Találatok a következő kifejezésre: Olyan, mintha a hasam, melleimen (16 db)

Olyan, mintha nyomnák a hasam, melleimen halvány lila csíkok vannak alul, a bimbóm érzékeny fehér pöttyökkel. Lehet, hogy baba? Vagy valami más?

Sziasztok 12-én(nem)kellene megjönnie,de olyan érzésem van mintha nyomnák a hasam meg a melleimen halvány lila csikok vannak de nem mindenhol hanem csak alul. A bimbóm érzékeny nagyon is és fehér pöttyök vanak rajta a jobb mellbimbóm sötétebb mint a bal. Meg hányinger tör rám f?képp evés után. Izgatottan várom válaszaitokat. El?re is köszike.

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba! :)) 12.-én csinál egy tesztet, ha negatív, akkor sem azt jelenti, hogy nem vagy terhes, csak még nincs elég hcg a szervezetedben, 2-3 nap múlva csinálj majd egy másikat, hátha az már +lesz! Egyébként nekem is kb 12.-e körül kéne majd (NEM) megjönnie, van egy pár tünetem, és nagyon szeretnék már babát! Sok sikert, szorítok! :))))))

Szerintem lehet baba! :) ) 12.-én csinál egy tesztet, ha negatív, akkor sem azt jelenti, hogy nem vagy terhes, csak még nincs elég hcg a szervezetedben, 2-3 nap múlva csinálj majd egy másikat, hátha az már +lesz! Egyébként nekem is kb 12.-e körül kéne majd (NEM) megjönnie, van egy pár tünetem, és nagyon szeretnék már babát! Sok sikert, szorítok! :) )))))
Eléggé babára utalnak a tünetek:) Ha még bírsz várni, akkor várj 4-5 napot és utána tesztelj. Van akinek már mensi elõtt is kimutatta, mostanában elég sokat lehett itt errõl olvasni, függ a hcg szinttõl (többek között nekem is). Ha nem bírsz várni, akkor csinálj hamarabb. Szorítok nektek, hogy legyen baba! Írd majd meg, mi lett az eredmény.
Lehet babás, tesztelj 12én ha nem jön meg.Ha terhes vagy kimutatja.

Lehetek babás? Magas a hőm 37, 2, a kávé szagától émelygek. A mellbimbóim érzékenyek, a mellem fáj. A hasam olyan mintha egy nagy kő lenne benne, mintha megfelé jönne. A hasam alja kemény. Terhes lehetek?

Tesztet még nem csinálhatok, csak a hét vége felé kell hogy megjöjjön!

Legjobb válasz: Nem lehet ezt így pontosan megmondani, túl korai. Van rá esély.

Nem lehet ezt így pontosan megmondani, túl korai. Van rá esély.
Szia! A tüneteid elég biztatóak, bár lehetnek "képzelt" tünetek is. Nálam is volt sokszor, hogy biztos voltam a dologban, aztán mégis megjött. Akkor se keseredj el, ha a hõd holnap v. holnapután leesik egy picit, mert nekem a pé utáni 10. napon majd fél fokot leesett. Tökre elkeseredtem, aztán ahogy böngésztem, rábukkantam egy olyan cikkre, hogy sok esetben a beágyazódáskor leesett a hõ, és utána megint felment. Most "már 5 hetes kismami vagyok!!:) Neked is sok sikert!! Pihenj sokat!:)
Szia! Természetesen lehetsz terhes, de azt ilyenkor még egyértelmûen kijelenteni nem lehet. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..
A magas hõmérséklet önmagában még nem jelent semmit. A mensi elõtt kb. 12-24 órával szokott csak leesni. Ha a hõmérsékleted fent marad és késni fog a mensid, akkor már reménykedhetsz. Nekem is volt egymás után 3 olyan hónapom amikor már a ciklusom felétõl hányingerem volt, aztán sajnos megjött. Annyira akartam már terhes lenni, hogy ezt mûvelte velem a szervezetem. De ugyebár nem vagyunk egyformák. Légy türelemmel és a hétvégén tesztelj. Drukkolok!
Nem elkeseríteni akarlak, csak leírom, velem mi volt: az elmúlt ciklusom másnapjától mellnövekedés, feszülés, görcsök 3 héten keresztül, undor-kívánás, ingerlékenység, hõm fennmaradt 37 fokon, hányingerek, szagérzékenység. És mindemellett szombaton megjött. Végigbõgtem a napot. Remélem, Nálad nem ez a helyzet és valóban babás vagy!
Én is jártam úgy mint az elõzõ hozzászólók és nagyon rossz volt. Megfogadtam hogy többet nem keresgélem a tüneteket, inkább menzinek fogom gondolni, max pozitívan csalódok, mert a negatív tesztek után és hogy mindíg megjött, belefáradtam. Remélem Te babás vagy, de inkább ne éld bele magad, mert lehet ez is, az is. Drukkolok!
Az elõttem szóló két hölgy tapasztalatát tudom megerõsíteni (sajnos). Minden tünet megvolt 2 hétig, aztán ma a nem várt elõtt 2 nappal megjött. Mondjuk még ilyen sem volt nálam soha, hogy elõbb...
Nekem is hét vége körül kellene nem megjönnie. Amit érzek: felfújódás, de nem jön semmi (érted... :) ), mintha valami tömör medicin labda lenne a hasamban, a derekam majd le szakad és ma éreztem egy ici picit a has szorítását, de nem folyamatos és nagyon enyhe. A folyásom nem figyelem, abba már bele kattanok. A tüneteket nem keresem, arra már egyszer ráfáztam, a haspuffadás és a derékfájás meglétekor kezdtem utánaszámolni hogy mikor aktuális a ciklus vége.

Késik már 2 napja és fájnak a melleim és a hasam is. Most olyan fura érzésem van, feszül az egész hasam. Néha hányingerem is van. Ha lefekszem olyan érzésem van mintha nyomnék valamit. Lehetek babás?

Legjobb válasz: Hát ez nagyon babásan hangzik.Nagyon szurkolok. Én a helyedben már holnap mindenképpen csinálnék egy tesztet.Írd meg mi az eredmény.Régóta próbálkoztok?

Hát ez nagyon babásan hangzik.Nagyon szurkolok. Én a helyedben már holnap mindenképpen csinálnék egy tesztet.Írd meg mi az eredmény.Régóta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) Hát már olyan féleéve probálkozunk:) remélem most összejött:) majd megirom:)
Ha két napja késik, szerintem már tesztelhetsz! :-)


36 hetes vagyok tegnap óta kőkemény a hasam, egy picit fájdogált is és a mellem alatt (a hasam tetején) olyan fura érzésem van mintha picit zsibbadna. Mitől lehet ez? Azért a babámat rendesen érzem mocorogni, ez jó ugye? !

Legjobb válasz: Amit a hasad tetején érzel, azok az ún. Braxton-Hicks kontrakciók, amik lényegében fájdalmatlan méhösszehúzódások. Ez jó jel, most gyakorol a méhed a szülésre. A haskeményedésre pedig, ha lent is érzed, szedj magnéziumot, az segíteni fog. Sok sikert a szüléshez!

Amit a hasad tetején érzel, azok az ún. Braxton-Hicks kontrakciók, amik lényegében fájdalmatlan méhösszehúzódások. Ez jó jel, most gyakorol a méhed a szülésre. A haskeményedésre pedig, ha lent is érzed, szedj magnéziumot, az segíteni fog. Sok sikert a szüléshez!

5. nap késik. A melleim duzzadtak, fájnak. Hasam olyan mintha görcsölne, szúrodna. És mintha megjönne érzésem van. Ma pedig fehér késöbb pedig vizes folyásom volt, de nem sok. Tesztet még nem csináltam. Mi ez?

Legjobb válasz: Szia. Baba jelek vannak:)))Most már sztem reggeli elsõ vizeletbõl tesztelhetsz sztem nyugodtan!Hajrá,és írd meg a végeredményt!

Szia. Baba jelek vannak:) ))Most már sztem reggeli elsõ vizeletbõl tesztelhetsz sztem nyugodtan!Hajrá, és írd meg a végeredményt!
Hasonló a helyzetem, én holnap reggel tesztelek!:)
Sajna nekem megjött jan.31-én. Talán majd ez a hónap meghozza azt a bizonyos gyümölcsöt! Negatívosok! Nem szabad elkeseredni, és nem szabad feladni! Én sem teszem! :)
Öltözz fel , menj a gyógyszertárba vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg.Ennyi késés után , ha az vagy , akkor bármelyik teszt kimutatja.Így megtudod pontosan h mi.
TESZT AZONNAL!!!
Várjuk az eredményt...:-)

Normális, vagy aggódjak? Tegnapról mára olyan, mintha megszűntek volna a tüneteim. Nem feszül sem a hasam, sem a mellem. Kedden megyek dokihoz.

Legjobb válasz: Nem irtad,mennyi idös terhes vagy. Egyébként én pl. Elsö idöszakban hànytam,aztàn hirtelen abbahagyta. A mellem se feszült csak az elsö hetekben. Söt nem émelygek semmi,szinte semmi tünet. Valoszinü a szerencsések közé tartozol te is. Aggodnod nem kell,bàr tényleg nem irtad hànyadik hétnél tartassz

Nem irtad, mennyi idös terhes vagy. Egyébként én pl. Elsö idöszakban hànytam, aztàn hirtelen abbahagyta. A mellem se feszült csak az elsö hetekben. Söt nem émelygek semmi, szinte semmi tünet. Valoszinü a szerencsések közé tartozol te is. Aggodnod nem kell, bàr tényleg nem irtad hànyadik hétnél tartassz
hány hetes vagy? NYuugodj meg, teljesen normális. Mondjuk nekem soha nem volt komolyabb tünetem, csak a mellem feszült. De az is egyik napról a másikra elmúlt.akkor én is megilyedtem, de a védõnõ megnyugtatott. Nem mindennap jelentkeznek egyformán a tünetek. Lehet, hogy 2 nap múlva nagyon rosszul leszel, majd másnap ismét jól.Ez kiszámíthatatlan. Örülj, hogy jól vagy
Szia! Igen, az valóban jó kérdés, hogy hány hetes vagy? Nekem max. az elsõ 8-10 hétig voltak tüneteim, ami mellfeszülésben és kis görcsölésben jelentkezett. Nem volt erõsebb, mint egy enyhe mestruációs görcs. Azután ez is abbamaradt és én is megijedtem, hogy nem is vagyok terhes? :) De az vagyok, most 34 hetes, szóval egy cseppet se aggódj! Mondjuk úgy, hogy maradjon így és akkor a szerencsésebbek közé tartozol.
A kérdező hozzászólása: 9-10 hetes terhes vagyok, ezek szerint megnyugodhatok?
Igen, ennyi idõsen sem mindennaposak a tünetek! Sõt hát késõbb, amíg mondjuk a pici nem kezd el aktívan focizni odabenn, lehet, hogy épp semmit sem érzel, bár addigra lesz már poci, amire ránézve mindig egy kis nyugalmat érzel majd. Nem lesz az õ aktivitása sem egyforma: vannak olyan napok, hogy szinte egész nap érzed, aztán megint alig! Szóval nyugi, nincs semmi baj! Lehet hogy holnap megint lesz tünet, ha más nem a melled...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat, igyekszem megnyugodni, de azért már nagyon várom a keddi uh.-t.

24 hetes kismama vagyok, és nagyon aggódom a babám miatt! Kb 4-5 napja nem olyan aktív, mint azelőtt! Nagyon keveset mozog, és alig érezhető! A mellem, és a hasam is mintha kisebb lenne! Valami baj lehet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is van olyan, hogy egyik nap erõsebben érzem a picit, másnap szinte egyáltalán nem, de ha lefekszem pihenni akkor megint egyre erõsebben rugdos, de volt olyan is, hogy pár napig szinte egyáltalán nem éreztem és utána ismét. Viszont én mindenképp azt javaslom, hogy menj el a dokihoz és kérd meg, hogy nézzen szívhangot a picinek, vagy hívd fel a védõnõt és beszélje vele! (26. hetes kismama)

Szia! Nekem is van olyan, hogy egyik nap erõsebben érzem a picit, másnap szinte egyáltalán nem, de ha lefekszem pihenni akkor megint egyre erõsebben rugdos, de volt olyan is, hogy pár napig szinte egyáltalán nem éreztem és utána ismét. Viszont én mindenképp azt javaslom, hogy menj el a dokihoz és kérd meg, hogy nézzen szívhangot a picinek, vagy hívd fel a védõnõt és beszélje vele! (26. hetes kismama)
A baj az lenne ha egyáltalán nem mozogna. De ha ennyire idegesít, menj el a ultrahangos vizsgálatra. Az meg hogy kisebbnek látod a hasad, sokmindentõl lehet. PL. elfordult a baba benned és most másképpen fekszik mint ezelõtt.
A front... nálam is ez a helyzet, és a mult heti frontnál én is feltettem itt ezt a kérdést, és vagy 10-en válaszoltak, hogy hasonló cipõben járnak. ma, tegnap, sõt még tegnapelõtt is nekem is csendesebb volt a babám:) Ne félj, orvoshoz akkor kell menni, ha egyáltlán nem érzed, de ha legalább 2-õt rug egy nap, akkor csak csendes:-)

Mi lehet ez a fajas? A reggel arra ebredtem, hogy faj es azota is egeszen fennt a hasam tetejen a mellem alatt egy pontban. Olyan mintha ott izomlazam lenne.30 hetes vagyok.

Egy kicsit meg is vagyok hulve, lehet az orr fujjastol, vagy mi lehet? Eleg kellemetlen erzes.

Legjobb válasz: Ilyen nekem is volt, talán attól ahogy felállsz, felülsz, és lehet hogy tényleg izomláz. Nekem is olyan érzés volt, de elmúlt. 2 gyerekes anyuka

Ilyen nekem is volt, talán attól ahogy felállsz, felülsz, és lehet hogy tényleg izomláz. Nekem is olyan érzés volt, de elmúlt. 2 gyerekes anyuka
Nekem is volt ilyen tájban, meg is ilyedtem. De a doki mondta, hogy a mellizom, ahogy a baba rendezi át. Igen kellemetlen volt egy ideig, de elmult utána-) Ne félj, semmi baj, csak kellemetlen :-)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt :)
Nem tudom, a férjemnek is "kiáll"
a lengöbordáidról beszélsz?
Nekem is ilynek, gyerekkorban még korigálható, késõbb már nehezen, és nem teljesen. Nekem az tanácsolta az orvos, h feküdjek hasra, kezeket tarkóra, és csináljak úgy, mint a felülés, csak hátra, és amennyire tudom. Minden nap.
A kérdező hozzászólása: Igen a lengõbordáim, és 14 éves vagyok.

Normális ez? Egy hete szültem császárral, azóta zsibbad és érzéketlen a hasam, a mellem alatt is, nem csak a vágásnál. Olyan mintha még mindig az érzéstelenítő gerinces szuri hatását érezném.

Az addig oké, hogy lent zsibbad a vágásnál, de a mellem alatt közvetlenül a hasi rész is érzéketlen. Volt valakinek ilyen? Meddig tart? A dokim csak pénteken szedi ki a varratokat.

Legjobb válasz: Én ilyenrõl még nem hallottam! Ami persze nem jelenti azt hogy nincs, de mindenképp kérdezz meg egy orvost, mert nem hangzik valami jól:-( Nekem 2 császárom volt. Egyiknél sem tapasztaltam ilyet:-( Jobbulást és jó babázást kívánok!:-)

Én ilyenrõl még nem hallottam! Ami persze nem jelenti azt hogy nincs, de mindenképp kérdezz meg egy orvost, mert nem hangzik valami jól:-( Nekem 2 császárom volt. Egyiknél sem tapasztaltam ilyet:-( Jobbulást és jó babázást kívánok!:-)
nekem is csak a vágásnál volt érzéketlen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!