Találatok a következő kifejezésre: Olyan, mintha lenne. Lehet a terhesség (10 db)

Olyan, mintha izomlázam lenne. Lehet a terhesség jele vagy más oka van?

4 napja a jobb oldalon a hasam alja fáj,vagyis nem is fáj hanem olyan, mint ha izomlázam lenne de csak ott,nem csináltam semmi olyat amit?l az lehetne,de néha nem csak az izomlázhoz hasonlít hanem olyan mintha leveg? lenne belül vagy valami meg lenne duzzadva.Miért van ez ?Babát szeretnénk.Lehet terhesség vagy ciszta vagy valami más?Lehet hogy van valami bajom?21 éves vagyok.Köszi annak aki válaszol!

Legjobb válasz: Szia.Nem írod,hogy hol tartasz a ciklusoddal.Ha kimaradt,csinálj egy tesztet,mert valószínü,hogy pozitív lessz.Ha meg még nem,akkor várj pár napot,és utánna csinálj tesztet. Nyugodtan lehet terhesse´g. 33hetes kismama.

Szia.Nem írod, hogy hol tartasz a ciklusoddal.Ha kimaradt, csinálj egy tesztet, mert valószínü, hogy pozitív lessz.Ha meg még nem, akkor várj pár napot, és utánna csinálj tesztet. Nyugodtan lehet terhesse´g. 33hetes kismama.
Lehet terhesség, bár nem a jellemzõ tüneteket produkálod. Várd meg a mensest, és ha késik, 4-5 nap után csinálj tesztet és menj orvoshz. ha megjönne, de az érzés nem tûnik el, akkor is menj orvoshoz, lehet akármi más is.

Azt mondják, a terhesség eleje olyan, mintha PMS-es lenne a kismama. Ha nekem szokatlan PMS-em van (hidegérzés a derekam környékén, este, 1-2 nappal mielőtt megjönne), és azt érzem már egy hete, és hétvégén kéne megjöjjön, akkor lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: Szia! Azt szokták mondani, hogy olyan "mindjárt meg jön érzés" van. Valahol azt olvastam, hogy ez azért van, mert a ciklus elmaradásakor a szervezet még "emlékszik" azokra a tünetekre amit korábban a vérzés megjövetele elõtt produkált. Gondolom nagyon szeretnéd ezt a babát, és a szokásosnál jobban figyeled a tested jelzéseit. Ennyibõl nem lehet sem azt mondani, hogy biztos baba, de azt sem, hogy biztos nem. Sokan állítják, hogy elsõ pillanattól kezdve érezték, hogy baba. Többségünk szerintem sem a beágyazódás körül sem utána nem tapasztalt semmi különös jelzést, mégis baba volt a dologban. Légy optimista és hajrá és aminek jönnie kell az jönni fog.

Szia! Azt szokták mondani, hogy olyan "mindjárt meg jön érzés" van. Valahol azt olvastam, hogy ez azért van, mert a ciklus elmaradásakor a szervezet még "emlékszik" azokra a tünetekre amit korábban a vérzés megjövetele elõtt produkált. Gondolom nagyon szeretnéd ezt a babát, és a szokásosnál jobban figyeled a tested jelzéseit. Ennyibõl nem lehet sem azt mondani, hogy biztos baba, de azt sem, hogy biztos nem. Sokan állítják, hogy elsõ pillanattól kezdve érezték, hogy baba. Többségünk szerintem sem a beágyazódás körül sem utána nem tapasztalt semmi különös jelzést, mégis baba volt a dologban. Légy optimista és hajrá és aminek jönnie kell az jönni fog.
Szia! Nekem semmilyen tünetem nem volt. Még a pms is elmaradt. Annyi tünetem volt talán, hogy aluszékonyabb voltam, de az is már csak a nyolcadik hét környékén.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, és köszi a válaszokat. Igen, nagyon szeretném a babát, és valóban, nagyon figyelek a testem minden jelzésére. A helyzet az, hogy az elsõ tünet, amit a párom is észrevett, hogy nagyobb és feszesebb lett a mellem. Aztán valami tejfélét termelt. Égett a mellbimbóm, viszket is a mellem, puffadtabb vagyok, a hõm egyelõre elég fenn van (37), idõközönként fejfájások és hényingerecskék t9rnek rám, fáj a derekam.
A hasban legalul lufi érzés szerintem jó jel :) Én onnan sejtettem hogy babás lettem hogy a beágyazódás környékétõl kezdve felpuffadtam alul és ez azóta se múlt el, az érzésre azthiszem a te megfogalmazásod a legmegfelelõbb :) Szerintem meglehet érezni ha valaki babás lesz, persze ha valaki nagyon akarja már akkor a fülcimpa bizsergést is terhességi tünetnek véli, de azért ha tényleg baba van akkor a tünetek valahogy tényleg olyanok és azt érezni... na ha valakinek sikerült megérteni amit hablatyoltam az nagyon ügyes:)
A kérdező hozzászólása: egyébként vannak más tüneteim is, de a tesztek negatívak. És szerintem az elõzõ mensim elõtt eshettem teherbe, mert rögtön utána kezdtem terhestüneteket produkálni.
A kérdező hozzászólása: Na bocs, véletlenül elküldtem, miélõtt a végére értem volna. Olyan érzéseim is vannak, mintha a hasamban legalul egy lufi volna. Ingerlékeny vagyok, de nagyon. És ezeket tetézi a hátfázás. Volt egy alig-alig észrevehetõ pozitív tesztem, de még utána is 3 negatív. Mit higgyek?
Szerintem irány a doki. Az, ha tejféle jött a melledbõl (nem akarlak megijeszteni) nem túl jó dolog, az még nagyon korai lenne.
A kérdező hozzászólása: Készülök. Már megvan a beutalóm. Jövõ héten fogok tudni menni. Köszi...

Lehet terhességi tünet az alhas nyomó érzése, sok sav, és olyan mintha a gyomrom a torkomban lenne?

Legjobb válasz: Hát a sav az lehet de az késõbb jelentkezik!az alhasi nyomó érzés az a korai tünetekben szokott lenni.

Hát a sav az lehet de az késõbb jelentkezik!az alhasi nyomó érzés az a korai tünetekben szokott lenni.
mikorra nem várod? Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy rendszertelen így mindig meglepetés hogy mikor jön meg azt tudom csak hogy utoljára augusztus végén volt meg elõtte meg június elején... szóval így elég bonyolult. Tavasszal voltam nõgyógyásznál de azt mondta hogy akkor fontos gyógyszert szedni majd rá ha babát szeretnék... szóval így tudom elég hülyén hangzik....
Nekem 7-10. hét körül volt sok savas hányásom, hát nem kívánom senkinek. Az alhasi nyomó érzés már a 4. héten is elkezdõdhet, hiszen változik és növekszik a méh már a legelejétõl. MEnj dokihoz, talán már több hetes kismama vagy, ki tudja? Ha nem vagy az, ilyen rendszertelen stukával akkor sem árt újra elmenni.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen elmegyek köszönöm a válaszokat. Ha valakinek van hasonló tapasztalat írjon még...
Szia! Agusztusba hagytam abba a fogamzásgátlót, és legutóbbi mensesem szeptember 9-én volt. Azóta semmi, teszteltem okt. 6-án délutáni vizeletbõl, de negatívat mutatott a teszt! Tudom azóta már rájöttem, hogy délelõtt kellett volna. Folyamatosan azt érzem, hogy meg akar jönni, de semmi. Mintha nyomná vki a hasamalját, a mellemhez hozzá sem lehet éreni. Amikor teszteztem, akkor vagy 3 napig reggelente hányingerem is volt, de ez azóta elmúlt. Fáradékony vagyok mostanába, de lehet az idõ miatt. Nem merek reménykedni az elsõ negatív teszt után, de ha hétvégéig sincs még semmi, akkor csinálok még egyet, aztán irány orvos ha pozi, ha negatív, mert ez nem normális, hogy nem jön meg!!! De Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi szépen jó lenne ha baba lenne de majd kiderül, én is drukkolok neked amíg nem jön meg addig ott az esély...

A One Step egy perces terhességi tesztet lehet már egy-két nappal a mensi előtt használni? Mert semmi olyan tünetem nincs, mint mensi előtt szokott lenni, még a mellem sem fáj, csak mintha nagyobb lenne.

Legjobb válasz: Lehet csak felesleges, mert a te hcg-szintedtõl füügg. Mit ártana ha várnál pár napot??? Ez a tünet önmagában pedig semmire nem utal..illetve éppen lehet másmiatt is.

Lehet csak felesleges, mert a te hcg-szintedtõl füügg. Mit ártana ha várnál pár napot??? Ez a tünet önmagában pedig semmire nem utal..illetve éppen lehet másmiatt is.
A One Step tesztet a (nem)várt menstruáció után 1-2 nappal érdemes megcsinálni, elöbb biztos negativ lesz
tabit szedsz??
A kérdező hozzászólása: igen szedek, bocsánat ezt elfelejtettem odairni. csak nemtudom mennyire gyengült a hatás, voltam nõgyógyásznál, szerinte nincs hozzá köze mer h nincs peteérésem akkorsem. (nemtudom én azért olvastam h attol függetlenül befolyásolja de nemtudom:S) Megjött a menzeszem de szur a hasam és nemtudom mitõl és persze puffadtnak érzem jócskán..:(
A hasad nem kezd el nõni azonnal. Pár hónapos terhesnek kell lenned ahhoz, hogy már pocakosodj. Azt pedig gondolom észre vetted volna, ha már hónapok óta nincs vérzésed...
Szerintem ne stresszelj! A hasad biztosan nem jel a terhességre, az ennyi idõ alatt nem jön elõ...:) ! Én is most tabi(Stodette) mellett szedek antibiot, kérdeztem, mennyi ideig kell más védekezési módszer, de a doki azt mondta, nem kell máshogy vigyázni, nem lesz semmi probléma(csodálkoztam is nagyon) Tehát sztem gyogyófüggõ is a dolog De aztán remélem igaza lesz a dokinakXD
Szerintem pici az esélye a terhességnek, de hogy megnyugtasd magad, vegyél egy tesztet. De azantibiotikum - fogigátló párosítással vigyázzatok, ha antibiotikumot kell szedned, akkor abban a hónapban már kieg. védekezést kell használnotok, mert csökken a fogamzásgátló hatása.
, , annyi buta ember van itt?? kezelttesétek a fejeteket!

Olyan mintha eleven lenne a mellbimbóm, duplájára megnőttek, ez csak a terhesség jele lehet? Vagy menzesz is (annak ellenére hogy nekem attól sose fájt még, főleg nem így)? (1hét múlva esedékes a menzeszem. )

vannak egyéb tüneteim is, de azok olyan általános tünetek, amik bármit?l lehetnek.

Legjobb válasz: hát ez még bármi lehet!nemvárt napján tesztelj!görbéd van?

hát ez még bármi lehet!nemvárt napján tesztelj!görbéd van?
A kérdező hozzászólása: igen az lesz tesztelek, nincs sajnos. Köszi hogy írtál. Várok még tapasztalatokat.
Nekem is a melleim duplájára nõttek, úgyhogy van esélyed a babára, de biztosat majd csak a teszt mond. Drukkolok neked.
Nekem minden menstruáció elõtt megdagadnak a melleim és nagyon fájnak, feszülnek. Mikor terhes lettem is így volt, ezért nem is tûnt fel egy ideig, de egyre jobban fájt és a nemvárt napján sem csökkent. Aztán már szinte belülrõl égett. Ez lehet hülyén hangzik, de nehéz megfogalmazni amit éreztem akkor. Bimbó udvar is megnõtt a nemvárt idejére. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Nekem a peteéréskor fáj a mellbimbóm, de nem minden hónapban, de remélem nálad baba lesz! Drukkolok!

Ha pár napja émelygek, kicsit gyenge vagyok és olyan, mintha pillangók lennének a gyomromban ez lehet terhesség?

Kifejezetten mintha valamiféle bélgázok lennének, de mégsem... olyan fura.

Legjobb válasz: esetleg a mensid is késik már?

esetleg a mensid is késik már?
ha késik rá 5 napra tesztelj!
szerintem ilyen hamar a gyerkõcöt nem érezheted, majd csak jóval késõbb. hõmérséklettel hogy állsz? szoktad mérni?

Mostanában kb. egy hete gyakran fáj a fejem és olyan mintha hőhullámaim lennének, hirtelen leizzadok. Ez a terhesség velejárója lehet?

Legjobb válasz: Igen, a hormonok miatt van. Nekem a friss levegõn sétálás minden nap bevált. Kitartás!

Igen, a hormonok miatt van. Nekem a friss levegõn sétálás minden nap bevált. Kitartás!
Én 9 hetes kismami vagyok és mostanában nekem is sárán fájdogál a bucim. Kevés Tv, sok séta, csodát tesz.
Nem tipikusan a terhesség jele, inkább a hormonzavaré.
A terhességnek tünete a fejfájás, olvastam róla. A hõhullám is, de az inkább a 14-15. hét után. Ne izgulj, semmi baj.-) Én fejfájás ellen a sok folyadékbevitelre szavazok, és persze a firss levegõ...

Vajon mi lehet ez? Szülés előjele? 38 hetes kismama vagyok, két napja nagyon nyomja a baba a gyomrom, olyan mintha feljebb lenne, és nagyon hányingerem van már 2napja! Ami a terhességem alatt nem volt sosem!

Legjobb válasz: Azt sajnos hogy szülés elõjele e nem tudom megmondani mert a lányommal már a 38. héten voltak szülésre utaló jelek, de csak 40+3 ra jött, viszont ha azt mondod hogy feljebb van akkor készülj a baba nem felül jön ki :D jól van vicc volt :)

Azt sajnos hogy szülés elõjele e nem tudom megmondani mert a lányommal már a 38. héten voltak szülésre utaló jelek, de csak 40+3 ra jött, viszont ha azt mondod hogy feljebb van akkor készülj a baba nem felül jön ki :D jól van vicc volt :)

Lehet, hogy bébi? A terhesség elején volt olyan érzése valakinek mintha izomláz lenne a hasában?

Nekem olyan érzésem van kb.2-3-napja mint ha felüléseket csináltam volna de a bal oldalon intenzívebben. 21.én volt p.é.-m.Lehet ez az érzés teherbeeséskor

Legjobb válasz: Nekem ez kb a 6. hét magasságába jelentkezett, nem ennyire korán. Kb 2 hétig tartott, aztán jött a hasszurka és azok a csodálatos reggelek.... Drukkolok, hogy baba legyen a dologban!

Nekem ez kb a 6. hét magasságába jelentkezett, nem ennyire korán. Kb 2 hétig tartott, aztán jött a hasszurka és azok a csodálatos reggelek.... Drukkolok, hogy baba legyen a dologban!
Sajnos nálam egyszer sem jelentett babát, pedig majd minden második hónapban érzem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!