Találatok a következő kifejezésre: Olvastam itt helyen, (14 db)

Van egy elég fájdalmas tyúkszemem és itt olvastam több helyen, hogy tapaszt kell rá tenni de az elég? És milyen tapaszt, és azért el kell menni bőrgyógyászhoz?

Legjobb válasz: Gyogynoveny labfurdot keszitesz, ebben kiaztatod a labadat, majd dorzsivel jol atdorzsolod, ezt tobb napon at vegezd el, probald mindig eltavolitani, talan az elso furdo utan sikertelen lesz, de par nap utan sikerulni fog, itt a lenyege, hogy jol kiazzon, es kitud emelni. A furdozes utan, koromvirag kenocsel itasd at.

Gyogynoveny labfurdot keszitesz, ebben kiaztatod a labadat, majd dorzsivel jol atdorzsolod, ezt tobb napon at vegezd el, probald mindig eltavolitani, talan az elso furdo utan sikertelen lesz, de par nap utan sikerulni fog, itt a lenyege, hogy jol kiazzon, es kitud emelni. A furdozes utan, koromvirag kenocsel itasd at.

Mit jelent az, hogy, apportírozni? Tôbb helyen olvastam itt a macskàs kérdések kôzt, nekem is van cicàm, de mit jelent ez?

:)

Legjobb válasz: én is mindig mondom neki, hogy szerintem kutyának készült eredetileg:)

én is mindig mondom neki, hogy szerintem kutyának készült eredetileg:)
szia! Azt jelenti, mint a kutyáknál. Eldobsz valamit, a cica pedig visszahozza, és odaadja neked, vagy leteszi elõtted a földre.
na az én cicám pontosan ezt csinálja, pedig esküszöm, nem tanítottam:)
A kérdező hozzászólása: :) Dejò, kôszi, az enyém is csinàlja, egészen kicsi kora òta, de nem tudtam, hogy ezt ìgy definiàljàk :) én csak annyit szoktam mondani, hogy te kis kutyalelkû :)

Több helyen olvastam (itt is) hogy emberek rájönnek, hogy álmodnak. Ez hogyan lehetséges? El lehet érni akarattal is?

Legjobb válasz: nem lehetetlen nekem is volt már olyan, hogy egybe fûzõdött az álmom ahhoz ami alvás közben történik velem pl csörgött az ébresztõ és én azt álmodtam, hogy csengetnek :P Szerintem csak rengeteg alvással lehet elérni :P Nagy számok törvénye egyszer csak lesz hasonló élményed :)))

nem lehetetlen nekem is volt már olyan, hogy egybe fûzõdött az álmom ahhoz ami alvás közben történik velem pl csörgött az ébresztõ és én azt álmodtam, hogy csengetnek :P Szerintem csak rengeteg alvással lehet elérni :P Nagy számok törvénye egyszer csak lesz hasonló élményed :) ))
Az mitõl van, hogy alszok, de mégse?! Szóval az ilyen félig meddig a tudatomnál vagyok... mindent érzékelek, ami a környezetemben történik, emlékszek is rá, de mégis alszok és nem tudok rá reagálni.
REM fázis (ha megfigyelik, alvás közben mozog a szem -kutyáknál is látható), nem alszol elég mélyen, féligmeddig tudatodnál vagy. Vagy túl felpörögtél napközben azért nem tudsz ilyenkor lenyugodni, vagy túl kipihent vagy már eleve, és ez az oka.
Nekem már volt olyan hogy rájöttem hogy álmodom és olyan dolgokat tettem meg álmomban amit a valóságban nem mernék
Nekem általában akkor van ilyen, ha valami rosszat álmodok, és akkor átsuhan az agyamon hogy ez csak álom, ilyen nem lehet, és felébredek. De ez is ritka.Akarattal nem hiszem hogy el lehet érni
Én akkor jövök rá, mikor valami természet ellenes dolog történik... és olyankor áttudom venni az írányítást az álmom felett.. Amúgy én is voltam már abban a helyzetben, hogy nem tudtam eldönteni és addig hitegettem álmomban, hogy én ezt csak álmodom, mire rájöttem, hogy így van (x bonyolult... (x
Velem néha elõfordul, hogy mikor valami jó kis álomban vagyok akkor arra gondolok, hogy pl most odamegyek valamihez. És akkor az álmomban oda is megyek ahhoz a dologhoz. Csak az a baj, hogy ez kb csak addig tart. Aztán felébredek. De olyan is volt már, hogy éreztem azt ahogyan kezdek ébredni és arra gondoltam, hogy még úgy folytatnám ezt a jó álmot. De aztán vége. Már nyitva is volt a szemem. De van olyan is, hogy lefekvés elõtt valami jó dologra gondolok és akkor arról álmodom. Mondjuk ez ritka.
Ha lehetetlen dolog történik, akkor észre lehet venni, hogy álmodsz. Velem néha elõfordul ilyen. Pl a múlt héten az egyik álmomban beálltam meztelenül röplabdázni. A csapattársaim kérdezték, hogy: te csak ilyen lazán veszed? Mondtam, hogy: aha. És játszottunk tovább. De régebben volt olyan, hogy egy kockáshasú pasi volt az álmomban. Kérdeztem, hogy: te hogy kerülsz ide? És azt válaszolta, hogy: hogy én hogy kerülök ide? Te álmodsz! Én: Ja, tényleg! :D Olyan is volt, hogy valahogy észrevettem, hogy álmodok, és rengeteg csokit ettem, mert tudtam, hogy nem fog meglátszani rajtam. :D 17/L

Olvastam itt több helyen, hogy sok terhesnek van gombás fertőzése. Olyankor lehet nemi életet élni?

21 hetes vagyok, tavalyi vetélés és rossz helyen fekv? lepény miatt mi eddig nem éltünk, de most már kezdenénk, mert minden rendben. 12. hét óta kétszer is kaptam kúpot, ken?csöt gomba miatt. Pici viszketésem most is volt,semmi más tünet, Canesten ken?csöt használtam (erre dokim azt mondta, nyugodtan használhatom), most úgy érzem, rendben vagyok. De nem tudom, merjek-e már szexelni, félek, nehogy mégis valami baj legyen.

Legjobb válasz: Ha a doki nem tiltja a szexet, akkor szerintem nyugodtan. Esetleg a fertõzések elkerülése miatt használjatok óvszert.

Ha a doki nem tiltja a szexet, akkor szerintem nyugodtan. Esetleg a fertõzések elkerülése miatt használjatok óvszert.
Szia! Nekem is folyamatosan gombás fertõzésem van, és én is canestennel kezelem. Nekem a dokim azt mondta, hogy nyugodtan lehet szexuális életet élni, csak a partner nemi szervét is gondosan be kell kenni canestennel. 25 hetes kismama
A gomba makacs dolog, én azt mondanám, ha mindenképp szeretnétek addig együtt lenni, használjatok óvszert, míg meg nem bizonyosodsz a gyógyulásról.Mert ide-oda adogathatjátok egymásnak, lehet kezeled a párod is(vagyis õ magát:-))de inkább gumi, így könyebben megszabadulsz a gombától.
Ha elmúlt akkor lehet nemi életet élni, de ha még nem teljesen akkor vagy óvszer vagy várjatok még elmúlik, mert könnyen visszafertõzhetitek egymást. A babának nem lesz baja ha nincs nyitva a méhszáj.
Szia! Nekem is sokszor volt az elõzõ terhességem alatt. Azt mondta a doki, hogy nem ajánlatos a nemi élet, tovább terjedhet a fertõzés, és koraszülést okozhat.Ki kell kezelni rendesen, és pár hetet várni tünetmentesen. Zárt méhszájjal is felfertõzõdhet, és akkor veszélyben lehet a baba is.Azt meg ugye nem is lehet vizsgálat nélkül tudni, mikor nyílasz ki. Szerintem semmiképp ne hagyd kezeletlenül, még ha csak kicsit is érzed, mert baj lehet.És ugye nem véletlen az sem, hogy szülés elõtt mindenképp kezelendõ, mert megfertõzné a babát. Jó egészséget, boldog babavárást.
Ja, és szerintem eléggé kellemetlen is úgy a szeretkezés nem? Legalábbis a beteg félnek. Gondolom a párod megértõ, elvégre az õ gyereke is. Elõzõ hozzászóló. Üdv
Ez egy hulladék.Nekem is kínai telefonom van, de az minõségi.Ha Iphone klón kell akkor ez: http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/dual_sim_2_karty..
Hát... Ha csupa pozitívat írtak róla, abban csak benne van az is, hogy mûködik... Ha nem zavar, hogy max. telefonálsz vele, akkor egy ideig (1 nap? 1 hét? 1 hónap?) mûködik is. Net? Alkalmazások? Java alapú telefon. Gyakorlatilag se alkalmazás, se más támogatás nem lesz hozzá. Egy kb tíz évvel ezelõtti telefon, felturbózva egy érintõképernyõvel. Ha ez neked megfelel...
Körülbelül egy Samsung S5230-as szintjét fogja hozni a telefon, leszámítva, hogy ebben van wifi és sokkal olcsóbb. Sajnos a kamerája gyengébb, hiszen ennek az iPhone klónnak csak VGA kamerája van, szemben a Samsung 3.2MP-esével. A wifi biztos, hogy lassú, és mint már korábban említeték programok se nagyon lesznek hozzá, de 11 ezer forintot én azt mondom megér, ha bírja a strapát. Ehhez hasonló kínai eszközökre semmiféle garancia nincs, ezt csak kifogni lehet. Sok szerencsét! :)
elég durva, ha sok helyen azt mondták, hogy ez jó. én 10ezerért nem vennék véletlenül se, 500 Ft-ért maximum. ez az oldal szerintem azt se tudja mit árul...a felsõ képen valami androidos klón látható, a képernyõképeken meg leírásban is valami java-s hulladékot árulnak, ami valóban kb a samsung s5230 szintjét jó, ha megüti, de még annál is rosszabb. nincs feltüntetve, milyen a kijelzõje, de szerintem valami 320x480-as felbontású. ez 4"-en eléggé szörnyû. a képekkel ellentétben tudtommal java-ra nincs sem angry birds sem pedig fruit ninja, szóval az valami nagyon butított változat lehet...wifirõl annyit, hogy nyilván van, de szerintem olyan simán elõfordul, ami samsung star 2-n, hogy elindítod a böngészõt, és kiírja, hogy nincs elég memória az oldal betöltéséhez...szal ergó felesleges a wifi bele.
Ez egy szarkupac. Ha már klónt veszel, legalább Android legyen rajta.
A kérdező hozzászólása: nem iphone klón kell, hanem egy okosteló, amin lehet netezni, nem szarik be, a kamera nem egy szarkupac, lehet rajta zenét hallgatni és elindulnak rajta a programok. nem akarok részletre vásárolni, sem vmi fos elõfizetésbe belemenni.
14k környékén vannak használt Vodafone Smart II-k.

Sk helyen olvastam, hogy a pattanás a tejtermékektől is kialakulhat. Igaz ez? Van olyan itt aki nem, vagy kevés tejet iszik és elmúltak a pattanásai?

Legjobb válasz: Pattanás csak akkor keletkezik a tejtõl , ha bármiféle allergia van rá , de általában azt hasmenés, hányás, puffadságérzet, rosszulét is követi . :)

Pattanás csak akkor keletkezik a tejtõl , ha bármiféle allergia van rá , de általában azt hasmenés, hányás, puffadságérzet, rosszulét is követi . :)
De én allergiás vagyok rá és bármilyen tejeset eszek problémáim vannak , és nagy piros pöttyök és pattanásaim is lesznek sajnos.:/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Utolsó: Anyukám is allergiás rá, de õ nem pattanásos lesz, csak majdnem elájul, és rosszul van.
én már nem iszok tejet, és el is múltak a pattanások, bár elkezdtem mellé szedni sörélesztõt :D

Amugy utána olvastam de lenne itt még egy kérdés. Tényleg hagyuk 2-3 napig magára. Ne engedjük ki? amig megszokja az uj helyet?

Legjobb válasz: Megvan! A rémült, új csincsillát! Én este lekapcsolnám a legtöbb villanyt, és beülnék a ketrece elé a földre pár órára. Mielõtt kiengeded össze kéne vele barátkoznod, és csincsilla biztossá tenni a szobát. De ha tenyésztõtõl vetted, hívjad fel a kérdéseiddel, õ ismeri a kisállatot, tudja mire vágyik. A profik a vad csincsillák bizalmát is irtó gyorsan elnyerik. Nem a ketrecet kell megszoknia, hanem titeket. A csincsillák utálnak földszinten aludni. Legalább másfél méter magasban legyen az alvóodúja. Ha fölötte árnyékok mászkálnak egésznap, morcosan fog ébredni! Ha nem érzi biztonságosnak a ketrecét, igen nehéz lesz bele visszatuszkolni. Ha meg szereti, magától is hazamegy.

Megvan! A rémült, új csincsillát! Én este lekapcsolnám a legtöbb villanyt, és beülnék a ketrece elé a földre pár órára. Mielõtt kiengeded össze kéne vele barátkoznod, és csincsilla biztossá tenni a szobát. De ha tenyésztõtõl vetted, hívjad fel a kérdéseiddel, õ ismeri a kisállatot, tudja mire vágyik. A profik a vad csincsillák bizalmát is irtó gyorsan elnyerik. Nem a ketrecet kell megszoknia, hanem titeket. A csincsillák utálnak földszinten aludni. Legalább másfél méter magasban legyen az alvóodúja. Ha fölötte árnyékok mászkálnak egésznap, morcosan fog ébredni! Ha nem érzi biztonságosnak a ketrecét, igen nehéz lesz bele visszatuszkolni. Ha meg szereti, magától is hazamegy.
Én mikor elõször hoztam fiatal csincsimet akkor 1 hétig hagytam ismerkedtünk meg a környezettel is ismerkedett hihetetlenül össze lehet velük szokni már 4 éves és nagyon szelíd és még az idegenekkel is nagyon barátságos! :) Nappal egész nap nyitva a ketrece csak este van becsukva! :)
Kicsodát? :O

Mit jelent az, hogy dpo? Sok helyen olvastam már itt, de nem tudom.

Legjobb válasz: Peteérés utáni napok száma.

Peteérés utáni napok száma.
Day Past Ovulation angolul= peteérés utáni napok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Az X-Aktáknak van egy része, aminek ez a címe, mert a fõszereplõt Darin Peter Oswaldnak hívják.
Nem. Ne olvass ilyen baromságokat, mert el fog rohadni az agyad.
> 30éves vagyok :) Azért 30 évesen ideje lenne megtanulnod különválasztani a valóságot a fantáziától. Csak egészen minimális szinten kellene képesnek lenned a racionális gondolkodásra...
A kérdező hozzászólása: Anyu már a habokban nincs, 30éves vagyok :) Amúgy tegnap felírtam egy listát magamnak, milyen pasit akarok, ezen gyalázatos szakítás után.Ma jelentkezett 1pasi, hát nem tudom...:D Pont az ellentétje...:D
Persze, hogy hatásos, ha azt írod rá, hogy egy biciklit kérsz és anyu megtalálja a párnád alatt... ha jó voltál, teljesül! ;)
Szia! Szerintem az egész csak hit kérdése:) Én pl nemrég találtam egy honlapot, ahol voltak ilyen "varázslatok" szintén ilyen kívánságosat kipróbáltam, és 3/2 bejött:) Nem feltétlenül a varázslat miatt, de ki tudja:)
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó:) Angyalokkal kapcsolatosan olvastam ezt, kipróbálom, nem kerül semmibe:)
De ha az ember már nem hisz semmiben, akkor mi marad? Csak a csoda :) Szerintem sikerül, fõleg ha hiszel benne. Még egy jó tanács: írd a kívánságod mellé, hogy ilyet, vagy még ennél is jobbat kapjak.Így nem korlátozod le a lehetõségeidet.A megvalósulás beletellhet hosszú idõbe, de ne add fel a hited, mert pont azt kell csiszolni ilyenkor.Ha esetleg nem teljesülne, akkor valószínû nem válna hasznodra amit kívántál. Sok sikert és ne hallgass a vészmadarakra, akiknek nincs hitük. Az õ bajuk :) )
Szerintem is ez egy nagy baromság, és arra megy ki a játék hogy hülyére vegyék az embereket. Bocsánat hogy így mondom de ez így igaz sajnos. Ha akarod próbáld ki nyugodtan, de ne hidd hogy itt csoda lesz.
Biztos nem hiteles helyen olvastad, mert nem úgy megy. Gondolod, ha ennyitõl minden valóra válna, az emberek nem rakosgatnának állandóan a párnájuk alá valamit? Gondolom ez a fogtündéres tévedésbõl ered. De nem a fogtündér hagy ott pénzt, hanem a szülõ, ahogy nem a Mikulás csempészi a csizmácskádba sem az ajándékot, hanem az anyukád és apukád.
Szia! Ezt könnyen ki tudod deríteni!Próbáld ki!
"anyu már a habokban nincs" - beszélj több tisztelettel róla, szerintem... :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!