Találatok a következő kifejezésre: Olvastam itt helyen, hogy sok (3 db)

Olvastam itt több helyen, hogy sok terhesnek van gombás fertőzése. Olyankor lehet nemi életet élni?

21 hetes vagyok, tavalyi vetélés és rossz helyen fekv? lepény miatt mi eddig nem éltünk, de most már kezdenénk, mert minden rendben. 12. hét óta kétszer is kaptam kúpot, ken?csöt gomba miatt. Pici viszketésem most is volt,semmi más tünet, Canesten ken?csöt használtam (erre dokim azt mondta, nyugodtan használhatom), most úgy érzem, rendben vagyok. De nem tudom, merjek-e már szexelni, félek, nehogy mégis valami baj legyen.

Legjobb válasz: Ha a doki nem tiltja a szexet, akkor szerintem nyugodtan. Esetleg a fertõzések elkerülése miatt használjatok óvszert.

Ha a doki nem tiltja a szexet, akkor szerintem nyugodtan. Esetleg a fertõzések elkerülése miatt használjatok óvszert.
Szia! Nekem is folyamatosan gombás fertõzésem van, és én is canestennel kezelem. Nekem a dokim azt mondta, hogy nyugodtan lehet szexuális életet élni, csak a partner nemi szervét is gondosan be kell kenni canestennel. 25 hetes kismama
A gomba makacs dolog, én azt mondanám, ha mindenképp szeretnétek addig együtt lenni, használjatok óvszert, míg meg nem bizonyosodsz a gyógyulásról.Mert ide-oda adogathatjátok egymásnak, lehet kezeled a párod is(vagyis õ magát:-))de inkább gumi, így könyebben megszabadulsz a gombától.
Ha elmúlt akkor lehet nemi életet élni, de ha még nem teljesen akkor vagy óvszer vagy várjatok még elmúlik, mert könnyen visszafertõzhetitek egymást. A babának nem lesz baja ha nincs nyitva a méhszáj.
Szia! Nekem is sokszor volt az elõzõ terhességem alatt. Azt mondta a doki, hogy nem ajánlatos a nemi élet, tovább terjedhet a fertõzés, és koraszülést okozhat.Ki kell kezelni rendesen, és pár hetet várni tünetmentesen. Zárt méhszájjal is felfertõzõdhet, és akkor veszélyben lehet a baba is.Azt meg ugye nem is lehet vizsgálat nélkül tudni, mikor nyílasz ki. Szerintem semmiképp ne hagyd kezeletlenül, még ha csak kicsit is érzed, mert baj lehet.És ugye nem véletlen az sem, hogy szülés elõtt mindenképp kezelendõ, mert megfertõzné a babát. Jó egészséget, boldog babavárást.
Ja, és szerintem eléggé kellemetlen is úgy a szeretkezés nem? Legalábbis a beteg félnek. Gondolom a párod megértõ, elvégre az õ gyereke is. Elõzõ hozzászóló. Üdv

Mit jelent az, hogy dpo? Sok helyen olvastam már itt, de nem tudom.

Legjobb válasz: Peteérés utáni napok száma.

Peteérés utáni napok száma.
Day Past Ovulation angolul= peteérés utáni napok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Az X-Aktáknak van egy része, aminek ez a címe, mert a fõszereplõt Darin Peter Oswaldnak hívják.
Nem. Ne olvass ilyen baromságokat, mert el fog rohadni az agyad.
> 30éves vagyok :) Azért 30 évesen ideje lenne megtanulnod különválasztani a valóságot a fantáziától. Csak egészen minimális szinten kellene képesnek lenned a racionális gondolkodásra...
A kérdező hozzászólása: Anyu már a habokban nincs, 30éves vagyok :) Amúgy tegnap felírtam egy listát magamnak, milyen pasit akarok, ezen gyalázatos szakítás után.Ma jelentkezett 1pasi, hát nem tudom...:D Pont az ellentétje...:D
Persze, hogy hatásos, ha azt írod rá, hogy egy biciklit kérsz és anyu megtalálja a párnád alatt... ha jó voltál, teljesül! ;)
Szia! Szerintem az egész csak hit kérdése:) Én pl nemrég találtam egy honlapot, ahol voltak ilyen "varázslatok" szintén ilyen kívánságosat kipróbáltam, és 3/2 bejött:) Nem feltétlenül a varázslat miatt, de ki tudja:)
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó:) Angyalokkal kapcsolatosan olvastam ezt, kipróbálom, nem kerül semmibe:)
De ha az ember már nem hisz semmiben, akkor mi marad? Csak a csoda :) Szerintem sikerül, fõleg ha hiszel benne. Még egy jó tanács: írd a kívánságod mellé, hogy ilyet, vagy még ennél is jobbat kapjak.Így nem korlátozod le a lehetõségeidet.A megvalósulás beletellhet hosszú idõbe, de ne add fel a hited, mert pont azt kell csiszolni ilyenkor.Ha esetleg nem teljesülne, akkor valószínû nem válna hasznodra amit kívántál. Sok sikert és ne hallgass a vészmadarakra, akiknek nincs hitük. Az õ bajuk :) )
Szerintem is ez egy nagy baromság, és arra megy ki a játék hogy hülyére vegyék az embereket. Bocsánat hogy így mondom de ez így igaz sajnos. Ha akarod próbáld ki nyugodtan, de ne hidd hogy itt csoda lesz.
Biztos nem hiteles helyen olvastad, mert nem úgy megy. Gondolod, ha ennyitõl minden valóra válna, az emberek nem rakosgatnának állandóan a párnájuk alá valamit? Gondolom ez a fogtündéres tévedésbõl ered. De nem a fogtündér hagy ott pénzt, hanem a szülõ, ahogy nem a Mikulás csempészi a csizmácskádba sem az ajándékot, hanem az anyukád és apukád.
Szia! Ezt könnyen ki tudod deríteni!Próbáld ki!
"anyu már a habokban nincs" - beszélj több tisztelettel róla, szerintem... :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!