Találatok a következő kifejezésre: Olvastam, hogy Pharmatex (6 db)

Az escapelle betegtájékoztatóban olvastam, hogy egyes készítmények csökkentik a hatását. Szeretnék használni pharmatex hüvelytablettát ilyenkor azt lehet?

összetev?i: magnézium-sztearát, kolloid szilicium-dioxid, makrogol 6000, citromsav-monohidrát, nátrium-hidrogén-karbonát, mikrokristályos cellulóz, laktóz (363,0 mg).

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, de errõl a tabiról lebeszélnélek, már sok rossz tapasztalatról olvastam, köztük nekem sem jött be.

Fogalmam sincs, de errõl a tabiról lebeszélnélek, már sok rossz tapasztalatról olvastam, köztük nekem sem jött be.
Utolsó: Ha nem vagy képben, minek írsz baromságot? Nem azért 72 órás, mert 72 óráig még védelmet nyújt, hanem mert ha nem védekezel, utána még 72 órán belül veheted be.... Kérdezõ: Lehet használni. Mellékesen megjegyzem, hogy csak épp a hatóanyagát nem msáoltad ki a tájékoztatóból, ami a lényeg lenne, de mindegy. De önmagában nem sokat ér, ha nem akarsz terhes lenni, megszakítás nélkül ne használd.
Veszed be helyett teszed be. :) Szerintem amúgy azért van ez így, mert ha hétfõn vetted be, és 72 óráig hat, az alatt a 72 óra alatt nem kellett mást használni, de utána kell, legalábbis javasolt, és akkor már nem zavar be egyéb tablettának a hatásába.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Tehát, annak már nem fogja csökkenteni a hatását. De a pharmatex hüvelytabletta nem biztonságos önmagában, de megszakítás mellett jó.
7-es igen tényleg a 2. voltam, bocsi :)
Akkor már nem lesz gyógyszerkölcsönhatás, ha hétvégén veszed be.
A kérdező hozzászólása: akkor pontosítom a kérdést! Escapelle egy esemény utáni tabletta amit hétfõn vettem be... és a phatantexet védekezésre szeretném használni hétvégén!
A kérdező hozzászólása: nem nem csak orvos lehet értelmes vagy olyan aki tud segíteni.... azért írtam ki, hogy aki netán tudja segítsen!
5-ös 2. voltál, én voltam az elsõ :) Most néztem után, hogy mi is az az escapelle. Ez csak sürgõsségi tabletta, e mellett nem kell más egyéb.
Nem kell egy óráig sorban állnod. Itt jó eséllyel többszöri kiírással és normálisabb témakörökben napokon belül választ kapsz a kérdésre. De az is lehet, hogy már választ is kaptál.
1.vagyok értelmes lény csak gyógyszerész és orvos lehet? mert az összetevõk alapján nem hiszem, hogy más ezt tudni fogja... amúgy meg fel is hívhatnád az orvosodat...vagy megkérdezhetnél egy gyógyszerészt...de igazad van ez túl egyszerû
A kérdező hozzászólása: képzeld vannak itt értelmes lények is :D nincs kedvem órákig sorban állni egy k. kérdés miatt
A kérdező hozzászólása: már használtam... és nekem bevált (eddig)
most azzal, hogy leírtad az összetevõit tudnunk kéne? kis eséllyel fogsz itt találni egy orvost vagy gyógyszerészt! miért nem kérdezed meg a nõgyógyászod?
Ha nem védekezel és 72 óráig beveheted, ez szerintem az jelenti, hogy jobb ha elõbb beveszed, de még akkor is hat, különben mi értelme lenne bevenni. De mindegy, a kérdezõ ezen már úgyis túl van, és nem ez volt a lényeg.

Pharmatex hüvelykúp használatánál csak a szappannal kell vigyázni vagy mindenféle síkosítóval, krémekkel, és masszázs olajokkal is? Azt olvastam, hogy minden lúgos dologgal. Sajnos a Ph. értéket nem mindenhol tüntetik fel.

Hüvelybe a masszázs olajat és a krémet természetesen nem kenjük,és csak a kúp felhelyezése után kenegetjük egymást,de ha odakerül,vagy épp a párom pénisze is krémes lesz csökkenti a kúp hatását?

Legjobb válasz: én úgy tudom csak szappannal kell vigyázni de szerintem ne kockáztassatok és ne vállaljatok be ilyen dolgokat

én úgy tudom csak szappannal kell vigyázni de szerintem ne kockáztassatok és ne vállaljatok be ilyen dolgokat
Szerintem nem lehetsz terhes...
Elvileg nem lehetsz terhes. Ha valószínûleg éppen peteérésed sem volt, akkor nagyobb eséllyel vagy biztonságban. Meg persze ha betartottatok mindnet, ami pl a szappannal való mosakodásra vonatkozik.

Olvastam, hogy a Pharmatex hüvelykúp 4 órán át véd. Lehet több aktus is 1 kúp használata alatt?

Úgy értem, hogyha az els? aktus elött fölhelyezek egyet és mondjuk tart fél óráig. akkor utána 1 órával késöbb újból lefeküdhetek a barátommal vagy erre is igaz az, hogy minden aktusnál új kúp, mint a guminál??

Legjobb válasz: még egy kérdés, ha nem gond: Meddig kell fölhelyezni? elég addig ameddig a tampont és majd a pasim följebb nyomja?:) vagy adnak hozzá vmilyen eszközt amivel jó mélyre tudom felhelyezni?

A kérdező hozzászólása: még egy kérdés, ha nem gond: Meddig kell fölhelyezni? elég addig ameddig a tampont és majd a pasim följebb nyomja?:) vagy adnak hozzá vmilyen eszközt amivel jó mélyre tudom felhelyezni?
Minden aktus elõtt újat kell felhelyezni, tehát 1kúp/aktus, mint a guminál. Addig kell felhelyezni, mint a tampont, s meg kell várni (kb.10perc), hogy elolvadjon, utána lehet beleadni mindent. :)
A kérdező hozzászólása: Szal akkor minden aktus után "kikell mosnom magam"? és azt hogy?
Nem szabad kimosnod magad, ez rajta van a tájékoztatón is!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor hogy rakjak fel másikat? Simán helyezzem fel kimosás nélkül az elõzõre?
Nekem anno azt mondta az aszisztens nõ, hogy nem kell minden aktus elõtt új, amíg belefér a 4 órába.
sztem ha nem használtok mást, akkor minden aktus elött rakj fel ujat.ja, és tilos szappannal mosdani alul szex elõtt-után min.2 órával! Mert az megöli a hatoanyagot.
Mindig új kell, mivel kifolyhat belõle, meg ilyesmi. Ha nagyon benne vagytok a hancurban, akkor ráér az második aktus után felhelyezni!
A kérdező hozzászólása: értem. és rajta van a tájékoztatón, hogy fekve mélyebbre lehet dugni. ha én állva csinálom (pl: wc-n fölrakom az egyik lábamat a WC-re) úgy nem jó?

Van valakinek tapasztalata a Pharmatex hüvelytablettáról? Sokat olvastam róla és nem tudom kinek higgyek. Az is érdekelne, hogy az orális szex megengedett-e mellette.

Legjobb válasz: Ha meghallom hogy pharmatex,kiráz a hideg is.. A hüvelykrémrõl lebeszélnélek,mert abortusz lett belõle..

Ha meghallom hogy pharmatex, kiráz a hideg is.. A hüvelykrémrõl lebeszélnélek, mert abortusz lett belõle..
Ha nem akarsz gyereket, akkor max kiegészítésként használd.
Én csak hallottam róla, de nem merném kipróbálni.

A pharmatex hüvelykrémet, lehet úgy használni ha "belém engedi"? Mert azt olvastam a betegtájékoztatójába hogy megöli a hímívarsejteket!

Legjobb válasz: Lehet, de nem ajánlott. Elég alacsony a hatékonysága, ezért csak megszakítással együtt javasolják használni. Sok a "pharmatex-baba". De ha nem gond egy esetleges terhesség, akkor használhatod így is.

Lehet, de nem ajánlott. Elég alacsony a hatékonysága, ezért csak megszakítással együtt javasolják használni. Sok a "pharmatex-baba". De ha nem gond egy esetleges terhesség, akkor használhatod így is.
Nem tudom, de fix, hogy akció elõtt kell "beléd engedni" a krémet.
Igen, erre találták ki. De használd inkább a kúpot.
Fújj fel rovarírtót az majd kinyírja a kis genyókat xD
A kérdező hozzászólása: Normális választ szeretnék kapni! Aki már pl használt ilyet! De azért kössz a nem jó válaszod!!!!
Olvastam már egy pár helyen, hogy nagyon megbízhatatlan fogamzásgátló módszer! Vigyázz vele!
Szia! Nem akarlak elkeseríteni de semmit se ér a krém!!!!!! Hidd el!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!