Találatok a következő kifejezésre: Olvastam itt, ha a (46 db)

Olvastam itt, hogy a zöldkártyalottónál felhívnak kisorsolásnál. Mi van akkor, ha éppen nem tartózkodom otthon a hívás idején?

Legjobb válasz: Nem hívnak! Ha a valódi oldalon regisztráltál(https://www.dvlottery.state.gov/), akkor a kiértesítés kizárólag a fenn említett oldalon történik! Hívni a különbözõ csaló oldalakon való regisztrálás esetén hívnak! Miért nem néztek utána a dolgoknak, ha egy ilyenben részt vesztek? Csak és kizárólag a hivatalos oldalon lehetsz biztos a regisztrációban, ami teljesen ingyenes!

Nem hívnak! Ha a valódi oldalon regisztráltál(https://www.dvlottery.state.gov/), akkor a kiértesítés kizárólag a fenn említett oldalon történik! Hívni a különbözõ csaló oldalakon való regisztrálás esetén hívnak! Miért nem néztek utána a dolgoknak, ha egy ilyenben részt vesztek? Csak és kizárólag a hivatalos oldalon lehetsz biztos a regisztrációban, ami teljesen ingyenes!
Figyelmeztetés: Diversity bevándorló vízummal kapcsolatos csalások A közelmúltban számos esetben elõfordult, hogy egyes honlapok hamisan úgy tüntették fel magukat, mint az Egyesült Államok Kormányának hivatalos honlapja, és elektronikus levelükben azt állították, hogy az a Diversity Vízumlottó értesítése és díjbefizetést kértek. Egy hasonló csalási módszer, amikor egyes cégek úgy tüntetik fel magukat, mint az Egyesült Államok Kormánya és pénzt kérnek a vízumlottó jelentkezési lapjának kitöltéséért. Az elektronikus jelentkezési lap (Electroic Diversity Visa Entry Form) kitöltése díjtalan. További, angol nyelvû információt a Department of State Warning és a Federal Trade Commission Warning honlapokon talál. Némely weboldal megpróbálja félrevezetni az ügyfeleket és a közvéleményt azzal, hogy hivatalosnak állítják be magukat és felkínálják szolgáltatásaikat. Ezek a weboldalak szolgáltatásaikért díjat kérhetnek, mint például nyomtatványokért, bevándorlási információért, amelyek azonban ingyenesen elérhetõek az Amerikai Külügyminisztérium Vízumügyintézési vagy az Amerikai Nagykövetség weboldalán. Ezenkívül, ezek a weboldalak díjat számíthatnak fel olyan szolgáltatásért, melyet nem végeznek el, gyakran DV vagy vízumeljárási költség ürügyén csalnak ki pénzt. Ha pénzt küld ilyen célra, azt sosem látja viszont. Legyen elõvigyázatos személyes adatok megadásával ezeken a weboldalakon keresztül, mivel ez csaláshoz vagy adataival való visszaéléshez vezethet. Kizárólag az Egyesült Államok magyarországi Nagykövetségének honlapja és az Egyesült Államok Kormányának honlapjai (melyek mindig ".gov" végzõdésûek) tekinthetõk hivatalos forrásoknak az utazásra és a bevándorlásra vonatkozólag. Ha bejelentést szeretne tenni internetes csalással kapcsolatban, olvassa el az econsumer.gov weboldalt, melyet a Federal Trade Commission 17 ország különbözõ adatvédelmi hivatalával együttesen mûködtet. Internetes csalást bejelenthet az FBI weboldalán keresztül is: Internet Crime Complaint Center. Kéretlenül küldött e-mail-ekkel kapcsolatban látogassa meg a Department of Justice Contact Us weboldalát. Az E-DV-re történõ jelentkezés interneten történik, az amerikai kormány hivatalos weboldalán. A KCC nem értesíti postai úton a nyerteseket. A KCC, a konzul vagy az amerikai kormány sosem küld értesítést e-mailen a Diversity programmal kapcsolatban. Minden jelentkezõ leellenõrizheti, hogy sikeres volt-e a jelentkezése az Entry Status Check weboldalon keresztül, hogy kisorsolták-e vagy sem. A jelentkezõknek tanácsos megtartaniuk hivatkozási számukat a jelentkezéstõl egészen addig, amíg meg nem kapják a vízumot.

Olvastam itt hogy a levendula szára, levele ha kis szatyorba rakjuk es a baba ágya folé rakjuk nyugtato hatása van. De hogyan kell késziteni? Mikor kell szedni? Frissen? Vagy a szatyorban száradjon ki? vagy már száradtan tenni bele?

Aki ért hozzá segitsen léci,szeretnek késziteni.Csak nemtudom hogyan kell.Ebben az idoszakban is csinalhatom?

Legjobb válasz: A frissen leszedett levendula virágát kell kiszárítva vagy frissen kis anyag asakba tenni,és azt az ágy felé akasztani.

A frissen leszedett levendula virágát kell kiszárítva vagy frissen kis anyag asakba tenni, és azt az ágy felé akasztani.
A kérdező hozzászólása: Ém meg pont azt olvastan hogy nem a viragjat hanem a szárát es a levelét.Akkor most?

A peteéréstől kezdődő mellfeszülés t okozhatja a terhesség vagy a nem várt menszesz? ! Azt olvastam itt, hogy a le eső progeszteron szint okozza, ami azt jelenti hogy nem sikeres a hónap, mert ha meg sikerült volna akkor emelkedne a prog. Szint.

Legjobb válasz: én lombikos vagyok, és a beültetés után sokaknak van a progeszteron pótlástól mellfeszülése, szóval az utolsót cáfolnám :) Amúgy a peteéréstõl számítva NEM lehet terhességi tünet, hiszen a megtermékenyülés 7-12 nap. Türelem, lehet ez is, az is.

én lombikos vagyok, és a beültetés után sokaknak van a progeszteron pótlástól mellfeszülése, szóval az utolsót cáfolnám :) Amúgy a peteéréstõl számítva NEM lehet terhességi tünet, hiszen a megtermékenyülés 7-12 nap. Türelem, lehet ez is, az is.


Azt olvastam itt a forumon hogy állitólag a halál után újra találkozhatunk a hallot szereteinkel és mivan ha nem rokon sőt szinte nem is ismerjük azzal a személyel már soha nem találkozhatunk ha az életbe nemvolt lehetöségünk megismerni?

Legjobb válasz: "Azt olvastam itt a forumon hogy állitólag a halál után újra találkozhatunk a hallot szereteinkel és mivan ha nem rokon" Elsõsorban azokkal, akik lelkileg közel álltak hozzád. Nem a családfáddal 150 évre visszamenõleg, mert nyilván sok olyan vér szerinti rokonod van, akikkel soha nem találkoz(hat)tál, és ezért kapcsolatod sem volt velük. Ha jól értem, akkor erre irányul a kérdésed. Az ún. szellemvilágban a vér szerinti rokonságnak nagyon csekély a jelentõsége, mivel az csak a fizikai életben számít. Olyan is elõfordul, hogy lélektársak egyik életükben közeli jóbarátok, másikban testvérek vagy más családtagok. A lelki értékek megmaradnak, a genetikai jellemzõk a fizikai testtel együtt az enyészetté válnak.

"Azt olvastam itt a forumon hogy állitólag a halál után újra találkozhatunk a hallot szereteinkel és mivan ha nem rokon" Elsõsorban azokkal, akik lelkileg közel álltak hozzád. Nem a családfáddal 150 évre visszamenõleg, mert nyilván sok olyan vér szerinti rokonod van, akikkel soha nem találkoz(hat)tál, és ezért kapcsolatod sem volt velük. Ha jól értem, akkor erre irányul a kérdésed. Az ún. szellemvilágban a vér szerinti rokonságnak nagyon csekély a jelentõsége, mivel az csak a fizikai életben számít. Olyan is elõfordul, hogy lélektársak egyik életükben közeli jóbarátok, másikban testvérek vagy más családtagok. A lelki értékek megmaradnak, a genetikai jellemzõk a fizikai testtel együtt az enyészetté válnak.
Úgy érted, lehet-e a túlvilágon ismerkedni? :D Gondolom lehet, ott azzal találkozol, akivel akarsz.
Szted hány halott írkál ide, aki megtudja mondani? Majd idõvel megtudod.
Viccelsz?hogy a viharba ne lenne ilyesmi minden páros héten kedd csütörtök 15-17 ig ill páratlan heteken hétfö szerda péntek 11-töl 19-ig van teázgatás, vakrandi, bridzsklubb ilyesmi.Figyelj a halál után bomás van semmi más, ha mégi lenne valami tali iszi táncika akkor akit fejjel elöre bevágtak a kremaoriúmba és [email protected]á égtték nos az benézte

Van itt olyan aki olvasta már ezeket a könyvsorozatokat? Ha igen milyenek? Hogy tetszettek?

Gena Showalter : Az alvilág urai sorozat

Legjobb válasz: Én a True Blood-ot olvastam, bár annak is csak az elsõ részét de az nagyon tetszett. A baj az vele, hogy nagyon eltér a sorozattól, de így is jó.

Én a True Blood-ot olvastam, bár annak is csak az elsõ részét de az nagyon tetszett. A baj az vele, hogy nagyon eltér a sorozattól, de így is jó.
Én mindegyiket olvastam, mindegyik tetszett.Talán Kresley Cole volt a legjobb, de ha megteheted olvasd el mindet! :)
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat

Olvastam itt egy kérdést, kíváncsivá tett. Mit jelent, ha egy állatba 'belesül' a széklete? És miben különbözik ez a székrekedéstől?

Legjobb válasz: Oks:) Én nem olvastam végig, csak a kérdést meg az elsõ egy-két választ, de a kérdezõ már a hozzáállása miatt sem volt szimpi.

Oks:) Én nem olvastam végig, csak a kérdést meg az elsõ egy-két választ, de a kérdezõ már a hozzáállása miatt sem volt szimpi.
Én is olvastam:S szerintem semmiben, az a kérdezõ tök hülye volt.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem ezt a székrekedésest, mert írták neki alatta, hogy tök más dolog a kettõ, a 'belesülés' sokkal komolyabb.ezért írtam a kérdést, de akkor nemtudom..:/
Nem volt hülye, aki írta. Keress rá úgy, hogy "bélsárpangás", elég komoly baj kutyáknál is.
Kutyák beleihez nem értek, de embereknél súlyos székrekedés ha nem orvosolják , pl 1hete-10 napja nem volt valakinek széklete, akkor az egész bélszakaszt kiveszik, annyira összetapad, meszesedik a bélsár, hogy máshogy nem megoldható. Szerencsére ez ma már ritkán fordul elõ, szeirntem nem jellemzõ hogy eddig fajuljon a székrekedés.
Meg az is számit miylen eü.állapotban van az illetõ, van akinél 1 hét kimaradás is megoldódik valamilyen hashajtó vagy beöntés hatására, de egy idõsebb személynél már komoly gond lehet
Nem. Ne olvass ilyen baromságokat, mert el fog rohadni az agyad.
> 30éves vagyok :) Azért 30 évesen ideje lenne megtanulnod különválasztani a valóságot a fantáziától. Csak egészen minimális szinten kellene képesnek lenned a racionális gondolkodásra...
A kérdező hozzászólása: Anyu már a habokban nincs, 30éves vagyok :) Amúgy tegnap felírtam egy listát magamnak, milyen pasit akarok, ezen gyalázatos szakítás után.Ma jelentkezett 1pasi, hát nem tudom...:D Pont az ellentétje...:D
Persze, hogy hatásos, ha azt írod rá, hogy egy biciklit kérsz és anyu megtalálja a párnád alatt... ha jó voltál, teljesül! ;)
Szia! Szerintem az egész csak hit kérdése:) Én pl nemrég találtam egy honlapot, ahol voltak ilyen "varázslatok" szintén ilyen kívánságosat kipróbáltam, és 3/2 bejött:) Nem feltétlenül a varázslat miatt, de ki tudja:)
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó:) Angyalokkal kapcsolatosan olvastam ezt, kipróbálom, nem kerül semmibe:)
De ha az ember már nem hisz semmiben, akkor mi marad? Csak a csoda :) Szerintem sikerül, fõleg ha hiszel benne. Még egy jó tanács: írd a kívánságod mellé, hogy ilyet, vagy még ennél is jobbat kapjak.Így nem korlátozod le a lehetõségeidet.A megvalósulás beletellhet hosszú idõbe, de ne add fel a hited, mert pont azt kell csiszolni ilyenkor.Ha esetleg nem teljesülne, akkor valószínû nem válna hasznodra amit kívántál. Sok sikert és ne hallgass a vészmadarakra, akiknek nincs hitük. Az õ bajuk :) )
Szerintem is ez egy nagy baromság, és arra megy ki a játék hogy hülyére vegyék az embereket. Bocsánat hogy így mondom de ez így igaz sajnos. Ha akarod próbáld ki nyugodtan, de ne hidd hogy itt csoda lesz.
Biztos nem hiteles helyen olvastad, mert nem úgy megy. Gondolod, ha ennyitõl minden valóra válna, az emberek nem rakosgatnának állandóan a párnájuk alá valamit? Gondolom ez a fogtündéres tévedésbõl ered. De nem a fogtündér hagy ott pénzt, hanem a szülõ, ahogy nem a Mikulás csempészi a csizmácskádba sem az ajándékot, hanem az anyukád és apukád.
Szia! Ezt könnyen ki tudod deríteni!Próbáld ki!
"anyu már a habokban nincs" - beszélj több tisztelettel róla, szerintem... :S

Olvastam itt, hogy ha a köldökcsonk leesett utána ki kell törölni vattával ami összegyűl benne. Barnás valami van beszáradva. Ez most baj? Várjunk még vele vagy feltétlenül töröljük ki?

Nekünk a gyerekorvos azt mondta, hogy ? majd kitöröli (már négy napja nem töröltük ki és ? sem jött) és nem nyúltunk hozzá.

Legjobb válasz: Szia.Szaliciles alkohol kell hozzá és töröld ki óvatosan.

Szia.Szaliciles alkohol kell hozzá és töröld ki óvatosan.

Azt olvastam itt a kérdések között, hogy házasságkötés után 30 nap áll rendelkezésre, hogy kicseréljük az okmányokat. És ha ez nem történik meg? Akkor érvénytelen a házasság?

jövöhéten házasodunk, viszont 1 hónapon belül szülök. Semmiképpen sem tudom elintézni ezt ennyi idön belül, csak a pici születése után. Milyen hátránnyal fog ez járni?

Legjobb válasz: Nem csak ha nem csináltatod meg akkor azt hiszem nincs ingyen.(lehet nem jól tudom hogy ingyen van addig)

Nem csak ha nem csináltatod meg akkor azt hiszem nincs ingyen.(lehet nem jól tudom hogy ingyen van addig)
Én 8 éve mentem férjhez, de a taj kártyám, és az adókártyám még mindig a lánykori nevemen van.Soha nem volt bajom belõle, a többit sem azonnal cseréltettem, pár hónap múlva.
A kérdező hozzászólása: akkor jó, megnyugodtam:) köszi szépen a válaszokat!
Ezt olyan jó olvasni, mert nem szeretem azt olvasni hogy elválnak, olyan szép ha összeesküdnek :)
Szia!A taj és az adó kártyáz név változás esetén ingyen és bérmentve akár mikor kicserélik!
Sok sok boldogságot, örömöt!!!! :) ))))) Semmiylen hátránnyal nem fog járni, a baba papírjaival elintézheted a tiédet is :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket és a jókívánságokat! Nagyon aranyosak vagytok! Mindenkit felpontoztam:)
mi nyáron házasodtunk, decemberben született a kislányunk és csak januárban intéztem a személyimet. senki nem kérdezte, hogy miért akkor, semmi gond nem volt. taj kártyámat kb. 6 év után, azt is csak azért mert elveszett, adókártyám meg még a régi.
A baba papírjait a kórház intézi, mire haza engednek benneteket, a apapírok is a kezedben lesznek. A saját papírjaidat pedig sokkal jobb terhesen elintézni, mint egy újszülött babával, miközben esetleg folyik a tejed, stb. Én azt javaslom -hacsak nem mentek egy hónapos nászútra-, hogy az esküvõ után menj be az okmányirodába személyit cseréltetni, legalább ez legyen meg, ha már megváltoztattad a neved. A többit is elintézném a helyedben, de ha nem megy, akkor a többi iratot késõbb, viszont hidd el nekem gyerekkel sokkal nehezebb lesz, a kár azért , mert babakocsival nehezebb minden, akár azért, mert nincs kire hagyni a kicsit, szóval ilyen szabad már nem leszel, mint most.
Folyt a könnyem a nevetéstõl!!!!!!
Hééé, ez nagyon poén...és milyen igaz egy-egy mondat !!!!!!:DDDD
Na ezt elküldtem az összes kismama ismerõsömnek, hogy õk is kössék fel a gatyát:D
és ezek után jön rá az ember lánya, hogy biztosan akarok gyereket? XD nagyon jó volt, van amin sokat nevettem:D Köszönjük.)
Hát ez nekem is nagyon tetszik:) Szép napot!
Szívesen:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!!
Hát ezen most könnyesre röhögtem magam :D :D :D
Ez tényleg jó...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!