Találatok a következő kifejezésre: Olyan, mintha lenne. Lehet a (290 db)

Álmodban a szádon veszed a levegõt, és kiszárad a torkod.
Lehet, hogy száraz a levegõ a szobában ahol alszol. Párologtass vizet a fütõtest mellett. :)
A kérdező hozzászólása: csak az a gond, hogy tegnap nem itthon aludtam, ma pedig igen, és mindkétszer erre ébredtem :S de megpróbálom

Pár napja úgy érzem, mintha valami lenne a torkomban, vagyis mikor nyelek, olyan, mintha lenne ott "valami", amit nem tudok lenyelni. Egyébként beteg nem vagyok, nem fáj semmim, csak kellemetlen az érzés. Nem tudom mi lehet. Szerintetek?

Legjobb válasz: A mandulád megvan még? Mert egyszer én is így jártam, ugyanezekkel a tünetekkel, azt hittem, hogy semmi bajom. Elmentem a háziorvoshoz, és kiderült, hogy mandulagyulladásom van. Ki is írt egy hétre. Úgyhogy szerintem menj el orvoshoz vele.

A mandulád megvan még? Mert egyszer én is így jártam, ugyanezekkel a tünetekkel, azt hittem, hogy semmi bajom. Elmentem a háziorvoshoz, és kiderült, hogy mandulagyulladásom van. Ki is írt egy hétre. Úgyhogy szerintem menj el orvoshoz vele.
A kérdező hozzászólása: Igen, megvan még a mandulám, de mint írtam, nem fáj a torkom. Nem dohányzom.
Dohányzol?

Olyan próblémám lenne hogy a barátommal nem szeretkeztünk két hónapja és mikor most újra próbáltuk, nekem eléggé fájt. Olyan érzés volt mintha egy kampó lett volna bennem. Mitől lehet ez? Valami bajom van?

A legjobban akkor fájt mikor kihúzta.Régebben semmi baj nem volt,Rosszabb volt mint amikor elvesztettem a szüzességem.A szeretkezés abba is maradt,a barátom nagyon türelmes és vigyáz rám.Még annyi:az óvszeren mikor kivette olyan fehér nyálkás folyadék volt(bel?lem jött az 100%)

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, õ tud neked segíteni. Szerintem is valami fertõzés lehet, amit persze nem feltétlen a barátodtól kaptál el. Hibás lehet egy nyilvános vécé, vagy mûszálas bugyi is... Nekem akkor fájt iszonyatosan, amikor elég csúnya gombafertõzést kaptam, össze kellett szorítanom a fogam, mikor mintát vett az orvos a nyálkahártyáról. Azt mondta, hogy csoda, hogy egyáltalán tudtunk szexelni az elmúlt pár hétben, ahogy ez kinéz. Szóval könnyen lehet ilyesmi a gond forrása. Ez egyáltalán nem ciki, menj dokihoz!

Szerintem mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, õ tud neked segíteni. Szerintem is valami fertõzés lehet, amit persze nem feltétlen a barátodtól kaptál el. Hibás lehet egy nyilvános vécé, vagy mûszálas bugyi is... Nekem akkor fájt iszonyatosan, amikor elég csúnya gombafertõzést kaptam, össze kellett szorítanom a fogam, mikor mintát vett az orvos a nyálkahártyáról. Azt mondta, hogy csoda, hogy egyáltalán tudtunk szexelni az elmúlt pár hétben, ahogy ez kinéz. Szóval könnyen lehet ilyesmi a gond forrása. Ez egyáltalán nem ciki, menj dokihoz!
Valami fertõzés lehet a dologban.. sztem jobb lenne ha elmennél dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Ez tuti biztos hogy fertõzés?Amúgy az a váladék olyan volt mint a sperma kb. az mi lehetett(hansúlyozom:nem sperma volt)
Én is jártam már így. Azaz, hogy fájt az eggyüttlét, mert régen voltunk együtt. A folyadékról pedig kérdezz meg egy nõgyógyázt, én is azt tanácsolom. Remélem, nem hülyeség amit írok. Minden jót.

Néha olyan érzésem van mintha folyna valami folyásom nem mondhatnám hogy sok van és a betétem sem szokott olyan vizes lenni. Lehet hogy a magzatviz szivárog vagy mi lehet?

20 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia.Nem hiszem,nekem is szigárog de sajna szerintem ez inkontinenciás probléma.Ez a terhesség vele járója,szülés után megszûnik.Használj tisztasági betétet,de ha nagyon aggódsz miatta kérd kia z orvosod tanácsát.Ahogy nõ a baba,úgy nyomja a szerveidet és sajna ez lesz,nem zárnak úgy a szimeringek sem.Én pl.meg sem érzem mikor jön ki. Fel a fejjel:)nekem is oylan 19hetesen kezdõdött,most vagyunk a 22.- ben.

Szia.Nem hiszem, nekem is szigárog de sajna szerintem ez inkontinenciás probléma.Ez a terhesség vele járója, szülés után megszûnik.Használj tisztasági betétet, de ha nagyon aggódsz miatta kérd kia z orvosod tanácsát.Ahogy nõ a baba, úgy nyomja a szerveidet és sajna ez lesz, nem zárnak úgy a szimeringek sem.Én pl.meg sem érzem mikor jön ki. Fel a fejjel:) nekem is oylan 19hetesen kezdõdött, most vagyunk a 22.- ben.
Ne aggódj, nekem bizony a betétem is "vizes" szokott lenni, olyan mértékû fehér folyásom van, és az orvosom szerint ez teljesen normális dolog!Legfeljebb többször zuhanyzom egy nap, csak tiszta vízzel, és többzör cserélem a tisztasági betétet is.Kb. félidõsen én is rákérdeztem a magzatvíz-szivárgásra, de az orvos szerint nem indul el az "csak úgy" ennyi idõsen, úgyhogy ne aggódj!! Egy 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat én is gondoltam még arra hogy esetleg a vizelet szivárog és nekem is a multhéten kezdödöt miután megmozdult a pici de megnyugtatatok mig megyek a dokihoz már nem eszem magam rajta mégegyszer köszi
Tuti hogy nem magzatvíz.Nekem is olyan 19-20hetesen kezdõdött, én is hetekig õrlõdtem, hogy lehet hogy a magzatvíz.Én is írtam kérdésbe ugyanide, ugyan ezt, én is több olyan választ kaptam, hogy sokmindenkinek van ilyen, pont ebben az idõben kezdõdik..Én nagyon meg voltam ilyedve, mert nem éreztem ahogy "folyik"de a bugyim folyton olyan volt, és olyan mintha tényleg víz lenne, nem volt még pisiszaga sem.Pedig nagyon valószínû hogy a vizelet szivárog.Nekem valaki azt írta(amivel tök megnyugtatott, és tényleg logikusat mondott)hogy ebben a korban nem kezd el csak ugy szivárogni a magzatvíz, ha az szivárogna annak komoly oka lenne, leginkább fertõzés, de akkor viszont nem átlátszó víz szivárogna, mert a fertõzéstõl színe lenne..Meg amugyis ha magzatvíz szivárogna annak az okából kifolyólag lenne nálad más tünete is...Szóval nyugi....
Én épp most voltam dokinál, és jeleztem hogy sok a folyásom, néha olyan híg hogy átázik a bugyim, ha nincs bent betét, megvizsgált, zárt a méhszáj, és nincs gond.És valóban a magzatviz csak úgy nem indul meg, meg az orvosod is észrevenné ha az szivárogna.

Olyan, mintha izomlázam lenne. Lehet a terhesség jele vagy más oka van?

4 napja a jobb oldalon a hasam alja fáj,vagyis nem is fáj hanem olyan, mint ha izomlázam lenne de csak ott,nem csináltam semmi olyat amit?l az lehetne,de néha nem csak az izomlázhoz hasonlít hanem olyan mintha leveg? lenne belül vagy valami meg lenne duzzadva.Miért van ez ?Babát szeretnénk.Lehet terhesség vagy ciszta vagy valami más?Lehet hogy van valami bajom?21 éves vagyok.Köszi annak aki válaszol!

Legjobb válasz: Szia.Nem írod,hogy hol tartasz a ciklusoddal.Ha kimaradt,csinálj egy tesztet,mert valószínü,hogy pozitív lessz.Ha meg még nem,akkor várj pár napot,és utánna csinálj tesztet. Nyugodtan lehet terhesse´g. 33hetes kismama.

Szia.Nem írod, hogy hol tartasz a ciklusoddal.Ha kimaradt, csinálj egy tesztet, mert valószínü, hogy pozitív lessz.Ha meg még nem, akkor várj pár napot, és utánna csinálj tesztet. Nyugodtan lehet terhesse´g. 33hetes kismama.
Lehet terhesség, bár nem a jellemzõ tüneteket produkálod. Várd meg a mensest, és ha késik, 4-5 nap után csinálj tesztet és menj orvoshz. ha megjönne, de az érzés nem tûnik el, akkor is menj orvoshoz, lehet akármi más is.
A kérdező hozzászólása: kb 1, 2 nappal elõtte érezni.
Szia. A fehér folyás még talán, de ez egyénenként változó és minden nõnél más, van akinél van folyás, van aki száraz, mint a sivatag, és olyan is van, akinél egyik terhességnél van folyás, másiknál nincs, nálam ez volt.Kb.ha van babád, akkor most ágyazódhat be, tehát a "gombóc" érzés, még korai. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ:)
A kérdező hozzászólása: akkor is korai ha 28 napos ciklusom 10, 11.dik napján volt a pé.-sem?(barnás-rózsaszínes folyás) abból gondolom hogy akkor volt.
nekem is fehér folyásom van kb pé után 1 héttel kezdõdött és mostis van 1 napot késett már!
Szerintem ha korábban volt PÉ-d, akkor jöhetnek ezek a tünetek már most is! A menszi fájást mennyivel elõtte szoktad érezni, mielõtt megjönne?
Nekem is hamarabb volt pé-m, így a tüneteket is elég hamar éreztem. Már nemvárt elõtt 1 héttel, megjönérzés, hasszurka, mellfeszülés...Aztán 6 nappal az esedékes elõtt kíváncsiságból csináltam egy tesztet és erõs pozitív lett!

Tegnap elkezdett valami baj lenni a látásommal. Vibrálást látok, olyan mintha kezdene elmenni a kép. Ez mitõl lehet? Orvoshoz csak jövõhéten tudok elmenni, de nagyon zavar és kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: Szemorvoshoz hiában fosz menni, semmit sem fog megállapítani (esetleges szokványos dolgokon kívül). Inkább szedõdj neurológiára.

Szemorvoshoz hiában fosz menni, semmit sem fog megállapítani (esetleges szokványos dolgokon kívül). Inkább szedõdj neurológiára.
*hiába
Nekem is van ez így.Csak nem vibrál, hanem késik, olyan mint amikor a PC ben grafika probléma van, és csak bizonyos idõ múlva jelenik meg a hiányzó kép.
voltál már dokinál?
torokgyuszi?
A kérdező hozzászólása: pár napig próbálkoztam homeopátiás szerekkel, méz, tea, sós vizes gargalizálás, de nem igazán váltak be....elég idegesítõ.....menjek vele dokihoz?
Én megnézetném dokival, ha 4 nap alatt nem múlik el!

A mellbimbómnál olyan mintha lenne 1 csomó. Mi lehet ez? Régebben is volt ilyen de akkor elmúlott.

múltkor szeretkeztünk barátommal és szopogatta a mellbimbómat lehet hogy ez miatt gyulladt be?

Legjobb válasz: középidõben elõfordulhat ilyen, megduzzadhatnak a mirigyek, ilyenkor kialakulhat ciszta is. Ezek elmúlnak, fájdalmatlanok, ártalmatlanok. Azért figyelgesd, ha aggódsz nézesd meg dokival.

középidõben elõfordulhat ilyen, megduzzadhatnak a mirigyek, ilyenkor kialakulhat ciszta is. Ezek elmúlnak, fájdalmatlanok, ártalmatlanok. Azért figyelgesd, ha aggódsz nézesd meg dokival.
A kérdező hozzászólása: okés köszi am most olvastam pont hogy a menstruáláskor a hormonok miatt is elõfordulhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!