Találatok a következő kifejezésre: Olyan érzésem hogy mindjárt megjön, alhas (2 db)

Olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön, alhas fájogat és ma reggel kicsi barnás folyásom volt, ezek a tünetek utalhatnak terhességre?

Vagy esetleg lehet ez egy felfázás is? 2 hónapja próbálkozunk és 1,5 hét múlva kéne csak megjönni, amúgy semmilyen más tünetet nem tapasztaltam.

Legjobb válasz: A barna folyás utalhat terhességre, de általában más tünet is tartozik hozzá. az alhasi fájdalom viszont inkább felfázásra utal, de beágyazódáskor is lehet fájdalmat érezni. menj orvoshoz vagy vegyél tesztet. ha a teszt negatív, valószínûleg nõgyógyászati bajod van.

A barna folyás utalhat terhességre, de általában más tünet is tartozik hozzá. az alhasi fájdalom viszont inkább felfázásra utal, de beágyazódáskor is lehet fájdalmat érezni. menj orvoshoz vagy vegyél tesztet. ha a teszt negatív, valószínûleg nõgyógyászati bajod van.
Utalhat terhességreis , de ugyanúgy felfázásra vagy közelgõ mensire is. Biztosabbat leghamarabb 1, 5 hét múlva!
szia.én 2-héttel a (nem)várt mensi elött éreztem a tüneteket, amik fokozódtak.nekem pozitív lett.
6hetesen még nekem is volt mindjárt megjön érzésem.Természetes.A melegséget nem tudom.Menj el az orvoshoz és kérdezd ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!