Találatok a következő kifejezésre: Okt. 25-én volna (2 db)

Okt. 25-én kellett volna a menstruáciomnak megjönnie, meg is jött, de csak 2 napig tartott. Azóta ennek már több mint 1 hete, barna folyásom van. Hol kevés, hol meg sok. Mitől lehet ez? Terhes is lehetek?

Legjobb válasz: Lehet tobb oka is...a biztonsag kedveert csinalj egy tesztet ..legalabb arra biztosat tudsz...ha negativ akkor keresd fel a nogyogyaszod.

Lehet tobb oka is...a biztonsag kedveert csinalj egy tesztet ..legalabb arra biztosat tudsz...ha negativ akkor keresd fel a nogyogyaszod.
És ha pozitív akkor is irány a nõdoki!

Az van, hogy már egyszer megjött és most 25. -én kellett volna másodszor megjönnie, de nem jött meg és emiatt nagyon stresszes vagyok. Mi az oka, hogy nem jött meg?

Légyszíves normális válaszokat adjatok.Köszönöm L

Legjobb válasz: Pont azért, mert még csak egyszer menstruáltál. Most fejlõdik a hormonrendszered. 2-3 év is eltelhet mire beáll a menstruáció.

Pont azért, mert még csak egyszer menstruáltál. Most fejlõdik a hormonrendszered. 2-3 év is eltelhet mire beáll a menstruáció.
A kérdező hozzászólása: és akkor most mikor fog megjönni?? mennyit fog csúszni??
Az elején nem lehet tudni, mikor fog megjönni másodszorra a menstruációd. Legyen nálad betét mindig, nehogy váratlanul érjen, és egy tiszta bugyit is tehetsz a táskádba. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: jó. köszönöm a tanácsokat és a segítséget.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!