Találatok a következő kifejezésre: Olvastam itt, lehet (65 db)

Hogy lehet az hogy annyi lánytól hallottam meg olvastam itt h csak megszakításosan védekeznek és nem lettek terhesek?

én szedek fogamzásgátlót és egyhónapja fordítva szedtem és most teljesen olyan érzésem van h terhes vagyok, de annyian nem védekeznek egyáltalán és ezért olyan lehetetlennek tartom h az legyek, meg pár éve én is úgy védekeztem sokszor és nem lettem az

Legjobb válasz: Azt még hozzátenném,hogy soha sehol nem olvastam olyat,hogy valaki elõváladéktól esett volna teherbe.Ha van is ilyen akkor az ritkaságnak számít.

Azt még hozzátenném, hogy soha sehol nem olvastam olyat, hogy valaki elõváladéktól esett volna teherbe.Ha van is ilyen akkor az ritkaságnak számít.
12 éve csinálom megszakításosan eddig egyik lány sem lett terhes.A 12 év két lányra osztandó el. Magyarán ha nem élvez beléd nem lehetsz terhes.A tény az, hogy az elõváladék ugyan tartalmaZHAT (ami azt jelenti, hogy NEM TARTALMAZ CSAK ELÕFORDULHAT BENNE) spermiumot csak azért azzal nem ártana tisztában lenni, hogy ahhoz többmillió kéne belõle, hogy nagy eséllyel terhes legyen az illetõ.Nem véletlenül jön sok sperma az orgazmusnál.
Ha ügyes a srác és idõben ki tudja venni akkor természetesen szerencse és nem leszel terhes de ha véletlen akár egyszer is ott felejti akkor meg elég nagy gáz van.. ezért nem javasolja senki hogy ezt a módszert használjuk hanem inkább a fogamzásgátlót az teljesn biztonságot ad esetleg ha nem szeded rendesen lehetsz terhes de amugy védenie kell
jó de azért az elvileg és a nem valószínû...hát...ezt monják a gyerekeiknek is elvileg nem kellett volna megszûletned és valószínûbb volt hogy nem is? Gyönyörû...most nem is rólad van szó, mert te szeded a tabit (azért remélem a felét a párod fizeti mert 10 esetbõl 8x õ akarja az is tuti) de itt sajna a lányok hibája...a pasi magasról leszarja hogy terhes lesz-e vagy nem...nem õ fog abortuszra menni moshatja kezeit...
Nem leszel terhes, én is vettem már be fordítva véletlenül a tabit, de nem lett semmi, kicsit megzavarta a ciklust, de a fog.gátlónak nem egyes hanem többes hatása van- vagyis nemcsak a peteérést akadályozza hanem az esetlegesen megtermékenyült sejt beágyazódását is, azért figyelj rá máskor :D Amúgy ha a hapsi ügyes, és nem élvez el e bnõjében elvileg nem sok esély van rá h gond legyen, de arra nincs garancia h a srác mindig tudja magáét kontrollálni...
Nem értek egyet a megszakításos védekezéssel, de borzalmasan kevés nõ esik így teherbe. Még annál is kevesebb, mint amire sokan gondolnak. Alapból teherbe esni még rendes beleélvezéssel is lehetnek hónapok, évek, hát még így, hogy az se biztos, hogy volt elõváladék, vagy volt-e valami használható az elõváladékban. Barátnõm teherbe esett így, aztán bevallotta, hogy amúgy mégis beleélvezett a csávó, csak szégyellte...
Van rá esély, tessék terhességi tesztet használni! Rossz jelzõt használtál, a terhesség nem baj, hanem legfeljebb nem kívánt...
A kérdező hozzászólása: én is csak kis pániknak tudtam be mert tényleg nincs rá nagy esély, de már egy hete felvan puffadva a hasam és persze mindenkinek szokott de nem egy hétig :D nagyon fura de hétfõn elmegyek azért dokihoz, már csak azért is h a fordítva szedés miatt nem tettem e tönkre a méhem
A kérdező hozzászólása: hát én is ezért hagytam abba azt a "védekezést", de szerintetek van esély rá h úgy baj történt ahogy írtam? Persze nem mentem el bennem a barátom
A fogamzásgátló módszerek Pearl Indexe (minél kisebb az érték annál jobb a hatásfok Megszakítás 35 Óvszer 3-4 Pesszárium spermiciddel 2-3 Rhythm (hõmérõzés) 0.5-3 Tabletta 0.1-0.5 szóval 100% nincs, de ez inkább szerintem csak egy kis pánik nálad
Akármilyen ügyes a srác, az izgalmi váladék tartalmazhat ondósejtet.
Azok próbára teszik a szerencséjüket. Fontos, hogy nem csak a terhesség megelõzése miatt kell pl. óvszer, hanem van egy rakás szebbnél szebb nemi betegség. Fõleg a kezdõ kapcsolatoknál legyen.
Ha ügyes kihúzza... az egész értelmét veszti mikor a legszebb pillanatban kell szétválni a párnak, és mindezt úgy, hogy egész idõ alatt azon agyaljon a srác, hogy ne menjen el. Ráadásul nagyon gyenge ez a védekezésmód. Szerencséjük volt azért nem lettek terhesek. Ha a barátnõid cserélgetik a partnereiket akkor még egy jó kis nemi betegség móka is beüthet nála amit akár egész életében érezni fog.

Olvastam itt, hogy valakinek már 19 hetesen van előteje. Én 20 hetes és 3 napos vagyok, de nekem még semmi... Ez baj lehet?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj, én azt is olvastam, hogy van akinek egyáltalán nics a terhessége alatt. Én már betöltöttem a 30. hetet, és még egy csepp sem volt! Akkor legyen, amikor kell! Bízom benne! Boldog babavárást!

Szerintem nem baj, én azt is olvastam, hogy van akinek egyáltalán nics a terhessége alatt. Én már betöltöttem a 30. hetet, és még egy csepp sem volt! Akkor legyen, amikor kell! Bízom benne! Boldog babavárást!
Én 24 hetes vagyok és még nekem sem volt. Én is azt hallottam, hogy nem mindenkinek van és állítólag nem befolyásolja, hogy késõbb tudsz-e szoptatni.
Szia! Én 25hetes vagyok és nekem sincs elõtejem, de sztem ez jó.Nem biztos , hogy az a természetes ha van sõt elvileg ez a szülés után ndul be, mármint a tejtermelés, de addig is dolgozik a mell és fejlõdik és ha éppen van is akkor sincs gond.
Ez nem baj, inkább mázli.:-)) Hidd el, nem mindig kellemes, ha azt veszed észre, basszuskulcs, elfelejtettem a melltartóbetétet... Attól, hogy még nincs elõtejed, ugyanolyan eséllyel lesz elég tejcsi a manócskának, ha kibújik. Az a lényeg, hogy amikor kell, legyen. Minden jót! 24 hetes kismama
Szia! Nekem az elsõ terhességemnél egyáltalán nem volt elõtejem. De ez nem jelent rosszat, a kislányom már a szülõszobán szopizott és utána is fél évig kizárólag csak anyatejet kapott. 14 hónapos koráig szopizott, akkor sem azért hagytuk abba, mert nem lett volna tejci. Úgyhogy ne aggódj, semmi baj sincs akkor sem, ha egyáltalán nincs elõtej.
Én 22 hetese vagyok, lassan 23, és nekem sincs.Nem aggódok, Te se tedd, nem befolyásolja a szoptatást.És én úgy vagyok vele, addig sem áztatom a melltartómat:-)De komolyan, ne félj, minden ok, boldog babavárást!!
Nekem eloszor a 30 heten folyt egy keves az egyik mellbimbombol, aztan azota meg vagy 5x de mindig csak az egyikbol es egy "foltnyi", es mar 38 hetesek vagyunk.Szerintem van akinek annyira keves folyik hogy talan eszre sem veszi. Ne aggodj akkor sem ha nem lesz egyaltalan, csak a szules utan , az sem baj. Boldog babavarast es aztan sok tejcit kivanok.
Lehet szûz. Meg kos, vízöntõ, rák, bak...stb stb...
Lehet szûz...hátulról.
Talán úgy, hogy azt a kérdést a humor kategóriában olvastad :P
Viccet félretéve, egyszer egy nõgyógyász mesélt arról a tévében, hogy látott már olyan 15 éves kismamát, aki még teljesen szûz volt, mert a barátjával csak pettingeltek, behatolás nem történt, csak a leányzó puncijára csorgott a cucc, és ezek a kis spermiumocskák olyan fürgék, hogy már hoppsz bent is voltak. Persze szülésnél már tuti átszakad a szûzhártya, hacsak nem császármetszést csinálnak.
úgy lehet, hogy amikor téged csináltak, akkor nem szakadt át anyud szûzhártyája.van ilyen, boney m...:)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Az állatvilágban nem is ritka jelenség a szûznemzés (Partenogenezis). Bõvebbel lásd: google. Egyesek szerint Jézus is így született, ám embereknél még nem találtak rá hiteles bizonyítékot.
És a mesterséges megtermékenyítés?

Olvastam itt valahol, hogy lehet kapni bébihordozóba való 'párna betétet', ami azért van hogy ne legyen az újszülött összegörnyedve. Hol lehet ilyet kapni?

Hordozóban szeretném haza hozni a kórházból a picurkám,lehet?Vagy felesleges ilyen betétet venni(ha létezik egyáltalán!?),beletehetem e nélkül is a babát?Vagy inkább pólyában hozzam haza?Februárban szülök,ti miben hozzátok haza a picit?(nincs mózes kosaram)

Legjobb válasz: szia.Én jan 1-re vagyok kiirva, és hordozóba hozom haza.tényleg lehet bele külön fejtámlát,és betétéet is kapni, de van is bennük ilyen,ezekbe nem görnyed össze a baba.én plédet azért teszek alá,de csak a hideg miatt.egyébként a bababoltokba lehet ilyet külön kapni, de nézz szét a tesz veszen,ott is láttam már ilyet. boldog babavárást.

szia.Én jan 1-re vagyok kiirva, és hordozóba hozom haza.tényleg lehet bele külön fejtámlát, és betétéet is kapni, de van is bennük ilyen, ezekbe nem görnyed össze a baba.én plédet azért teszek alá, de csak a hideg miatt.egyébként a bababoltokba lehet ilyet külön kapni, de nézz szét a tesz veszen, ott is láttam már ilyet. boldog babavárást.
Amit kérdezel a hordozóba való újszülött szûkítõ. Én a KIKA-ban láttam 3000 ft-ért.
A lányom tavaj jan 30.-án született.Mink pólya´ban mózeskosárban hoztuk haza. Ha baba hordozóba szeretnéd nem kell külön parnát venni.Egy textil pelust összehajtasz, és azt teszed a feneke ala´.Legalábbis én a mikor autóval mentünk, minde´g azt tettem bele.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Most olvastam itt a vonzás törvényéről. Elképzelhető, hogy egy másik személyt is be lehet vonzani, csak a felé irányított gondolataiddal? Az lehet, hogy megérezd a másik gondolatait?

Legjobb válasz: Igen be lehet, mondjuk konkrét személyt nehéz, mert neki is van szabad akarata és ugye õ is (akár tudatlanul) vonz dolgokat. Nálam olyan szokott lenni, hogy egy régi ismerõsömre gondolok, akivel már egy ideje nem beszéltem, és pár napon belül rám ír, vagy összefutok vele. :)

Igen be lehet, mondjuk konkrét személyt nehéz, mert neki is van szabad akarata és ugye õ is (akár tudatlanul) vonz dolgokat. Nálam olyan szokott lenni, hogy egy régi ismerõsömre gondolok, akivel már egy ideje nem beszéltem, és pár napon belül rám ír, vagy összefutok vele. :)
De az az ismerõs is egy konkrét személy, nem?Tehát akkor be lehet vonzani.
De, igen, be lehet. Én arra értettem ezt, hogy mondjuk kinézel magadnak egy személyt, akibe bele vagy zúgva vagy egy külföldi színészt, és kitalálod, hogy bevonzod. :D Ilyet azért nem lehet szerintem, de egyébként mindenben mûködik.:)
De, pontosan úgy mûködik, ahogy az elsõ írta. Konkrét személyt nem tudsz bevonzani, de bizonyos tulajdonsággal ellátottakat igen. És szerintem van olyan, hogy a másik megérzi a gondolatainkat, "kitalálja". Én tapasztaltam sokszor.
Persze, hogy lehetséges. olvasd el a titok vagy a Szívmágnes címû könyveket. Sokat segítenek. Persze ez mind attól függ, az ember mennyire képes bízni a saját gondolaterejében, vagy is mennyire képes bevonzani azt, akit szeretne.
Igen, be lehet vonzani más személyeket, de szerintem a gondolatmegérzés nem nagyon mûködhet, pusztán a sors alakítja úgy a dolgokat, hogy a vonzás segítségével jókor legyünk jó helyen. Ez nem olyan, mint egy társkeresés. "de jó lenne xy férfival/nõvel megismerkedni, aki kb. ennyi-és-ennyi kiló, ilyen-és-ilyen magas, ha van jelentkezõ, az gondoljon vissza, örömmel válaszolok!". Nem így mûködik.
Konkrét személyt nem hiszem, bár nem kizárt, hogy be lehet vonzani. Ha a lelkitársad szeretnéd megtalálni, akkor azt kell elképzelned, hogy milyen, olyan pontosan, amennyire csak tudod, de inkább érezned kell azt a boldogságot, amit akkor érezhetsz, ha már melletted van az a bizonyos lelkitárs. Nem elegendõ elképzelned magát a személyt, inkább érezned kell, hogy huu de boldog vagy, mert õ a tied. Ugyanis azt kapod, amit érzel, nem azt, amit vizualizálsz. Megfelelõ rezgésszintû és kisugárzású személyek vonzzák egymást, így nagyon fontos, hogy elõször önmagaddal jöjj egyenesbe, elhidd, hogy megérdemled mindenbõl, lelkitársból is a legjobbat.

Olvastam itt hogy LIDL-ben lehet 1100 Ft-ért olyan ugrókötelet kapni ami kijelzi mennyi kalóriát égettem el az ugrálással. Tényleg lehet?

Legjobb válasz: Nem kötözködni akarok de... miért nem mész el és nézed meg? :/ Amúgy meg nem tudom, hogy lehet e ott ilyet kapni. Bár ha írták akkor tuti...

Nem kötözködni akarok de... miért nem mész el és nézed meg? :/ Amúgy meg nem tudom, hogy lehet e ott ilyet kapni. Bár ha írták akkor tuti...
A kérdező hozzászólása: Azért nem megyek mert elég messze van, és elviselhetetlen a meleg.El fogok menni, de elõbb tudni akartam hogy van-e, nem akartam feleslegesen mászkálni.
Ha van, annak semmi értelme, mert a kalória égetés tömeg és felkészültség függõ is többek között. Persze, valamit kiír, de az kb. annyira pontos, mint ha valahol megnézed a neten, hogy egy óra ugrálókötelezés mennyi kalóriát éget.

Olvastam itt, hogy lehet venni olyan készüléket amivel a baba szívhangját otthol is meg lehet hallgatni. Hol lehet venni és mennyebe kerül?

Legjobb válasz: Szia. Anima sound a neve azt hiszem. Keress rá a googleba. Ha esetleg nem jól írtam a nevét, akkor keress rá úgy hogy szívhang figyelõ. Megtalálod én is láttam már 8000ft.Jó babavárást.35 hetes kismama

Szia. Anima sound a neve azt hiszem. Keress rá a googleba. Ha esetleg nem jól írtam a nevét, akkor keress rá úgy hogy szívhang figyelõ. Megtalálod én is láttam már 8000ft.Jó babavárást.35 hetes kismama
AngelSounds szívhang figyelõ készülék. lehet félre írta az elõzõ válaszoló :S
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Neked is boldog babavárást! És fájdalommentes szülést!
http://www.impakt.hu/webshop 9.900ft boldog babavárást

Mestruáció után pár nappal peteérés? Olvastam itt pár válaszban h vannak akik tudják h mesi után pár nappal estek teherbe. Azt honnan lehet tudni?

Én mesi után vagyok nagyon kívánós (szexre), olvastam valahol h ez is peteérés egyik tünete.Lehet h nekem akkor van pém?De akkor miért 28 naposak a ciklusaim?

Legjobb válasz: A baba méretébõl,esetleg figyelt peteérésbõl(uh vagy hõgörbe) tudják ennyire pontosan! A szex mint "tünet" nem feltétlenül állja meg a helyét!Nekem van hogy elõtte kívánom nagyon,van hogy akkor és van hogy utána!Sõt mensi alatt le se lehet lõni!:) És még sajnos nem vagyok terhes!:(

A baba méretébõl, esetleg figyelt peteérésbõl(uh vagy hõgörbe) tudják ennyire pontosan! A szex mint "tünet" nem feltétlenül állja meg a helyét!Nekem van hogy elõtte kívánom nagyon, van hogy akkor és van hogy utána!Sõt mensi alatt le se lehet lõni!:) És még sajnos nem vagyok terhes!:(
Én onnan tudtam, hogy sem elõtte sem utána nem voltunk együtt a férjemmel (külföldön dolgozik). Megjött 1-jén, elmúlt 6-án és 8-án voltunk együtt. A dokim is csak nézett, bár hozzátette bármi megtörténhet. Úgyhogy a korhoz õ hozzáadott és mikor elméletileg 4 hetesnek kellett volna lennem, majdnem 6 hetes voltam már az uh méret alapján is. Nekem elõtte mindig 11-12 napon volt peteérésem. Lehet, hogy azért volt most extra, mert elõtte 3 hónapig nem volt itthon. Tudni onnan tudod, ha folyamatosan nézed magad, méred a hõdet stb..., de például nekem nem volt nyák, semmi nem utalt arra, amit szoktam érezni peteéréskor.
Én pontosan így voltam vele mint a második válaszoló. Megjött 2-án elmúlt 6-án és közvetlen másnap voltunk együtt 7-én. Többször nem, vagyis védekezés nélkül nem. Az hozzátartozik az igazsághoz, hogy több évig is voltunk így együtt, mensi után közvetlen, de ebbõl az 1 alkalomból fogant meg a kisfiam.

Sokszor olvastam itt hogy fog. Gátlót sok félét kipróbáltak már. De milyen indokkal cseréltetik le az nőgyógyásszal? Azzal még sem lehet hogy "mert ettől nem nő a mellem".

Tehát elmagyarázom. Most is az előbb írta valaki valamilyen "Hogyan legyen nagyobb mellem" típusú kérdésnél, hogy van akinek nő a fog.gátlótól , de nem ugye nem mindenkire ugyanúgy hat, meg sokféle van, és hogy neki kb az 5. fajtától nőtt... Ezt nem értem. Milyen alapon mennek vissza a nőgyógyászhoz ? Milyen indokkal akarnak új típusút felíratni ?Mert nem lehet hogy 4 közül mindegyiktől valami baja volt...

Legjobb válasz: Ilyen-olyan fájdalmakra lehet panaszkodni, szûnni nem akaró folyásra, hízásra, stb.

Ilyen-olyan fájdalmakra lehet panaszkodni, szûnni nem akaró folyásra, hízásra, stb.
Nem hiszem, hogy különösképpen meg kellene indokolni. Mondhatod, hogy szeretnél korszerûbbet. Egyébként nem tudom, hogy egy jól bevált fogamzásgátlót megéri-e lecserélni a nagyobb mellekért, annyival nem fog nõni, amennyi problémát okozhat mellette.
Jó kérdés. :D Én eddig csak egyszer váltottam fogamzásgátlót; én nem a fogamzásgátló hatása miatt szedem, mivel még szûz vagyok, hanem a görcsök miatt. Évekig tartó kínlódás után a doki javasolta, hogy próbáljuk meg ezt. Szóval mikor nem jött be az elsõ, egyszerûen elmentem hozzá és közöltem hogy ettõl nem egy hét erõs görcsöm van, hanem több héten át enyhe. Ráadásul a melleim is nagyon fájtak tõle, hozzájuk sem bírtam érni. Azonnal fel is írt egy másikat. Szóval szerintem a fájdalommal és ilyesmivel simán meg lehet indokolni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat !:)

Több helyen olvastam (itt is) hogy emberek rájönnek, hogy álmodnak. Ez hogyan lehetséges? El lehet érni akarattal is?

Legjobb válasz: nem lehetetlen nekem is volt már olyan, hogy egybe fûzõdött az álmom ahhoz ami alvás közben történik velem pl csörgött az ébresztõ és én azt álmodtam, hogy csengetnek :P Szerintem csak rengeteg alvással lehet elérni :P Nagy számok törvénye egyszer csak lesz hasonló élményed :)))

nem lehetetlen nekem is volt már olyan, hogy egybe fûzõdött az álmom ahhoz ami alvás közben történik velem pl csörgött az ébresztõ és én azt álmodtam, hogy csengetnek :P Szerintem csak rengeteg alvással lehet elérni :P Nagy számok törvénye egyszer csak lesz hasonló élményed :) ))
Az mitõl van, hogy alszok, de mégse?! Szóval az ilyen félig meddig a tudatomnál vagyok... mindent érzékelek, ami a környezetemben történik, emlékszek is rá, de mégis alszok és nem tudok rá reagálni.
REM fázis (ha megfigyelik, alvás közben mozog a szem -kutyáknál is látható), nem alszol elég mélyen, féligmeddig tudatodnál vagy. Vagy túl felpörögtél napközben azért nem tudsz ilyenkor lenyugodni, vagy túl kipihent vagy már eleve, és ez az oka.
Nekem már volt olyan hogy rájöttem hogy álmodom és olyan dolgokat tettem meg álmomban amit a valóságban nem mernék
Nekem általában akkor van ilyen, ha valami rosszat álmodok, és akkor átsuhan az agyamon hogy ez csak álom, ilyen nem lehet, és felébredek. De ez is ritka.Akarattal nem hiszem hogy el lehet érni
Én akkor jövök rá, mikor valami természet ellenes dolog történik... és olyankor áttudom venni az írányítást az álmom felett.. Amúgy én is voltam már abban a helyzetben, hogy nem tudtam eldönteni és addig hitegettem álmomban, hogy én ezt csak álmodom, mire rájöttem, hogy így van (x bonyolult... (x
Velem néha elõfordul, hogy mikor valami jó kis álomban vagyok akkor arra gondolok, hogy pl most odamegyek valamihez. És akkor az álmomban oda is megyek ahhoz a dologhoz. Csak az a baj, hogy ez kb csak addig tart. Aztán felébredek. De olyan is volt már, hogy éreztem azt ahogyan kezdek ébredni és arra gondoltam, hogy még úgy folytatnám ezt a jó álmot. De aztán vége. Már nyitva is volt a szemem. De van olyan is, hogy lefekvés elõtt valami jó dologra gondolok és akkor arról álmodom. Mondjuk ez ritka.
Ha lehetetlen dolog történik, akkor észre lehet venni, hogy álmodsz. Velem néha elõfordul ilyen. Pl a múlt héten az egyik álmomban beálltam meztelenül röplabdázni. A csapattársaim kérdezték, hogy: te csak ilyen lazán veszed? Mondtam, hogy: aha. És játszottunk tovább. De régebben volt olyan, hogy egy kockáshasú pasi volt az álmomban. Kérdeztem, hogy: te hogy kerülsz ide? És azt válaszolta, hogy: hogy én hogy kerülök ide? Te álmodsz! Én: Ja, tényleg! :D Olyan is volt, hogy valahogy észrevettem, hogy álmodok, és rengeteg csokit ettem, mert tudtam, hogy nem fog meglátszani rajtam. :D 17/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!