Találatok a következő kifejezésre: Olyan érzésem mint (324 db)

Mitől van olyan érzésem mint mikor éjjel wc-re megyek és felkapcsolóm a villanyt és zavarja a fény a szemem, olyan érzésem van nappal is, és mellé néha szoktam szédülni. Szemüveges vagyok. Vissza kéne menni szemészeti kontrollra?

Legjobb válasz: Én nem vagyok szemüveges, de nekem is mindig így van.Este is ha megyek akkor mindig elõtte kicsit szédülök pár másodpercig aztán elmúlik.Ugyanígy reggel is.Szerintem azért van mert akkor még fáradtak vagyunk,vagy túl hamar kipattanunk az ágyból és kicsit szédülünk..Nálam ez normális :))

Én nem vagyok szemüveges, de nekem is mindig így van.Este is ha megyek akkor mindig elõtte kicsit szédülök pár másodpercig aztán elmúlik.Ugyanígy reggel is.Szerintem azért van mert akkor még fáradtak vagyunk, vagy túl hamar kipattanunk az ágyból és kicsit szédülünk..Nálam ez normális :) )
Szerintem ez vérnyomás probléma. Nekem ingadozó a vérnyomásom, és olyan szokott lenni hogy 2-3 másodpercre nem látok semmit. Meg megszédülök mintha mindjárt elesnék, de nem szoktam elesni :D

Félek! Mitől lehet néha olyan érzésem (általában sötétben) mint ha csak a bel szememen el akarna menni a látásom és elakarna sötétülni, de nem sötétül el csak olyan érzés mint ha bármikor bekövetkezhetne? Agyvérzés előjele? 21 éves fiú

Legjobb válasz: Túl sokat agyalsz.Természetes reakció a szem részérõl,a látó bíbort építi fel a sötétben éppen.Valszeg a bal szemeddel jobban érzékeled ezt.

Túl sokat agyalsz.Természetes reakció a szem részérõl, a látó bíbort építi fel a sötétben éppen.Valszeg a bal szemeddel jobban érzékeled ezt.
A kérdező hozzászólása: de ez csak tegnap óta van így, és már mint ha világosba is ilyen érzés lenne.
A stoke-nak(agyvérzés) teljesen más tünetei vannak, utána is nézhetsz.Már inkább pánikolsz és félsz, gondolom figyeled is magad.Mivel azt mondod, csak "olyan érzés", tehát valójában nem történik semmi, igaz?:) Hidd el a stroke nem csak érzés lenne.

Kb. dél körül kezdődött azzal, hogy elkezdett fájni mind a két lábam (olyan érzés mint mikor lázasan, taknyosan fekszel és fájnak a végtagjaid), utána nagyon enyhe monoton derékfájás, majd olyan furi érzés a hasamban. Igaz nincs semmi baj?

Ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor meg akart jönni. Ez szünet nélkül. Azonnal lefeküdtem és vettem be MagneB6-ot, de nem igazán változott.

Legjobb válasz: Esetleg lehetséges hogy valami hülye front lesz? Elég front érzékeny vagyok sajnos. Akkor is szoktak a végtagjaim fájni, de igaz akkor a derekam nem.

A kérdező hozzászólása: Esetleg lehetséges hogy valami hülye front lesz? Elég front érzékeny vagyok sajnos. Akkor is szoktak a végtagjaim fájni, de igaz akkor a derekam nem.
Szia. Igen, ezek bizony joslófájások. Nekem is ilyen szokott lenni. Szerintem jó lenne, ha emelnéd a magnézium adagot, mert még korai lenne, ha kibújna a picur. Próbálj sétálni, lezuhanyozni, az szokott használni ilyenkor. Minden jót! 38 hetes kismama.
Sajnos nincs tapasztalatom, csak 7hetes vagyok, de próbáld meg felhívni a dokidat! lehet azt mondja majd, h. be kell menned, de lehet megnyugtat majd! Inkább ne kockáztass, nem éri meg.
szia, feküdj le , pihenj. Biztos nincs baj, csak kicsit kimerült vagy. Vagy még az is lehet, hogy a növekedéstõl fáj. Van még hátra 10 hetetek, azalatt még sokat fog nõni.. Ha nem leszel jobban hívd fel a dokidat. Boldog babavárást..:)
Szia! Nekem a 28. hét elejétõl vannak ilyenek, de nem nyílik a méhszájam, pedig elég gyakoriak. Azért én is elmentem orvoshoz. Most 34 hetes vagyok.
Szia! Nekem is ez volt tegnap: mensihez hasonló alhasi nyomás, derék - és végtagfájdalmak. Én is lefeküdtem, vettem be magnéziumot, mára jobb lett. 26 hetes vagyok. Biztos a front miatt lehetett, mert látom, több ilyen kérdés is született!

Combra tetováltatni olyan érzés, mint mikor gyantázzák a lábad?

Legjobb válasz: nem, mivel ez egy folyamatos dolog, nem csak egy pillanat, így nem is tudod összehasonlítani. Egy folyamatos, égetõ érzés, az elején intenzívebb, aztán tompább, de égetõ érzés. A gyanta nem ilyen (szerintem)

nem, mivel ez egy folyamatos dolog, nem csak egy pillanat, így nem is tudod összehasonlítani. Egy folyamatos, égetõ érzés, az elején intenzívebb, aztán tompább, de égetõ érzés. A gyanta nem ilyen (szerintem)

Milyen érzés szülni? Milyen fajta fájdalmat éltetek át? Olyan érzés, mint a menstruációs hasfájás?

köszönöm, csak kíváncsi vagyok:)

Legjobb válasz: A menstruációs görcstõl 100x erõsebb. Én érzéstelenítõ nélkül szültem, mert állítólag annyira gyorsan jött a baba, hogy nem lett volna idõ rá. De akkor ott szinte megbolondultam a fájdalomtól.

A menstruációs görcstõl 100x erõsebb. Én érzéstelenítõ nélkül szültem, mert állítólag annyira gyorsan jött a baba, hogy nem lett volna idõ rá. De akkor ott szinte megbolondultam a fájdalomtól.
Sokkal erõsebb, ha nem volt még komolyabb baleseted, mûtéted, stb, akkor még nem tudod elképzelni, milyen az erõs fájdalom. Egy fogfájás, foghúzás, menseses görcs ehhez képest semmiség.
én azt nem értem, hogy attól a fájdalomtól hogy hogy nem ájul el az anyuka? és hogy van ereje még nyomni?
Úgy nem ájul el, hgy fekszik, a lába fel van emelve, jut elég oxigén az agyba.
Ilyen fájdalom nincs még egy...nem lehet összehasonlítani...a fájdalomtól ordítani tudnál, de azt sem lehet, mert nyomni kell...a tolófájások a legdurvábbak! Akkor már az adrenalin dolgozik, hogy végig tudd csinálni...egy menstruáción csak röhögnél szülés után... A méhszáj kb fél cm átmérõjû. A gyermek feje 7-10 átmérõben. És át kell préselned úgy, hogy max 4 ujjnyira tágulsz!

Fáj a mellem. Olyan érzés mint amikor rajta feküdtem volna. Érzékenynek nem érzekény. Ilyen érzés a mellfeszülés?

Legjobb válasz: Szia!Ilyen nekem is volt sõt néha még van is!Mire rájöttem és az orvos is megerõsítette hogy hormon problémák miatt van és nekem hullik is a hajam.És azóta leálltam a fogamzás gátló tabival.Ez csak egy ötlet lehet neked mástól.Menj nõgyógyászhoz õ vizsgálattal egybõl megmondja!

Szia!Ilyen nekem is volt sõt néha még van is!Mire rájöttem és az orvos is megerõsítette hogy hormon problémák miatt van és nekem hullik is a hajam.És azóta leálltam a fogamzás gátló tabival.Ez csak egy ötlet lehet neked mástól.Menj nõgyógyászhoz õ vizsgálattal egybõl megmondja!

Pár napja a bal vádlim, a bokám fölött egyik pillanatról a másikra "kihűl". Olyan érzés, mint amikor a vizes bőröm huzatot kap. Ez az érzés kb.4-5 másodpercig tart, naponta többször is. Ez nem valami komolyabb keringési probléma előjele?

(Tényegesen persze nem hűl ki a bőröm, olyan hőmérsékletű, mint a másik lábamon.)

Legjobb válasz: Lehet keringési probléma fordulj orvoshoz fõleg ha viszeres vagy!

Lehet keringési probléma fordulj orvoshoz fõleg ha viszeres vagy!
mozgás közben? vagy "elülöd" ?
nyomja a húgyhólyagot
A kérdező hozzászólása: de normál esetben ha nyomkodja semmit nem érzek. max fájdalmat hogy nyomkodja a hasam..:D csak akkor ha pisilnem kell és izgalmi állapotban vagyok.
Engem is felizgat, nekem pl a barátom orális szexnél nyomkodni szokta a hasam alját, ha pisilnem kell:) Nem tudom, mitõl lehet, de amíg jó érzés, addig miért számít?:D
A kérdező hozzászólása: igaz, csak mindkettõnknek elég kíváncsi természetünk van:D
hüvelyfal stimulálása külsõ hatással.
Mert a "g pont", vagyis az a mirigy, vagy minek nevezzem a húgyhólyag és a hüvely között van. Ha kemény a hólyagod, a nyomkodás átmegy a másik oldalára.

Nekem 2napja van olyan érzésem mint ha meg akarna jönni néha van egy kis hasszurka és tegnap volt egy nagyon pici vérzés.8-án volt meg a menzeszem. Elég gyakran együtt vagyunk a párommal. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem peteérsésed volt...és a tüszõrepi miatt volt pici vér..az a legtermékenyebb napod..a hasszurka is lehet peteérés jele..nekem pl olyankor elég kellemetlen érzés..és nem mindenkinek félidõben van a pé--nekem már a 10 vagy 11.napon szokott lenni..és rá 16 napra jön meg..

Szerintem peteérsésed volt...és a tüszõrepi miatt volt pici vér..az a legtermékenyebb napod..a hasszurka is lehet peteérés jele..nekem pl olyankor elég kellemetlen érzés..és nem mindenkinek félidõben van a pé--nekem már a 10 vagy 11.napon szokott lenni..és rá 16 napra jön meg..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!