Találatok a következő kifejezésre: Olvastam, hogy féle ételeket (2 db)

Olvastam, hogy füstölt-érlelt féle ételeket kerülni kell a kismamának, megkivántam a téliszalámit és most azt eszegetem egész nap, nem lehet baj belöle?

Legjobb válasz: Szia nyugottan edd meg!!!Mert ami jólesik neked az a babának i.Én is a terhességem elején nagyon sok füstölt sonkát megettem,meg kolbászt.Szerintem van ettõl ártalmasabb is mint a füstölt ételek.üdv 40 hetes kismama

Szia nyugottan edd meg!!!Mert ami jólesik neked az a babának i.Én is a terhességem elején nagyon sok füstölt sonkát megettem, meg kolbászt.Szerintem van ettõl ártalmasabb is mint a füstölt ételek.üdv 40 hetes kismama
Én is azt mondom, hogy edd!! Én még jó kis házi füstölésû dolgokat is ettem, és igaz görcsöltem is tõle, de azt mondták hogy az epe miatt, van. Mert én kicsit epés vagyok. A bolti szalámik nincsennek annyira megfüstölve hogy ártsanak. Ettem és a füstölt szalonnát is, meg sonkát meg mindent, és semmi gondom :) 38 hetes jó étvágyú kismama
Olyat még nem hallottam hogy füstölt dolgokat nem lehetne enni. Miért nem? A penésszel érlelt dolgokat illik kerülni, de ha megeszel egy pick szalámis szenyót attól még semmi bajod nem lesz!! EGyél nyugodtan, gondolom nem kilószámra eszed. A nyers húst, nyers tojást, puha sajtot és a penészes dolgokat kerüld. A többi jöhet:-)

Tényleg igaz? Lány vagyok és nagyon gyenge ezért kezdtem el súlyzóval edzeni. De az olvastam, hogy csak úgy izmosodok, ha edzés után fél órán belül fehérjedús ételeket eszek. Ez igaz? Csak így leszek izmosabb?

Legjobb válasz: nem árt. fehérje nélkül nem lesz izom. igyál fehérjeturmixot edzés után, mert fél órán belül kell, és ez jóval kivitelezhetõbb, mint az öltözõben betolni 15 deka csirkemellet.

nem árt. fehérje nélkül nem lesz izom. igyál fehérjeturmixot edzés után, mert fél órán belül kell, és ez jóval kivitelezhetõbb, mint az öltözõben betolni 15 deka csirkemellet.
A kérdező hozzászólása: óó, értem. és a túró nem lenne jó? ha igen, abból mennyit egyek?
Kezdetben így is úgy is erõsödni fogsz. Ez egy bizonyos szint elérése után szükséges. Persze csak ha tovább akarsz fejlõdni.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!