Találatok a következő kifejezésre: Olvastam hogy fitymának (3 db)

Olvastam hogy a fitymának könnyedén kell csúsznia a makkon, de nekem nem könnyedén csúszik, de csúszik, és amikor hátrahúzom akkor a fityma alatt felgyűrődik, ez mitől van?

Legjobb válasz: A lényeg az, hogy a makk alá tudd húzni a bõrt, hogy a makkod pereme látszójon, és ez ne fájjon. Amennyiben ez nem megy, akkor beszélünk fitymaszûkületrõl, ami könnyen orvosolható:-)

A lényeg az, hogy a makk alá tudd húzni a bõrt, hogy a makkod pereme látszójon, és ez ne fájjon. Amennyiben ez nem megy, akkor beszélünk fitymaszûkületrõl, ami könnyen orvosolható:-)
Mindenképp legalább annyira húzódjon hátra, hogy tisztán tudd tartani a makk alatt.

13 éves vagyok és nincs fityma szűkletem csak letapadt a bor. Mas Kérdésekben olvastam hogy el kell mennem orvoshoz, és csinál egy gyors beavatkozást. És akkor mit fog csinalni az orvos?

Metél?

Legjobb válasz: Az én fiam 12 éves és neki is ez volt.Elmentünk a háziorvoshoz aki megcsinálta neki úgy hogy teljesen hátra húzta a bõrt egy érzéstelenítõ kiséretrében.Utána fájt neki egy kicsit pisilésnél pár napig meg kenegetnie kellett betadine kenõccsel.Azóta vigyáz hogy ne nõljön le neki újra.

Az én fiam 12 éves és neki is ez volt.Elmentünk a háziorvoshoz aki megcsinálta neki úgy hogy teljesen hátra húzta a bõrt egy érzéstelenítõ kiséretrében.Utána fájt neki egy kicsit pisilésnél pár napig meg kenegetnie kellett betadine kenõccsel.Azóta vigyáz hogy ne nõljön le neki újra.
Nem, nem metél, hanem kézzel hátrahúzza. Én is átestem ezen 12 évesen :) Arra emlékszem, hogy nagyon-nagyon fájt, szinte sikítottam. Persze érzéstelenítõ nuku (20 éve volt) :) Egyébként tényleg gyors, 1 perc alatt kész. Utána kenegetni kell, 1-2 nap és teljesen zsírúj fütykösöd lesz :D
Ne várj, minél hamarabb túlesel rajta, annál jobb lesz. Menj(etek a szüleiddel) a gyerkorvoshoz, mondd el neki, mi a baj. Ne szégyled, naponta mennek hozzá ilyen gonddal a fiúk! Valószínûleg õ maga fogja felhúzni neked a bõrt, de lehet, hogy inkább átküld az urológiára (orvosa válogatja). Nem lesz szike, csak kézzel hátrahúzzák a bõrt. Egy mozdulat az egész. Biztosan fog fájni, de aztán hamar jobb lesz. Néhány napig kenegeted, utána pedig figyelsz, hogy legalább minden zuhanyozásánál felhúzd és alatta is alaposan tisztítsd meg. Így nem fog újra "berozsdásodni" és letapadni.
Unokaöcsémnek most csináltak ilyet neki tegnap, iszonyúan fájt neki.. :/ :(
13 éves korban úgy hallottam még helyre jöhet a dolog orvos nélkül is, csak úgy mint a fitymaszûkület, de ha nem akarsz várni, akkor menj el! Egyébként nem fog körülmetélni!
drukkolok h ne metéljen
Lehet, hogy csak egy gyors mozdulattal felrántja. Ne izgulj. Jobb hamarabb túllenni.
fogd be a cerkád végé vizeléskor és várd meg h szét durranjon tuti segíteni fog:D ha nem vála be vedd elõ a nagykést és vágd körbe mint egy krumplit:D

15 vagyok és a fitymámon nem szakadt fel a bőr. Olvastam már olyat is hogy valaki körömcsipesszel elvágta 2-3 nap alatt begyógyult, húzom húzom nem szakad el. Orvoshoz meg nem szeretnék menni ennyi évesen mert szerintem ciki. Mit csináljak?

Vágjam el körömcsipesszel? Vagy majd szex közbe elszakad ha gumit húzok fel?

Legjobb válasz: tudod mi van? sokkal cikibb ezzel idõsebb korban orvoshoz menni, mint 15 évesen. idõsebb korban már hülyének fog nézni az orvos h hogyhogy nemjöttél ezzel korábban. hameg körömcsipesszel vagdosod magadnak nagyrá az esély h begyullad, amitõl már kötelezõ lesz orvoshoz menned, az orvos meg méágjobban hülyének fog nézni. úgyhogy minél hamarabb menjél, amíg még nem égõ....

tudod mi van? sokkal cikibb ezzel idõsebb korban orvoshoz menni, mint 15 évesen. idõsebb korban már hülyének fog nézni az orvos h hogyhogy nemjöttél ezzel korábban. hameg körömcsipesszel vagdosod magadnak nagyrá az esély h begyullad, amitõl már kötelezõ lesz orvoshoz menned, az orvos meg méágjobban hülyének fog nézni. úgyhogy minél hamarabb menjél, amíg még nem égõ....
ja és de, a lány furán fog nézni, h ennek meg milyen már a pénisze? ugyanis nem sûrûn találkoznak ilyennel a lányok, mivel az értelmesebb fajta fiúk hamar elmennek ezzel orvoshoz.
szia! Hidd el, ha most elmész orvoshoz nem fogja cikinek találni abszolúte! Asszem egy kis mûtét, minimális hegesedés, 3-4 hét és igazi férfi leszel! Nõ vagyok, egyszer találkoztam egy lenõtt fitymájú pasival, de a látványtól 2 percig szólni se bírtam. utána fogtam magam és hazajöttem.
Csak én nem értem férfi létemre, hogy mi a kérdés?
Én fiú vagyok de nem értem a kérdést. Lehet én vagyok tudatlan barom de, most minek kell felszakadni?
én nem értem. akkor hogy wc-zel?
énse vágom hogy mi van pedig 19/F vagyok:D
Jah én asszem vágom az a szitu hogy a perem alsó részéhez hozzánõtt a fityma. Az kajak durva assztem olyanom csak nekem volt én letéptem a gec*be fájt meg vérzett egy darabig meg érzékeny volt de elmúlt voltam vagy 12 :D Am mostmár jobb mint újkorába :D xD
Egy metszõolló az kíméletesebb, mint egy ordas körömcsipesz.
Nemértem:D mi szakad nem szakad fel és hol?
18:47 Most muszály volt leírni?Ez nekem fájt!ÁÁÁÁÁ!!!
ez miii???valki rendesn magyarázza el lécci, , mert kezdek megijedni:( áááá 13/F
1. le van tapadva a fityma a makkodra? kiskorod óta vagy csak nem mostad rendesen? mindegy elmész orvoshoz kicsit beigazítja a körmével és aztán felrántja. testvéremnek legrosszabb élménye egész életében:) 2. szûk a fitymád és nem tudod felhúzni. bár ha nem tudod felhúzni akkor az bizony le is van tapadva, csak akkor még a fitymádat is levágják. az egészet vagy csak az elején a fitymagyûrûdet... mindegy nem ciki vele orvoshoz menni és inkább menny el. belevágnál a csipesszel azt hiszem kicsit megijednél a vérzõ pömpidtõl. ekkora hülyeséget...
Szerintem jobb, ha orvoshoz mész vele, mint hogy magadnak valami fertõzést is belevigyél, a körömcsipesz nem igazán higénikus.
mit akarsz te elszakítani ? XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!