Találatok a következő kifejezésre: Olyan szerelmes akarok (30 db)

, , . Olyan szerelmes tudott lenni! , , Nem értettem pontosan mire akar kilyukadni? Miért mondhatta nekem ezt?

1 hónapja vagyok együtt a barátommal, rettenetesen szeretem és ? is engem!Minap beszélgettünk és oda jutott a szó, hogy az exbarátn?jének ? volt az els? barátja és hogy nagyon tudott a csajszi szerelmes lenni!Ez miért mondthatta?Nem érzi hogy én mennyire szeretem?Pedig ki mutatom az érzéseimet!

Legjobb válasz: :S

A kérdező hozzászólása: :S
lehet arra gondolt, hogy ideje lenne azzal ki mutatnod a szerelmedet hogy lefekszel vele, és ha meg teszed, akkor ne felejtsd el hogy -mindig védekezni kell- XD
frankón megakar kefélni téged, csak nem meri érthetöbben a tudtodra adni!!amúgy már régen rossz, ha az exével példálozik!!!!
Szia!Miert nem kerdezed meg csak ugy spontan hogy mire is akart utalni ezzel?A valaszaval biztos lehetnel abban hogy mire gondolt.Szerintem az embereknek tobbet kellene beszelniuk nyiltan mert ez a sok utalgatas vmire meg hogy milyen hangnemben mondod es mindig mast jelent...ez meg tud oriteni.Szerintem mindenki legyen egyenes a masikkal es akkor gond nem lehet.pl:ha valaki nem akar lekopni akkor megmondom neki hogy bocsi de nem jossz be nekem(ez egy egyenes valasz egy kis kremes beutessel), vagy ha ez se hasznal akkor megmondod neki hogy nincs semmi eselyed szoval ne is probalkozz
sajnos a harmadik verzio miatt letiltottak volna ezert csak 2 van:(
A kérdező hozzászólása: Csak szex kéne neki?! Hát nem tudom, mondta hogy addig vár ameddig kell(ugyanis szûz vagyok még)ha fél év, akkor fél év nem akar siettetni! Egyszer ugyan megpróbálkozott, de mondtam neki hogy korai még, mondta hogy rendben megérti, nem siettet!Mert amúgy nagyon aranyos, kedves, megértõ srác!Nagyon nagyon szeretem!
Valószínüleg azért mondta, mert úgy is volt. Ez nem azt jelenti, hogy rajtad sem érzi, de van különbség szeretet és ragaszkodás közt. Ne akarj megváltozni sem rekorder lenni, annak örülj ami van, ilyen hülyeségeken meg ne filózz. Egyébként a múltat sosem jó bolygatni.
17 évesen 20 éves pasi még oké, de hogy ez a szerelem amirõl beszélsz csak egy hirtelen fellángolás az biztos. Te azt hiszed szereted, õ meg elhiteti veled, hogy õ szintén. Ha az exével példálózik, abból elõbb utóbb az lesz, hogy nekiáll nosztalgiázni rajta, hogy vele mi milyen volt... Nem fog rád sokat várni, vagy kikönyörgi elõbb, vagy megcsal, vagy otthagy! Ha valaki azt mondja, hogy szeret, de közben a volt nõjével fennhéjázik, akkor tuti nem szeret, és vagy csak Azt akarja vagy elég béna a csajozáshoz! Nem lenne jobb nektek fiatal lányoknak egy korotokbeli pasival kezdeni? Ez veletek a baj... Jön egy ilyen kecske, ráakadtok, aztán a következõ barátotokat azzal kergetitek a sírba, hogy róla ábrándoztok majd. Figyeld csak meg.

Olyan "szerelmes számokat" akarok letölteni mint pl. "children of distance - emlékezz rá vagy riddler kicsimnek". Melyik zeneszámok ilyenek még?

Legjobb válasz: Igazából majdnem az összes rap elõadó a szerelemrõl énekel, vagy az erõszakról. :) Na meg a diszkok azok meg aztán csak arról tudnak énekelni. De nekem a kedvences Addamztõl: Adj még egy percet

Igazából majdnem az összes rap elõadó a szerelemrõl énekel, vagy az erõszakról. :) Na meg a diszkok azok meg aztán csak arról tudnak énekelni. De nekem a kedvences Addamztõl: Adj még egy percet
Mes-szemed be nézek Mes-van 1 álmom Mentha-Áldozat Mentha-bennünk él Smile of hell-ismertem 1 lányt smile of hell-eltûnök énis smile of hell-törött szárnyak smiel of hell- csak én és a mikrofon Mentha- tûréshatár kb. ennyi deh még nagyon sok van nézz utána:) Tamilina
Mes-Kicsem Mes-Várj még (L)
Addamz-minden más lesz majd Addamz-bárcsak tudnád Addamz-ne engedj el
norys-szívembõl kicsimnek(L)
MC Soon - Még szeretlek - Még szeretlek 2( ennek a reppernek szinte csak szerelmes számai vannak, úgyhogy van mibõl válogatni) TM ft. Gabó - Csak szívbõl ZZ - Még mindig
igazi talpig férfi
Elég sok ilyen van. És mi ebben a rossz? Nem lesz mindenki elsõre szerelmes, nem csak a szerelem köthet a másikhoz.
Igen. Ezt hívják kegyes hazugságnak.

Van értelme olyan sráccal randizni, aki nem akar szerelmes lenni, mert már összetörték a szívét?

Egyelõre csak facebookon beszéltünk, de ott elég sokat. Most találkozunk majd elõször és én elég nagy reményeket fûzök hozzá, de egyértelmû, hogy összetörték a szívét (kb negyed éve), és nem akar szerelmes lenni, nem akar megint csalódni. Változhat ez a hozzáállás, ha megismer személyesen is?

Legjobb válasz: nekem csak 2 hetes a dolog és én is ezen az állásponton vagyok meg hogy nem szeretnék mást ennyire ha igy kicsinál meg igy viselkedik de ha olyan lány lenne idõvel úgyis szerelmes lennék szerintem akármit mondok én is

nekem csak 2 hetes a dolog és én is ezen az állásponton vagyok meg hogy nem szeretnék mást ennyire ha igy kicsinál meg igy viselkedik de ha olyan lány lenne idõvel úgyis szerelmes lennék szerintem akármit mondok én is
Csak a gyenge akaratúak nem tudják irányítani az érzelmeiket. Ha nem akarok, akkor nem leszek szerelmes, átváltok realistába, s mindjárt el is illan az árnyéka is. 36 F
Változik a vélemény!!! Saját bõrömön tapasztaltam az elmúlt hetekben és azt hittem 2 év kitörli belõlem de egy normális lány kell akivel felpezsdít mindent az életben :) Úgyhogy ha úgy állsz hozzá sikerülni fog! :)
Igen valtozhat . De arra keszulj fel, hogy mindenrol az exe fog eszebejutni es olykor kellemetlenne valhat, hogy hozza hasonlit. Ha ezt el tudod fogadni (egy idore termeszetesen, nem tart orokke) , akkor van ertelme. Sajnos ilyenek vagyunk mi, pasik ..nagyon, de nagyon tudunk szeretni, akar remenytelenul is.
Mindig ezt mondják... Szerintem változhat. Ezt nem lehet betartani. Az érzelmeket nehéz írányítani.
de a valószínûségét jelentõs mértékben csökkenteni lehet
nem lehet megakadályozni. nekem sikerült már így kerülés közben véletlenül belefutni valakibe. :D
nem irányítható, de megakadályozható például nem találkozgatsz szimpatikus lányokkal
Olyan nincs, hogy valaki akar szerelmes lenni vagy nem akar. A szerelem nem tudatosan irányítható dolog. Aki ezt mondja, az nem volt még szerelmes.
Nekem is elég brutálisan összetörték, de szerintem ettõl függetlenül változhat a véleményem. Szóval gondolom neki is. Arra viszont készülj, hogy nem lesz problémamentes a kapcsolatotok eleje...
Kedves 10-es, nem a gyenge akaratúak nem tudják irányítani az érzelmeiket, hanem azok, akiknek nincsenek érzelmeik. Ha a lelked helyén egy rozsdás lavór van, akkor persze, hogy nem leszel szerelmes. De persze, hogy az leszel. ha emberbõl vagy. Másképp mindenki csak ledobná magáról a szerelmet, nem szenvedne évekig, hiszen ki akar csak úgy szenvedgetni, de ez nem akarat kérdése, hanem egy hasznos/káros emberi tulajdonság.

Miért akarnak a lányok olyat játszani hogy "adjuk elő XY-nak hogy mi szerelmesek vagyunk"?

Persze úgy hogy amikor bevette a 3. személy akkor meg elmondjuk hogy nem így van. Én sose megyek bele ilyen játékokba, de ez jelent valamit ? Lehet hogy tetszem annak aki ilyenre kér meg ?

Legjobb válasz: Mert nôk. Ne akard ôket megérteni. Olyan mint a matek.

Mert nôk. Ne akard ôket megérteni. Olyan mint a matek.
A kérdező hozzászólása: Ez a hasonlat tetszett :D

Van egy srác kivel több mind 3 hónapja, hogy járunk, de még egyszer se mondta, hogy szeret. Le akar velem feküdni, mivel nekom ő lessz az első megéri vele lefeküdni, egy olyannal aki nem szerelmes belem? Csak azért van velem, hogy megkapjon?

Legjobb válasz: Ez nehéz eset, mert nekem is volt ilyen. 1 év után mondtam a lánynak, hogy szeretem, mert akkor éreztem csak. Mi is lefeküdtünk 3 hónap után és õ megmondta, hogy szeret. Én egyenes voltam vele és megmondtam, hogy nem csak lefektetni akarom és utána is kell, erre rá is kérdezett. Javaslom neked is nézz a szemébe mélyen és kérdezd meg mit akar tõled. Ha a válasz közben nem a szemedbe néz, nem egyenes jellem.

Ez nehéz eset, mert nekem is volt ilyen. 1 év után mondtam a lánynak, hogy szeretem, mert akkor éreztem csak. Mi is lefeküdtünk 3 hónap után és õ megmondta, hogy szeret. Én egyenes voltam vele és megmondtam, hogy nem csak lefektetni akarom és utána is kell, erre rá is kérdezett. Javaslom neked is nézz a szemébe mélyen és kérdezd meg mit akar tõled. Ha a válasz közben nem a szemedbe néz, nem egyenes jellem.
ha szereted, és megtörténik, lehet h azt várod majd hogy veled marad, és happy end, de lehet h nem így történik.. azért szokták javasolni a csajoknak, h azzal legyen az elsõ, akivel viszontszeretik 1mást, mert így kisseb az esély ara hogy az elsõ szex után egy életre szóló rossz emléket szerezz, azzal h azt érzed h esetleg csak arra kellettél. ettõl még lehet nagyon jó vele, de én kivárnék..
bmeg, kibírt 3 hónapot szex nélkül, és még te azon filózol, szeret-e? :D
ne vezesd össze a kettõt...azt hogy nem mondja hogy szeret meg hogy le akar fektetni... Nem járna veled ha nem akarna lefektetni...ez alap. Az hogy nem mondja lehet csak egy dolog mert ilyen a beállítottsága de lehet hogy tényleg nem szerelmes beléd.

Van olyan lány aki ha megtudja, hogy partnerének akibe szerelmes és le akar vele feküdni csak 10 cm-es pénisze van, nem hagyja faképnél? Látszólag sok hasonló kérdés van, de ezt még senki nem mondta így ki.

Legjobb válasz: Egybõl biztos nem. Mármint, simán lehet hogy tök jó lenne veled, de viszont én olyan vagyok, hogy ha valamiért nincs orgazmusom, olyan hisztis leszek és rosszkedvû (plusz annyira elkezd fájni a hasam, hogy legszivesebben falnak mennék), ezek miatt félõ hogy a kapcsolat rovására menne. Ezért van az ujj, meg a száj. Lényeg hogy én megpróbálnám, pusztán csak emiatt nem hagynálak faképnél. A végére még annyit, hogy csak is szerelembõl tudnék bárkivel is lefeküdni, így biztos vagyok benne, hogy nem ábrándítana ki.

Kedves elozo valszolo! Nos, a legtobb no nem csinal titkot belole, hogy szerintuk igenis szamit a meret es titkon nagy peniszrol almodoznak. Foleg miota ekkora nagy durranas a Szex es New York sorozat es a nok kollektiv tudataba beivodott, hogy bizony az alompasi beceneve Mr. Big... Annak a nonek, akinek legutobb megtetszettem, egyebkent csak neger pasijai voltak (ez mar onmagaban arulkodo) es o sem titkolta, hogy szereti a nagy meretet. Azert ez kicsit el tudja bizonytalanitani az embert!
én ha szerelmes lennék belé nem hagynàm faképnél.
Egybõl biztos nem. Mármint, simán lehet hogy tök jó lenne veled, de viszont én olyan vagyok, hogy ha valamiért nincs orgazmusom, olyan hisztis leszek és rosszkedvû (plusz annyira elkezd fájni a hasam, hogy legszivesebben falnak mennék), ezek miatt félõ hogy a kapcsolat rovására menne. Ezért van az ujj, meg a száj. Lényeg hogy én megpróbálnám, pusztán csak emiatt nem hagynálak faképnél. A végére még annyit, hogy csak is szerelembõl tudnék bárkivel is lefeküdni, így biztos vagyok benne, hogy nem ábrándítana ki.
Jo kerdes! En sokat parazom a meretem miatt (10 cm-nel nagyobb) es emiatt gatlasos is vagyok. Valahogy mindig ugy ereztem, hogy hiaba szerelmes belem az adott lany, ha feny derul a meretemre, ugyis ki fog abrandulni es ott fog hagyni. Eredmeny: en baratno nelkul maradtam, a lanyok meg sosem ertettek, hogy miert utasitom vissza a kozeledesuket! Ugyhogy valoszinuleg nem erdemes a mereteken agyalni, mert akkor te egyedul, a lany, akinek tetszel pedig hoppon fog maradni. Ja es a sors furcsa fintora, hogy altalaban pont azoknak a lanyoknak tetszem meg, akikrol tortenetesen tudom, hogy szamit nekik a meret es kifejezetten kedvelik a nagyot...:D Ez sem dob tul sokat az ember onbizalman...:D Valaki fentebb irta, hogy ha nem szereted az adott pasit, nyugodtan tord ossze a szivet: hat nem tudom...eleg unintelligens dolognak tartom, ha valaki a masik lelkebe gazol a testi adottsagai miatt, hiszen errol senki sem tehet, ez genetika, nem lehet rajta valtoztatni.
Utolsó, no ezt honnan tudtad meg, hogy azok a lányok szeretik a nagyot? Épp ücsörögtél mellettük, és füleltél, vagy mi?
http://velvet.hu/blogok/muffin/2010/07/19/ki_mondja_azt_hogy.. Mondjuk az itt szereplõ szerszám valószínûleg 10 centiméteresnél is jóval kisebb volt. De igen, vannak ilyen nõk is...
mivan
10CM atyagatya... Az kicsi:/ Ha szereted nem. Ha nem szereted akkor törd össze a szívét nyugodtan...
ennyiszer elhajtottak már a minivirslid miatt, hogy kirakod ide végre a szánalmas mindenki által leszart problémádat?
hát én nem tudom....engem zavarna, de ha szép vagy és jrnánk, akk nem hagynálak faképnél, csak 1 gond lenne: NEM FEKÜDNÉK LE VELED!!!!
Én a páromét csak hosszabb idõ után láttam nappali világosságban nyugalmi állapotban. Azt hittem, ez egy tévedés. Az ágyban max elégedett vagyok, totál brutál minden, úgyhogy nehogy a pasik mondják már meg, mekkora kell egy nõnek! Kisfarkú pasik nyugalom, nem jó az egy nõnek, ha szerte-szana szaggatja egy férfi! Nem az az élvezet !! :)
Milyen naív feltételezés, hogy akinek közepes vagy nagy farka van, az nem tud bánni vele. Rendszeres nemi élet és tanulási igény mellet, kb fél év alatt bárkibõl bráner májszter lehet.
Szerintem 13-14 az kinézetre ijesztõen kevés nekik.
Oke! Akkor a belinkelt cikkre es a lanyok valaszaira reagalva, felmerult bennem egy kerdes: Mennyire apro az a peniszmeret, ami mondjuk elso pillantasra azert kicsit megijeszti a lanyokat, mikor eloszor kerulnek le a ruhadarabok?
Cseszheted a nagyot ha nem tud bánni vele csak áll mint egy darab fa Hallottátok már ezt a mondást?"KICSI DE JÁTÉKOS"!!!...(Legalább a kicsi míre megtelik vérrel nem szédülsz el)!
Gyerekek, itt akkora majmok vannak! Nem a méret a lényeg. Az én páromnak sincs nagy, de k..va jó az ágyban. Nõ létemre mindig van orgazmusom!! Hoppá!
06:07 -.-"
Nekem is 12cm...lankadtan.
00:57 köszi az önbizalomlöketet. 12cm
15 alatt nem férfi a férfi... sajnálom...
Baromság. Nekem volt nagy farkú barátom, csillagokat láttam a fájdalomtól. A mostani páromnak szerintem nem több nyugalmi állapotban 10 cm-nél, de ha felizgul, akkor pont tökéletes a méret, bár még sose tartottam oda centit. Szerencsére nem olyan dromedár, mint a volt barátomé. HA bennem van, olyan tökéletesen passzol belém, ha 1 mm-el hosszabb lenne neki, már fájna nekem. Én imádom, hogy bele tudok ülni és nem fáj. Egyszerûen tökéletes a mérete! Ezen a téren nagyon összeillünk.
elolvastam azt a cikket amit valaki belinkelt ide.. ahhoz az a hozzáfûzésem, hogy ha egy lány megtalálja a tökéletes pasit ÉS csak a méret vele a gond és otthaggyja ezért akkor az a csaj egy nagyfar.ú tahót érdemel.. L/22
Ha csak négerekkel küldi, õ baja. Agymosott ribi.
Ha vagy ûgyes vagy és tudod használni az ujjaid és a nyelved, nem a farkad fogja nézni !

Miért barátkozik egy pasi olyan nővel, akiről tudja, hogy szerelmes belé, de akivel nem akar kapcsolatot és nem akarja lefektetni sem?

Nemrégiben közelebb kerültünk egymáshoz egy pasival, akivel régóta ismerjük egymást. Beindult a kémia, sms-ben flörtölgetés, együtt kávézgatás, minden, aztán egy idő után azt vettem észre, hogy nagyon visszavett a lelkesedéséből. Vagyok olyan, hogy megkérdezzem, mi ennek az oka, és el is mondta, hogy van egy kapcsolata (ez nem volt titok, tudtam régóta), ami nem tökéletes, de esélyt akar adni neki és mi már túl messzire mentünk, ezért inkább visszavett. Ezt meg is értettem és még becsülöm is érte, de sajnos más miatt továbbra is tartanunk kellett a kapcsolatot és a bizalmas viszony megmaradt. Nem flörtölgettünk, de nagyon sokat beszélgettünk és mondogatta is, hogy emberileg értékesnek tart, de közben meg az is egyértelmű, hogy pengeélen táncolunk, mert továbbra sem vagyok közömbös számára. Én rendesen bele is zúgtam és egyszer ki is szedte belőlem, hogy mit érzek iránta. Õ viszont ugyanazt mondja, hogy nem akarja megcsalni a párját, pedig nagyon kíván. Szerettem volna megszakítani vele minden kapcsolatot (már amennyire lehet, mert teljesen sajnos nem tudnám, van sok közös munkánk), de szinte könyörgött, hogy ne tegyem. Mi a csudát akarhat? Miért jó ez neki, ha tudja, hogy szeretem és szenvedek, és ő nem tudja viszonozni az érzéseimet és még csak megd*gni sem akar? (Mert tudom, hogy mindenki ezzel jön majd, hogy meg akar d*gni, de hát ha egyszer nem akar!)

Legjobb válasz: talán te vagy a tartalék, ha befuccsolna a mostani kapcsolata...

talán te vagy a tartalék, ha befuccsolna a mostani kapcsolata...
Elrakott tartalékba, ha gáz lenne a mostani asszonnyal, akkor ne kelljen sokat új után keresni. + veled tölti fel az egóját
1: tényleg annyira bírja a társaságod, hogy hiányoznál 2: talonban tart, hogy, ha mégis tönkremegy a kapcsolata, akkor ott legyél Ha tényleg meg akarja menteni a kapcsolatát, akkor meg KELL szakítania a kapcsolatot veled (egyelõre). Minden egyes veszekedés a csajával, egy lépéssel közelebb rúgja hozzád, ezt így nem lehet csinálni. Ennek a lóf*sznak a másik végét éreztem nem is olyan rég, és nagyon nem volt f*sza. A párom tényleg csak barátnak õrizte a harmadikat - kérésem ellenére - mégis sikeresen egymásba habarodtak. Míg én az igazamért és a kapcsolatomért küzdöttem véres veszekedéseket generálva, addig a másik fazon borzasztó megértõ és kedves volt: nekem meg így két ellenfél jutott egyszerre. Állj elé, ha döntött, akkor tudja meg, ez ezzel jár. Nem fair dolog, másokat kínozni a tötyörgéssel. És ez szerintem neked is megszívlelendõ, mert amikor nem vagy tiltott gyümölcs, már lehet, nem leszel annyira izgalmas, és akkor már húzza haza a lelkiismerete az exhez, nem hiszem, hogy megéri neked ebben reménykedni. Megjegyzem, ezután szoktak az emberek eleve bizalmatlanul állni a párjukhoz; gondolj bele, meg tudsz majd benne bízni, ha téged is egy másik csajért hagyott el? Majd azzal nyugtatod magad, hogy "de hát az õ kapcsolatuk már eleve rossz volt", de nem fogsz az elsõ mélypontotoknál arra gondolni, hogy az elõzõ csajnál is így indulhatott? Képlékeny a talaj, nagyon ritka a pozitív végkifejlet a harmadik szemszögébõl. A javaslatom: tipli, míg nem sérülsz jobban!
A kérdező hozzászólása: Hallottam már pasiktól ezt a tartalék dolgot, de õszintén szólva nem nagyon értem. Tényleg azt hiszi egy pasi, hogy én várok rá az idõk végezetéig? Mert azt is tudja, hogy azért én közben keresgélek, szóval nyitok mások felé is, mert nem látom jövõjét ennek a kapcsolatnak és szeretnék kimászni belõle. Ez pl. nem zavarja?
Csak tipp, de lehet, hogy élvezi a társaságodat, és szeret veled beszélgetni, veled lenni.
Én is ezt mondanám, hogy azért tetszel neki, csak annyira nyilván nem, hogy a párját elhagyja, de lehet nem alakulnak túl jól a dolgaik, vagy csak úgy bármi történhet, amiért szétmennek, és akkor te majd ott leszel. Biztos tudja, hogy nem vársz az idõk végezetéig, de most õszintén, szakítana a barátnõjével, te egybõl hagynád, hogy legyen valami. (nem úgy értem az egybõlt, hogy egybõl irány az ágy, de azért biztos nem utasítanád el a közeledését) És amíg látja rajtad, hogy komolyak az érzéseid, addig simán tekinthet tartaléknak, mert úgyis tudja, hogy nyert ügye van. Az meg azért nem zavarja, hogy keresgélsz mást is, mert mint írtam már, a barátnõjéhez jobban kötõdik, õ nem szerelmes beléd gondolom, mert akkor már együtt lennétek, így csak egy lehetõség vagy számára, ami ha elúszott, hát ez van. Én is voltam ilyen helyzetben, tudom mirõl beszélek. :)
A férfiak szeretik a háremet meg a négyet. Mit vársz tõle, hogy kergessen el?
Talán ne reménykedj hosszú évekig. Olyan lánynak udvarolj, aki veszi a lapot. Biztosan akad valaki akinek te is kellesz!
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet de nálam a szerelem komoly dolog nem csak úgy jön meg megy.Csak hosszú kapcsolataim voltak
Igen, vannak ilyen szerencsétlen idióták, mint pl. én. :D
Könyvtár? :D Orgrimmar, Stormwind.
Nincsen! Sorry.
Én még 27 évesen sem csókolóztam, mondjuk alkalom sem lett volna rá, de ha ez segít én évekig töltöttem a szombatjaimat a könyvtárban.
Szerintem ránézésre meglehet mondani egy srácrol :)
Kaposváron, velem :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy mi az a Orgrimmar és Stormwind? :S
A kérdező hozzászólása: Csak arra gondoltam, hogy pl a könyvtárba visszahúzódóbb emberek járnak... :/ Azért köszönöm a válaszokat mennek a zöld kezek! :D
Orgimar és stromwind= World of Warcraftban városok. Ha nem tudnád véletlen ez egy játék. Ha valamit roszul tudok szoljatok.
nem az hogy volt rá alkalmam meg nem szerettem azt a csajt csak nem mertem lépni, na meg nálam nem tudom de mintha félnék is, mert a csók az már azt jelenti hogy kezdek felnõni én meg nem nagyon akarok :DDD 16/f
És is az ilyen szerencsétlenek közé tartozok. :P
#7: Nem érted, hoyg nem szeretne neten ismerkedni? Hagyd békén szerintem. Amúgy gondolkoztam, és nincsen olyan hely, ahova a 16 életévüket betöltött még életében nem csókolózott fiuk járnak.
Itt vagyok én se csókolóztam még sosem :( 16/F
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok meg minden, de nem akarok neten ismerkedni. Szóval nincs valami tippetek? Pl könyvtár és hasonlók? :(
létezik. ;)
Én is itt vagyok és már bõven túlléptem a 16-ot. Lehetõség lett volna, de inkább kihagytam.:)
persze :D ha gondolod, írj!!
A kérdező hozzászólása: Á értem! Köszönöm a választ! A WOW-ról már hallottam, mert az unokatesóm szokott vele játszani. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!