Találatok a következő kifejezésre: Olvastam itt, ha (53 db)

Azt olvastam itt a forumon hogy állitólag a halál után újra találkozhatunk a hallot szereteinkel és mivan ha nem rokon sőt szinte nem is ismerjük azzal a személyel már soha nem találkozhatunk ha az életbe nemvolt lehetöségünk megismerni?

Legjobb válasz: "Azt olvastam itt a forumon hogy állitólag a halál után újra találkozhatunk a hallot szereteinkel és mivan ha nem rokon" Elsõsorban azokkal, akik lelkileg közel álltak hozzád. Nem a családfáddal 150 évre visszamenõleg, mert nyilván sok olyan vér szerinti rokonod van, akikkel soha nem találkoz(hat)tál, és ezért kapcsolatod sem volt velük. Ha jól értem, akkor erre irányul a kérdésed. Az ún. szellemvilágban a vér szerinti rokonságnak nagyon csekély a jelentõsége, mivel az csak a fizikai életben számít. Olyan is elõfordul, hogy lélektársak egyik életükben közeli jóbarátok, másikban testvérek vagy más családtagok. A lelki értékek megmaradnak, a genetikai jellemzõk a fizikai testtel együtt az enyészetté válnak.

"Azt olvastam itt a forumon hogy állitólag a halál után újra találkozhatunk a hallot szereteinkel és mivan ha nem rokon" Elsõsorban azokkal, akik lelkileg közel álltak hozzád. Nem a családfáddal 150 évre visszamenõleg, mert nyilván sok olyan vér szerinti rokonod van, akikkel soha nem találkoz(hat)tál, és ezért kapcsolatod sem volt velük. Ha jól értem, akkor erre irányul a kérdésed. Az ún. szellemvilágban a vér szerinti rokonságnak nagyon csekély a jelentõsége, mivel az csak a fizikai életben számít. Olyan is elõfordul, hogy lélektársak egyik életükben közeli jóbarátok, másikban testvérek vagy más családtagok. A lelki értékek megmaradnak, a genetikai jellemzõk a fizikai testtel együtt az enyészetté válnak.
Úgy érted, lehet-e a túlvilágon ismerkedni? :D Gondolom lehet, ott azzal találkozol, akivel akarsz.
Szted hány halott írkál ide, aki megtudja mondani? Majd idõvel megtudod.
Viccelsz?hogy a viharba ne lenne ilyesmi minden páros héten kedd csütörtök 15-17 ig ill páratlan heteken hétfö szerda péntek 11-töl 19-ig van teázgatás, vakrandi, bridzsklubb ilyesmi.Figyelj a halál után bomás van semmi más, ha mégi lenne valami tali iszi táncika akkor akit fejjel elöre bevágtak a kremaoriúmba és [email protected]á égtték nos az benézte

Olvastam itt egy kérdést, kíváncsivá tett. Mit jelent, ha egy állatba 'belesül' a széklete? És miben különbözik ez a székrekedéstől?

Legjobb válasz: Oks:) Én nem olvastam végig, csak a kérdést meg az elsõ egy-két választ, de a kérdezõ már a hozzáállása miatt sem volt szimpi.

Oks:) Én nem olvastam végig, csak a kérdést meg az elsõ egy-két választ, de a kérdezõ már a hozzáállása miatt sem volt szimpi.
Én is olvastam:S szerintem semmiben, az a kérdezõ tök hülye volt.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem ezt a székrekedésest, mert írták neki alatta, hogy tök más dolog a kettõ, a 'belesülés' sokkal komolyabb.ezért írtam a kérdést, de akkor nemtudom..:/
Nem volt hülye, aki írta. Keress rá úgy, hogy "bélsárpangás", elég komoly baj kutyáknál is.
Kutyák beleihez nem értek, de embereknél súlyos székrekedés ha nem orvosolják , pl 1hete-10 napja nem volt valakinek széklete, akkor az egész bélszakaszt kiveszik, annyira összetapad, meszesedik a bélsár, hogy máshogy nem megoldható. Szerencsére ez ma már ritkán fordul elõ, szeirntem nem jellemzõ hogy eddig fajuljon a székrekedés.
Meg az is számit miylen eü.állapotban van az illetõ, van akinél 1 hét kimaradás is megoldódik valamilyen hashajtó vagy beöntés hatására, de egy idõsebb személynél már komoly gond lehet

Olvastam itt, hogy a zöldkártyalottónál felhívnak kisorsolásnál. Mi van akkor, ha éppen nem tartózkodom otthon a hívás idején?

Legjobb válasz: Nem hívnak! Ha a valódi oldalon regisztráltál(https://www.dvlottery.state.gov/), akkor a kiértesítés kizárólag a fenn említett oldalon történik! Hívni a különbözõ csaló oldalakon való regisztrálás esetén hívnak! Miért nem néztek utána a dolgoknak, ha egy ilyenben részt vesztek? Csak és kizárólag a hivatalos oldalon lehetsz biztos a regisztrációban, ami teljesen ingyenes!

Nem hívnak! Ha a valódi oldalon regisztráltál(https://www.dvlottery.state.gov/), akkor a kiértesítés kizárólag a fenn említett oldalon történik! Hívni a különbözõ csaló oldalakon való regisztrálás esetén hívnak! Miért nem néztek utána a dolgoknak, ha egy ilyenben részt vesztek? Csak és kizárólag a hivatalos oldalon lehetsz biztos a regisztrációban, ami teljesen ingyenes!
Figyelmeztetés: Diversity bevándorló vízummal kapcsolatos csalások A közelmúltban számos esetben elõfordult, hogy egyes honlapok hamisan úgy tüntették fel magukat, mint az Egyesült Államok Kormányának hivatalos honlapja, és elektronikus levelükben azt állították, hogy az a Diversity Vízumlottó értesítése és díjbefizetést kértek. Egy hasonló csalási módszer, amikor egyes cégek úgy tüntetik fel magukat, mint az Egyesült Államok Kormánya és pénzt kérnek a vízumlottó jelentkezési lapjának kitöltéséért. Az elektronikus jelentkezési lap (Electroic Diversity Visa Entry Form) kitöltése díjtalan. További, angol nyelvû információt a Department of State Warning és a Federal Trade Commission Warning honlapokon talál. Némely weboldal megpróbálja félrevezetni az ügyfeleket és a közvéleményt azzal, hogy hivatalosnak állítják be magukat és felkínálják szolgáltatásaikat. Ezek a weboldalak szolgáltatásaikért díjat kérhetnek, mint például nyomtatványokért, bevándorlási információért, amelyek azonban ingyenesen elérhetõek az Amerikai Külügyminisztérium Vízumügyintézési vagy az Amerikai Nagykövetség weboldalán. Ezenkívül, ezek a weboldalak díjat számíthatnak fel olyan szolgáltatásért, melyet nem végeznek el, gyakran DV vagy vízumeljárási költség ürügyén csalnak ki pénzt. Ha pénzt küld ilyen célra, azt sosem látja viszont. Legyen elõvigyázatos személyes adatok megadásával ezeken a weboldalakon keresztül, mivel ez csaláshoz vagy adataival való visszaéléshez vezethet. Kizárólag az Egyesült Államok magyarországi Nagykövetségének honlapja és az Egyesült Államok Kormányának honlapjai (melyek mindig ".gov" végzõdésûek) tekinthetõk hivatalos forrásoknak az utazásra és a bevándorlásra vonatkozólag. Ha bejelentést szeretne tenni internetes csalással kapcsolatban, olvassa el az econsumer.gov weboldalt, melyet a Federal Trade Commission 17 ország különbözõ adatvédelmi hivatalával együttesen mûködtet. Internetes csalást bejelenthet az FBI weboldalán keresztül is: Internet Crime Complaint Center. Kéretlenül küldött e-mail-ekkel kapcsolatban látogassa meg a Department of Justice Contact Us weboldalát. Az E-DV-re történõ jelentkezés interneten történik, az amerikai kormány hivatalos weboldalán. A KCC nem értesíti postai úton a nyerteseket. A KCC, a konzul vagy az amerikai kormány sosem küld értesítést e-mailen a Diversity programmal kapcsolatban. Minden jelentkezõ leellenõrizheti, hogy sikeres volt-e a jelentkezése az Entry Status Check weboldalon keresztül, hogy kisorsolták-e vagy sem. A jelentkezõknek tanácsos megtartaniuk hivatkozási számukat a jelentkezéstõl egészen addig, amíg meg nem kapják a vízumot.

Múltkor olvastam itt, hogy ha a kutya megnyal egy embert, főleg a száján, akkor ezzel azt fejezi ki, hogy ő a falkavezér. De mi van, ha a vendéget nyalogatja?

Az én kutyusom a vendéget is simán képen nyalja, ha az leguggol barátkozni vele. Akkor a vendég is falkavezér lenne? Vagy csak azt ismeri el a kutya, hogy a vendég a rangsorban felette áll?

Legjobb válasz: Én írtam azt, amit a kérdésedbe megfogalmaztál. Ha a vendéget is megnyalja, akkor az azt jelenti számomra, hogy egy hihetetlenül barátságos, kedves, közvetlen, felszabadult, nyílt és barátkozós kutyáról van szó, akit nagy eséllyel még sosem ért rossz tapasztalat az emberekkel kapcsolatban (persze lehet éppen pont a fordítottja is- egy nagyon rossz esemény kedvesebbé teszi a kutyát). Igen, azt jelenti, hogy a rangsorban még a vendég is felette áll, de azért ennyire szigorúan nem kell venni a dolgot. Lehet, hogy ha mondjuk a vendég megdögönyözné, vagy mondjuk megfogná a farkát, azt már nem hagyná. Az ilyen típusú közvetlenségben a pillanatnyi figyelemfelhívás és a kedveskedés, csokipuncsolás is benne van, nem 100%-ig ösztön-falka dolog játszódik le.

Én írtam azt, amit a kérdésedbe megfogalmaztál. Ha a vendéget is megnyalja, akkor az azt jelenti számomra, hogy egy hihetetlenül barátságos, kedves, közvetlen, felszabadult, nyílt és barátkozós kutyáról van szó, akit nagy eséllyel még sosem ért rossz tapasztalat az emberekkel kapcsolatban (persze lehet éppen pont a fordítottja is- egy nagyon rossz esemény kedvesebbé teszi a kutyát). Igen, azt jelenti, hogy a rangsorban még a vendég is felette áll, de azért ennyire szigorúan nem kell venni a dolgot. Lehet, hogy ha mondjuk a vendég megdögönyözné, vagy mondjuk megfogná a farkát, azt már nem hagyná. Az ilyen típusú közvetlenségben a pillanatnyi figyelemfelhívás és a kedveskedés, csokipuncsolás is benne van, nem 100%-ig ösztön-falka dolog játszódik le.
A farkas és kutyakölykök a szüleik szájának a szélét szokták nyalogatni, hogy adjanak nekik kaját (nem szép, de ezt úgy kell érteni hogy öklendezzék vissza). Sok anyakutya ma is megteszi ezt. Ez szerintem az alázat jele. De nem mindegy hogy hol nyalogat. A farkaskölyköknek ez volt az üdvözlés a felnõttek felé.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ. Valóban olyan a kutyus mint amilyennek leírtad, "hihetetlenül barátságos, kedves, közvetlen, felszabadult, nyílt és barátkozós kutya". Ha életében elõször lát valakit akkor is rögtön megy utána, hanyatt vágja magát, és várja a pocaksimogatást:) Akkor õ ezek szerint ezért nyalja meg a vendégeket is, mert imádja az embereket.
Az én kutyámnál is így van. Ez a kortól is függ. Az enyém még kölyök, mindenkiben bízik. Ha nagyobb lesz nem fog mindenkiben bízni, így nem fog mindenkit képen nyalni. :)

Olvastam itt 2 kérdést a belső visszapillantóról, hogy van aki nem használja és van aki igen. Nos, nekem már évek óta leesett a belső és egyátalán nem zavar, de megbüntethet a rendőr érte, ha nincs fenn?

Elvileg a bal oldali kötelez? és kell még egy vagy jobb oldalra, vagy pedig belülre, de az utóbbi kett?t én döntöm el, hogy melyiket akarom használni, ha jól tudom.

Legjobb válasz: a belsõ valszeg nem kötelezõ,legalábbis nem sok szerepe van egy pl ilyen autón : http://s17.postimage.org/jxbj6vk9n/teherauto.jpg

a belsõ valszeg nem kötelezõ, legalábbis nem sok szerepe van egy pl ilyen autón : http://s17.postimage.org/jxbj6vk9n/teherauto.jpg
Nem fogok senkit leszólni, de szerintem nem árt ha van. Most ahogy tanulgatok vezetni, immáron jogsival, észre sem veszem és egyre több mindenre figyelek, többek között a belsõ tükörre is. Szvsz a vezetés arról is szól, hogy a körülöttünk zajló "eseményekkel" tisztában legyünk. Pl, ha belefékezel egy sárga lámpába honnan tudod, hogy aki mögötted jön, mennyire van a fenekedben?
Igen, 2 kell és az egyik a bal oldali. Ha pl csak belsõ és bal oldali van, teszel egy kabátot a kalaptartóra, amivel akadályozod a kilátást, megbüntetnek, de vannak országok, ahol a belsõ tükör kötelezõ, ha külföldre mész, érdemes tájékozódni.
A kérdező hozzászólása: Tökéletesen lehet látni a külsõbõl is, de engem most ez nem érdekel, csak az, ami a jogszabályban is van!
Jól tudod, két tükör a kötelezõ, és a jobb oldalit lehet a belsõvel kiváltani!
Nem. Ne olvass ilyen baromságokat, mert el fog rohadni az agyad.
> 30éves vagyok :) Azért 30 évesen ideje lenne megtanulnod különválasztani a valóságot a fantáziától. Csak egészen minimális szinten kellene képesnek lenned a racionális gondolkodásra...
A kérdező hozzászólása: Anyu már a habokban nincs, 30éves vagyok :) Amúgy tegnap felírtam egy listát magamnak, milyen pasit akarok, ezen gyalázatos szakítás után.Ma jelentkezett 1pasi, hát nem tudom...:D Pont az ellentétje...:D
Persze, hogy hatásos, ha azt írod rá, hogy egy biciklit kérsz és anyu megtalálja a párnád alatt... ha jó voltál, teljesül! ;)
Szia! Szerintem az egész csak hit kérdése:) Én pl nemrég találtam egy honlapot, ahol voltak ilyen "varázslatok" szintén ilyen kívánságosat kipróbáltam, és 3/2 bejött:) Nem feltétlenül a varázslat miatt, de ki tudja:)
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó:) Angyalokkal kapcsolatosan olvastam ezt, kipróbálom, nem kerül semmibe:)
De ha az ember már nem hisz semmiben, akkor mi marad? Csak a csoda :) Szerintem sikerül, fõleg ha hiszel benne. Még egy jó tanács: írd a kívánságod mellé, hogy ilyet, vagy még ennél is jobbat kapjak.Így nem korlátozod le a lehetõségeidet.A megvalósulás beletellhet hosszú idõbe, de ne add fel a hited, mert pont azt kell csiszolni ilyenkor.Ha esetleg nem teljesülne, akkor valószínû nem válna hasznodra amit kívántál. Sok sikert és ne hallgass a vészmadarakra, akiknek nincs hitük. Az õ bajuk :) )
Szerintem is ez egy nagy baromság, és arra megy ki a játék hogy hülyére vegyék az embereket. Bocsánat hogy így mondom de ez így igaz sajnos. Ha akarod próbáld ki nyugodtan, de ne hidd hogy itt csoda lesz.
Biztos nem hiteles helyen olvastad, mert nem úgy megy. Gondolod, ha ennyitõl minden valóra válna, az emberek nem rakosgatnának állandóan a párnájuk alá valamit? Gondolom ez a fogtündéres tévedésbõl ered. De nem a fogtündér hagy ott pénzt, hanem a szülõ, ahogy nem a Mikulás csempészi a csizmácskádba sem az ajándékot, hanem az anyukád és apukád.
Szia! Ezt könnyen ki tudod deríteni!Próbáld ki!
"anyu már a habokban nincs" - beszélj több tisztelettel róla, szerintem... :S

Annyi mindent olvastam már itt. Ha 2 pozitív tesztet is csináltam, akkor mégis előfordulhat olyan, hogy ebből nincs baba?

PCOS vagyok, tehát én nem igazodtam ahhoz, hogy mikor kellene megjönnie, mindig késik, vagy meg sem jön, tehát menzi után 1 hónappal csináltam tesztet (múlthéten) és dokihoz csak hétfőn megyek. Most akkor nem értem. 2 teszt után is előfordulhat hogy mégsem vagyok terhes?

Legjobb válasz: nem hiszem, én is pcos vagyok és én sem hittem el a 2 pozitív tesztemet, már pedig igaz:))) a pozi teszt nem hazudik, fõleg, ha azóta sem menstruálsz, akkor egyértelmû. 15hkm

nem hiszem, én is pcos vagyok és én sem hittem el a 2 pozitív tesztemet, már pedig igaz:) )) a pozi teszt nem hazudik, fõleg, ha azóta sem menstruálsz, akkor egyértelmû. 15hkm
Szia! Ha pozitív, akkor pozitív!Gratulálok!!!! :) A pco nem zárja ki, hogy babád legyen, csak nehezebben tudsz teherbe esni.A barátnõm is pco-s és õ meg volt gyõzödve róla, hogy nem jöhet össze és most egy gyönyörû kisfiú anyukája! :) Ne aggódj, minden rendben lesz :) ))
2 pozitív teszt már biztos hogy nem hazudik.De szerintem ha 1 teszted van akkor is baba van.
Én is Pcos vagyok, az elsõ baba nagyon nehezen jött össze. Aztán egyszer csak nem jött meg... Én is két pozitív tesztet is csináltam. :) Azóta már lassan 3 éves lesz a kislányunk és útban van a tesó, aki meg "hipp-hopp" összejött. Szóval, ha pozitív a teszted, akkor a pozitív! Így is állj hozzá, gratulálok neked! :)
Én tavaly télen teszteltem pozitívat 2 hét késés után! Elmentem orvoshoz és mondta hogy még sincs baba, de most, napra pontosan egy évvel ez után összejött! :-)

Most akkor nem kapok majd egyszeri anyasági támogatást? Azt olvastam itt egy válaszban, hogy a kerületi támogatást csak akkor kapom meg, ha abba a kerület is jártam védőnőhöz, mint ahova be vagyok jelentve.

Nekem a lakcímkártyámon 12. kerület van, de most épp a 13. kerben lakunk és ide járok véd?n?höz, mert a 12.kerbe azt mondták hogy ?k nem fognak ide átjárni, miután megszületett a gyerek, úgyhogy inkább itt kezdjek el járni. De a támogatáshoz meg állítólag véd?n?i igazolás kell, ez igaz? Most akkor jelentkezzek át ide, vagy menjek el egyszer a 12.keres véd?n?höz?

Legjobb válasz: a kerületi támogatást az a kerület adja, ahol laksz, és ahová a baba is be van jelentve. Az egyszeri anyaságihoz meg kell igazolás arról, hogy 4 alkalommal megjelentél terhesgondozáson. Ha ez csak a dokitól van az is jó, ha csak a védõnõtõl van pecsét a terhesgondozásról, az is jó. Hogy a pecsételõ védõnõ a 12. vagy a 13. kerületben van, az teljesen mindegy.

a kerületi támogatást az a kerület adja, ahol laksz, és ahová a baba is be van jelentve. Az egyszeri anyaságihoz meg kell igazolás arról, hogy 4 alkalommal megjelentél terhesgondozáson. Ha ez csak a dokitól van az is jó, ha csak a védõnõtõl van pecsét a terhesgondozásról, az is jó. Hogy a pecsételõ védõnõ a 12. vagy a 13. kerületben van, az teljesen mindegy.
Az elsõ és az utolsó 3 én voltam;)
Más az egyszeri anyasági és más a 11.kerületben lévõ támogatás, mert ott olvashattad a védõnõs dolgot. Egyszeri anyaságihoz az orvos általi igazolás kell majd, amit szülés után ad ki. Nemtudom, hogy a 12. vagy a 13.kerületben van e ilyen kerületi támogatás. MÁS a két dolog.
A kérdező hozzászólása: Jó-jó tudom, csak elírtam. :)
Az öregségi nyugdíj:) Jelenleg az öregségi nyugdíjminimum összege 28500.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, fõleg az utolsónak a linket! :) Vajon mennyi lesz 2011-ben ez a "teljes örökségi nyugdíj három és félszerese"?
Ja a gyerek anyakönyvi kivonata meg abban a kerületben készül el ahol a kórház van.Az ott lévõ anyakönyvi hivatal intézi.
11ker az speckó igen. A gyerek automatikusan az anya állandó lakcímére lesz bejelentve.Nem kell semmi beleegyezõ nyilatkozat, legalábbis nekem nem kellett amikor a fiamat szültem és rokonnál volt az állandóm.
A kérdező hozzászólása: Ok, tehát a 11. kerület az valami speckó dolog... értem. És akkor nekem mindent a 12.-be kell majd intéznem igaz, és ki tudja, hogy ott van-e bármi plusz kerületi támogatás. Egyébként a baba automatikusan oda lesz bejelentve, ahova az anya van? Mert az a nagyi lakása, és akkor gondolom tõle is kell valami papír, vagy tulajdoni lap, beleegyezés, vagy ilyesmi, nem?
A kérdező hozzászólása: Nem értem.. írtam nekik e-mailt, azt mondták, az összeg 57ezer, dehát az nagyon más mint 28500.- nak a 3, 5 szerese... :(

Azt olvastam itt a kérdések között, hogy házasságkötés után 30 nap áll rendelkezésre, hogy kicseréljük az okmányokat. És ha ez nem történik meg? Akkor érvénytelen a házasság?

jövöhéten házasodunk, viszont 1 hónapon belül szülök. Semmiképpen sem tudom elintézni ezt ennyi idön belül, csak a pici születése után. Milyen hátránnyal fog ez járni?

Legjobb válasz: Nem csak ha nem csináltatod meg akkor azt hiszem nincs ingyen.(lehet nem jól tudom hogy ingyen van addig)

Nem csak ha nem csináltatod meg akkor azt hiszem nincs ingyen.(lehet nem jól tudom hogy ingyen van addig)
Én 8 éve mentem férjhez, de a taj kártyám, és az adókártyám még mindig a lánykori nevemen van.Soha nem volt bajom belõle, a többit sem azonnal cseréltettem, pár hónap múlva.
A kérdező hozzászólása: akkor jó, megnyugodtam:) köszi szépen a válaszokat!
Ezt olyan jó olvasni, mert nem szeretem azt olvasni hogy elválnak, olyan szép ha összeesküdnek :)
Szia!A taj és az adó kártyáz név változás esetén ingyen és bérmentve akár mikor kicserélik!
Sok sok boldogságot, örömöt!!!! :) ))))) Semmiylen hátránnyal nem fog járni, a baba papírjaival elintézheted a tiédet is :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket és a jókívánságokat! Nagyon aranyosak vagytok! Mindenkit felpontoztam:)
mi nyáron házasodtunk, decemberben született a kislányunk és csak januárban intéztem a személyimet. senki nem kérdezte, hogy miért akkor, semmi gond nem volt. taj kártyámat kb. 6 év után, azt is csak azért mert elveszett, adókártyám meg még a régi.
A baba papírjait a kórház intézi, mire haza engednek benneteket, a apapírok is a kezedben lesznek. A saját papírjaidat pedig sokkal jobb terhesen elintézni, mint egy újszülött babával, miközben esetleg folyik a tejed, stb. Én azt javaslom -hacsak nem mentek egy hónapos nászútra-, hogy az esküvõ után menj be az okmányirodába személyit cseréltetni, legalább ez legyen meg, ha már megváltoztattad a neved. A többit is elintézném a helyedben, de ha nem megy, akkor a többi iratot késõbb, viszont hidd el nekem gyerekkel sokkal nehezebb lesz, a kár azért , mert babakocsival nehezebb minden, akár azért, mert nincs kire hagyni a kicsit, szóval ilyen szabad már nem leszel, mint most.

Szőke hajam van, bár kezd bebarni aiek em örülök, szeretném ha gyorsan megnőne, ezért különféle recepteket olvastam itt, melybe kávét kell tenni. Attol félek hogy bebarnul tőle a hajam. Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem fog gyorsabban nõni. Egy átlagos hajnövés 1 cm havonta. inkább szépen vágass a végébõl(ha törik) és növeszd. nem hinném, hogy a kávé olyan gyorsan éléníteni a növekedést. Étkezz egészségesen, sportolj. Ha szõkésbarna ahajad, azon segíthet a citromos-kamillás öblítés, és a napon szárítsd. Szép fényes szõke lesz a hajad. De egy 24 hajfestésig tartó színezõvel is hasonló hatást érhetsz el.

Nem fog gyorsabban nõni. Egy átlagos hajnövés 1 cm havonta. inkább szépen vágass a végébõl(ha törik) és növeszd. nem hinném, hogy a kávé olyan gyorsan éléníteni a növekedést. Étkezz egészségesen, sportolj. Ha szõkésbarna ahajad, azon segíthet a citromos-kamillás öblítés, és a napon szárítsd. Szép fényes szõke lesz a hajad. De egy 24 hajfestésig tartó színezõvel is hasonló hatást érhetsz el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!