Találatok a következő kifejezésre: Okt. végén a (210 db)

Terhesség végén, a nagyobb gyerekkel mit csináltok napközbe? El bírjátok látni őt/őket rendesen? Én nem igazán. Szegény csak a tv nézi már 2 hete.

Legjobb válasz: Nekem is ez volt. Ellátni még oké, de játszani már nem volt erõm és türelmem. Most hogy megszületett a Pici, még rosszabb a helyzet mert éjjel sem alszom és még fáradtabb vagyok. Most táborban van csütörtökig, aztán össze kell szedni magam... Nehogy a tesót hibáztassa és féltékeny legyen.

Nekem is ez volt. Ellátni még oké, de játszani már nem volt erõm és türelmem. Most hogy megszületett a Pici, még rosszabb a helyzet mert éjjel sem alszom és még fáradtabb vagyok. Most táborban van csütörtökig, aztán össze kell szedni magam... Nehogy a tesót hibáztassa és féltékeny legyen.
A kérdező hozzászólása: ó de kár... én arra számítok, hogy mivel jobban fogok tudni mozogni, jobb lesz a közérzetem is. Már nagyon unom ezt a semmit tevést és várakozást. Segítségem is több lesz, gondolom, mint most. De ki tudja.
Mi jártunk játszira. Szaladgált az udvaron, labdáztunk sokat meséltem neki a tesóról. Hogyan jön a világra( természetesen rettenetesen leegyszerûsítve) mire kell odafigyelni ha már itthon lesz stb. Fõztünk vagy a férjem fõzött 1-2 napra elõre, hogy kíméljen. Amikor még volt ovi akkor elbuszoztunk az oviba és délután meg mentem érte. 10 nappal szülés elõtt bekerültem a kórházba mert elfolyt a magzatvizem nagy része, de mire beértünk beforrt ahol szivárgott. 10 napig csalogattam mire megadta magát. Hány hetes vagy? Mennyi idõs a másik gyerkõc?
A kérdező hozzászólása: 40 hetes vagyok a nagyobb 4 éves. Szegénykém most is alszik.
Nekem nem volt semmi probléma, szerencsére simán el tudtam látni, játszottunk, udvaron, bent. Nekem nem nézi a tévét , nem köti le!
Kicsit off. Nem szabad magad hibáztatni, mert nehéz a vége és a nagyobbat nem tudod úgy szórakoztatni, mint általában! Örülsz, hogy nagy pocakkal élni tudsz és ez nem ritka dolog. Én 38 hétben vagyok, a nagy fiam mindjárt 3lesz. Nekem minden nap van segítségem és így türelmesebben is tudok vele foglalkozni. Már kesz vagyok mindennel, már ami a kicsi érkezését illeti. Anyukám fõz, vagy én készítek valami egyszerût. Ugyan strandra nem tudok menni a gyerekkel, de itthon a medencében játszunk minden nap. Mivel a földre le nem tudok ülni, így oda hoz játékot, ahol épp vagyok és ott játszunk együtt. Vettem neki vízfestéket is, az udvaron ülve szépen ketten festegetünk. Ha igényli, akkor este, mikor hûvösebb az idõ, valamelyik nagyszülõ elmegy vele sétálni. Vagy néha össze is szedem magam és együtt megyünk mindannyian. Én csak döcögök már, de a mama vagy a papa tud utána szaladni, ha kell. Nagyobb fontos, hogy ne saját magadat okold, hogy a kedved se olyan már, vagy épp alig élsz ! Sokkal fontosabb, hogy próbáld a gyermeknek is megmagyarázni, hogy mi miért van és hogy ettõl még ugyanúgy szereted, csak most anyának kicsit nehezebb így pocakosan. A szülés elõtti depi nem ritka. Elsõvel nekem is volt.... De akkor megfogadtam, hogy ha lesz második, akkor okosabban fogom csinálni a végét is. Én inkább pont úgy vagyok, hogy szerintem nehezebb lesz majd az újszülöttel és a nagy fiammal, így egyáltalán nem bánom, hogy még bent van. Kitartás és minden rendben lesz !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Igen, talán kicsit depressziós lettem, a magne b6-ot sem szedem már, és türelmetlenebb és feszültebb vagyok. Csak magamra gondolok, és ez nem jó. Jó lenne vidám kismamának lenni, megpróbálok változtatni, mindig megfogadom, de még nem látom a fényt az alagút végén. Néha olvasok valami inspirálót, ami kedvet ad, de aztán ugyanúgy visszaesek a saját kis problémáimba és félelmeimbe.
39 hetes vagyok, 1-2 hete jelent problémát körülugrálni az 5 éves lányomat. Ma jobbnak láttam nagyszülõkre bízni, mert képtelen lettem volna vele a medencében pancsikolni. Sajnos nálunk is sokszor a mesenézés marad manapság, furdal is a lelkiismeret mert eddig jöttünk-mentünk mindenfelé. :(
6-os vagyok. Szóval tudom milyen az ilyen lelkiállapot. De nem lesz semmi gond emiatt, csak legalább beszélgess a nagyobb gyerekkel arról, hogy miért vagy most ilyen. Egy ölelés nem olyan megterhelõ és abból érti, hogy szereted õt, csak most nehéz neked. Bizony ilyenkor erõt kell venni az embernek magán és bármilyen nehéz is, állni a sarat. Van hogy én is csak apróságokat tudok megtenni azért, hogy érezze a fiam a törõdést, de már ennek is örül. Mondjuk szerencsés vagyok tényleg a sok segítség miatt, amit a szüleim nyújtani tudnak! Már sokszor annak örülök, hogy a fõzés nem rám marad.... Pedig imádok fõzni és sütni, de ez most inkább teher, sem mint élvezet. Tarts ki és a kórházban, a szülés után használd ki nagyon az idõt arra, hogy pihenj és lelkileg össze tudd szedni magad ! Nagyon sok erõt még és aztán szép babázást kívánok! :)

Végre megvan a Rák oka? Egyszerű a gyógyítása?

Nagyon sokakat érint ez a világbetegség. Most úgy tűnik megvan a megoldás ! Rájöttek, hogy a rák az egy gomba. Én mindíg is védve voltam a Candida ellen, mert joghurtot és olyen étkezést folytattam amivel megelőzhetem ezt a bajt, és most mint kiderült nem kell a ráktól sem tartanom ? Igaz, hogy az orvosok eddig nem használták, hogy sokat költsünk a méregdrága kemoterápiára, közben egész olcsó a kezelése. Most már másképpen állsz hozzá az egészéges táplálkozáshoz?

Legjobb válasz: Nekem ezzel az a problémám,h már rengetegszer megtalálták a rák okát,gyógyítását.Ahhoz képest még mindig sokan lesznek rákos betegek.És nem lehet megmondani ki gyógyul meg és miért, és ki nem.

Nekem ezzel az a problémám, h már rengetegszer megtalálták a rák okát, gyógyítását.Ahhoz képest még mindig sokan lesznek rákos betegek.És nem lehet megmondani ki gyógyul meg és miért, és ki nem.
Tudod, ha ennyire egyszerü lenne, akkor a divatorvosok által kitalált "csodamódszerek" már régen használatban lennének. Majdnem minden divatétrend ilyen olcsó trükkökkel akar népszerü lenni.
Azért majd ne csodálkozz, ha uszoda után gombás lesz a körmöd néha. :) ) A 2. cikk 2009-es. gondolod, hogyha ez olyan baromi nagy felfedezés lett volna a rák ellen, akkor nem lett volna több híre? :) mi a francért kell minden baromságot elhinni, ami terjed a neten? Viszont van egy oldal, amit kifejezetten ajánlok az ilyen hiszékeny embereknek, amilyen te is vagy: http://www.urbanlegends.hu/2012/04/gyogyitja-e-a-rakot-a-szo.. ha ezt olvasgatod sûrûn, talán felnyitja kissé a szemed.
Idézet a harmadik által belinkelt cikkböl - hogy azokhoz is eljusson, akiknek nincs kedve végigolvasni a cikket: "Simoncinit a bíróság elsõ fokon csalásért és gondatlanságból elkövetett emberölésért 3 év börtönre ítélte és eltiltották az orvosi hivatás gyakorlásától." EZ már magában minösiti a "MÓDSZERÉT"
ja-ja. az bizony. majd azért ha nem akarod, hogy valaki szeretted belehaljon a rákba, inkább ne szódabikarbónával, és joghurttal etesd.

Tudnátok ezekre a kérdésekre válaszolni nekem? (történelem) Miért pont 1849. okt.6-án végezték ki az Aradiakat? És mikor kezdődöt és lett vége a 2. bécsi forradalomnak?

Legjobb válasz: Szerintem az elsö az nagyon hülye kérdés.Akkor értek rá kivégezni.Miért ne végezték volna ki öket az nap?Ha május 11-én lett volna a kivégzés,akkor most azt kérdeznéd,hogy miért pont akkor.A másodikra csak annyit tudok mondani,hogy oda kellett volna figyelni az órán.Mellesleg Google!!!

Szerintem az elsö az nagyon hülye kérdés.Akkor értek rá kivégezni.Miért ne végezték volna ki öket az nap?Ha május 11-én lett volna a kivégzés, akkor most azt kérdeznéd, hogy miért pont akkor.A másodikra csak annyit tudok mondani, hogy oda kellett volna figyelni az órán.Mellesleg Google!!!
Hogy szakadhat fel?? Nem szakad az csak úgy.. mit csináltál, hogy felmerül a te felelõsséged is?
Én úgy gondolom, ha valaki állatot tart, annak takarítani kell utánuk!! Nálunk is játszanak, szabadon is vannak, igen mindennap porszívózok utánuk, ezzel jár, de nem is bánom!! Imádom õket!!
Nem a madár buta.. Figyelj. Ausztráliában óriásai csapatokban élnek. Az ember befogja, hazaviszi, és kis kalitkában tartja õket. Komolyan a madár hibája, ha megsérül a plexitõl, mert még a szemetelés sem szabad neki? A papagájok a föld egyik (!) legértelmesebb, legtaníthatóbb, legalkalmazkodóbb állatai. Foglalkozni kell velük, nem csak betenni egy kalitkába, akkorába, hogy megfordulni is épphogy megtudjon, majd várni a megváltást.. Ha megsérül a madár, akkor meg õ a buta? Ki kell õket engedni, tanítani, foglalkozni velük, ha szívvel csinálnád, a napi két felmosás sem lenne akkora teher, hogy inkább éles plexilapot szerelsz a kalitkára, ami felvágja szegényt. Szerény véleményem szerint. 20 éve tartok papagájokat, ismerem a lakásom korlátait, így csak hullámosokat és nimfákat. Ha tehetném, meg sem állnék egy arapapagájig. Viszont mindig az õ szemszögüket nézem, ha már hazahozom õket. Méteres kalitka, játszósarok, biztonság, nem utolsósorban pedig foglalkozás. Érdekes, egyetlen egyszer sem történt még baleset semelyik madárral sem. Igaz, én nem is plexizem õket körbe, nehogy nagy rumlit csináljanak.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, hogy, hogy történhetett a dolog, lehet betegség, és lehet az én saját felelõsségem is ... Mert ketten voltak (az egyik még eé), és mivel sokat szemeteltek, úgy döntöttem, hogy a kalitka oldalára egy plexit helyezek, hogy a szemetet ne tudják kiverni. És gondolom én, hogy attól is elszakadhatott, mivel a faroktolla sosem fért ki a kalitkán, így is elszakadhatott. De betegség is valószínú, mivel az utóbbi idõben láthatóan legyengült, és végül a kezemben meg is halt :(
Hát.. egyet tudok neked mondani, mindannyian jobban fogtok járni: nagy kalitka. Amiben a madár elfér, abból nem veri ki a szemetet, illetve maximum véletlenül. Így a plexi sem sérti fel, és fertõzõdik el a sebe. Neked is könnyebb takarítani. Nem lehet ilyen kis helyen papagájt tartani.. Ha egyszer parlamenti képviselõ leszek, betiltok minden 50*35*a csillagos ég centi alatti kalitkát.
A kérdező hozzászólása: Végülis a kalitka nem a legkisebb méret, elfértek benne mind a ketten, csak szerettek néha játszani, ami sok szeméttel jár. Csak sajnos a madár buta, ezért nem fogja fel, hogy ne a kalitka legszélsõbb részére menjen, mert felakad a faroktolla ...

Jól gondolom? Tényleg így szerencsésebb a kistesó érkezése? Valószínű okt. végén érkezik a kistesó. "nagy" a nyáron lesz 3, és szeptemberben megy oviba.

Mire megszületik a kistesó, már megszokja az ovit, ugye? éa akkor nem érzi, hogy a baba miatt visszük el otthonról?

Legjobb válasz: Anyum óvónõ, és az ovijában már augusztustól be lehet vinni szoktatni a gyerekeket. Nyáron pedig végig van napközi, és ha valaki akar, akkor is be lehet menni pár órára. Szerintem kérdezd meg az ovit, ahova vinni akarod, hogy ,ár nyáron be lehet-e menni a kicsivel. Így októberre tényleg megszokhatja, és nem köti a tesó érkezéséhez, hogy nem maradhat otthon. De, ha tetszik neki az ovi, akkor az elsõ pillanattól megszokhatja.Tegyétek neki minél jobb élménnyé! :)

Anyum óvónõ, és az ovijában már augusztustól be lehet vinni szoktatni a gyerekeket. Nyáron pedig végig van napközi, és ha valaki akar, akkor is be lehet menni pár órára. Szerintem kérdezd meg az ovit, ahova vinni akarod, hogy , ár nyáron be lehet-e menni a kicsivel. Így októberre tényleg megszokhatja, és nem köti a tesó érkezéséhez, hogy nem maradhat otthon. De, ha tetszik neki az ovi, akkor az elsõ pillanattól megszokhatja.Tegyétek neki minél jobb élménnyé! :)
Szerintem azért gyerekfüggõ is ez a dolog... Persze igazad van, akkor már nem így fogja érezni, hogy a baba miatt kell neki mennie, de azért az sem mindegy milyen könnyen szokik be az oviba.Van olyan gyerek(az enyém is ilyen volt)aki az elsõ naptól szívesen ott marad és van olyan is akinél ez hetekig is eltarthat... Ezt nem lehet elõre tudni. Aztán abba is gondolj bele, hogy a nagyobb ahogy elkezdi az ovit, az összes betegséget is sajnos haza fogja vinni... :(
Szia! nálunk pontosan ez a helyzet.Mi úgy fogjuk csinálni, hogy nem kezdi el az ovit szeptemberben, hanem megvárjuk a tesót, meglátjuk hogyan áll a dologhoz, pár hónap mire megszokjuk a helyzetet és ha minden okés, januárban elkezdi, vagy ahogy jónak látjuk. Szerinted így nem jobb? Nem hiszem hogy rendesen beszokna október végére.
A kérdező hozzászólása: hátha októberig nem változik a kisfiam, jobb ha oviba megy.már nagyon unja magát, nemtudok már felkellteni az érdeklõdését, és csak rosszalkodik.jó, jobb idõben biztos jobb lesz, többet leszünk a levegõn, de ha néha találkozunk gyerekekkel nagyon örül, nagyon szereti a gyerekeket, ezért gondolom szeretni fogja az oviba is. szerintem neki rosszabb lenne, ha otthon maradna velünk, és megosztva lenne a szeretetem.d.u. már apa is otthon lesz, jobban tudunk "kettészakadni".
Szerintem ha felvették oviba, mindenképp kezdjen szeptemberben, kell neki a gyerektársaság, szakképzett óvónõi foglalkozás. Nem hiszem hogy testvérféltékenység lenne, ezt eltúlozzák. Nevelés, hozzáállás kérdése. Biztos szereti majd az ovit és azt hogy délután többet tudsz vele foglalkozni, amíg apa a kicsivel van!

Hímvessző. A bőrt, merev állapotban, nem tudom teljesen lehúzni. Kb 1/4 ig. Van egy nem tudom mi, ami hozzákapcsolódik, a hímvessző végéhez, a herén is átmegy. És ez lehet az ok? Amúgy 18 vagyok

Nekem ez a világ legtermészetesebb dolga, de most már zavar. De nem tudom teljesen lehúzni a b?rt, mint ahogy az ismereterjeszt? videókon látni. Sosem volt gond, amikor az iskolában megnézték, kb 14 éves koromig, nem merev állapotban, nem volt olyna jó a véd?n?. Meg, urológushoz mennyek vele, és oda kell beutaló? Nem akarok a háziorvoshoz menni vele.

Legjobb válasz: Itt igazából a kérdés az lenne, hogy az, ami a húgycsõiig elmegy, és végig megy a herén, az mi. Mert ha nézek egy ilyen ismeretterjesztõ filmet, akkor ott ilyen nincs.

A kérdező hozzászólása: Itt igazából a kérdés az lenne, hogy az, ami a húgycsõiig elmegy, és végig megy a herén, az mi. Mert ha nézek egy ilyen ismeretterjesztõ filmet, akkor ott ilyen nincs.
beutaló nem kell, csak telefonon kérni kell idõpontot
WTF?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azért elmegyek orvoshoz vele. Urológushoz, gondolom. Nem kell háziorvos ide. Meg mit értesz az alatt, hogy rosszabb lett?
Ez a fitymafék, valószínûleg neked rövid. Sokan javasolnak mûtétet, de sokaknak csak rosszabb lett. Ha szexre kerül a sor, akkor ne nyomassad szárazon és durván, mert egyrészt fájdalmat okozol szegény csajnak, másrészt elszakíthatod a féket, ami durván vérzik :D
Nincs ezzel semmi probléma, amúgy a rendszeres "használattól" rugalmasabbá válhat.
A kérdező hozzászólása: Szerintem igen. És hozzá kapcsolódik a húgycsõ végéhez, lényegében. És, gondolom én, ezt szokták akkor a annál a vallásnál elvágni? De ez akkor természetes, csak a filmekben nem néz ki jól ha van.
nemtudom, hogy erre gondolsz e de ami a makkod alsó beléböl kiinduló bör azt "fék" -nek hívják
régebben én sem tudtam "teljesen" lehúzni, de mindig próbálkoztam vele és egyre tovább csúszott, mígnem "jó lett" 20/F
mi a franc? ez probléma? én is csak 1/4ig tudom kb. de mikor lehúzom annyira amennyire bírom akkor szinte egy síkban van az alsó résszel is. most akkor én is menjek el orvoshoz? én is láttam "ismeretterjesztõ filmben" hogy õk is csak odáig tudják ameddig én komolyan nem értem remélem valaki tud válaszolni.

Hogy mondjam meg neki, hogy vége a barátságunknak, ha nem akarom, hogy tudja az igazi okát?

10 éve a legjobb barátnőm,nem nagyon volt olyan nap,hogy nem találkoztunk volna,egymással jártunk nyaralni,stb. De már nem tudok a legjobb barátnője lenni.Az okát viszont nem mondhatom meg neki,akkor viszont mit mondjak?! Tudja,hogy mikor hazudok,jobban ismer bárkinél. Talán ha kiprovokálnám nála,hogy ő ne akarja folytatni ezt a barátságot az jó lenne,nem? Vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: "Mit tegyek?" Írd le pontosan, hogy miért nem akarsz az LB-je lenni, mert addig nem tudunk választ adni, és névtelenül nyugodtan leírhatod szóval nem kell azzal jönni, hogy "de nem"..

"Mit tegyek?" Írd le pontosan, hogy miért nem akarsz az LB-je lenni, mert addig nem tudunk választ adni, és névtelenül nyugodtan leírhatod szóval nem kell azzal jönni, hogy "de nem"..
A kérdező hozzászólása: Ráadásul bulímiás és mindent túl gondol, mindenért magát hibáztatja. Nem akarom, hogy azt higyje, ez az õ hibája, mert õ tehet errõl a legkevésbé.
Velem is hasonló a helyzet. :( Tényleg jó lenne tudni az okát, hogy ennyi év után miért akarsz a barátságnak véget vetni.
Miert akarsz veget vetni a baratsagnak?
hüvelyváladék
A kérdező hozzászólása: nem!
De a puncid se csíp vagy viszket?
A kérdező hozzászólása: És fáj a hasam is néha! :/ szaga nincs!
Amíg nincs kellemetlen szaga, és nem okoz semmi tünetet, addig normális!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a választ! :) )
mindenkinek egyszer van-egyszer nincs
minden nõnek van.védi a hüvelyedet :) normális, nyugodj meg!!
A kérdező hozzászólása: És ez most mitõl van? csak így hirtelen..
Akkor semmi baj. Az elõzõ 2 válasz írója vagyok.

Egy vastag falú tartályba belevezetünk fél kg szén-monoxidot és fél kg oxigéngázt, majd meggyújtjuk. Hogyan változik a molekulák összes száma a reakció végére? Add meg a reakció végén a tartályban található gáz (ok) anyagmennyiségét is!

1.A tartályban a reakció végére a molekulák száma csökkent. A reakció végén a tartályban található gázok anyagmennyisége: 6,695 mol O2 ,17,86 mol CO2. 2.A tartályban a reakció végére a molekulák száma nem változott. A reakció végén a tartályban található gázok anyagmennyisége: 15,625 mol O2 , 17,86 mol CO2. 3.A tartályban a reakció végérea molekulák száma csökkent. A reakció végén a tartályban található gáz anyagmennyisége:17,86 mol CO2. 4.A tartályban a reakció végére a molekulák száma nőtt. A reakció végén a tartályban található gázok anyagmennyisége: 8,93 mol O2 , 17,86 mol CO2.

Legjobb válasz: Tervezz biogázolaj-elõállító vegyipari üzemet 500 ezer tonna/év kapacitásra, amennyiben az alapanyag repceolaj. Milyen elõállítási módot, reakcióparamétereket, katalitikus rendszert és szeparációs technológiát választana? Miért? Na, mi a hasonló a két kérdésben? Egyikben sincs KÉRLEK, LÉGY SZIVES, még csak egy PLÍZ sem. Ha ennyit nem ér meg hogy megcsináljuk a házi feladatod (rosszabb esetben a szemináriumi feladatod), akkor ennyit errõl.

Tervezz biogázolaj-elõállító vegyipari üzemet 500 ezer tonna/év kapacitásra, amennyiben az alapanyag repceolaj. Milyen elõállítási módot, reakcióparamétereket, katalitikus rendszert és szeparációs technológiát választana? Miért? Na, mi a hasonló a két kérdésben? Egyikben sincs KÉRLEK, LÉGY SZIVES, még csak egy PLÍZ sem. Ha ennyit nem ér meg hogy megcsináljuk a házi feladatod (rosszabb esetben a szemináriumi feladatod), akkor ennyit errõl.
A kérdező hozzászólása: én megpróbáltam odaírni, hogy elõre is köszönöm a válaszokat, meg hasonló mondatokat, de kapásból elutasítja a rendszer, miszerint ne írjak ilyen mondatokat.
mólszám csökkenésével járó reakció, mivel 3 mól gázból 2 mól gáz keletkezik. 2CO + O2---2CO2 kiindulás:500g/28g= 17, 86 mol CO 500g/32g= 15, 625 mol O2 reagál 17, 86mol CO 8, 96 mol O2 reakció végén marad 17, 86 molCO2 6, 695mol O2 Tehát az 1 a jó válasz.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm.:)

Hogy is tisztít egy gőzölős felmosó? Az oké hogy fertőtlenít, de tisztításra szerintem nem alkalmas, hiszen ugyan azt a rongyot huzogatom végig a lakáson. Vagy túlprecíz vagyok?

Én fel is szoktam el?tte mosni, aztán fert?telnítek vele, mert kutya és baba is van nekünk. Hozzáteszem: nem a puccos teleshopost vettük, hanem 10000-ért az intersparban Bob Home nevezet?t. Nekem b?ven megfelel, mert csak a fert?tlenítés miatt vettük, és hogy nem domestosszal mérgezzük magunkat. De anyósom szerint azzal kell felmosni, felesleges el?tte rendesen, mert olyan szuperül tisztít. De milyen felmosás az, hogy szétkenem a koszt, mégha meg is öltem közben a kórokozókat? És sokan így csinálják úgy tudom, meg ? is mondta hogy mások szerint így kell. Hmm... Szerintetek? Túl precíz vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem még nem találták fel a tökéletes felmosót.Ennek ellenére én szívesen használom a gõzölõt, mert a fugákba is belemegy a gõz, tisztítja.s hát a felmosás végén fekete a mikroszálas anyag, ami azt mutatja, hogy jól dolgozik, magában tartja a koszt.

Szerintem még nem találták fel a tökéletes felmosót.Ennek ellenére én szívesen használom a gõzölõt, mert a fugákba is belemegy a gõz, tisztítja.s hát a felmosás végén fekete a mikroszálas anyag, ami azt mutatja, hogy jól dolgozik, magában tartja a koszt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!