Találatok a következő kifejezésre: Olvastam valami nevű (3 db)

Olvastam valami pózkocka nevű szexjátékról, amivel dobni kell és azt kell csinálni, amit dobtam. Beírtam a keresőbe többféleképpen, de semmi. Létezik ilyen? Milyen ez és mennyibe kerül?

Kipróbálnám!

Legjobb válasz: Én Prágában és Erdélyben láttam, de bármelyik búcsúban elképzelhetõ, hogy lehet kapni. Mellesleg nem nagy cucc, ugyanezt el lehet játszani sima dobókockával, ha a számokhoz pózokat rendeltek.

Én Prágában és Erdélyben láttam, de bármelyik búcsúban elképzelhetõ, hogy lehet kapni. Mellesleg nem nagy cucc, ugyanezt el lehet játszani sima dobókockával, ha a számokhoz pózokat rendeltek.
Én kombinálva ajánlom a póz+helyszín meg a testrész+cselekvés kockákat. Egy kis kreativitással nagyon jól használható együtt a 4 ;)
igen, eleg jo. eloszor mulatsagos volt. jo sokat nevettunk egyket dolgon, de utana amikor mar mindketten felizgultunk, a nevetesbol fergeteges szeretkezes lett... ;) amugy ha elfogadsz egy tanacsot, akkor na az olyan fajtat vegyetek, amin az van, hogy dugas a konyhaban, stbstb, hanem azt a fajtat, amin az egyik kockan testreszek vannak, a masikon pedig cselekvesek. az sokkal izgibb es elojateknak nagyon jo!
A kérdező hozzászólása: és jó?
nekunk is van ilyen. a mammut alagsoraban is lehet venni, de szerintem barmelyik szexshop-ba bemesz es talalsz hasonlot ;)
Budapesten több helyen lehet klapni, pl westendben, alagsor szint, még az elején van egy jópofa bolt, vicces kötényeket, bögréket, stb lehet kapni. Ott iylet is kapsz, sõt még olyat is, ami sötétben világít vagy olyat amit munkahelyre terveztek :)
Igen, valóban elég drága. :S Csak tudod az én barátom 300 km-re lakik tõlem és kb. 2 hetente jön hozzám és igyekszem tartalmas idõtöltést kitalálni mindig. Szerintem ez neki is tetszeni fog majd, meglepetésnek szánom. ;)
A kérdező hozzászólása: az az exxtázis nagyon ígéretesen hangzik, bár nagyon drága...:S
A kérdező hozzászólása: hûha, köszönöm szépen!
http://www.libidoshop.hu/erotikus-tarsasjatekok Itt megtalálod, én is tegnap nézegettem õket. :) Én az exxxtázis nevû társasjátékot rendeltem meg, nekem nagyon tetszik, alig várom, hogy megérkezzen.
Igen, van ilyen:) Én nyíregyházán lakom és itt vettem egy kisboltba:) Pár száz forint:) És tényleg jó móka :D

Olvastam, hogy a Rispen nevű gyógyszertől lehet hízni! Valaki próbálta már? Nekem a célom pár kg lenne! Valami tanács, kinek mi segített a súly gyarapodásba?

Legjobb válasz: Ha te csak hízni szeretnél, és ez az amire gondolok, vagyis risperidone a hatóanyaga, akkor csak mondom, hogy ez egy olyan gyógyszer, amit skizofréniára szoktak adni, és mellesleg esetleg ez lehet a mellékhatása... Ha hízni szeretnél és tényleg mindent végigpróbáltál, a svéd csepptõl kezdve a különbözõ multivitaminokon át, akkor esetleg felirathatod a Peritolt. De elsõnek járd végig a köröket, és ha nem szükséges ne akarj antipszichotikumot szedni.

Ha te csak hízni szeretnél, és ez az amire gondolok, vagyis risperidone a hatóanyaga, akkor csak mondom, hogy ez egy olyan gyógyszer, amit skizofréniára szoktak adni, és mellesleg esetleg ez lehet a mellékhatása... Ha hízni szeretnél és tényleg mindent végigpróbáltál, a svéd csepptõl kezdve a különbözõ multivitaminokon át, akkor esetleg felirathatod a Peritolt. De elsõnek járd végig a köröket, és ha nem szükséges ne akarj antipszichotikumot szedni.

Mit gondoltok erről az oldalról? Mert szerintem ez Aranyi László nevü egyén ez valami ritka elmebajos. Ennyi baromságot egy rakáson még sehol nem olvastam

http://www.freeweb.hu/aranylaci/tart.htm

Legjobb válasz: Még mindig jobb mint az a sok õrült akik a parlamentbe vannak :D

Még mindig jobb mint az a sok õrült akik a parlamentbe vannak :D
Aranyi László biztos, hogy zseniális ember, ismerem õt. Valószínû csak most ismerkedsz a témával, ezért új neked az ott olvasott infó. Hidd el az igazságot nem a Tv-bõl vagy más agymosó újságból, könyvbõl fogod megtudni. Az oldal, úgy kezdõdik:Ezeket a dolgokat nem azért írtuk le, hogy elhiggyék, hanem hogy tudják. További, jó kutakodást és igazság megismerést neked.
Mi van, ha igaz?
Figyelj az rendben, van hogy azt hiszed el amit a könyvbõl megtanultál az iskolában.És a nem hivatalos nem elismert dolgokat az internetrõl nem.De valahol valami igazság mindig van a dolgok mögött... Pl, nemtudhatod, mit akartak az oroszok titokban ahogy a történelem tanár sem aki megirta a könyveket amibõl tanultál.
Sok jó dolog van azon az oldalon, de ne Aranyi Lászlót ócsároljátok, mivel õ java részt csak fordította, amit nem sokan tesznek meg.Sok ritkaság található meg ott magyarul.
A kérdező hozzászólása: "Mi van ha igaz?" Ebbõl szerinted mi igaz? Az hogy 1962-ben "marsraszálltak" az amcsik meg az oroszok a hideg háború kellõs közepén.Mondjuk érdekes módon 69-ben a holdra már nem tudtak leszállni.Vagy az hogy honfoglalás nem is volt hanem a magyarok Atlantiszról meg a sziriuszról meg mittudom én honnan jöttek? A többi sulyosan paranoid konteoról már nem is beszélek.Ráadásul olvastam Aranyinak a hozzászólásait a forumán, abból nekem az jött le hogy ez az ember nem csak egyszerûen terjeszti a hülyeségeit hanem el is hiszi õket.Magyarul klinikai eset.Ja és azt írja magáról hogy tanár egy általános iskolában, elég szomorú hogy vannak ilyen tanárok.
A kérdező hozzászólása: "Sok jó dolog van azon az oldalon" Az ö oldalán orbitális nagy hülyeségek vannak.Illetve elég sok írás súlyosan paranoid jellegû.Az az ember nem normális kár hogy bezárták az OPNI-t.Amugy mellékesen megjegyzem hogy szerintem van földönkívüli élet, meg ilyenek de amit ez a ficko csinál az minden csak nem "ufókutatás".Illetve pont a hozzá hasonlók járatják le az egészet.
A kérdező hozzászólása: Tudod én csak olyan dolgokat hiszek el amire van bizonyíték.Illetve számomra csak azok az ufó észlelések tünnek hihetõnek amiket mondjuk légi irányítók, piloták, rendörõk és stb megbízható emberek nem láttak.Az ilyen Aranyi félék megszállott elmebajosak.Én azon az oldalon nem kutakodok legfeljebb csak jókat röhögök a hülyeségeken.A kedvencem ez a "ki látott már ufót" topikból, ott Aranyi mondja hogy ö 30 év alatt 6-700 ufót látott.Amúgy az a vicc hogy ö okosabbnak képzeli magát einstein-nél, és relativitás elmélet cáfolatokat ír.
Aranyi Laci max. kis adagban tûrhetõ. Az tényleg jó dolog, hogy sok érdekes dokumentumot fordít le magyarra, de az meg a másik, hogy hogy viselkedik a fórumán. Egy idõben sokat jártam oda, a cikkeit is olvastam. Ma már jobban látom, ha el sem olvasom a kommentjeit mert csak fölöslegesen felhúzom magam rajtuk. A stílusa abból áll, hogy míg mások konkrét neten megtalálható, vagy beszkennelt dokumentumokkal támasztják alá az állításaikat, addig õ csupán elvárja, hogy higgyenek neki, mert neki azt valaki megsúgta a NASA-nál amikor ott járt, vagy álmában megkapta a tudást.... lehet válogatni :D és persze mindenki ellenség aki mást mond mint õ. Ja, hogy alapsulin tanát? :D A múltkor még fõsulin volt tanár. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!