Találatok a következő kifejezésre: Okt. 28-án a (10 db)

Okt. 19-én jött meg és a párommal okt. 28-án voltunk együtt. Késett 3napot, de már 4 napja nagyon szúr az alhasam, a melleim feszülnek. Lehetek terhes?

okt. 19én jött meg és a párommal okt. 28án voltunk együtt. késett 3napot, de már 4napja nagyon szúr az alhasam, a melleim feszülnek, (amúgy nem szokott)ma megjött, de ez olyan barnás inkább. Lehetséges hogy teherbe estem, csináljak teszetet?Ha igen mikor?

Legjobb válasz: Szerintem vár még egy pár napot,mert ha ott is a baba,az még nem derül ki. Elvben minden lehetséges,szorítok és türelem!:) Egy 7 hetes kismami

Szerintem vár még egy pár napot, mert ha ott is a baba, az még nem derül ki. Elvben minden lehetséges, szorítok és türelem!:) Egy 7 hetes kismami
Szerintem is várj amíg meg jön.Akkor már biztosabb.Akár még baba is lehet.
A barnás folyadéktól függetlenül még lehetsz terhes. Nekem az elsõ 3 hónapban volt még csekély vérzésem, közben pedig babát vártam. Elõfordul, hogy valakinek egyszerre 2 petesejtje érik be, az egyik megtermékenyül, a másik nem, és eltávozik a szokott módon.A meglévõ tünetek mindenesetre erõsítik a terhességet!!! Szerintem is várj még pár napot, és utána igazol a teszt.
szialett babád akkor?

Okt. 28-án volt a mensesem most voltam a közép időbe eddig 36, 9-től soha nem ment fel a hőm és a középidő után egy héttel most 37-37, 2. Végre összejött volna?

Legjobb válasz: Ez bármitõl lehet. Várj még türelemmel legalább 1 hetet, és ha késik a menzesz, csinálj egy tesztet.

Ez bármitõl lehet. Várj még türelemmel legalább 1 hetet, és ha késik a menzesz, csinálj egy tesztet.

Ti hanyadikan tesztelnetek a helyemben, ha okt.15-en volt meg a menszeszem, 28-an voltunk egyutt es 28 naposak a ciklusaim? Van ra esely hogy 8-an halvany pozitivat teszteljek?

Legjobb válasz: Kár szerintem ennyire türelmetlennek lenni. Nagy eséllyel nem mutat semmit, na akkor jön a csalódás stb. Te tudod, de én várnék!

Kár szerintem ennyire türelmetlennek lenni. Nagy eséllyel nem mutat semmit, na akkor jön a csalódás stb. Te tudod, de én várnék!
11-én tesztelj, leghamarabb!és majd ird meg az eredményt!megy a szoritàs!:)
8-an keves az esely, hogy barmit is lass a teszten a 2. csikbol. Csak szomoru lennel es duhos, ideges, ketelkedo, hogy de mi van ha megis. Varj inkabb meg 2-3 napot ekkor mar ha van baba a teszt is jelezni fogja.
akkor tesztelj ha kimaradt a mensid. elõtte felesleges, csak pénzkidobás.

Ha most okt. 03-án jön és 06-án múlik el a menszeszem és 28 napos a ciklusom akkor pont a 14 dik nap van peteérésem?

Legjobb válasz: Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)

Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!:)
Kb 14.-ik nap, ahogy az elsõ írta. De ne akard annyira pontosan belõni, nehogy kicsit korábban legyen, és lemaradjatok róla. Szóval 17.-e elõtt 3-4 nappal már érdemes elkezdeni az akciót. :-)

Mensim mindig rendszeres 28 napos, okt 30-an megjott es nov 10, 11 12-an egyutt voltam a parommal. Ma par napja faj a hasam meg feszulnek a melleim. Lehet, hogy terhes vagyok, vagy meg korai, hogy megerezzem a tuneteket?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek ugyanúgy lehetnek a szokásos soron következõ mensi jelei is. Mindenkinél más és más, de ha 27-28.-ig nem jön meg, csinálj egy tesztet, az a tuti.

Ezek a tünetek ugyanúgy lehetnek a szokásos soron következõ mensi jelei is. Mindenkinél más és más, de ha 27-28.-ig nem jön meg, csinálj egy tesztet, az a tuti.
Szerintem korai még, hogy érezd, ha terhes is vagy, egy hét alatt szerintem lehet akár betegség jele vagy a következõ mensi jöhet elõbb. Várj még, ha nem jön meg, tesztelj!
szerintem is korai, varj a honap vegeig ha nem jon megtesztelj, mert hallottunk mar olyat h valaki ilyen hamar erzett tuneteket, en szemely szerint jun.9en mensiztem utoljara es julius 21en teszteltem, mert csak akkor kezdtem el mellfeszulest erezni, pedig ikreket szultem, de szerintem egyenenkent valtozo.

Július 28. -án voltam szemészeten, ahol szemüveget írtak fel nekem. Úgy tudom hogy már lejárt a tb támogatás (ha jóltudom 30 nap? Sajnos anyagi okok miatt eddig nem tudtam megcsináltatni.

Az alapján a recept alapján még megcsináltathatom?Másik kérdésem hogy az ofotért 7000ft-os takarékos ajánlatról mit tudtok?Milyen keretek közül lehet választani,csak a nagyon csúnyákból?És -3.5 dioptriás szemüveget is meg lehet azon belül(7000ftos takarékos ajánlat)csináltatni?

Legjobb válasz: Szerintem menj vissza a szemészetre, kérj új papírt, hisz romolhatott azóta a szemed. Én ugyanígy jártam, annyi különbséggel, hogy novemberben voltam szemészeten, de csak augusztusban lett pénzünk kiváltani. Visszamentem szemészetre, elmondtam h anyagi okok miatt nem váltottam ki, nem szóltak semmit, megcsinálták újra a vizsgálatot. Nekem is 7000 forintos Ofotért szemüvegem van. Nem csak csúnya keretek vannak, az enyém is tök jól néz ki, múltkor hasonlót láttam 22 ezerért :-). Igaz, nem tûnik a legstrapabíróbbnak, de vigyázok rá nagyon. Szerintem biztosan lehet -3.5 dioptriás szemre is kérni.

Szerintem menj vissza a szemészetre, kérj új papírt, hisz romolhatott azóta a szemed. Én ugyanígy jártam, annyi különbséggel, hogy novemberben voltam szemészeten, de csak augusztusban lett pénzünk kiváltani. Visszamentem szemészetre, elmondtam h anyagi okok miatt nem váltottam ki, nem szóltak semmit, megcsinálták újra a vizsgálatot. Nekem is 7000 forintos Ofotért szemüvegem van. Nem csak csúnya keretek vannak, az enyém is tök jól néz ki, múltkor hasonlót láttam 22 ezerért :-). Igaz, nem tûnik a legstrapabíróbbnak, de vigyázok rá nagyon. Szerintem biztosan lehet -3.5 dioptriás szemre is kérni.
Menj vissza, kicsit leba**nak majd, de kiällit egy uj receptet, amire jär majd a tämogatäs. VISION EXPRESSZ-t felejtsd el szemüveg szempontjäbol, dräga, es kamuznak, hogy TB tämogatott, pedig nem az (märmint a lencse). Ajänlom a kisebb optikusokat, azoknäl is van böven välasztek, es TUTTI hogy TB-re megy a lencse, es meglätod olcsobb lesz.
Én úgy tudom, a szemészeti "recept" 3 hónapig érvényes, de bármelyik boltban meg tudod kérdezni, nem kell vásárolnod. Igaz, a 3 hónapból is mindjárt kicsúszol... Ofotértot felejtsd el, meg a hasonló szalonokat is. Kis optikába menj, ezerszer olcsóbban megúszod.
Amúgy én pont most hallottam, hogy a TB kb. 200 Ft-ot áll lencsénként, vagyis összesen 400 Ft-ot lehet spórolni a minimum 10000 Ft-os lencsén. De nem tudom, ez mennyire igaz.
En legutobb a tartalek szemüvegemet akartam (volna) a VISION ba megcsinältatni. Hät, TB persze, ohgy nem szämitja bele. Aztän csak vekonyitott lencse megy bele a keretbe (-2, 5 dioptr.). Mondom OK. Akkor mennyi is lesz? valami 15eFt körül. Ok, mondom akkor köszi. Egyszerü optikus Ujpalotän, normäl lencsevel megcsinälta TB-re pär ezer Ft-bol.
Az Ofotértos 7000 forintos szemüveg kereken 7000be kerül. Egy fillérrel se többe, se kevesebbe. Legalábbis Székesfehérváron.

Az utolsó mensim május 5-10ig tartott.28 napos a ciklusom. Jun.2-án kellet volna megjönnie, de előtte 2 nappal elkezdtem barnázni. Még utána is volt egy pár napig. Mi lehet az oka? Babás már nem lehetek ugye?

Csináltam ma reggel 1 tesztet, de negatív lett. Azóta halvány barnás folyásom van.

Legjobb válasz: Így nem tudom, hogy mikor van pé-m. Bár tegnap együtt voltam a párommal.

A kérdező hozzászólása: Így nem tudom, hogy mikor van pé-m. Bár tegnap együtt voltam a párommal.
A pé-d május 20 körül lehetett, de elvileg ha negatív a teszt akkor nincs baba. A következõ péd, ha május 31.én jött a barna akkor lehet megfáztál stb.. és akkor 12-13.-án lesz, akkor kell vigyázni mindenképp, de nem garanciális.. tulajdonképp a nem szeretnél babát akkor védekezni kellene.., ha pedig igen akkor 10-16.-áig kétnaponta akció!! Azért ismételd meg a tesztet egy-két nap múlva, mert a sima barnázás gyanus.

Okt. 22-én és 28-án feladtam két levelet elsőbbségivel, ajánlottan. De még mindig nem kapta meg a címzett.. Szerintetek van még esély, hogy valaha odaér, vagy valaki lenyúlta?

Legjobb válasz: Hát ha elsöbbségivel küldted, akkor már meg kellett volna kapnia, bár nekem volt hivatalos levelem, hogy feladtam kedden elsöbbségivel, és másik héten kedden kapta meg, ez a magyar posta, viszont ha ráirtad a cined visszajön, ha cimzett ismeretlen, én már nem tudok mit mondani a postára ! Bocsi aki postán dolgozik, de tényleg fontos gyors levelek nem érnek célba !!! Együtt érzek veled !!!

Hát ha elsöbbségivel küldted, akkor már meg kellett volna kapnia, bár nekem volt hivatalos levelem, hogy feladtam kedden elsöbbségivel, és másik héten kedden kapta meg, ez a magyar posta, viszont ha ráirtad a cined visszajön, ha cimzett ismeretlen, én már nem tudok mit mondani a postára ! Bocsi aki postán dolgozik, de tényleg fontos gyors levelek nem érnek célba !!! Együtt érzek veled !!!
Ajánlott levél esetén nem feltétlen a posta a hibás. Lehet, hogy a címzett kapott értesítõt, de nem foglalkozott vele. Indíts tudakozványt, hogy hol jár a leveled.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy már tök felesleges tudakozványt indítanom, mivel idõre kellett volna odaérnie a levélnek. Mire eredménye lenne a tudakozványnak, már rég késõ. De azért köszi.

Mi lehet az oka, annak, hogy a menstruáció egy 17 éves lánynál a megszokott 28. nap helyett a 19-20. napra megjön?

Terhesség lehet?

Legjobb válasz: Úgy érted, hogy minden hónapban 28 szokott lenni, és kivételesen 20 napra jön meg? Ebben az esetben sok minden, de terhességre nagyon kicsi az esély. Inkább megváltozott étrend miatti (valószínûleg ideiglenes) hormonzavar, idegeskedés (attól nekem mindig elcsúszik, vizsgaidõszakban összevissza szokott megjönni), most hirtelen ezek jutottak eszembe. Ha arra gondolsz, hogy átlagosan 28 napra szokott megjönni a lányoknak, de neked ehelyett csak minden 20. napon jön meg, az normális! Nekem 21 naponta jön meg. Eleinte megijedtem én is, mert azt hittem, mindenkinek 28 napra kell megjönnie, aztán rájöttem (illetve a nõgyógyász megmondta :D), hogy nem, ez személyenként változó. Remélem, tudtam segíteni :)

Úgy érted, hogy minden hónapban 28 szokott lenni, és kivételesen 20 napra jön meg? Ebben az esetben sok minden, de terhességre nagyon kicsi az esély. Inkább megváltozott étrend miatti (valószínûleg ideiglenes) hormonzavar, idegeskedés (attól nekem mindig elcsúszik, vizsgaidõszakban összevissza szokott megjönni), most hirtelen ezek jutottak eszembe. Ha arra gondolsz, hogy átlagosan 28 napra szokott megjönni a lányoknak, de neked ehelyett csak minden 20. napon jön meg, az normális! Nekem 21 naponta jön meg. Eleinte megijedtem én is, mert azt hittem, mindenkinek 28 napra kell megjönnie, aztán rájöttem (illetve a nõgyógyász megmondta :D), hogy nem, ez személyenként változó. Remélem, tudtam segíteni :)
Nem valószínû De mivel felmerült a kérdés ebbõl arra gondolok hogy a védekezésetek az nem tökéletes :S
A kérdező hozzászólása: Eddig mindig 28 napra jött meg, most 20. napra, legutobb vasárnap voltam a párommal, de nem fájt a hasam, nem voltak jelei, hogy meg fog jönni, és még nem is vártam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!