztelj!!!!!!

lehet baba, tesztelj!az elõbb írták hogy a hõmérõzés nem mindig jön be:alacsony értéket mutat mégis terhes az illetõ.köztünk szólva én sem hiszek benne!én is sokat pisilek és mára (nem)várom a menszit.én is rengeteget pisilek de nem vagyok felfázva.remélem baba de érzem azt a mindjárt megjön érzést és félek....te viszont örülj és ne várj tovább, tesztelj!!!!!!
Szia!Teszteltél??Kiváncsi lennék 3 hét után mit mutat?Gondolom te is:-))
Nállam is az állandó pisilés volt, feszült a hólyagom csípni nem csípett csak feszítés.Utána derült ki már két hete késett hogy, babás vagyok 3.5év után!Szerintem teszteljél!!!üdv 27hetes kismama
A kérdező hozzászólása: de jo is lenne ha baba lenne. még ezt a hetet megvárom ha nemjön akkor tesztelek mindenkép
Ez mindenkinél így van
A nyálkahártya megváltozik/ érzékeknyebbb lesz
A kérdező hozzászólása: hát nekem e eddig nem volt így soha csak 2 hónapja van így de ez borzasztó kellemetlen szinte egész nap pslnem kell és alig birom viszatartani

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!