Találatok a következő kifejezésre: Olvastam, hogy éven aluliak ne használjanak (1 db)

Olvastam, hogy 16 éven aluliak ne használjanak merevítős melltartót. Igaz ez? De miért?

Legjobb válasz: Az, hogy olvstad az igaz. ;) Amugy szerintem ez hulyeseg.

Az, hogy olvstad az igaz. ;) Amugy szerintem ez hulyeseg.
Az is lehet, azért írták ezt, mivel 16 éven alul még bõven fejlõdnek a mellek, és lehet ez picit megzavarná a normális fejlõdést, bár sztem ez hülyeség... :)
Kedves utolsó hozzászóló :) én 17 leszek és 75Fes melltartót hordok, mert csak ebbe férek bele :) Valakinek, ha akkor akkor kell melltartó, nah nekem se lógósak, de azért jobban érzem magam, ha van rajtam ;)
A merevítõs melltartó azért jó, mert megtámasztja a mellet alulról, és nem lesz lógós késõbb sem! Szerintem hülyeség, miért ne hordhatnának! Attól még fejlõdni fog a mellük!
szerintem, ha nem lóg amelled akkor ne használj, mert elernyednek a mellet tartó izmok, mivel így nincs mit tartaniuk, a funkció megszûnik.Ha lóg akkor használj mert akkor majd úgy tûnik nem lógnak.
16 évesen minek melltartó egyáltalán? Annyira lóg? Ha minden áron viselni akarsz, akkor olyat válassz, ami sehol se nyom. Elég nehéz jót választani - és, mivel ilyenkor még rendesen nõnek a mellek, elég sûrûn kell(ene) új. Hiába engeded ki - mert nem csak a mellkas körfogata nõ. Na, ez az, amit a nõk halogatni szoktak - amíg ki nem durran a régi :-) Vagy azért kellene, hogy nagyobbnak látsszon a melled? Arra van néhány szivacsos típus... de szerintem nem jó ötlet.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a tanácsát kérni, hogy 70. éves korban lehet-e használni a cikatridin kúpot. Köszönöm.

1

T. Főorvos Úr! 64 éves vagyok, hüvelyszárazsággal küszködöm. Cikatridina kúpot használok kb 2 hete. Szex közben tele leszek levegővel, ezért nagyon kellemetlen érzés. Mitől van ez? Most hogy cikatridina hüvelykúpot használok, nem elég szoros a hüvelyem. M

T. Főorvos Úr! 64 éves vagyok, hüvelyszárazsággal küszködöm. Cikatridina kúpot használok kb 2 hete. Szex közben tele leszek levegővel, ezért nagyon kellemetlen érzés. Mitől van ez? Most hogy cikatridina hüvelykúpot használok, nem elég szoros a hüvelyem. Mi a teendő? Köszönettel Zsóka

1

Tisztelt Főorvos úr! 21 éves lány vagyok és menstruációs problémáim vannak, 2 havonta menstruálok. Nagyon meg vagyok ijedve, hogy a gyerekvállalásnál ez problémát okozhat, mert akkor ha így menstruálok lehet nincs rendes peteérésem? válaszát előre is kösz

Tisztelt Főorvos úr! 21 éves lány vagyok és menstruációs problémáim vannak, 2 havonta menstruálok. Nagyon meg vagyok ijedve, hogy a gyerekvállalásnál ez problémát okozhat, mert akkor ha így menstruálok lehet nincs rendes peteérésem? válaszát előre is köszönöm.

1

Tisztelt Doktor Úr! 52 éves vagyok, nagyon megkeserítik a mindennapjaimat a hőhullámok, izzadás, amelyek nagyon gyakoriak nappal, és éjjel is. Nőgyógyász nem javasolta a hormonpótlást (én sem szeretném), kipróbáltam többféle hormonmentes szert (Klimin szó

Tisztelt Doktor Úr! 52 éves vagyok, nagyon megkeserítik a mindennapjaimat a hőhullámok, izzadás, amelyek nagyon gyakoriak nappal, és éjjel is. Nőgyógyász nem javasolta a hormonpótlást (én sem szeretném), kipróbáltam többféle hormonmentes szert (Klimin szója Forte, Remifemin), de egyik sem hatásos. Tanárként dolgozom, nagyon kellemetlen ez a probléma, én nem a változókortól, hanem ettől vagyok már szinte depressziós, hogy nem tudom, hogyan lehetne mérsékelni a tüneteimet. Ön mit javasol? Üdvözlettel: Katalin

1

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a tanácsát kérni. 8 héttel ezelőtt szültem. Az elején rendesen kitisztultam, közben észrevettem, hogy szörnyen elkezdtem viszketni. Gondoltam megvárom a 6 hetes kontrollt. Közben folyásom is lett, ami nagyon nem kellemes illa

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a tanácsát kérni. 8 héttel ezelőtt szültem. Az elején rendesen kitisztultam, közben észrevettem, hogy szörnyen elkezdtem viszketni. Gondoltam megvárom a 6 hetes kontrollt. Közben folyásom is lett, ami nagyon nem kellemes illatú volt! A kontrollon Doktor Úr méhnyálkahártya gyulladást mondott. Kaptam rá gyógyszert, de mivel penicillinérzékeny vagyok, és persze szoptatok, sok gyógyszer nem maradt amit adhattak, ezért dalacin 300-ast kaptam, amiből napi 3×1-et szedtem. Elfogyott, tünetek megmaradtak, (kivéve a kellemetlen szag), ezért visszamentem a Doktor Úrhoz. Újabb adag dalacin, most napi 2×2-vel kell szedni. Ma veszem be az utolsó darabokat. Tüneteim még mindig megvannak. Mit tanácsol, mit tudnék még én is tenni, magam érdekébe? Valami kúpot nem kellett volna kapnom? A kenet eredményemért csak 2 hét múlva kell jelentkeznem. Addig megint mit kezdjek magammal? Nem fürdök, csak zuhanyzok, nem élünk még nemi életet, direkt a gyógyulásom érdekében. 11 évvel ezelőtt műtöttek már p4 miatt, és hát félek, így a sok gyulladás miatt vissza ne térjen. Válaszát előre is köszönöm:Hné

1

Tisztelt Doktor Úr! 45 éves vagyok. Évek óta van 2-3 kisebb miómám, problémát eddig nem okoztak. Ami viszont zavar, hogy néhány hónapja a menstruációm kezdett rendszertelenné válni. minden hónapban megjön, de most éppen 19 napra. eddig 22, 23, 24, 25, 26

Tisztelt Doktor Úr! 45 éves vagyok. Évek óta van 2-3 kisebb miómám, problémát eddig nem okoztak. Ami viszont zavar, hogy néhány hónapja a menstruációm kezdett rendszertelenné válni. minden hónapban megjön, de most éppen 19 napra. eddig 22, 23, 24, 25, 26 27 nap között változott. A nagy kánikula és a stressz is befolyásoló lehet? Régebben mindig időre jött meg. Sajnos nincs gyermekem, de úgy gondoltam, még szeretnék, a korom ellenére, ami manapság nem ritka példa. A kérdés viszont, hogy a meglévő problémák miatt lehet-e még gyermekem. Van-e lehetőség segíteni a gondokon? Kérem szíves segítségét, válaszát! Üdvözlettel: M. Zs.

1

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném kérdezni, hogy a Cikatridina kúpot lehet-e használni, ha Mirena spirált használok? Előre is köszönöm válaszát.

1

Kedves Doktor Ùr! Tavaly nyáron kórházba kerültem erős alhasi görcsökkel. Oka valòszínűleg egy hatalmas öklömnyi ciszta okozhatta a petefészek nagysàgàból ítélve. 2, 5cm sávban volt folyadek a mehem mögött ill. a douglesban. Azòta folyamatosan szenvedek mà

Kedves Doktor Ùr! Tavaly nyáron kórházba kerültem erős alhasi görcsökkel. Oka valòszínűleg egy hatalmas öklömnyi ciszta okozhatta a petefészek nagysàgàból ítélve. 2,5cm sávban volt folyadek a mehem mögött ill. a douglesban. Azòta folyamatosan szenvedek màr a peteéréstől egészen a mensesig. volt, hogy összeestem a fàjdalomtòl mielőtt megjött. Nagyon rossz a közérzetem is. A mensesem kezd egyre rövidebb ciklusokra 24-25 napra csökkenni, viszont erős és hosszú lett. Pontosan nem talâljàk az okàt, de már szegyenlem, hogy 2 havonta a nődokimnál vagyok a panaszaimmal. Ő laparoszkópiát javasol. 3 éve pánikbeteg vagyok, rettegek a műtéttől. Javasolta a premens tablettat, de nem tudom, hogy szedhetem-e a frontin ill. a citagen antidepresszáns mellett. Elég sok gyógyszert nem bírok mióta pánikbeteg lettem. Fogamzásgátlót sem szedhetek. Ön mit javasol? 30 éves vagyok, még nem szültem. 2001-ben volt egy terhességem, de műszeresen befejezték, mert szabálytalan alakú volt a petezsák es vérezgettem. Azóta nem volt igazolt terhességem. Előre is köszönöm!

1

Tisztelt Főorvos úr! Kérném szíves tájékoztatását, hogy a Remifemin+ tablettát mennyi ideig lehet használni? S a szedése javíthatja-e a libidót, vagy arra nincs befolyással? További negatív tapasztalatok a klimax miatt: hirtelen (kb.1-2 hónap allatt) jele

Tisztelt Főorvos úr! Kérném szíves tájékoztatását, hogy a Remifemin+ tablettát mennyi ideig lehet használni? S a szedése javíthatja-e a libidót, vagy arra nincs befolyással? További negatív tapasztalatok a klimax miatt: hirtelen (kb.1-2 hónap allatt) jelentős romlás a memóriában, már komoylan akadályozza a munkát. Lassan ki fognak rúgni. Próbáltam gingko-biloba, ginseng, stb. készítményeket szedni, nem használnak. A jelentős mértékű libidó csökkenés és memória zavar szinte teljesen egy időben jelentek meg. Kor 49 év, mens. megszűnése: kb. 1,5 éve. Súly: normál, egyéb betegség nincs (még). A Remifemin+ az igen nagy mértékű hangulat változásokra pozitívan hatott. Tisztelettel: Enikő

1

Tisztelt Főorvos Úr! 29 éves nő vagyok. Babát szeretnénk a férjemmel, de sajnos eddig nem jártunk sikerrel. Volt 2 spontán vetélésem és már csak a bal oldalon van meg a petefészkem (másikat egy műtét során eltávolították). A meglévő bal oldali petefészkem

Tisztelt Főorvos Úr! 29 éves nő vagyok. Babát szeretnénk a férjemmel, de sajnos eddig nem jártunk sikerrel. Volt 2 spontán vetélésem és már csak a bal oldalon van meg a petefészkem (másikat egy műtét során eltávolították). A meglévő bal oldali petefészkemben egy kb. 4 cm-es, vélhetően csokoládé ciszta van, ami az endometriózis kiújulására utal a nőgyógyászok szerint. Jelenleg 7 hónapja próbálkozunk ismét a babával, de eredménytelenül. Több nőgyógyásznál is voltam, akik többsége újra megműtene az endometriózis kiújulása miatt. Egyelőre próbálnám ezt elkerülni, ugyanis az már a 11. műtétem lenne (lymphangioma, endometriózis, petefészek cysta, vetélés, stb), továbbá hálistennek most különösebben nem érzem, hogy lenne tünete. Úgy hallottam, hogy a PreMens szedése pozitívan hathat azoknál, akik nehezen esnek teherbe. Ez valóban így van? Ha igen, javasolná-e Doktor Úr nekem is a PreMens szedését? Továbbá úgy értesültem, hogy a Femibion szedését ajánlják mellé. Főorvos Úr is jónak tartja a párosítást? Ha igen, akkor hányas Femibiont szedjek mellé? Segítségét előre is nagyon szépen köszönöm! Szép napot Önnek! Üdvözlettel, M.

1
