Találatok a következő kifejezésre: Olvastam itt, a (292 db)

Azt olvastam itt a forumon hogy állitólag a halál után újra találkozhatunk a hallot szereteinkel és mivan ha nem rokon sőt szinte nem is ismerjük azzal a személyel már soha nem találkozhatunk ha az életbe nemvolt lehetöségünk megismerni?

Legjobb válasz: "Azt olvastam itt a forumon hogy állitólag a halál után újra találkozhatunk a hallot szereteinkel és mivan ha nem rokon" Elsõsorban azokkal, akik lelkileg közel álltak hozzád. Nem a családfáddal 150 évre visszamenõleg, mert nyilván sok olyan vér szerinti rokonod van, akikkel soha nem találkoz(hat)tál, és ezért kapcsolatod sem volt velük. Ha jól értem, akkor erre irányul a kérdésed. Az ún. szellemvilágban a vér szerinti rokonságnak nagyon csekély a jelentõsége, mivel az csak a fizikai életben számít. Olyan is elõfordul, hogy lélektársak egyik életükben közeli jóbarátok, másikban testvérek vagy más családtagok. A lelki értékek megmaradnak, a genetikai jellemzõk a fizikai testtel együtt az enyészetté válnak.

"Azt olvastam itt a forumon hogy állitólag a halál után újra találkozhatunk a hallot szereteinkel és mivan ha nem rokon" Elsõsorban azokkal, akik lelkileg közel álltak hozzád. Nem a családfáddal 150 évre visszamenõleg, mert nyilván sok olyan vér szerinti rokonod van, akikkel soha nem találkoz(hat)tál, és ezért kapcsolatod sem volt velük. Ha jól értem, akkor erre irányul a kérdésed. Az ún. szellemvilágban a vér szerinti rokonságnak nagyon csekély a jelentõsége, mivel az csak a fizikai életben számít. Olyan is elõfordul, hogy lélektársak egyik életükben közeli jóbarátok, másikban testvérek vagy más családtagok. A lelki értékek megmaradnak, a genetikai jellemzõk a fizikai testtel együtt az enyészetté válnak.
Úgy érted, lehet-e a túlvilágon ismerkedni? :D Gondolom lehet, ott azzal találkozol, akivel akarsz.
Szted hány halott írkál ide, aki megtudja mondani? Majd idõvel megtudod.
Viccelsz?hogy a viharba ne lenne ilyesmi minden páros héten kedd csütörtök 15-17 ig ill páratlan heteken hétfö szerda péntek 11-töl 19-ig van teázgatás, vakrandi, bridzsklubb ilyesmi.Figyelj a halál után bomás van semmi más, ha mégi lenne valami tali iszi táncika akkor akit fejjel elöre bevágtak a kremaoriúmba és [email protected]á égtték nos az benézte

Most olvastam itt a kérdéseknél, hogy a fog kibújásának segítésére felvágják a baba ínyét. Ilyen most tényleg létezik? És mennyi idő után "segítenek rá"?

A frász jött rám ett?l. :(

Legjobb válasz: Ez még egész jól hangzik ahhoz képest amit olvastam:van aki kiskanállal megkaparja a baba ínyét,mert így egyszeri nagyobb fájdalom árán megússza a sokáig tartó fog-áttörést. A mai napig a hideg kiráz ha eszembe jut.

Ez még egész jól hangzik ahhoz képest amit olvastam:van aki kiskanállal megkaparja a baba ínyét, mert így egyszeri nagyobb fájdalom árán megússza a sokáig tartó fog-áttörést. A mai napig a hideg kiráz ha eszembe jut.
Tényleg így van: Ha nem tud áttörni a fog, akkor vágják, és bár helyi lidokainos ecseteléssel csinálják (a fogzásra szoktak adni dentinox-ot is, az is lidokain-tartalmú!), azért fájni fáj. De ezt tényleg végsõ megoldásként javasolják, hogy ne szenvedjen tovább a baba. Amúgy nyugi, a te babód még ráér, ismerek olyan gyerkõcöt, akinek 18 hósan jöttek ki a fogai(egyszerre 4). A lányom 12 hós, és még 1 foga sincs. Legalább nem kell a fogmosással bajlódni :) , és minél nagyobb a gyerek, annál érettebb az idegrendszere is, és jobban bírja a fájdalmat, mintha pl 4 hósan szenvedne meg vele.
A kisfiam már egy hete nyûglõdött az egyik fogával, mikor teljesen véletlenül picit megkoccintotta ott az ínyét az egyik játékával. Hát bizony fel is szakadt neki a foga felett, volt nagy ordítás 1-2 percig. Aztán a házba újra beköltözött a nyugalom ! :) Már nem fájt neki, mert áttört any íny.
A kérdező hozzászólása: Énis hallottam már borzalmas dolgokat. De ha azt vesszük, hogy 11 hósomnak még nincs foga, nekem ez is ijesztõ. :(
A kérdező hozzászólása: Ja a kérdésbõl az lemaradt, hogy ez nem ilyen házi praktika. Hanam azt olvastam, hogy doki csinálja. Van ilyen?
Igen van, nálunk 1 éves kor után néha csinálnak ilyet. A kiskanál, pedig ha nem dörzsölgetik ki vele a fogat csak hagyják hogy rágja a gyerek még hûsít is.Legalábbis én is neki adtam, nem vágtam ki neki, hagytam rágcsálni, és imádta jó elvolt vele.
18.42:elsõ vagyok.A kiskanalat nem rágja a baba-abban az esetben amit írtam-, hanem az élével lekaparják az ínyét a kibújni készülõ fog fölött.Brrr.
A kérdező hozzászólása: 18:42-es és nem tudod hogy azért a fájdalmat enyhítik valamilyen módon? Vagy úgy ahogy van lefogják és felvágják? Hát mostmár tényleg parázok. :(
én írtam a másik kérdésre. attól, h a babádnak most nincs foga, az nem az jelenti, h felvágják az ínyét. ezt akkor teszik, hha a babának jön a foga, de a fog nem tudja áttörni az ínyt. szóval az, h késõn fogzik a babád még nem jelenti, h nehezen is fognak kibújni a fogai. nyugi:)

Sok jót olvastam itt a Vermixről. Hol tudnék venni ilyet Budapesten, és mennyiért?

Legjobb válasz: Minden dm-ben lehet kapni 1500 Ft körül van.

Minden dm-ben lehet kapni 1500 Ft körül van.
én is sok jót olvastam! de egyet mondok, ne használd minden nap. nekem nagyon kiszárította a bõröm, de úgy h néha zsíros néha mint a tapétát úgy le lehet szedni a bõröm... és a másiK! a pattanások helye eddig nekem nem annyira látszott meg. most azért korrektorozom az arcom, mert teli van barna foltokkal... szóval vigyázz vele!
nekem meg semmit nem száritott
nem hoszem, hogy jó dolog ez a Vermix szárítókeverék. fõleg annak, aki hegesedésre hajlamos. nem elég az, hogy pattanásos legyél, ahhoz zsíros bõr kell! ami fénylik, csupa zsír, az a zsíros bõr, ugyanis így lenne mit szárítania. de például egy vegyesbõrt, ami hol zsíros, hol száraz, hol normál, arra nem ajánlanám, mert ott is szárít, ahol alapjában véve nem kéne. használjatok inkább mást.. jah és egyébként pont ma néztem a dmben, és 1300ért láttam.
Ti ezt hogy használjátok? Az egész arcotokra kenitek? Én csak lokálisan a piros pöttyre teszek fültisztítóval egy vermix pöttyöt. Így nem számít hogy vegyes a bõröm, mert nem kenem le vele az egészet, csak ott ahol gyulladt...
nekem semmilyen mellékhatás nem lett tõle.
Semmi, azon kívül, hogy visszaáll a természetes állapot. Ehhez azért idõre van szükség, ha baba projekt miatt állsz le, célszerû három hónapig kivárni, hogy teljesen kiürüljön a szervezetbõl.
A kérdező hozzászólása: ...köszönöm. Sajnos nincs baba project, a korom miatt vagyok kénytelen abbahagyni
Nekem elég sok pattanásom lett utána, de olyan másfél két hónap alatt az is letisztult, azóta nincs egy sem és semmi más mellékhatása nem volt.
Nekem visszaállt a libidóm a régi szintre, és szárazabb lett a bõröm. Illetve rendszertelen lett újra a ciklusom (de elõtte is az volt), viszont jobb lett az életkedvem is, úgyhogy én örülök, hogy abbahagytam, pedig nekem nem volt semmi, ami kényszerített volna rá.
Amikor elkezdtem szedni, eléggé megnõtt a mellem, miután abbahagytam, újra kisebb lett. Ez a kisebb méret jobban áll :) Aztán 28 nap helyett 35 napos lett a ciklusom. Ezeken kívül semmi más. Szóval nem volt semmilyen kellemetlen mellékhatása.
Csak kíváncsiság hány éves vagy, hogy ez miatt kell abbahagynod???
A kérdező hozzászólása: 42 éves leszek márciusban. :)
Hajhullás, zsiros bõr, pattanás majd egy év után(már kezdtem azt hinni h megúszom).Viszont a tabi is okozott sok gondot utólag derült ki.10 éve szedtem és most tartottam egyéves szüetete és kértem másikat, ha ez sem válik be inkább nem szedek smemit az tuti h nem kisérletezek.

Mit jelent az, hogy, apportírozni? Tôbb helyen olvastam itt a macskàs kérdések kôzt, nekem is van cicàm, de mit jelent ez?

:)

Legjobb válasz: én is mindig mondom neki, hogy szerintem kutyának készült eredetileg:)

én is mindig mondom neki, hogy szerintem kutyának készült eredetileg:)
szia! Azt jelenti, mint a kutyáknál. Eldobsz valamit, a cica pedig visszahozza, és odaadja neked, vagy leteszi elõtted a földre.
na az én cicám pontosan ezt csinálja, pedig esküszöm, nem tanítottam:)
A kérdező hozzászólása: :) Dejò, kôszi, az enyém is csinàlja, egészen kicsi kora òta, de nem tudtam, hogy ezt ìgy definiàljàk :) én csak annyit szoktam mondani, hogy te kis kutyalelkû :)

Rómeó és Júlia? Olvastam itt a portálon a Rómeó és Júlia cimű drámai szereplőinek életkorát?

az benne van a könyvben hogy júlia még 2 hét múlva lesz 14 éves de más szerepl? korára nincs utalás itt néhány kérdésben azt írták hogy rómeó 15 évees vagy 16 vagy 20? meg hogy tybard 20 azt elmagyarázná valaki hogy ezt ti honnan szedtétek? el?re is köszi

Legjobb válasz: Nem lehet tudni pontosan hány éves Romeo meg Tybalt. Különbözõ következtetéseket levonva , néhányan próbálják megtippelni az életkorukat ...

Nem lehet tudni pontosan hány éves Romeo meg Tybalt. Különbözõ következtetéseket levonva , néhányan próbálják megtippelni az életkorukat ...

Azt olvastam itt a kérdések között, hogy házasságkötés után 30 nap áll rendelkezésre, hogy kicseréljük az okmányokat. És ha ez nem történik meg? Akkor érvénytelen a házasság?

jövöhéten házasodunk, viszont 1 hónapon belül szülök. Semmiképpen sem tudom elintézni ezt ennyi idön belül, csak a pici születése után. Milyen hátránnyal fog ez járni?

Legjobb válasz: Nem csak ha nem csináltatod meg akkor azt hiszem nincs ingyen.(lehet nem jól tudom hogy ingyen van addig)

Nem csak ha nem csináltatod meg akkor azt hiszem nincs ingyen.(lehet nem jól tudom hogy ingyen van addig)
Én 8 éve mentem férjhez, de a taj kártyám, és az adókártyám még mindig a lánykori nevemen van.Soha nem volt bajom belõle, a többit sem azonnal cseréltettem, pár hónap múlva.
A kérdező hozzászólása: akkor jó, megnyugodtam:) köszi szépen a válaszokat!
Ezt olyan jó olvasni, mert nem szeretem azt olvasni hogy elválnak, olyan szép ha összeesküdnek :)
Szia!A taj és az adó kártyáz név változás esetén ingyen és bérmentve akár mikor kicserélik!
Sok sok boldogságot, örömöt!!!! :) ))))) Semmiylen hátránnyal nem fog járni, a baba papírjaival elintézheted a tiédet is :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket és a jókívánságokat! Nagyon aranyosak vagytok! Mindenkit felpontoztam:)
mi nyáron házasodtunk, decemberben született a kislányunk és csak januárban intéztem a személyimet. senki nem kérdezte, hogy miért akkor, semmi gond nem volt. taj kártyámat kb. 6 év után, azt is csak azért mert elveszett, adókártyám meg még a régi.
A baba papírjait a kórház intézi, mire haza engednek benneteket, a apapírok is a kezedben lesznek. A saját papírjaidat pedig sokkal jobb terhesen elintézni, mint egy újszülött babával, miközben esetleg folyik a tejed, stb. Én azt javaslom -hacsak nem mentek egy hónapos nászútra-, hogy az esküvõ után menj be az okmányirodába személyit cseréltetni, legalább ez legyen meg, ha már megváltoztattad a neved. A többit is elintézném a helyedben, de ha nem megy, akkor a többi iratot késõbb, viszont hidd el nekem gyerekkel sokkal nehezebb lesz, a kár azért , mert babakocsival nehezebb minden, akár azért, mert nincs kire hagyni a kicsit, szóval ilyen szabad már nem leszel, mint most.

29-30 án hol van 4d ingyenes ultrang? Olvastam itt a kérdések között! Hol lehet jelentkezni rá?

29-30 án hol van 4d ingyenes ultrang?Olvastam itt a kérdések között!Hol lehet jelentkezni rá?

Legjobb válasz: http://www.vital.hu/ingyenes_4d-ultrahang

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Sikerült idõpontot is kérnem!

Minden esetben 2 db van benne? Annyit olvastam itt a fórumon, hogy a lily terhességi tesztben 2 db van, de mikor kinyitottam csak 1 db volt benne.

Minden esetben 2 db-os kiszerelésben árulják és engem vertek át,vagy van 1 db-os kiszerelésben is?

Legjobb válasz: Szia!Nekem 1 volt benne!

Szia!Nekem 1 volt benne!
Van 2-es és 1-es is :) A 2-es 800 körül, az 1-es 500. Pont ma néztem :)
A kérdező hozzászólása: Akkor engem jól beetettek mert az 1 db 770ft volt.
1.vagyok!Az 1 db-ost én is annyiért vettem a Rossmannban!
A kérdező hozzászólása: Én a Tescoba vettem. Köszönöm a gyors válaszokat, sziasztok.
Onnan látni, hogy hány db-os, hogy a dobozán kívül van egy karika, amiben vagy egy bazi nagy egyes van vagy egy kettes. :) De mint minden másból, ebbõl is fajlagosan sokkal drágább az egyes kiszerelés... A Tescoban eddig én csak egyeset láttam, a rossmannban viszont kettes is van mindig.

Raz a hideg megis folyton izzadok? Mi lehet az oka? Olvastam itt a Solutio Antisudorica-rol, ez segithet?

Legjobb válasz: szia ezzel en is igy kinlodok,nagyon rossz meg telen is raz a hideg es izzadok,az antisudorica egy hetig segitett ,mas emberre varazsolt,aztan megint elszomoritott hmm

szia ezzel en is igy kinlodok, nagyon rossz meg telen is raz a hideg es izzadok, az antisudorica egy hetig segitett , mas emberre varazsolt, aztan megint elszomoritott hmm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!