Találatok a következő kifejezésre: Okt. 23-án az (16 db)

Szerintetek okt.23-án az OBI nyitva van? :O

Legjobb válasz: Nehéz hozzászokni, hogy ünnepnapokon a nagyobb bevásárlóközpontok zárva vannak? Az eladók is szeretnének pihenni!

Nehéz hozzászokni, hogy ünnepnapokon a nagyobb bevásárlóközpontok zárva vannak? Az eladók is szeretnének pihenni!
Nézd meg.
tuti hogy nincs. Felesleges megnézni.
13:12 Most elszúrtál egy kora délutáni testmozgást.

Aki okt.23-án született az mérlegnek vagy skorpiónak tartja magát? Csak mert ezt valahol így-valahol úgy is írják.

Legjobb válasz: én elsõsorban embernek, de ha már így választani kéne, akkor mérleg vagyok egy vastelepen.

én elsõsorban embernek, de ha már így választani kéne, akkor mérleg vagyok egy vastelepen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a hasznos választ xD
Hát ha megnézed neten mindenhol azt írja, hogy skorpió...

Tényleg tüntetésre készülnek az MTV. Elött, okt 23. -án?

Most kaptam a hírt egy közösségi oldalon.

Legjobb válasz: Lol :D És mit tesznek? Felolvastatják velük az 56-os nyitó beszédet amit Örkény írt nekik anno? "Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, hazudtunk minden hullámhosszon ..."

Lol :D És mit tesznek? Felolvastatják velük az 56-os nyitó beszédet amit Örkény írt nekik anno? "Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, hazudtunk minden hullámhosszon ..."
Kik szervezik és miért? Ha már te kaptál ilyen levelet.
Megint lesz autóborogatás meg kõdobálás?
A kérdező hozzászólása: A kormány megszorításai miatt, és azok akik nem fecsegnek, cselekszenek. Viszont énis itthonról jártatom a szám.
Csoda, hogy végre már leesnek a tantuszok 2 év után.
Kimennek tüntetni a III. kerületbe? Nem baj, a belvárosban legalább csend lesz :)

Nem jelentkezett innen valaki az Európa Modellügynökséghez az okt.23-án induló horrorfilmforgatásra statisztának?

Én is jelentkeztem, de még nem kaptam e-mailt hogy mikor kell menni. Van valaki, aki esetleg már volt, vagy tudja mikor megy majd?

Nyitva lesznek a boltok az Arena Plazában 2009. okt.23-án?

Legjobb válasz: nem valószínû! talán a mozik

nem valószínû! talán a mozik
Szia, van egy olyan oldal, hogy ciklus.hu. Ott ki lehet számoltatni. Minden jót kívánok!
vagy timmermann.hu, és ott is.

Okt. 23-án, nov. 25-én és dec. 27-én voltak az menseim első napjai. 5 napig tartottak. Mikorra várható a peteérés januárban?

Ahány naptárat néztem a neten annyi féle dátumot találtam.

Legjobb válasz: Kiszámoltam neked 12-18-ig termékeny idõ szakod 15-17 ig lehet a peteérésed és 29 -én jelentkezik a mensid.

Kiszámoltam neked 12-18-ig termékeny idõ szakod 15-17 ig lehet a peteérésed és 29 -én jelentkezik a mensid.
Ciklus.hu, regisztrálsz, a gép kiszámolja, ha a matek nehezen megy.De elég könnyû kiszámolni.A peteérés a menstruáció elsõ napjától számított 10.-17.napig jön össze, de van akinek elõtte, van akinek utána.Ez elõbbi kb.az esetek 65%-a, ez utóbbi a maradék, tehát 2xer sem biztos, hogy te ciklus közepén ovulálsz, lehet hogy elõtte, lehet hogy utána.Tehát a katonákat ne csak akkor mozgósítsátok, ha 10.-17.napig vagytok(magyarul szeretkezzetek), hanem kb.minden 3.nap.A spermák 72 óráig is elélnek, így nem kell pont aznap csatázni.De olvass itt vissza, hátha többet tudsz meg.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Ma reggel már + volt a teszt!

Cordon bleut ha elkészítem 23-án és csak 24-én pnaírozom és sütöm ki az OK? Vagy lehet 23-án panírozni is?

Legjobb válasz: Nem jó, ha sokáig áll sózva, panírozva a hús. A só kivonja a nedveket a húsból(ez a sóval való tartósításnak a lényege)és eláztatja a panírozáshoz használt zsemlemorzsát. Én nem javaslom.

Nem jó, ha sokáig áll sózva, panírozva a hús. A só kivonja a nedveket a húsból(ez a sóval való tartósításnak a lényege)és eláztatja a panírozáshoz használt zsemlemorzsát. Én nem javaslom.
A kérdező hozzászólása: akkor csak kiklopfolom a húst és beletekerem a sajtot, sonkát 23-án, lefedem, hûtõbe és 24-én panírozom és kisütöm és hozzá a köret?
mi szoktuk úgy csinálni a rántott hús h vasárnap megcsináljuk panírig de nem sütjük ki az összeset csak amennyi elfogy és késõbb sütjük ki esetleg 7fõn...semmi baja nincs tõle és ízre is jó
Azt is megteheted, hogy megcsinálod az egészet panirostol, és be rakod a fagyasztoba , amikor kell elõveszed. A vendégek nem fogják tudni , hogy csaltál kicsit. Ha rendesen bepanirozod akkor a fagyás után ha bõ forró olajba teszed szép lesz a panir, és a sajt sem mászik ki belõle.
Fûszerezd be, és csináld meg a csomagokat, úgy tedd el. Legjobb frissen anírozni és sütni, egy napot meg összérik, s beveszi jól a fúszer ízét legalább. De hûtõben tartsd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!