Találatok a következő kifejezésre: Olvastam a amit (331 db)

Valaki olvasta a "Amit csak ő akar" című könyvet? Miről szól? Hasonlít a szürke 50 árnyalatához? Jó könyv?

Legjobb válasz: Kb ugyanarról szól, csak sokkal rosszabb írótól, és én az árnyalatok írójáról sem voltam elájulva. Ami hasonló stílusú és nekem sokkal jobban tetszett az a crossfire sorozat Sylvia Daytõl, Hozzad kötve, Melléd làncolva. De ízlèsek és pofonok..... ;-)

Kb ugyanarról szól, csak sokkal rosszabb írótól, és én az árnyalatok írójáról sem voltam elájulva. Ami hasonló stílusú és nekem sokkal jobban tetszett az a crossfire sorozat Sylvia Daytõl, Hozzad kötve, Melléd làncolva. De ízlèsek és pofonok..... ;-)
Õszintén ezt nemtudom hol olvastad, de velem nem írattak alá semmi ilyesmit és nem is csináltak.
szia! még én se hallotam ilyenrõl! szerintem te félre olvashatad nem?ez durva lenne ha ilyet csiálnának!semmi köze ezeknek a vizsgálatoknak a végbélhez! velem nem csináltak ilyet csak beöntést kaptam szülés elõtt pár órával és ennyi!
Zoltán Imre: Szülészet címû könyvében találtam, A szülést vezetõ orvos teendõi között: "Vizsgálat végbélen át(rectalis vizsgálat): A méhszáj tágasságát pontosan meg tudjuk állapítani.A gyakorlott vizsgáló számára a rectalis vizsgálat csaknem teljesen feleslegessé teheti a fertõzés szempontjából még ma sem veszélytelen belsõ (hüvelyi) vizsgálatot. Nem csak a méhszáj tágasságáról, hanem az elõlfekvõ rész minõségérõl, helyzetérõl, a burok állapotáról is tájékoztathat." Ugyhogy neked volt igazad, ilyen létezik és ezért iratták alá veled. Remélem segítettem!
Szia! Nekem szülés után ellenõrizték onnan, hogy jók-e a varratok, és nem repedtem-e valamerre. Nem volt kellemes, de gyors volt, és legalább tudtam, hogy alaposan ellenõriznek mindent. Szóval sor kerülhet rá más miatt is.

A Kõszívû ember fiaiban van egy feladat amit nem tudok megcsinálni? ! Pedig olvastam a regényt de ez a feladat kifogott rajtam. Köszönöm elõre is a segítséget!

Jellemezd Baradlaynét a következõ szempontok segítségével! Keress példákat a mûbõl!

Legjobb válasz: En is olvastam, de nem emlekszem, hogy ilyen feladatok lettek volna benne.

En is olvastam, de nem emlekszem, hogy ilyen feladatok lettek volna benne.
A kérdező hozzászólása: De pedig ezek vannak mozaik kiadótól 7. Osztály


Most olvastam a neten, hogy megszűnnek az adókedvezmények, pl. amit életbiztosítás után lehet igénybe venni. Ez igaz lehet? Ha igen akkor mikortól lép életbe?

Olyan válaszoljon aki tényleg tudja a választ, mert a napokban akartam kötni egy biztosítást, de így már nem lenne aktuális, szóval fontos lenne tudnom, köszi.

Legjobb válasz: Amíg az országgyûlés nem szavazta meg, semmi biztosat nem lehet tudni.

Amíg az országgyûlés nem szavazta meg, semmi biztosat nem lehet tudni.

Ez igaz amit Wikipédián olvastam a Windows XP SP 3-mal kapcsolatban?

idézet a Wikipédiából:

Legjobb válasz: Igaz, de csak kereskedelmi (dobozos, OEM) változatoknál, amit egyébkénk aktiválni is kell. A céges, mennyiségi (VL) változatoknál (amit széles körben használnak illegálisan is) azoknál továbbra is meg kell adni telepítéskor a termék kulcsot. Viszont ezeket nem kell aktiválni sem.

Igaz, de csak kereskedelmi (dobozos, OEM) változatoknál, amit egyébkénk aktiválni is kell. A céges, mennyiségi (VL) változatoknál (amit széles körben használnak illegálisan is) azoknál továbbra is meg kell adni telepítéskor a termék kulcsot. Viszont ezeket nem kell aktiválni sem.
Tuti! hogy nem vírusos! (dobd ki a virus-kergetõdet...) ugyanis, sem a jogtiszta Fizetõs Kaspersky, sem az újságkódos NOD-32 (vírusadatbázis:9646)nem jelez egyetlen egy vírust (kártevõt) sem, sõt a Malwarebites sem. [link]
Az nem hivatalos, a Microsoft által kibocsájtott javítócsomag! Csak leszedték a hotfix -eket egyenként és egyetlen nagyba gyúrták össze. Teljesen jogtalanul viseli az SP nevet és semmi köze nincs hozzá a Microsoftnak. Ezzel nem azt mondom, hogy a sátán szüleménye. Fel lehet telepíteni saját felelõsségre. De a rendszer tulajdonságainál továbbra is SP3 lesz látható.
A kérdező hozzászólása: érdekesek a hozzászólások... :)
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a válaszolat
Windows XP Service Pack 4 (SP4) magyar 2014.3 (450MB) Az SP3 óta megjelent frissítések egy csomagban. [link]
A kérdező hozzászólása: köszi én a Microsoft gyárilag integrált sp3-jára gondoltam, nem a patchre, amit a honlapról tudok leszedni az az "sp4" meg tuti hogy vírusos... (igen már leszedtem, de az eset rögtön karanténba rakta és olvastam hogy még az avast! is)
#3: Amúgy XP-hez nincs SP4, de ne foglalkozz vele...
Úgy látom nem érted. Nem ugyan azokról a telepítõkrõl van szó! Ha az MSDN -nes Iso -kat nézzük akkor ezek a kereskedelmi változatok: hu_windows_xp_home_with_service_pack_3_x86_cd_x14-92419.iso hu_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_x14-80456.iso Ezeket tudod (tudtad) megvenni a boltban. Ezeknél nem volt kötelezõ telepítéskor CD kulcsot megadni csak utána, aktiválás elõtt. Ez pedig céges változat: hu_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_vl_x14-73991.iso Ennél telepítéskor kell megadni a kulcsot (anélkül nem lehet továbbhaladni sem). Viszont nem kell aktiválni. Ez nem kapható kereskedelmi forgalomba, ezt kalózok szivárogtatták ki a nagyközönségnek. Tehát mindkét esetben kell CD kulcs, de a kereskedelmi változatnak ráér telepítés után megadni. Remélem így már érthetõ.
*"a Windows XP-Service Pack 3, csak a kiadott javításokat, frissítéseket tartalmazza! " magát az XP Op. Rendszert nem!!!
a Windows XP-Service Pack 3, csak a kiadott javításokat, frissítéseket tartalmazza! ezért a telepítéséhez, nem kell semmit megadni. ...de, ha már telepítetted az SP3-at, akkor már a Service Pack 4-et is telepítheted! ami, a mai napig megjelent, összes XP frissítést tartalmazza! (ha vársz vele pár napot, a holnapi utolsó "javító kedd" frissítéseit is!
A kérdező hozzászólása: szóval ha letöltöm az msdn-rõl ( :) ) az sp3-as képfájlt akkor az még kérni fogja tõlem a termékkulcsot? ha a cd másolata lenne meg iso-ban amit kiírtam akkor az már nem kérné? köszi a választ
Szükségtelennek tartom ezt feltenni ("sp4"), max ha rámjön az 5perc, de elõtte érdemes biztonsági mentést készíteni! legfontosabb frissítések már "ezer éve" megvannak. SP -nk van már (Éder Krisztián)most sp4 -ünk is :)
b. a helyes válasz.
Mi a manó az a candida diéta? Öregszem...
Kedves utolsó! Az egy kitalált betegség! :) ) Illetve nem kitalált, csak sok adalék anyagot és vegyszert eszünk és fõleg antibiotikumot ami a húsban rengeteg van! Ezért felborul a baktérium és gomba arány a szervezetben! Továbbá immunrendszer gyengülésre vezethetõ vissza! Ezért alakul ki! Ezért kell rendesen táplálkozni, antibiotikum mentesen stb. Élesztõnek egyébként semmi köze a candida gombához, eléggé vicces aki kitalálta! :) Eléggé agyatlan lehet!
mert nem olvassa kutya se.
Melyik? Az a seen valami? Mert nekem az van pipálva néha.
A kérdező hozzászólása: azthiszem az. olyat hogylehet csinálni?
Nem tudom, nekem is csak pár napja jött ki magától. De csak amikor eszébe jut.
Nekem mutatja a válaszokat (azok számát), de elolvasni nem tudom! Mi lehet az oka? Kérem, aki tud adjon ebben tanácsot! Köszönöm
A kérdező hozzászólása: aha de azért a kutya visszaír ?:) szánalomvagyszia. amugy már megoldódott , már nekemis mutatja. köszönöm azért.: d

Kismamák, Anyukák! 19hetes terhes vagyok, egy hete éreztem elöször a baba mozgását, és azóta minden nap amikor nyugiba vagyok. Ez lehetséges? Mármint azért kérdezem, mert sok helyen olvastam, hogy amikor ilyen pici nem minden nap érezni, hogy mozog.

Sőt, tegnap hanyatt feküdtem, ráraktam a hasamra a férjem kezét, és éppen kifogott egy nagy rúgást, amit egyértelműen érzett. Nem koraiak ezek a dolgok? Köszönöm

Legjobb válasz: Nem, nem koraiak! Ne aggódj, minden rendben! Én 14 hetes kora óta érzem mocorogni és Apa már 17 hetesen érezte. Vékony vagyok, vékony a hasfalam, ennyi az oka.

Nem, nem koraiak! Ne aggódj, minden rendben! Én 14 hetes kora óta érzem mocorogni és Apa már 17 hetesen érezte. Vékony vagyok, vékony a hasfalam, ennyi az oka.
Egyáltalán nem korai, én 16 hetesen éreztem határozottan elõször.
A kérdező hozzászólása: Olyan fantasztikus dolog :) Köszönöm a válaszokat! Azon gondolkoztam tegnap egy -két határozott rúgásnál, hogy mi lesz akkor ha már nagy lesz, ha akkor is így fog rugdalni akkor nem marad ép bordám :)

Szoval 16 eves vagyok es olvastam a csajozasitanacsok.hu-t. Amiket ott osszehordtak azok bejonnek az en korosztalyomban is? Vagy akkor hogy csajozzak?

PL:hogy szolitsam meg, mirol beszeljek vele...

Legjobb válasz: lehet hogy bejönnek de nem hiszem hogy hosszútávú kapcsolatra

lehet hogy bejönnek de nem hiszem hogy hosszútávú kapcsolatra
Megnéztem ezt az oldalt és szerintem nem mondanak hülyeségeket. Ha felkészülsz egy randira, mondjuk az oldalon leírtak alapján, akkor ha egész más felé is megy majd el a beszélgetés, mindig lesznek tartalék témáid. Itt nem az a lényeg, hogy szó szerint azt kérdezd, amit leírtak, hanem kicsit alakítsd át a te stílusodra és úgy beszélj a lánnyal.
Már ezt is tanulni kell?
Odamészhozzá: mondod neki h: Szétbaszlak mint dimanit a fabódét! Ezután már magától menni fog tuti tipp már próbáltam :)
nagy lúzer lehetsz..
A kérdező hozzászólása: He te harmadik elmehetsz a budos francba, hulye paraszt!

Valaki olvasta a Semmit Isten Nélkül cimü könyvet? Ami Marian Cozma emlékére iródott!

Azért kérdezem, mert én olvastam, nekem megvan és van valami fura benne, amit megszretnék beszélni valakivel aki olvasta!

Legjobb válasz: Nekem megvan,talán már betéve el tudnám mondani. Az oldalam.. www.klein.eoldal.hu Ha bármit meg szeretnél beszélni írj.

Nekem megvan, talán már betéve el tudnám mondani. Az oldalam.. http://www.klein.eoldal.hu Ha bármit meg szeretnél beszélni írj.
nem tudjátok hogy hol lehetne beszerezni a könyvet? el szeretném olvasni de sehol nem találom :(
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem megvan a könyv, de ajándékba kaptam, ha jól tudom akkor a Veszprém hivatalos oldalán meglehet rendelni a shopba. Ha van bármi kérdésed szivesen megválaszolom ha tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!