Találatok a következő kifejezésre: Okt. 23-án az utolso (3 db)

Szia, van egy olyan oldal, hogy ciklus.hu. Ott ki lehet számoltatni. Minden jót kívánok!
vagy timmermann.hu, és ott is.
A kérdező hozzászólása: Bocsi 37, 1
hát sajnálom... tényleg! ne add fel soha! egyszer úgy is összejön. Én is akkor néztem egyet hogy pozitív lett amikor nem is gondoltam volna. Te is így leszel. Minden jót neked is.
ha a hõd 31.1 akkor te ki vagy hûlve. Azt jól mérted te egyáltalán????? szerintem nem.....
elsõ vagyok: így már más. Hát a hõd az magas. Nekem mikor ennyi volt, akkor vártam babát. Az érdekes, hogy ma megjött és a hõd ennyi. Lehet babás vagy. Nem csináltál tesztet? rendes a menszeszed? hallottam már olyat hogy valaki így is terhes volt. sok sikert. 5 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudom milyen lesz a mesim, mert 1-2 napig pecsételõ szokott lenni, és csak utánna indul el úgy tisztességesen.Mos várok és a holnap reggeli elsõ vizeletbõl tesztelek. Bár úgy lenne ahogy mondtad, máár nagyon régóta vágyunk egy babára! Köszi!
Ha holnap reggel pozitívat tesztelsz, szerintem azonnal keresd fel a dokid, hogy nehogy a vérzés miatt probléma legyen! Sok sikert!
elsõ vagyok megint :) Jaj, én nagyon fogok neked szurkolni, hogy pozitív legyen. Gondolj majd rám és írj vissza ide hogy mi lett az eredményed, jó? légyszi..... bízzál benne, hátha!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen megírom az eredményt, nagyon aranyosak vagytok! Szerintem nincs baba rendesen elkezdtem vérezni:( Holnap jelentkezem!
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos negatív lett a teszt, ma reggelre lement a hõm is 36, 5-re.Sajnos ebben a hónapban sem jött össze, de nem adom fel! Minden jót neked, és köszönöm a biztatást.

Akkor most nem sikerült? Szept.23-án volt az utolsó mensim. Okt. 10.körül voltunk együtt a párommal. Akkortájt érezhettem a peteérésemet is (ha az volt, szurkált jobb oldalt.

Segítsetek légyszi eligazodni. Azóta is szurkál majd mindennap, de csak a jobb oldalamon. Mensim még nem jött meg. Ált. 32-35 napos a ciklusom, de sajnos júl-ban 42 napra jött meg. Ma csináltam tesztet, de negatív lett igaz nem els? vizeletb?l. Furán fájdogál jobb oldalon a hasam, f?leg este. Mellek feszülnek, étvágytalanabb vagyok. Tapasztalatok? Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem holnap reggel az elsõ vizeletbõl csinálj még egy tesztet és az pontosabban kimutatja majd a terhességet. Én anno az elsõ tesztet délután csináltam meg, de akkor negatív lett. Majd másnap reggel az elsõ vizeletbõl csináltam még egyet és az már egyértelmûen pozitív volt. Ja, és a tesztet a menstruáció elmaradása után 4 nappal csináltam... és azóta egy 6 hónapos kislány boldog anyukája vagyok :-)

Szia! Szerintem holnap reggel az elsõ vizeletbõl csinálj még egy tesztet és az pontosabban kimutatja majd a terhességet. Én anno az elsõ tesztet délután csináltam meg, de akkor negatív lett. Majd másnap reggel az elsõ vizeletbõl csináltam még egyet és az már egyértelmûen pozitív volt. Ja, és a tesztet a menstruáció elmaradása után 4 nappal csináltam... és azóta egy 6 hónapos kislány boldog anyukája vagyok :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Gratula a babádhoz!!
Szia! Nekem 09.22-én volt az utolsó. Okt. 9-én volt peteérés. 31 napos a ciklusom. 25-én negatív teszt, 29-én pedig pozitív! Szerintem pár nap múlva ismételd meg! Szorítok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!