Találatok a következő kifejezésre: Olvastam itt, valakinek már (16 db)

Olvastam itt, hogy valakinek már 19 hetesen van előteje. Én 20 hetes és 3 napos vagyok, de nekem még semmi... Ez baj lehet?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj, én azt is olvastam, hogy van akinek egyáltalán nics a terhessége alatt. Én már betöltöttem a 30. hetet, és még egy csepp sem volt! Akkor legyen, amikor kell! Bízom benne! Boldog babavárást!

Szerintem nem baj, én azt is olvastam, hogy van akinek egyáltalán nics a terhessége alatt. Én már betöltöttem a 30. hetet, és még egy csepp sem volt! Akkor legyen, amikor kell! Bízom benne! Boldog babavárást!
Én 24 hetes vagyok és még nekem sem volt. Én is azt hallottam, hogy nem mindenkinek van és állítólag nem befolyásolja, hogy késõbb tudsz-e szoptatni.
Szia! Én 25hetes vagyok és nekem sincs elõtejem, de sztem ez jó.Nem biztos , hogy az a természetes ha van sõt elvileg ez a szülés után ndul be, mármint a tejtermelés, de addig is dolgozik a mell és fejlõdik és ha éppen van is akkor sincs gond.
Ez nem baj, inkább mázli.:-)) Hidd el, nem mindig kellemes, ha azt veszed észre, basszuskulcs, elfelejtettem a melltartóbetétet... Attól, hogy még nincs elõtejed, ugyanolyan eséllyel lesz elég tejcsi a manócskának, ha kibújik. Az a lényeg, hogy amikor kell, legyen. Minden jót! 24 hetes kismama
Szia! Nekem az elsõ terhességemnél egyáltalán nem volt elõtejem. De ez nem jelent rosszat, a kislányom már a szülõszobán szopizott és utána is fél évig kizárólag csak anyatejet kapott. 14 hónapos koráig szopizott, akkor sem azért hagytuk abba, mert nem lett volna tejci. Úgyhogy ne aggódj, semmi baj sincs akkor sem, ha egyáltalán nincs elõtej.
Én 22 hetese vagyok, lassan 23, és nekem sincs.Nem aggódok, Te se tedd, nem befolyásolja a szoptatást.És én úgy vagyok vele, addig sem áztatom a melltartómat:-)De komolyan, ne félj, minden ok, boldog babavárást!!
Nekem eloszor a 30 heten folyt egy keves az egyik mellbimbombol, aztan azota meg vagy 5x de mindig csak az egyikbol es egy "foltnyi", es mar 38 hetesek vagyunk.Szerintem van akinek annyira keves folyik hogy talan eszre sem veszi. Ne aggodj akkor sem ha nem lesz egyaltalan, csak a szules utan , az sem baj. Boldog babavarast es aztan sok tejcit kivanok.

Itt valahol azt olvastam, hogy az önzetlen jótett pozitív karmát termel, ezért miatta újra meg kell születnünk és a legjobb valamiféle semlegesség, mert az öröm, ha segítünk valakinek, már önjutalmazás, önzés. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ezzel csak az a baj,hogy olyan jó látni,vagy csak elképzelni,ahogy örül valaki annak,ami tõled jön,hogy gondolsz rá,segítesz neki,megkönnyíted a helyzetét...és ha ez örömöt vált ki belõled,ez már nem egyensúlyi állapot?

Ezzel csak az a baj, hogy olyan jó látni, vagy csak elképzelni, ahogy örül valaki annak, ami tõled jön, hogy gondolsz rá, segítesz neki, megkönnyíted a helyzetét...és ha ez örömöt vált ki belõled, ez már nem egyensúlyi állapot?
Kedves elõttem szóló! Valószínûleg a számodra nem, a számomra, és úgy látom az elõttem szólók számára is IGEN. És szerintem nem bûn örülni annak, ha jót tettél mással. Én akkor mosolygok, mikor nem is tudja hogy én tettem... Az egész életem ez teszi teljessé....
Az önzetlen tett nevében benne van, hogy nem a saját örömünket szolgálja. Elég baj az, ha azért segítünk valakinek, mert nekünk örömöt szerez, hogy segítünk neki, mert azt már nem nevezhetjük önzetlennek. Nagyon félre van itt értelmezve a semlegesség! Úgy kellene semlegesnek lenni, mint ahogy a fény szeretet semleges: válogatás nélkül mindent eláraszt, ami és aki képes befogadni. Sajnos mostanság az ilyesmit szeretik elferdíteni. A karmából, ha létezik, nem lehet csak úgy kilépni, hogy na, mostantól úgy döntök, hogy sz..rok mindenre és mindenkire.
12:00 A szándék a lényeg. Ha te az örömödért teszel valamit, hiába pozitív dolog, akkor az önzés. Ha azért teszel valamit, hogy segíts, mert az a helyes, akkor az önzetlenség, hiába társul mellé esetleg neked öröm is, te nem azért tetted. És itt van a különbség. :) üdv 26/F LastOne.Left
Szerintem sincs önzetlen tett. Igenis érdeked, hogy másoknak örömet szerezz ezáltal a saját önbecsülésed növeld, ami szélsõséges esetben (fõleg ha ezt nem ismered be, önteltséghez vezet.)
A kérdező hozzászólása: Úgy látom, sokmindenben egyetértünk. Megpróbáltam magamnak megfogalmazni, szerintem mi a valós boldogság, és arra jutottam, hogy ez egyfajta nyugalom, hogy amit csinálok, az helyes, mindegy, ki látja, kapok-e érte valamit, a "jutalom" a lelki béke.
Önzetlen tett nem létezik.
Egyetértek az elõttem szólóval. Én se mazért teszem, hogy én örüljek, hanem mikor kész minden akkor örömmel tölt el hogy neki jó.


Elõfordult már valakivel, hogy a saját történetét olvasta itt egy kérdésben?

Megáll az eszem:)

Legjobb válasz: Velem még nem fordult elõ, viszont fura, de az én "történeteimben" többen is magukra ismertek már, sõt, egyszer kaptam egy privát üzenetet egy számomra ismeretlen hölgytõl, aki kérdõre vont bizonyos dolgokért, mert azt hitte, a kedves férje vagyok, a kérdezõ. :)

Velem még nem fordult elõ, viszont fura, de az én "történeteimben" többen is magukra ismertek már, sõt, egyszer kaptam egy privát üzenetet egy számomra ismeretlen hölgytõl, aki kérdõre vont bizonyos dolgokért, mert azt hitte, a kedves férje vagyok, a kérdezõ. :)
Én csak hasonlókkal futottam össze. Egy volt, amire tényleg azt hittem, hogy rólam szólt, de át volt színezve, ezért nem voltam benne 100%-ig biztos. de azóta már úgy gondolom, hogy nem rólam szólt :D
Hát nem mindegy, hogy mi a történet. :) Egy lány ismer magára, amint a szerelme éppen abban kér tanácsot, hogy hogyan jegyezze el õt... Vagy egy nõ olvassa éppen, ahogy az anyósa szidja-alázza, amiért nem házias és nem tud gyereket nevelni. :)
Melyik kérdésben ismertél magadra?
Ha egy anoním fórumon valaki "pontosan magára ismer" egy anoním történetben, akkor azt javaslom neki, hogy még a mai szép napon keressen fel egy pszichiáter szakorvost. A paranoia ugyanis iszonyúan veszélyes és alattomos betegség, legalább olyan, mint a rák. Mire észreveszed, hogy eluralt, addigra készen is vagy.
Olvastam azt a történetet. Senki nem értett vele egyet. Majd feltett egy másik kérdést is ott már nem volt olyan részletes hátha ott valaki mellé áll :)
Velem ez nagyon sokszor fordult itt elõ. De szerintem ez tök jó.
Nekem mar a kerdesbol az jott le, h apuci hazajon egy hetre, es mindenki vigyazz allasban varja, h vihesse a csemetet. Mintha nem lenne sajat eletetek. Szerintem nem megleckeztetni akart, csak onigazolast. Hat, az nem jott be.
Velem igen :) egy kismama panaszkodott, hogy neki várni kellett a dokinál, én meg soronkívül bemehettem. De megbeszéltük.
Velem olyan fordult elõ, hogy engem ismertek fel a kérdésem alapján :)
Le lehet pontozni, de ez a tényeken nem változtat, csak a lepontozók ostobaságának a jele. Még egyszer elmondom: aki anoním fórumon anoním embertõl bármiféle történetet BIZTOSAN felsimer és a magáénak vél, az paranoid. Bármit is tesz fel a fórumokra, akármire is ismersz rá, nem tudhatod, hogy pontosan rólad van szó, és még ha nagyban sejted is, hogy mégis rólad írt, akkor sem lehetsz biztos benne. Ennek ellenére, ha te BIZTOSRA veszed, akkor paranoid vagy. Ilyen haláli egyszerû. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, õ az , csak pár dolgot kifelejtett a történetbõl.Ez ráadásul azért furcsa nekem , mert tudta , hogy én olvasom ezt az oldalt.Vagy így akart megleckéztetni?
En olvastam a kerdest, de nem valaszoltam. O az, aki kulfoldon dolgozik, ugye? Ha jol emlekszem, azt irta, h szombton jott haza es nem lathatta a lanyat. Zavaros volt az egesz tortenet.
Nem rémlik ilyen kérdés - mostanában írta ki?
A kérdező hozzászólása: pontosítok 8napból csak 7szer jöhetett a lányához
A kérdező hozzászólása: A gyermekem apja tette fel , arról, hogy jogos-a felháborodása amiért 8alkalomból 8szor nem láthatta a lányát
A kérdező hozzászólása: kedves 6os biztos van ilyen is .De amikor valaki feltesz egy kérdést egy olyan dologról ami napokkal ezelõtt megtörtént veletek az nem hinném, hogy paranoia
A kérdező hozzászólása: Igen teljesen egyértelmû, hallottál már ilyenrõL? a tényeket kissé elferdítve és hiányosan adta elõ, de már a kérdésbõl magunkra ismertem.
Rolad irta ki vki? Tudod, sejted, h ki?
A kérdező hozzászólása: Az én történetem annyira jellegzetes nem hinném , hogy van még egy pontosan ilyen
Miért, ha valaki olyat ír, hogy "tegnap született meg a kislányunk, a nejem pedig azóta olyan fura. állandóan kiabál velem, tegnap konkrétan amiatt, hogy zöld mikiegeres ruhát vettem a gyereknek rózsaszín helyett", akkor szerintem erre egyértelmûen beazonosíthatná magát a feleség, ha õ is feljárna erre az oldalra. Sokszor vannak olyan dolgok, amikrõl nem feltételezi az ember, hogy pont mással pont ugyanígy történne... persze ha vannak benne jó ferdítések, akkor nem lehet benne 100%-ig biztos, de nem mindenki tud jól ferdíteni :)
Folyt a könnyem a nevetéstõl!!!!!!
Hééé, ez nagyon poén...és milyen igaz egy-egy mondat !!!!!!:DDDD
Na ezt elküldtem az összes kismama ismerõsömnek, hogy õk is kössék fel a gatyát:D
és ezek után jön rá az ember lánya, hogy biztosan akarok gyereket? XD nagyon jó volt, van amin sokat nevettem:D Köszönjük.)
Hát ez nekem is nagyon tetszik:) Szép napot!
Szívesen:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!!
Hát ezen most könnyesre röhögtem magam :D :D :D
Ez tényleg jó...
szerintem a flavon max kid's-re gondolsz!Legalábbis az nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm, nagyon aranyos vagy! :-)
Igen nekünk van. Kb 8000 Ft volt, nem jó az íze nem is ette meg sajnos a fiam. Pedig van hozzá pici adagolókanál is.
Én a felnõtteknek valót használm és imádom!Olyan mint egy fincsi gyümölcslekvár
A kérdező hozzászólása: Hol lehet venni? Nem találom sehol, hol lehetne rendelni.

Olvasta itt már valaki, Müller Rózsa - Bûbájos Világ cimû könyvét?

Mirõl szól a könyve? Mélységes tiszteletem felé!

Legjobb válasz: Nem.

Nem.

Sokszor olvastam itt, hogy ha valaki babás "felmegy" a hőmérséklete és fent marad. Ez csak reggeli mérésnél igaz vagy egész nap fent van?

Legjobb válasz: Reggelit kell nezni,napkozben mindig magasabb a ho,mert mozgasban vagyunk..de a reggeli honel soha nem alacsonyabb a napkozbeni.

Reggelit kell nezni, napkozben mindig magasabb a ho, mert mozgasban vagyunk..de a reggeli honel soha nem alacsonyabb a napkozbeni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ :)
Igazan nincs mit!:) Szivesen:)
Nekem olyan 37 körüli mindig, és igaza van az elõttem válaszolónak. 34 h

Azt olvastam itt, hogy aktus után 14 nappal ha nem jön meg, akkor terhesség valószinű. De ha aktus után két nappal megjön, akkor már nincs terhesség? Ez tényleg igy van, ha terhes valaki?

A ciklus duagrammot hogy tudnám ugy megcsinálni,hogy görbémet mutassa? Segitene nekem valaki? Köszi el?re is.

Legjobb válasz: ez mind attól függ h az aktus mikor történik az elõzõ voltam

ez mind attól függ h az aktus mikor történik az elõzõ voltam
Szerintem akkor sem kellene megjönnie, hiszen a fogantatás pillanatától a tested készül a beágyazódásra. Az mindegy, hogy a mensi elõtt történt-e két nappal. Hiszen elõfordulhat több ovuláció is egy ciklusban.
A kérdező hozzászólása: ok. köszi szépen.
hát ezt nem igazán értem ha az aktus pont peteéréskor történik akkor valószínû a teherbe esés de az h aktus után két nappal megjön ezt nem értem magyarázd el pontosabban mire gondoltál ha pedig nem akarsz gyereket akkor védekezz
A kérdező hozzászólása: 22-én van aktus, 24-én megjön.Itt nem arról van szó hogy nem akarok gyereket, hanem csak erre lettem volna kiváncsi. nem mindenki tudhat mindent.köszi a választ

A torrentem nem tölt felfele pedig elvileg mindent beállítottam amit itt már olvastam mégsem működik. Remélem van aki tud rá megoldást. Lejjebb leírom bőven. Történt már ilyen valakivel?

Nemrég váltottunk feljebb 2 csomaggal az internetet érintően. Jelenleg felfele 5mb/s-el kéne töltenie de nem tölti szinte sehogy (0,4KB/s talán) legalábbis azt írja. Www. Speedtest. Net/my-result/2819258753 . Olvastam már pár kérdést és elvileg mindent beállítottam hogy jó legyen mégse működik! Elég jó mostmár szerencsére az internetünk. U. I. : Próbáltam a Bittorrentet és az Utorrentet is egyik se vált be. Volt valakinek hasonló problémája? Lett megoldás?

Legjobb válasz: Ha azt írja: seed akkor töltöd felfele csak nincs senki aki a másik oldalon leszedje tõled, ezért nem látsz adat mozgást. de elvileg a letöltõs oldalak a seedelést is figyelembe veszik az aránynál. szal fel vagy csatlakozva csak valszeg sokan töltitek fel és rádd éppen nincs senki csatlakozva hogy rólad szedje le. nemtom érthetõ e :D

Ha azt írja: seed akkor töltöd felfele csak nincs senki aki a másik oldalon leszedje tõled, ezért nem látsz adat mozgást. de elvileg a letöltõs oldalak a seedelést is figyelembe veszik az aránynál. szal fel vagy csatlakozva csak valszeg sokan töltitek fel és rádd éppen nincs senki csatlakozva hogy rólad szedje le. nemtom érthetõ e :D
Ha például nincs aki letöltsön tõled, akkor hova tudnál feltölteni? A megoldás számomra az nCore, ott nincs arány, ha nem tölti tõlem senki, hát akkor nem. 48 óra seed után nincs kötelezettségem.
Hiába van gyors neted és minden jó beállításod, ha nincs kinek visszatölteni. Vagy rajtad kívül még több tízen töltenek fel egy pár embernek. Ilyen kérdésnél a torrentek megosztási arányára van szükség, hogy ha te nem érted a számokat akkor más meg tudja mondani miért nem megy a feltöltés. Majdnem minden esetben a túlseedeltséggel vagy a letöltõnek hitt partial seederekkel van a probléma, amit te nem tudsz befolyásolni.
A kérdező hozzászólása: Nos akkor: 1.Köszönöm szépen igen érthetõ! 2.Aha igen én is nCore-ról szedek és oké nemtudtam hogy 48 óra is elég :D 3.Ház nem egészen értem de kb a lényeg megvan! Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget most már értem!
Ha belépsz az oldalra kattints fent az Aktivitás menüpontra, azon belül a Seed kötelezett torrentekre. Ott láthatod miket és mennyi ideig kell még seedelni. Tapasztalatom szerint 1-es arányig visszatölteni képtelenség, hónapok óta egyet sem sikerült, ezért én is csak az idõt veszem figyelembe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!