Találatok a következő kifejezésre: Olyan érzésem hogy mindjárt megjön, (18 db)

Mitől lehet olyan érzésem, hogy mindjárt megjön?

Még kb 5-6 nap van hátra a következ? mensimig. Tegnap óta úgy érzem, hogy meg akar jönni és a bimbóim is fájnak. Még koraiak ezek a jelek, nem? Novemberben hagytam abba a gyógzszer szedését, általában 3O naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Ezek még túl koraiak terhességi tünetnek. De ha késik a mensid, vagy nem olyan mint lenni szokott, akkor mensi után csinálj egy tesztet.

Ezek még túl koraiak terhességi tünetnek. De ha késik a mensid, vagy nem olyan mint lenni szokott, akkor mensi után csinálj egy tesztet.
Ezek lehetnek premensis és terhességi tünetek is, én is bedõltem már ennek párszor.Nekem is általában 30 naposak a ciklusaim, utolsó két alkalommal viszont pontosan 28 napra jött meg és már kb. 5-6 nappal elõtte jelentkezett cicifájdalom, mindjárt megjön érzés. Aztán sajna meg is jött.Ilyenkor még nem lehet semmi biztosat mondani, ha kimarad, tesztelj.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Imádom ezt a kis közösséget, mert érzem, h mindenki mindenkiért. Nem tudom miért érzek ilyeneket, nem is szoktam annyira figyelni magamat, de most kicsit másabb amit érzek. Majd megírom, mi lett. Még várok akkor. KÖSZÖNÖM!
Nekem 6 napja kellett volna megjönnie, megvolt minden tünetem, mellfeszülés, pici hányinger, ingerültség, haspuffadás, kemény alhas, minden... Nem jött meg, 3 napja teszteltem, pozitív. Sztem ha késik, onnantól kb egy hét múlva szinte biztosat mutat a teszt. Sok sikert... :)

Öt napja késik a mensim, szúrkál a hasam alja, nagyon fáj a mellbimbóm, és fehére folyásom van elég sok 2 napja. Olyan érzésem van hogy bármelyik percben megjöhet. Utalhat ez terhességre? Ha igen akkor meddig fogom még érezni hogy mindjárt megjön?

Legjobb válasz: Tesztelj!!! A tünetek alapján nagyon úgy tûnik, hogy baba van a dologban! Egy darabig még biztos azt fogod érezni, hogy mindjárt megjön, de ez ilyenkor teljesen normális. Írj, ha teszteltél, majd szeretnék gratulálni! :))

Tesztelj!!! A tünetek alapján nagyon úgy tûnik, hogy baba van a dologban! Egy darabig még biztos azt fogod érezni, hogy mindjárt megjön, de ez ilyenkor teljesen normális. Írj, ha teszteltél, majd szeretnék gratulálni! :) )
szia én is azt mondom, hogy tesztelj minél hamarabb és várom a fejleményeket. L
A kérdező hozzászólása: A tegnapi tesztem negatív lett, de megpróbálom jövõhéten is és feltétlenül megírom az eredményt.
Szerintem is baba lesz az! :) ) A minjárt megjön érzés? Hát akár még egy hónapig is érezheted. :(
Elõzõ válaszoló vagyok. Próbáld a Clearblue tesztet! Az elég érzékeny teszt, szerintem nagyon megbízható, bár kicsit drágább a többinél. Nekem a nem várt menzesz 1. napján kimutatta a gyermekemet. Drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap hajnalba azt álmodtam, hogy barnázok és mire felkeltem így is lett, csak sajnos be is pirosodott:(( Sajnos nem vagyok terhes, de új hónap, új remény!!! Nem adjuk fel, csak nem kell görcsölni rajta. Jó hogy így nyugtatom magamat ugye?:)

Nekem nem olyan érzésem van hogy mindjárt megjön, hanem inkább szur, vagyis olyan mintha éreznem, hogy ott a petefészkem. lehet ez terhesség? ma kéne megjönnie.

Legjobb válasz: meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.

meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.
A kérdező hozzászólása: nem kéne jönnie.remélem nem is jön.a melleim is olyan furcsán fájnak.
Szerintem is 50-50%. Várj egy pár napot és tesztelj, akkor már biztosabb az eredmény!

Múlt hétfőn volt pé, most vasárnap fehér, krémes folyásom. Most hétfőn egész nap olyan érzésem volt, hogy mindjárt megjön. Tesztelhetek már? Mikor teszteljek?

A tünetek alapján szerintem van miben bíznom,de azért kellene a meger?sítés..

Legjobb válasz: Sajnálom,az én tapasztalatom és a saját történetem számodra sajna nem bíztató, de kívánom hogy te az legyél, de amiket most itt leírtál, azt mind leírhatam voln én is a múlt hónapban, minden stimmel, egytõl egyig, szinte biztos voltam benne, hogy babás vagyok, a védõnõ és a kismamák is, akikkel beszélegettem egytõl egyig azt mondták, hogy ez egyértelmû. Csináltam tesztet a nem várt napján, mert nem is jött meg, negatív, megadóan vártam a mensimet, csak nem jött meg. 4 nap múlva tesztet ismételtem, negatív. Aztán a 7 nap késéssel megjött!!! :( Nem elég hogy az összes tünetem megvolt, meg még a mensim is késett. Nem elkeserítésnek szántam a történetemet, csak hogy tudjátok durva dolgokra képes a szervezet és ha felkészültök erre is, nem csalódtok akkorát mintén a múlt hónapban!!! Azóta sem hiszem el, hogy lehetett minden!

A kérdező hozzászólása: Negatív.Ismét.Én már nemtudom mit higyjek! A reggeli hõm még mindig 37, 0.Menszi elõtti érzések nincsenek. Egy biztos, több tesztet nem csinálok, mert ELEGEM van a tesztekbõl!
A kérdező hozzászólása: Szia.A szombati tesztem sajnos tényleg nega lett:( Tegnapra nem vártam, és eddig szerencsére nem is jött..A hõm tegnap is, és ma reggel is 37, 0 volt, tehát remény még van..:) Holnap reggel tesztelek!
n válaszoltam eddig, nagyon drukkolok neked regel, de ha neg. akor se keseredj még el, mert ha csak hétfõre várod, akkor még lehet hogy korai lesz. De azért megpróbálhatod, mindent bele, várom, hogy mi lesz. Jó éjt neked is!
Kezdõdött azal, hogy pé-kor megvolt a nyúlós folyás, hasszurka, akkor voltunk is együtt az elõtte lévõ napokban. Aztán 6 nap múlva kicsi krémes barnázgatás, mindjárt megjön érzés, úgy éreztem magam napokig mint egy influenzás, lázasnak éreztem magam, végtagfájdalmak, hányinger, keserû szájíz! Másnapra semmi. Akor feltettem kérdésben, többen írták, hogy valószínû, hogy beágyazódás volt. Utána aztán jöttek nálam is a fura érzés a pocakban, folyamatosan éreztem a petefészkeimet, az egész hasam feszített lenn, mindjárt megjön érzés, krémes folyás, apró kis buborékokat éreztem a pocimban mintha kidurrannának, derékfájás, hányinger, egyszer autóval meg is kellett állnunk, mert az ilatosító szagától majdnem el is hánytam magam. Aztán jött a nem várt mensi, a hõm még mindig 37, nem is jött meg, igy teltek a napok, reggel hõmérés, 37, na akkor ma se jön meg, másnap ismét, jött egymás után a két nega teszt, de reménykedtem amig meg nem jött! És egyik reggelre sajnos ott volt , aminek nem kellett volna! Sajnálom, hogy az én sztorim nem éppen bíztató, de ahogy írtam is, szerintem ritka kivétel vagyok, mert 4 kismamaának ezek a tünetek bizony babit jelentettek. 2 még az elején van, tehát friss az élmény, kettõ már megszült, de még emlékezett, hogy ugyanezeket érezték! :(
A kérdező hozzászólása: Nem bírom tovább!Reggel tesztelek!Érzem.. Majd üzenek:) Jók legyetek, jó éjt!
A kérdező hozzászólása: :( Neked mik voltak a tüneteid?
Ja és még annyi, hogy nagyon drukkolok neked, mert gondolom az én esetem a ritkább, neked viszont minden tüneted nagyon bíztató, kívánom te legyél babás! Majd írd meg azért.
Sajnálom, az én tapasztalatom és a saját történetem számodra sajna nem bíztató, de kívánom hogy te az legyél, de amiket most itt leírtál, azt mind leírhatam voln én is a múlt hónapban, minden stimmel, egytõl egyig, szinte biztos voltam benne, hogy babás vagyok, a védõnõ és a kismamák is, akikkel beszélegettem egytõl egyig azt mondták, hogy ez egyértelmû. Csináltam tesztet a nem várt napján, mert nem is jött meg, negatív, megadóan vártam a mensimet, csak nem jött meg. 4 nap múlva tesztet ismételtem, negatív. Aztán a 7 nap késéssel megjött!!! :( Nem elég hogy az összes tünetem megvolt, meg még a mensim is késett. Nem elkeserítésnek szántam a történetemet, csak hogy tudjátok durva dolgokra képes a szervezet és ha felkészültök erre is, nem csalódtok akkorát mintén a múlt hónapban!!! Azóta sem hiszem el, hogy lehetett minden!
A kérdező hozzászólása: Épp az elõbb mértem a hõmet, 36, 9 , tehát esik. Asszem ez inkább menszi lesz, sajnos...:(
Szia! Sok sikert, szorítok és írd meg, hogy mi lett!
Szia! Sajnálom, hogy neg. lett a teszted, csak most tudtam viszanézni ide az oldalra, azóta megjöt? Pedig a hõd tök jó volt. Ha meg mégis megjöt ne keseredj el, majd a következõ hónap talán sikeres lesz!
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet szombat reggel, de sajna negatív :( Holnapra (hétfõ) nem várom, tehát remélem, hogy csak korai volt.Egyébként ahhoz képest, hogy holnap lenne a napja a menszesznek, semmi jelét nem érzem.Pedig ilyenkor azért már jelentkezni szoktak a menszis "érzések".És a hõm még mindig 37, 0-37, 2 között van.Tehát reménykedek, és ha nem jön meg holnap.akkor kedden tesztelek.
Szia, mizujs? Megcsináltad a tesztet?
A kérdező hozzászólása: Ja, és a hõm folyamatosan 37, 0 és 37, 2 között van.És fájnak az izületeim.Olyan, mint amikor megbetegedsz, és már elõtte érzed, hogy fájnak a kezeid, lábaid, gyenge vagy..stb.

14-e óta olyan érzésem van hogy mindjárt megjön. A hőm egy nap háromszor is mértem 37-37, 2 között ingázik ennél alacsonyabb nem volt. Kb. 25-én nem kéne hogy megjöjjön. Mennyi az esélye hogy most végre sikerült a babám?

13.án pé.-em volt 14.-ke óta olyan érzésem van hogy mindjárt megjön!A h?m. egy nap háromszor is mértem 37-37,2 között ingázik ennél alacsonyabb nem volt!!Kb.25.-én nem kéne hogy megjöjjön!Azért vmennyire reménykedhetem?Ha hétf?n nem jön meg kedden tesztelhetek vagy még az azért korai lenne???

Legjobb válasz: Azt azért ide írom hogy reggel mikor felkelek az az elsõ mérésem amit még mielõtt kikelek az ágyból megmérem és 37-37,1!!Du. vagy este felé szokott ingázni a 37-37,2!! Elvileg ugye holnap jön meg és szombat, vasárnap(ma) reggel is 37-37,1 volt!!Nem merek még örülni mert mi van hogyha nem a baba miatt van ez!!??Én már nem értem!!Bocsi ha hülyeséget kérdeztem!!

A kérdező hozzászólása: Azt azért ide írom hogy reggel mikor felkelek az az elsõ mérésem amit még mielõtt kikelek az ágyból megmérem és 37-37, 1!!Du. vagy este felé szokott ingázni a 37-37, 2!! Elvileg ugye holnap jön meg és szombat, vasárnap(ma) reggel is 37-37, 1 volt!!Nem merek még örülni mert mi van hogyha nem a baba miatt van ez!!??Én már nem értem!!Bocsi ha hülyeséget kérdeztem!!
Megvan az esélye hogy most sikerült.A hõd alapján azt mondanám igen.Vannak tüneteid?? Ha nem jön meg tesztelj egyet, de ha - akkor se keseredj el, lehet hogy csak késõbb mutatja ki.Ez estben ismételd meg pár nap elteltével.Sok sikert.
Szioka! Eloszor is remelem meg nem jott meg. :) Teszteltel mar? Nekem a mensesem elott volt egy erzesem, megmertem a homet, 37, 2 volt, aztan este csinaltam egy tesztet, pozitiv lett! Szoval en a helyedben tesztelnek, drukkolok! irj majd, hogy mi volt
A kérdező hozzászólása: Hát ma még szerencsére nem jött meg!:-)Izgulok hogy holnap se jöjjön meg, meg persze utána sem!!Lehet holnap tesztelek! Eddig még nem mertem!Majd megírom mi lett az eredmény! Nagyon izgulok!!
A kérdező hozzászólása: Tünetek?A mellbimbóm érzékeny, fáradékonyabb vagyok, vasárnap volt hányingerem is bár ez nem biztos hogy attól van mivel úgy tudom hogy ez az érzés késõbb jelentkezik! Ja és persze a mindjárt megjön érzés és talán pisilni is többet kell mint máskor!

Ez vetélés jele? Normális az ha olyan érzésem van hogy mindjárt megjön?

Ma reggel halvány pozit teszteltem, de este mikor Wc re voltam akkor volt egy kis halvány vérfolt a fehérnemümön, meg amikor megtöröltem magam akkor is.Remélem nem megy el, nagyon szeretnénk ezt a babát......:(

Legjobb válasz: Szia! Most kellene kb. Menstruálnod? Mert ilyenkor normálisak a mensis tünetek,azt mondják,emlékezik a szervezet rá,és ez okozza. Ha erõsödik a vérzés,vagy esetleg nagyon erõs görcsöd lenne,akkor kell azonnal orvoshoz fordulni! Amíg ez nincs,addig minden oké. Nyugodj meg,és pozitívan! :)

Szia! Most kellene kb. Menstruálnod? Mert ilyenkor normálisak a mensis tünetek, azt mondják, emlékezik a szervezet rá, és ez okozza. Ha erõsödik a vérzés, vagy esetleg nagyon erõs görcsöd lenne, akkor kell azonnal orvoshoz fordulni! Amíg ez nincs, addig minden oké. Nyugodj meg, és pozitívan! :)
A kérdező hozzászólása: tegnapra nem vártam és ma csináltam a tesztet. remélem nem fog erösödni a vérzés. lehet vajon attól hogy nem félidöben fogant 18 ik napon volt ovum.
ha csak egy kis vérfolt, és nem lesz több ilyen, akkor talán megnyugodhatsz. De pl. én nem görcsöltem egyáltalán és barna pöttöm volt csak. nem mentem orvoshoz azonnal, mert két nap múlva volt úgyis idõpontom. de mire orvoshoz kerültem, már hiába kaptam a gyógyszert.... Viszont simán megtörténhet, hogy emlékezik a szervezeted a menstruációra vagy hajszálér pattant el, és akkor ez teljesen veszélytelen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat, ma reggel csináltam tesztet ami negativ lett :( és nagyon görcsölök ugyhogy meg fog jönni:(
Ezt nevezik kémiai terhességnek sajnos :( Nekem kettõ ilyen is volt

Mikor teszteljek? Olyan érzésem van hogy mindjárt megjön, állandoan szaladgálok a wc-re! 1napja késik! Mit csináljak?

de nem merek tesztelni mert félek hogy -lessz!és megjön!szerintettek?

Legjobb válasz: mokorra nem várod?Késik?

mokorra nem várod?Késik?
Van görbéd?
A kérdező hozzászólása: igen 1napja késik!nincs görbém!
A kérdező hozzászólása: jah!17-re nem vártam!
tesztelj, és kiderül.megy a drukk:-))))))
Hát ha már tegnapra nem vártad akkor nyugodtan tesztelhetsz! de szerintem érdemesebb a reggeli elsõ vizeletbõl, mert ugye az nagyobb mennyiségben tartalmaz hcg-t! kétcsikos tesztelést kívánok! megy a drukk! majd ird meg hogy mi lett az eredmény! köszike
Szerintem is tesztelhetsz már. Én az elején még a 6. hétig éreztem a megjön érzést, és rohangáltam a wc-re ellenõrizni. Néha még most is. 12 hetes vagyok. Drukkolok hogy pozitív legyen és írd meg majd hogy mi lett!

Ez a második terhességem, kb. 5-6 hetes. Minden nap görcsöl a hasam (mint mensinél) és folyton olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön. Ez az első terhességemnél nem volt. Baj lehet?

Legjobb válasz: Semmi gond nincs! Ez a terhességgel jár! Nekem 12 hetes korig mindennap görcsölt a hasam. Persze nem erösen. 24 hetes kismama. Grat a babához!!

Semmi gond nincs! Ez a terhességgel jár! Nekem 12 hetes korig mindennap görcsölt a hasam. Persze nem erösen. 24 hetes kismama. Grat a babához!!
szia nekem is volt ilyen legalább 2 hétig nem tudtam eldönteni hogy örüljek vagy ne de aztán mégis csak ugy alakult hogy én letem akkor a villág legboldogabb embere amikor kiderült hogy mégis van pici ugyhogy ne aggódj de pihenj sokat gratula
Nekem is eltartott 11 hétig, teljesen normális. És azóta is néha érzem, mikor nõl a méh:-) 19 hetes kismami.-)

Olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön, alhas fájogat és ma reggel kicsi barnás folyásom volt, ezek a tünetek utalhatnak terhességre?

Vagy esetleg lehet ez egy felfázás is? 2 hónapja próbálkozunk és 1,5 hét múlva kéne csak megjönni, amúgy semmilyen más tünetet nem tapasztaltam.

Legjobb válasz: A barna folyás utalhat terhességre, de általában más tünet is tartozik hozzá. az alhasi fájdalom viszont inkább felfázásra utal, de beágyazódáskor is lehet fájdalmat érezni. menj orvoshoz vagy vegyél tesztet. ha a teszt negatív, valószínûleg nõgyógyászati bajod van.

A barna folyás utalhat terhességre, de általában más tünet is tartozik hozzá. az alhasi fájdalom viszont inkább felfázásra utal, de beágyazódáskor is lehet fájdalmat érezni. menj orvoshoz vagy vegyél tesztet. ha a teszt negatív, valószínûleg nõgyógyászati bajod van.
Utalhat terhességreis , de ugyanúgy felfázásra vagy közelgõ mensire is. Biztosabbat leghamarabb 1, 5 hét múlva!
szia.én 2-héttel a (nem)várt mensi elött éreztem a tüneteket, amik fokozódtak.nekem pozitív lett.

Masnak is volt olyan hogy mar egy bo hete mindjart megjon erzese van, de nem jott meg?

20.ciklusnap ota minden nap van mindjart megjon erzesem. Ma vagyok a 27.napon es meg mindig nem jott meg. Menzesz elott nagyon max. 2napig van ilyen, sokszor meg sem erzem elotte, es csak elkezdek verezni. Legutobbi ciklus 25napos volt, elotte 30napra jott meg stressz miatt, akkor volt ilyen hogy 1hete ilyet ereztem es azt hittem terhes vagyok de megjott.

Legjobb válasz: Az nem lehet,hogy terhes voltál de elvetéltél? Nekem csak akkor volt ilyen (kétszer) amikor terhes voltam. Már nemvárt elõtt pár nappal mindjárt megjön érzésem volt,de nem jött meg, nemvárt napján pozitív lett a tesz. Nekem amugy nemvárt napján szokott csak ilyen érzésem lenni és csak addig amíg meg nem jön, utána elmúlik. Másodszorra már furcsa volt,hogy kétnapja mindjárt megjön érzésem volt (nemvárt elõtt 3-4nappal) ,csináltam tesztet nemvárt elõtt 1 nappal és pozitív lett!

Az nem lehet, hogy terhes voltál de elvetéltél? Nekem csak akkor volt ilyen (kétszer) amikor terhes voltam. Már nemvárt elõtt pár nappal mindjárt megjön érzésem volt, de nem jött meg, nemvárt napján pozitív lett a tesz. Nekem amugy nemvárt napján szokott csak ilyen érzésem lenni és csak addig amíg meg nem jön, utána elmúlik. Másodszorra már furcsa volt, hogy kétnapja mindjárt megjön érzésem volt (nemvárt elõtt 3-4nappal) , csináltam tesztet nemvárt elõtt 1 nappal és pozitív lett!
A kérdező hozzászólása: Akkor teszteltem es negativ volt es 30. napon megjott tehat elvileg akkor nem voltam terhes. Most meg nem teszteltem, varok szombatig, akkor lesz a 30.nap.
Igen.szinte minden hónapban ezt érzem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!