Találatok a következő kifejezésre: Olyan érzésem hogy (629 db)

Miért alkalmatlan az összes politikus a feladatára, és miért van olyan érzésem, hogy itt a büdös életben nem fog semmi jóra fordulni?

A teljes ép eszűség ellenére is sorozatos állatságokkal rukkolnak ki,már egy 8 éves kisgyerek is simán átlát a hazugságaikon,annyira nyilvánvalóan hülyék ahhoz amit csinálnak.

Legjobb válasz: > Miért alkalmatlan az összes politikus a feladatára Mert aki alkalmas lenne, az nem jut oda. > miért van olyan érzésem, hogy itt a büdös életben > nem fog semmi jóra fordulni? Én is pont így érzem. A jelenleg parlamentben ülõ pártoknak egyetlen célja van: odakerülni a húsosfazékhoz. Ezek a bandák kizárólag a saját érdekeiket képviselik. Gyakorlatilag magyarországon jelenleg nincs olyan párt, amire rá lehetne bízni egy ország vezetését... > már egy 8 éves kisgyerek is simán átlát a hazugságaikon Jelentõsen túlbecsülöd a szavazópolgárok átlagintelligenciáját. Rettenetes mennyiségû ember képes kritikátlanul besz*pni gyakorlatilag bármit!

> Miért alkalmatlan az összes politikus a feladatára Mert aki alkalmas lenne, az nem jut oda. > miért van olyan érzésem, hogy itt a büdös életben > nem fog semmi jóra fordulni? Én is pont így érzem. A jelenleg parlamentben ülõ pártoknak egyetlen célja van: odakerülni a húsosfazékhoz. Ezek a bandák kizárólag a saját érdekeiket képviselik. Gyakorlatilag magyarországon jelenleg nincs olyan párt, amire rá lehetne bízni egy ország vezetését... > már egy 8 éves kisgyerek is simán átlát a hazugságaikon Jelentõsen túlbecsülöd a szavazópolgárok átlagintelligenciáját. Rettenetes mennyiségû ember képes kritikátlanul besz*pni gyakorlatilag bármit!
Manapság már nem olyanok a politikusok, mint mondjuk 1800-ban. Itt már senki nincs a népért, csak a pénzért.
Igazából nem hülyék. Ha azt vesszük, hogy mik az õ érdekeik, akkor nagyon is jól csinálják, amit csinálnak.
A poltikusokat nem azért választják meg, mert olyan okosak és jó szakemberek. Akkor a Magyar Tudományos Akadémia ülne a parlamentben. De ez nem is elvárás, ezért bízzák a politikusok a szakmai munkát a minisztériumokra és megbízottakra. Oda azért akárki nem kerülhet be. A demokráciákban a választójog és a választhatóság nincs korlátozva szakképzettség, munkatapasztalat, IQ szint, nemesi rang, vagyoni helyzet meg hasonlók alapján, csak a betöltött 18 év az elõírás. És a világban egyre több országban veszik át ezt a politikai rendszert, mert bár nem tökéletes, de ennél sokkal jobbat még sehol sem találtak ki. Ne hidd, hogy a diktatúrákban kisebb a korrupció! Kínában is van bõven.
"már egy 8 éves kisgyerek is simán átlát a hazugságaikon, annyira nyilvánvalóan hülyék ahhoz amit csinálnak." Ez a kormányzati kommunikáció célja: tenni a hülyét mert még mindig jobb (nekik) ha hülyének nézi õket az ország mintha rájönne: ezek se hülyék csak minden energiájukat és intelligenciájukat lefoglalja a sok szabad rablás. Utóbbi esetén ugyanis kõ kövön nem maradna (gondoljunk csak az õszödi beszédre: elég volt EGYETLEN párt EGYETLEN zárt gyûlésének hanganyagát meghallgatniuk az embereknek, kimagyarázhatatlan bizonyítékot kaptak arról hogy egy egész párt hazudozott nekik éveken át, erre a fél ország tüntetett stb. - ha mindegyik pártról elõkerülne ilyen bizonyíték minimum forradalom lenne, azt pedig pont a politikusok akarják a legkevésbé)
A kérdező hozzászólása: Ha a lopásra, sikkasztásra, mutyizásra gondolsz, ahhoz valóban jól értenek. Viszont ami az igazi munkájuk lenne, abban segg hülyék mind. Kínában csinálják jól, ott az ilyen férgeket életfogytigra, sokszor pedig halálra is ítélik. Ezek viszont büntetlenül garázdálkodhatnak.
Kedves Kérdezõ! PONT az a munkájuk, hogy az országot teljesen kivéreztessék, eladósítsák, a nemzeti tudatot letörjék, az õslakosságot ellehetetlenítsék. Ez a munkájuk! Értenek is hozzá! JAAAAA, hogy az embereknek kifelé azt kommunikálják, amit hallani akarnak az más kérdés. LÁTSZÓLAGOS támogatottságuk van csak. Tényleges támogatottság, olyan elenyészõ, hogy valójában nem tudnának kormányozni. Jönnek a választások... Elhintik a rizsát, hogy milyen jóóó lesz Neked és választások után döbben rá mindenki hogy rosszabb mint volt és ez teljesen pártfüggetlen jelenség. Hazudni tudnak, de a valódi munkájuk az adott ország kiszipolyozása. Abban viszont JÓK!

Voltmár olyan érzésed hogy "de kinyirnék valakit"?

Nekem nem... DE NEIS LEGYEN! kop kop kop

Legjobb válasz: volt. olyan is, hpgy "de kinyírnék csak úgy valakit", meg olyan is, hogy "de kinyírnám most xy konkrét személyt". az elsõ kellemes érzés, viszont a második nem, tehetetlen düh áraszt el és szánalmasnak érzem magam.

volt. olyan is, hpgy "de kinyírnék csak úgy valakit", meg olyan is, hogy "de kinyírnám most xy konkrét személyt". az elsõ kellemes érzés, viszont a második nem, tehetetlen düh áraszt el és szánalmasnak érzem magam.
Hát voltam már annyira mérges, h legszivesebben kinyírtam volna az illetõt, de persze nem... Meg mikor eszembe jut, hogy a cigányok a mi pénzünkön élõsködnek, és még akkor õk szólogatnak be nekünk, akkor meg kb olyan érzésem van hogy "de kinyírnék pár milló embert"
Állandóan ilyen érzésem van...
van :D
Elég sûrûn van, de nem fogom megtenni. El szoktam képzelni, hogy géppityuval végig megyek a forgalmasabb helyeken és mindenkit kinyírok, de akkor nagyon ideges vagyok az emberekre.
Nekem akkor szokott ilyen lenni, amikor arra gondolok, hogy az erdoket irtják meg az állatokat kínozzák! Aki az állatokat kínozza azt nem simán kinyírnám, de ugyanazt tenném vele, amit o az állatokkal, jó hosszasan szenvedne... Az állatkínzásra nincs magyarázat és nincs mentség!
igen volt. nem is egyszer.

Volt már olyan érzésed, hogy tudtad, hogy végre minden összejön, de aztán hirtelen széthullt minden, amit eddig fölépítettél?

Milyen érzés volt?Hogy viselted?

Legjobb válasz:
Nekem még mindig tart. Nemrég történt az egész, pár hónapja történt valami, ami mindent tönkretett és egész eltervezett jövõmet felborította és kezdhetek mindent elölrõl. Persze sokáig hitegettem magam, hogy minden visszaáll, de egyre egyértelmûbbé vált, hogy már nem fog. Lassan eluralkodott rajtam a kétségbeesés, a kilátástalanság érzése, ez egyre erõsebben a padlóra küldött, aztán már kifejezetten pánikolni kezdtem a jövõm miatt, mert megvolt mindenem ahhoz, hogy tökéletes legyen, aztán ezt elveszítettem és most úgy érzem, már soha nem lesz meg a lehetõségem teljes életet élni. Úgy elvagyok, meg a tanulásba menekülök, de egyszerûen semmihez nincs kedvem, pedig annyi hobbim volt, és most meg egyszerûen nem tudok lelkesedni semmiért, egyedül a suli, ami még valamennyire érdekel, és életben tart, mert tudom, hogy akkor lesz diplomám, meg munkám, de mindig attól félek, hogy olyan emberré válok majd, akit csak a munkája érdekel és minden érzelmet meg szórakozást kizár az életébõl. Jelenleg pszichológust keresek, mert annyira eluralkodott rajtam a kedvtelenség, az érdektelenség és egyáltalán nem hasonlítok már arra, aki igazából vagyok.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nekem még mindig tart. Nemrég történt az egész, pár hónapja történt valami, ami mindent tönkretett és egész eltervezett jövõmet felborította és kezdhetek mindent elölrõl. Persze sokáig hitegettem magam, hogy minden visszaáll, de egyre egyértelmûbbé vált, hogy már nem fog. Lassan eluralkodott rajtam a kétségbeesés, a kilátástalanság érzése, ez egyre erõsebben a padlóra küldött, aztán már kifejezetten pánikolni kezdtem a jövõm miatt, mert megvolt mindenem ahhoz, hogy tökéletes legyen, aztán ezt elveszítettem és most úgy érzem, már soha nem lesz meg a lehetõségem teljes életet élni. Úgy elvagyok, meg a tanulásba menekülök, de egyszerûen semmihez nincs kedvem, pedig annyi hobbim volt, és most meg egyszerûen nem tudok lelkesedni semmiért, egyedül a suli, ami még valamennyire érdekel, és életben tart, mert tudom, hogy akkor lesz diplomám, meg munkám, de mindig attól félek, hogy olyan emberré válok majd, akit csak a munkája érdekel és minden érzelmet meg szórakozást kizár az életébõl. Jelenleg pszichológust keresek, mert annyira eluralkodott rajtam a kedvtelenség, az érdektelenség és egyáltalán nem hasonlítok már arra, aki igazából vagyok.
Mi történt egyes?
Az most mindegy, hosszú sztori, ha nem haragszol, nem osztanám meg a fél világgal, ez a kérdés most nem errõl szól. :)
Én ezt nemcsak éreztem, hanem meg is történt és csak öt évembe tellett kiheverni.
Ó, ha nekiállnék mindet felsorolni, jó pár napig tartana. :D Nekem úgy összességében véve, fogjuk rá, hogy minden jó volt eddigi életem során, kivéve a szerelem dolgot. :D 2011-ben megismertem valakit, akivel már az együttélést tervezgettük, neveken gondolktunk stb, szóval úgy éreztem, hogy révbe értem. Minden tökéletes volt, mint a mesékben. Aztán tavaly pont a szülinapomon közölte velem, hogy õ már nem úgy érez irántam, még rég. Már csak mint barátot szeret. Na ott összedõlt minden. Még most is szomorú vagyok a dolog miatt, de próbálom elterelni a figyelmet róla. Ismerkedem, lefoglalom magam meg ilyesmi. Fontos, hogy az ember ne adja fel. Legyen az bármi, munka, barátság, család, szerelem... Az élet egy harc, amit nap mint nap megvívunk. :)
Még helyett mint, pardon. Késõ/korán van. :D
Hát, szerintem valahol ilyen az élet, folyamatos újrakezdés. Lényeg az, hogy a széthullás utáni idõszakra átmenetileg kellenek kisebb-nagyobb célok, akár napi szinten, akár heti-havi. Olvasás, társaság, tanulás. Valami amit csinálok hogy eltereljem a figyelmem, legjobb ha olyan amit késõbb kamatoztathatok. Általában a legrosszabbak azok, mikor barátnõm sincs, egyetem sem megy, meló se nagyon akad. Fordítva meg leginkább kiegyensúlyozott akkor vagyok, mikor minden renden van, mind magánéleti, mind munka, tanulás téren. Szerintem az a lényeg, hogy mindig legyen 1-2 B terved, hogy ha valami ugrik, akkor tovább tudj lépni arra, és úgymond magadban, mások nélkül is boldog legyél, és céljaid legyenek, amiket akkor se dobj el ha más kerül az életedbe.

Volt már olyan érzésed, hogy senki se szeret, jobb lenne meghalni?

Nem tudom mi van velem.. van sok barátom,de mégis az az érzés kerülget,hogy senki se szeret.Szeretem ha foglalkoznak velem,vagyis na néha valaki ír,hogy mi újság meg ilyenek,de mostanában senki nem foglalkozik senkivel.. nem rég volt motor kisebb balesetem,de nem lett semmi bajom,akkor szinte olyanok is is írtak,hogy jól vagyok-e,akikkel nem is nagyon szoktam beszélni,az jól esett.. Mit tegyek ez ellen? Kezd zavaró lenni :S 16/L

Legjobb válasz: Rendszeresen van olyan érzésem, hogy senki se szeret. De emiatt eszembe nem jutna begyógyszerezni magam. Meg kell találni az élet egyéb szépséget.

Rendszeresen van olyan érzésem, hogy senki se szeret. De emiatt eszembe nem jutna begyógyszerezni magam. Meg kell találni az élet egyéb szépséget.
A kérdező hozzászólása: *kisebb motor balesetem :D
A kérdező hozzászólása: néha olyan is eszembe jut, hogy begyógyszerezem magam, kórházba kerülök meg ilyenek :S
Nem vagy depressziós? Én is ugyanígy éreztem magam. Végül pszichiáterhez mentem, aki felírt hangulatjavítót. Nem mondom, hogy ez a megoldás, sõt... de az, hogy jobb lesz a kedved egy elsõ lépés ahhoz, hogy pozitívabban lásd a dolgokat. Késõbb jöhetnek a terveid, mi akarsz lenni, hová menj továbbtanulni vagy párkapcsolat, ilyenek.
16 éves vagy, most komolyan annyi minden fog még érni.Ilyen korba mindenféle érzések kavarognak.Nekem nincs egy barátom sem, de a születénapomon vagy 50 enen felköszöntöttek.És ez számít, amikor meg az utcán találkozunk meg sem ismernek. De igen úgy gondolom jobb lenne meghalni, és miért...mert meghalt életem szerelme. Tudom, most ez a legnagyobb problémád, de hidd el vannak ettõl sokkal durvább dolgok, minthogy képzelgéseid vannak hogy senki nem szeret. És te keresed õket?Te foglalkozol velük?Ez ilyen oda-vissza dolog.

Miért van olyan érzésem hogy kiverés közbe amikor már majdnem elélveztem olyan érzésem van mintha jönne ki a pisi de nem jön semmi. Mit tegyek? 12/F

Mit kéne tennem???

Legjobb válasz: 12 évesen nem ezzel kéne foglalkoznod....inkább menj játszani a barátaiddal.

12 évesen nem ezzel kéne foglalkoznod....inkább menj játszani a barátaiddal.
Elsõre ne hallgass, az õ gyereke lesz az, aki - ha rajta múlik - még 20 évesen sem fogja tudni, mi mire való odalenn. Teljesen okés, h elkezdtél maszturbálni, és ez az érzés is normális. Az ondóváladék és a pisi a húgycsõbõl ürül, csak mikor merevedésed lesz, akkor az ondó jön, a vizelet nem tud.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de ha még az sperma se jön az nem baj?vagy majd jön az is?
Majd jön, ebben a korban még alig ürül váladék. A pisit egy izom ilyenkor elzárja, ezért az nem fog jönni semmiképp.
nyugi, minden csaj attól, fél, hogy... :)

Mitől van olyan érzésem, hogy meg fog jönni?

Egy hét késés után ma reggel pozitívat teszteltem. Már két napja folyamatosan émelygek, feszülnek a melleim és nagyon aluszékony lettem. A félelmem mégis abból adódik, hogy ma már 11.-ik napja fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, néha elmúlik, aztán újra görcsölget.Közben szúrkál és nagyon puffadt is. Attól rettegek, hogy egyszercsak megjön, pedig tutira biztos, hogy terhes vagyok. Félnem kell a görcsökt?l, vagy van ilyen terhességnél. Kérem váaszoljon, akinek szintén volt már ilyen érzése, mert aggódom. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Szia! Ez koraterhességben teljesen normális! De azért elmehetnél dokihoz... Nekem 2 héten át volt olyan érzésem, hogy megjön... Aztán nem jött meg:) Most 9 hetes a kisfiam:)

Szia! Ez koraterhességben teljesen normális! De azért elmehetnél dokihoz... Nekem 2 héten át volt olyan érzésem, hogy megjön... Aztán nem jött meg:) Most 9 hetes a kisfiam:)
Lassan el kell múlnia ennek az érzésnek. Amúgy tényleg sok kismamának van ilyen problémája. Ha nem múlik el az érzés, akkor keresd fel a dokid.
En 22 hetes vagyok, es meg mindig van ilyen erzesem! A meh novoget, legalabbis az en dokim ezt mondta :)
Szia! Gratula!Én 6 hetes leszek hétfõn, de néha(kb. napi 1-2*) nagyon kevés ideig én is érzem, ez nem gond elvileg... Most már múlóban van, de mikor megkellett volna jönnie akkor nagyon sokszor elõjött, én is féltem, de bízz abban, hogy minden rendben van! Gondolj a jóra, és higyj a vonzás törvényében(ha hiszel a jóban, az fog lenni!).
Szia! Én 11 hetes koromig éreztem a mindjárt megjön érzést. Teljesen normális. 31 hetes kismama
Szia. Nekem szerdán kellett volna megjönnie, de szerencsére a baba jön! :) ) Én is érzem, hogy feszül és néha fájdogál a hasam. Ilyenkor én is félek, hogy ha leközelebb wc-re megyek, azt látom hogy megjött! Igyekszem a jóra gondolni, hogy ezt mindenki átéli és mégis sok egészséges kisbaba születik! :) Vigyázz nagyon magadra és ne aggódj, mert a szorongással csak ártasz a babának! Gratulálok!!! :) )

Miért van olyan érzésem, hogy mindjárt meg fog jönni?

5 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Szia ez tök normális érzés...alakul a szervezeted a baba kifejlõdéséhez. Az elsõ babánál én is megijedtem hogy elvetélek meg ilyenek de aztán mondta a dokim hogy ez így normális, alakul a szervezeted! Sok boldogságot a babához!!

Szia ez tök normális érzés...alakul a szervezeted a baba kifejlõdéséhez. Az elsõ babánál én is megijedtem hogy elvetélek meg ilyenek de aztán mondta a dokim hogy ez így normális, alakul a szervezeted! Sok boldogságot a babához!!
Vannak nõk, akik a terhesség alatt is menstruálnak, persze nem ugyanúgy, hanem kevesebbet és nem vér színû mindíg.Lehet hogy nálad is ez a baj!Szerintem fordulj orvoshoz!! Üdv.:Bea
Ez teljesen normális, nekem kb félidõig volt ilyen érzésem néha. Ha nem vérzel és nincs görcs, akkor ne izgulj! 32 hetes kismami

Lányok, de bárki! Csak orgazmusod van-e szex közben, vagy van-e olyan érzésed, hogy "igen, erre vágytam, és ez most valami fergetegesen jó volt"? Vagy sokszor csak "volt valami" .

Tehát amikor úgy érzed, hogy totálisan kielégítettek, nem csak valami kompromisszumot kaptál...

Legjobb válasz: Nekem az orgamus jelenti azt az érzést h igen erre vágytam és ez most valami fergetegesen jó volt...:)

Nekem az orgamus jelenti azt az érzést h igen erre vágytam és ez most valami fergetegesen jó volt...:)
Olyan nincs, hogy "csak volt valami". Ha egy nõ ismeri a testét, akkor tudja úgy irányítani az eseményeket, hogy úgy mond elveszi, ami jár neki ;).
Szexeltél? Védekeztél? Gondolom ha már feltetted a kérdést, akkor vmi alapja is van az aggodalomnak. Csinálj tesztet, nem látunk a méhedbe...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, igen szexeltem, a párom nem élvezett belém, de már gondolkodunk a babán :) . Venni is fogok csak gondoltam megvárom a csütörtököt. De szted ezek lehetnek jelek?
lehetnek

6. hétben járhatok! Csajok veletek is van olyan érzés, hogy teltség van rajtatok?

Nekem esténként borzasztó, pl. ha kéne enni bármikor, eszel, és közben semmi nem esik jól, ugyérzed minta már ettél volna, és a hányinger vagy valamiféle teltség kerülget! Van ilyen nektek is? Pedig ezel?tt szerettem enni, de most semmi sem esik jól! MIért van ez? El fog ez mulni?

Legjobb válasz: dolgoznak a hormonok, a szervezeted total felfordult neha nekem is van ilyen erzesem de nagyon ritkan, halistennek nemvagyok hanyos.szoval minden terhesseg mas es mas, de sztem ez normalis:)

dolgoznak a hormonok, a szervezeted total felfordult neha nekem is van ilyen erzesem de nagyon ritkan, halistennek nemvagyok hanyos.szoval minden terhesseg mas es mas, de sztem ez normalis:)
Szia!Én pontosan így vagyok, ahogy te. Reggel is alig tudok enni, de még inni is nehezen, mert hányingerem van.este meg megint mint most is már 1órája almát rágcsálok. 8hetes babás
Én rájöttem, ha nem eszem, hányok. Nagyon rossz undorral enni, elismerem...aztán úgy mint egy hajótörött...aztán megint undor....a felfújódásról nem is beszélve. 9. hetes vagyok és én meg attól kaptam ma frászt, hogy elkezdtem gömbölyödni szemmel láthatóan. Van akin hónapokig nem is látszik semmi...én meg...és nem akartam még elmondani senkinek. Szóval ne aggódj. Ez csak egy állapot. Bennem a 12. hét elérése tartja a lelket. Talán nem fogok hányni éjjel, reggel, este, napközben... El fog múlni. Minden rendben lesz.
Sajnos sokan küzdünk a terhesség alatt mindenféle emésztési problémával, és az normális, hogy olyan dolgokat eszel, vagy nem eszel, amit azelõt nem. Ha úgy érzed nem túl "satbil" a gyomrod, kerüld a megterhelõ ételeket, olyanokat amelyek puffasztanak. Idõvel egy picit jobb lesz. Sokszor voltam úgy, hogy nekikészülõdtem az evésnek, aztán ahogy az elsõ kanál lement, futás volt... Aztán ha nõ a baba, úrja átrendezõdik a gyomrod :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!