Találatok a következő kifejezésre: Olyan érzékeny a (143 db)

Lehetséges az, hogy nekem nem olyan érzékeny a csikóm? Nem lesz orgazmusom, hiába símogatom v. símogatja a párom stb. Hogyan izgathatjuk a csiklómat?

Legjobb válasz: orális szexnél a párod széthúzza a szeméremajkaidat,a csiklódat pedig 1 bõrréteg fedi(jól lehet látni)ezt 1 ici-picit elhúzza ne nagzon mert a csikló magába érzékeny,és azt nyalogatja gyengéden,vagy szopogatja.Úgy bizti elmész

orális szexnél a párod széthúzza a szeméremajkaidat, a csiklódat pedig 1 bõrréteg fedi(jól lehet látni)ezt 1 ici-picit elhúzza ne nagzon mert a csikló magába érzékeny, és azt nyalogatja gyengéden, vagy szopogatja.Úgy bizti elmész
Lehet hogy neked nincs csiklóorgazmusod, ez nembaj, sõt sokkal szerencsésebb a hüvelyi orgazmus mint a csikló... Intenzívebb is, érdemes inkább azzal próbálkozni.
vagy egyszerûen csak több idõre van szükséged. sztem elõbb próbálkozz vele te, mert így egyszerûbb lesz rájönnöd h mi a jó és hol, ésmajd elmondod a párodnak, mikor már tudod h neked hogy a jó. elõszöris fontos h nedves legyél, utána kezd el simogatni az újhegyeddel akár, vagy a tenyereddel, vagy akárhogy és amikor érzel vmi mást, akkor azzal a módszerrel folytasd, közben néha elkalandozhatsz más fele, a lényeg h figyelj oda h mikor jobb és mikor hagy alább. és van akinek sok idõt igényel h eljusson a csikló orgazmusig, én azt tanácsolom h ne add fel azzal h áh, nekem nincs csikló orgazmusom, hanem próbálkozz. de ne akard görcsösen, mertúgy nemfog sikerülni. mikor elkezded sose gondolj arra h most sikerülnie kell, hanem vmi izgatóra inkább. és azért javaslom h elõbb inkább egyedül kísérletezz, mert úgy legalább nemkell még azonis stresszelned h vajon a párod meddig bírja még...:)
hát én éppenhogy magamnak nem tudtam soha elérni. Aztán mikor a párom jól megsimogatott mindenhol, hogy már remegtem belé, aztán egyszercsak odaért... Robbantam:)
aki minden 2. nap magának csinálja, annak nagyobb az esélye h saját magának hamarabb fogja elérni, mint a párja
nekem a parom nemjol csinalj, olyan erosen, hiaba szoltam neki hogy az ugy nekem nemizgato, inkabb magamnak csinalom.ugy mindig elmegyek

A fiúk miért olyan érzékenyek a farkukra?

hogyha egy fiúnak azt mondod h kicsi a farka akkor megsértõdik miért?

Legjobb válasz: Ha neked azt mondanám, mik azok a szúnyog csípések, ltta már orvos, próbáltad már fenistil- géllel? Akkor téged az, hogy érintene? Vagy éppen ha aktus közben olyan megjegyzés, hogy tág vagy mint a világûr, az milyen? Ezért!

Ha neked azt mondanám, mik azok a szúnyog csípések, ltta már orvos, próbáltad már fenistil- géllel? Akkor téged az, hogy érintene? Vagy éppen ha aktus közben olyan megjegyzés, hogy tág vagy mint a világûr, az milyen? Ezért!
ha mondjuk toled lany letedre megkerdezik, hogy minek hordasz melltartot, amikor nincs mit beletenni, az milyen...? mondjuk a kerdesbol sejtheto, hogy 13 evesnel nem lehetsz tobb, de hogy teged se az eszedert szeretnek, az is biztos.
Mondjuk ha ezt a szùnyogcsìpèst beledugnàm a kis szàdba , lehet hogy csiklandoznà a mandulàdat.
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy kérdés nem kell úgy fenn akadni
ezek meg csak valaszok ra, a kerdes szellemeben. mit kell ugy fennakadni?

A férfiak között mennyire gyakori, hogy olyan érzékeny a mellbimbójuk, mint a nőké? Mármint sokan vannak-e olyanok, akik szeretik, ha foglalkoznak vele és ez olyan izgalmat vált ki belőlük, mint a nőkből?

Elsősorban fériak válaszát várom, vagy nőkét a közvetlen tapasztalataikról.

Legjobb válasz: Nõ vagyok, közvetlen tapasztalattal: barátom imádja, már már jobban mint én :( :D

Nõ vagyok, közvetlen tapasztalattal: barátom imádja, már már jobban mint én :( :D
Hat en fiu vagyok...engem is zavar ha hozzaer valami...foleg a bal bimbo az kul erzekeny...nalam...
14-es vagyok újra:D Ami lemaradt: 27F
Én szeretem, ha a barátnõm nyalogatja, szívogatja illetve finoman "morzsolgatja":)
nekem is érzékeny és szeretem ha izgatják :) 26/F
Egyáltalán nem érzékeny. Alig érzem ha a bnõm nyalogatja. 29/f
ha csbcs-t adnak akkor elég érzékeny...
Fújjj .-_-.
Nem hiszem, hogy az erogén zónák közül az lenne az elsõdleges (nõknél)...
Igen, elég érzékeny. 37/F
Én imádom ha csókolgatják, de ha kézzel birizgálják, fogdossák, az semmi reakciót nem vált ki.
A férfiaknál is erogén zóna a mellbimbó, az én párom nagyon élvezi, ha izgatom neki :) 22/L
A kérdező hozzászólása: Igen, nincs viszonyítási alapod, legfeljebb a nõ reakciójából. Arra gondolok, hogy az "erogén zónák" között az elsõ helyen van-e, mint a legtöbb nõnél.
abszolút hidegen hagy. F
Passz... Mivel férfi vagyok, ezért nem tudom milyen az, ha nõ lennék és úgy nyalogatják a mellbimbómat. Szerintem ez a nõknél nagyobb élvezetet vált ki. Bár mivel csak férfi oldalról van tapasztalatom, ezért csak az eddigi kapcsolataimból tudok kiindulni.
Az én páromé olyan érzékeny, hogy irritálja, ha valami hozzáér.
Nekem nagyon izgató. Pl. ha misszionárius pózban csináljuk, és a barátnõm már elélvezett többször alattam, akkor felemeli a fejét a mellkasomhoz, és elkezdi nyalogatni a mellbimbómat. Miközben odalent nem állok le. Na onnantól kezdve nagyon hamar elélvezek én is. De az se rossz, amikor a végén hanyatt fekszek, õ mellettem fekszik oldalt, és úgy veri ki nekem, hogy közben nyalja, szívja, szopja a mellbimbómat.

Az normális, hogy férfi létemre olyan érzékeny a mellbimbóm, hogy szinte csak annak az ingerlésétől is el tudnék élvezni?

És én erre csak most jöttem rá..

Legjobb válasz: Jaj, de cuki, menten elolvadok! :3 Egyébként szerintem teljesen normális. Sõt, állítólag egyes pasiknak még érzékenyebb is, mint a nõknek.

Jaj, de cuki, menten elolvadok! :3 Egyébként szerintem teljesen normális. Sõt, állítólag egyes pasiknak még érzékenyebb is, mint a nõknek.
Hibavolt nem gyúrni cicire. Valahogy így mondta Stan nem?:D
Te mázlista! Neked nem kell zsebhokiznod....
Nekem is érzékeny, jól esik az ingerlése.
Örülj neki!
Lánnyal találkoztam, akinek a mellét simogatva elélvezett. Fiúnál is normális, csak gondolom ritka.
Csak most jöttél rá = hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 21 :DDD

A barátnőmnek miért lehet olyan érzékeny a szűz puncija?

Ha egy picit is beljebb nyaldosok a hüvelyénél, már kellemetlen érzés számára. Õ saját magának se izgatja ott az ujjával se, csak a csiklóját. A tampont se bírja, mert fájdalmas neki az is. Mit?l lehet ez? Lehet, csupán idegi alapon, vagy olyan vastag és kiterjedt a sz?zhártyája, hogy minden nem? fizikai atrakció érzékenyen érinti?

Legjobb válasz: Fél.Ennyi.Elsõ barátnõm se komálta a dolgot,ameddig nem került sor az elsõ akcióra.Utána nem volt gáz.

Fél.Ennyi.Elsõ barátnõm se komálta a dolgot, ameddig nem került sor az elsõ akcióra.Utána nem volt gáz.
Szakadni fog hidd el. Csak a para van benne semmi több. Hidd el ha átesik a tûzkeresztségen akkor sokkal jobb lesz neki is. Csak türelmesen bánj vele, ha ennyire fél.
Jobb amíg érzékeny, mint egy érzéketlen fadarab.
A kérdező hozzászólása: Értelek, érzem rajta a félelmet is, de az is biztos hogy nem fog könnyen szakadni :S
A kérdező hozzászólása: Okézsoké, köszi az infókat!
Azt nem tudom, mitõl lehet ilyen, lehet ez adottság is meg félelem is, de az biztos, hogy ha nem melegítitek be a járatot, akkor az elsõ szex nagyon fog neki fájni. Inkább fokozatosan tágítsátok ujjal, nyelvvel, minthogy egybõl teljes faszvastagsággal indítsatok.Az õ érdekében!
szerintem ha isztok elõtte egy-két pohár bort, oldottabb lesz. sztem is rágörcsöl, csak el kell lazítani az izmait odalent, mert gyakran nem is érezzük, hogy mennyire megfeszítjük.

Szeretnénk babát! Pénteken és szombaton volt pozitív az ovuteszt. Dolgoztunk is az ügyön rendesen. Szombat óta olyan érzékeny a mellem és a mellbimbóm, hogy alig tudok hozzáérni. Lehet ez már a terhesség jele? Azóta sem múlik.

Legjobb válasz: Ilyen korán még nem lehet semmilyen tünet, amibõl terhességre lehetne gondolni. Légy türelmes , és 2 hét múlva kiderül. Ha dolgoztatok is az ügyön, még be sem ágyazodhatott, ezért nem is vagytok még összeköttetésben egymással.

Ilyen korán még nem lehet semmilyen tünet, amibõl terhességre lehetne gondolni. Légy türelmes , és 2 hét múlva kiderül. Ha dolgoztatok is az ügyön, még be sem ágyazodhatott, ezért nem is vagytok még összeköttetésben egymással.
A kérdező hozzászólása: Olvastam már ilyen korai tüneteket másnál is aki babás volt.Állítólag ilyenkor már dolgozik a méh a befogadására és azért feszülhet ilyen korán.

Miért olyan érzékeny a mellbimbóm?

Ha hozzáérek olyan furcsa érzés. Nem fáj, de nagyon érzékeny ... mit?l lehet?

Legjobb válasz: Meg általában attól kezdve folyamatosan érzem, hogy leveszem a melltartót!

A kérdező hozzászólása: Meg általában attól kezdve folyamatosan érzem, hogy leveszem a melltartót!
terhes nem vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ... PCOS-em van, s így nem mindig jön meg idõben a menszim. Kezelnek, s uh-gal követték a petefészek mûködését. 6héttel ezelõtt nem volt érett petém, s azóta szüneteltetnem kell minden gyógyszert. Azóta nem is jött meg, de ez nem ritka eset nálam sajnos. Csak ilyen még eddig soha nem volt. Tegnap este mikor együtt voltunk a párommal, akkor is éreztem, hogy érzékenyebb, mikor megsimogatta.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, ha duplán látjátok a kérdése, de ezt eredetileg nem ide írtam ki, hanem a Nõk egészsége rovatba ... csak átkerült ide ... ezért van belõle kettõ.
nekem akkor szokott amikor megakar jönni :S na akkor nagyon :D:D.d

19 hetes vagyok és középen olyan érzékeny a hasam. A hólyag körül. Mitől van ez?

Akkor érzem ezt a furcsa fájdalmat, mikor le?lök, vagy felállok, meg éjszaka amikor fordulok az ágyban. Mostanában nagyon sokat kell pisilnem, lehet, hogy a hólyag lett ilyen érzékeny?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen, a baba "tapossta" a hólyagot. Lesz még rosszabb is .:-) Ha aggaszt, akkor szóljál legközelebb az orvosnak róla.

Nekem is volt ilyen, a baba "tapossta" a hólyagot. Lesz még rosszabb is .:-) Ha aggaszt, akkor szóljál legközelebb az orvosnak róla.
Nekem is van ilyen, foleg amikor a baba megrugja a holyagomat és majdnem bepisilek. Akkor rohanni kell a WC-re. 29 hkm

A Sony Ericsson w580i-nek tényleg olyan érzékenyek a billentyűi, hogy alig kell hozzáérni és máris reagál rá?

Legjobb válasz: Nem. Kell erõ a billentyû lenyomásához, ugyanúgy mint bármely telefonnál. De ha kikopik a billentyûfólia, akkor sajna erõsebben kell lenyomni az adott billentyût.

Nem. Kell erõ a billentyû lenyomásához, ugyanúgy mint bármely telefonnál. De ha kikopik a billentyûfólia, akkor sajna erõsebben kell lenyomni az adott billentyût.

9 hónapos a kisfiam, még szopik és újra olyan érzékeny a mellbimbóm, mint a legelején. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Mikor a kislányomnak kijött az alsó két foga, nekem is érzékenyebb lett, de csak a bal. Még fájt is, pedig nem harapta. Aztán most már helyre jött, hozzászokott.

Mikor a kislányomnak kijött az alsó két foga, nekem is érzékenyebb lett, de csak a bal. Még fájt is, pedig nem harapta. Aztán most már helyre jött, hozzászokott.
Nem vagy terhes? Attól lehet.
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy tesztet, negatív lett...nagyon furcsa érzés, nem tudom, mitõl lehet.
Figyeld meg a kicsi száját, nyelvét és a mellbimbódat. Ha tapasztalsz elváltozást (fehér pöttyök a száj nyálkahártyáján, amik nem jönnek le, mint a tej utáni lepedék, vagy rózsaszínes folt, égõ pirosság a mellbimbón) akkor a szájpenész vírusra lehet gyanakodni és tanácsos orvoshoz fordulni, mert hamar tud segíteni. Ha nincs ilyesminek jele, akkor könnyen lehet, hogy a menzeszed készül visszatérni (ha az elõzõ válaszod alapján nem vársz ismát babát) Ha eddig egyik sem jött be, akkor érdemes végiggondolni, hogy nem fogzik-e éppen a kicsi és szorítja erõsebben a melledet, vagy harap .... És végül, ilyen tünetet okoz a cumizavar. Ha a kicsi kap cumit, akkor a szoptatás bármely idõszakában jelentkezhet a cumizavar, függetlenül attól, hogy mióta cumizik. Ha erre gyanakszol, akkor tanácsos szoptatási tanácsadóhoz fordulni. Remélem, hogy segítettem a nyomozásban és fény derül a baj okára ...
A kérdező hozzászólása: A menzeszem már a 6.héten visszatért:( Én is a fogacskákra tippelek, nemrég jött ki 2 lent, bár érdekes, hogy amikor szopik, nem érzem, hogy erõsebben fogná. Köszi a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!