Találatok a következő kifejezésre: Okt. 20. voltam (8 db)

Okt. 20. -án voltam utoljára rosszul, azóta nem jött meg... lehetek terhes?

Máskor mindig érzem,hogy meg fog jönni,most semmi jele,de igazság szerint terhesnek sem érzem magam.Most álltam munkába ami elég stresszes lehet,hogy ett?l késik?,bár az idegeskedést?l inkább hamarabb kéne megjönnie,reggel csináltam tesztet negatív lett sajnos:(

Legjobb válasz: A stressz miatt nyugodta késhet a mensid. Nálam elõfordult hányinger,fáradtság,belekötöttem az élõ fába is... Azt mondják egy nõ megérzi,mikor jön a baba,én se hittem,de nálam is így volt. Drukkolok! Egy 8 hetes kismami

A stressz miatt nyugodta késhet a mensid. Nálam elõfordult hányinger, fáradtság, belekötöttem az élõ fába is... Azt mondják egy nõ megérzi, mikor jön a baba, én se hittem, de nálam is így volt. Drukkolok! Egy 8 hetes kismami
Szia, en is pont munkahely valtaskor lettem terhes, a havim keseset azzal magyaraztam magamnak, hogy a sok stressz, meg az uj kornyezet.. stb. En sem ereztem magam terhesnek (bar persze ha utolag visszagondolok, akkor az emelyges es hanyas kivetelevel minden egyertelmu tunetet produkaltam :) lasd mellfeszul, irtozasos ingerlekenyseg es erzekenyseg, haspuffadas. Na aztan mikor munkabol hazafele elsirtam magam azon, hogy egy idos neni egy felszemu kutyat setaltat, akkor gondoltam hogy itt az ideje a tesztnek, mert ez nem normalis :) Varj par napot meg es csinalj mindenkepp tesztet.. akar tobbet is, nehany nap kulonbseggel. 34 hetes kismama
Az, hogy az elsõ teszt negatív lett, még nem biztos, hogy nem vagy terhes, nézd meg egy hét múlva is, hiszen mindenkinél más és más a hcg szint. Az sem furcsa, ha egyáltalán nincsenek tüneteid, mert ez is személyenként változó, és így te a szerencsések csoportjába tartozhatsz, akik megússzák a kellemetlen plusszokat: fejfájás, fázás, gyakori és erõs hangulatváltás (hisztérikus nevetés majd sírás szinte ok nélkül), gyakori vizelési inger, hasi és melltájéki fájdalmak, kóros álmosság, vagy éppen álmatlanság...stb., szóval minden amit el lehet képzelni. A stressz is nagyon hátráltató tényezõje a mensi érkeztének, de szerintem te már túl vagy azon a ponton, hogy még mindig amiatt késsen...
Hányadik levelet? Ha az elsõt, akkor van okod aggódni, ha már legalább a másodikat, akkor sztem ok.
én is azt szedem, már 6éve, és mi egy hónapot vártunk.
Egen... Normál esetben illenék vele várni 1 hónapot... Nem akarlak beparáztatni, de én azért kicsit félnék a helyedben... De én kaptam anno tájékoztatót is és abban is le volt írva. Csak nem lesz gond, de sztem várjátok ki a többi akcióval az 1 hónapot, a gumiba nem fog belehalni a párod ne aggódj.
szia!! én januárban kedztem el szedni, közben ugye voltunk együtt (nem védekeztünk máshogy), februárban még megjött, márciusban már nem:) A hétre vagyok kiírva, 40 hetes terhes vagyok. A doki is mondta, illett volna várni, amíg hat a tabi...
Bízz a legjobbakban, de ha ennyire ragaszkodsz a doki véleményéhez, akkor kérdem én a 40 hetes anyukát, hogy ugyan már anyuka!!!! el teccet felejteni, hogy 8 tabi után véd már a "szer", azaz már 1 után is!!!! Nem szégyelli magát ennek ellenére terhesnek lenni?!? Bocs , hogy irónikus vagyok, de ez tényleg vicces.... Mindenhol ez áll 1 hónap kiegészítõ védekezés szükséges...
Én minimum 10 naprol tudok, amit illene várni, de az egy honap az már elég biztos!!! Ami meg a 6. napot illeti, szerintem ott védettség a tabletta által még elég rizikós, viszont a peteérés is még kb pár nappal odébb van, úgyhogy a ketto egyutt talán... Bocsi, de azért illett volna betartani, amit a tájékoztato ír, csak a saját nyugalmad érdekében is.
A kérdező hozzászólása: elsõ levél.kérdeztem már dokiktól, és azt mondták h a 7-10 szem után már nem kell aggódni, meg h az elsõ szem is ad vmi védettésget.csakhát már töb variációt is hallotam ezért érdeklõdöm
A kérdező hozzászólása: Jajj, ez nem túl bíztató most így:D Nekem viszont egy doki ezt írta: Kedves Kérdezõ! Nem kell aggódni, a védelem már a 8. nap után él. Meg azt is mondta már más doki h az elsõ bogyó után is van védelem.Én bízom benne, hogy ez így is van!
A kérdező hozzászólása: Igen, a 10 napot kivártuk..a kismama meg kitudja h mennyit várt, vagy egyáltalán várt-e..és senki nem mondta h az elsõ szem tuti védettséget ad már..ja meg gondolom nem mindenkinek egyformán hat a szervezetére, és nem azonos idõben fejti ki a hatását..

Nem merem közel engedni magamhoz a fiúkat (NEM testiség), de ehhez elég ok az önbizalomhiány, a folytonos ejtések, és hogy mindig csúfolódás tárgya voltam? 20/L

Az önbizalmam igen kicsi, mert eddig akárhányszor próbálkoztam a kiszemelt fiúknál, mindig le lettem koppintva, hol finoman, hol kellemes jelz?kkel. Ez elég ok ahhoz, hogy ne hagyjam, hogy áttörjék azt a falat, mert most is alakulóban van valami, de félek...

Legjobb válasz: Akkor most mi is a kérdés?:D

Akkor most mi is a kérdés?:D
A sok kellemetlenség bevéste magát az emlékezetedbe, de ha bezárkózol, akkor megfojtod az áramlást, amibe az élet részesítene. Az új jó dolgokat engedd be, a régi rosszakat pedig engedd el! Csinálj mindent óvatosan, ízlelgetve, játékosan. Próbáld meghatározni, mitõl félsz, aztán dobd el az egész problémát! A problémák maguktól megoldódnak, ha rugalmasan, könnyedén és játékosan csinálsz mindent... higgy nekem :)
Nálam is ugyanez van, csak én vagyok a fiú. Nekem már alig van kedvem ismerkedni s lányokkal, mert úgyis elutasítanak a külsõm miatt.
Nem ezért nem engeded magadhoz közel a fiúkat, hanem mert hatalmasak az igényeid, és egyik próbálkozó se néz ki elég jól számodra.

20 éves vagyok, és úgyérzem hogy öregszem. Már nem vagyok olyan mint régebben voltam? Szerintetek ez gáz? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Egyszer mindenki felnõ. A gyerekkor hamar eltelik. Ezért is kell gyereknek maradni amíg csak lehet, hogy aztán érett felnõtté válj. Most kezd elõtted kinyílni a világ, lehet ez a furcsa.

Egyszer mindenki felnõ. A gyerekkor hamar eltelik. Ezért is kell gyereknek maradni amíg csak lehet, hogy aztán érett felnõtté válj. Most kezd elõtted kinyílni a világ, lehet ez a furcsa.
Én is így volt vele. A 17 volt a legjobb. Ahogy betöltöttem a 20-at, egyre gyorsabban telt az idõ. Szinte tagnap érettségiztem, közben már le is diplomáztam, és mindjárt 25 leszek, meg utána 30. Repül az idõ nagyon. 24 L
Okés öreglány :) én 33 vagyok, szal mit szóljak :) Idõvel az ember teste megváltozik, ezzel együtt kell élni. Sajna ilyen a biológia.
Az a gáz amikor már csokolomot köszönnek :/ ez kiviszi a tollam :D 24F
25F Én is ugyanezt érzem!!! A jeleim egyre kevesebbet járok bulizni de ezt viszont egyre több alkohollal kompenzálom amivel konzerválom magam!!!Aztán többet dolgozok a kelleténél!!!Sokkal kevesebbet csajozok!!!De ídõm is kevesebb van rá!!! Nekem az erany évek az 17-23ig tartott!!!Csak mostanság vagyok ilyen komolyodott vagy mi... Üdv!
Ha 14 éves korodban kezdtél bulizni meg szexelni, akkor 20 évesen már kiégett vagy, igen.
Ráncosodsz, vagy mi? Én 21 vagyok, és úgy érzem, hogy csak mostanában kezdõik el az életem...
20 évesen még vannak dolgok, amikhez gyerek vagy. Tehát mondjuk 20 évesen még ne házasodj, ne vállalj gyereket. 20 évesen bulizz, csajozz/pasizz, de azért tanulj is, élvezd, hogy jól nézel ki stb.
Én is úgy érzem, mostanában tört rám ez az érzés. 73/f
Olyan aranyos ez a kérdés:) meg a válaszok is:) Hát igen, az idõ múlik, sokszor olyan jó lenne megint fiatalabb lenni. Akkor azt hittem, hogy a világ legrosszabb dolga suliba járni, tanulni. Mára rájöttem, hogy azok voltak a legszebb évek az életemben. Néha rossz érzés, de úgy szeretek visszagondolni rá. Egyszerre lehangol az eltelt évek gyorsasága, és feltölt a múlt szabadsága.

Reggel 5 kor keltem és kb egész nap buszon ültem de közben volt egy olyan 3-4 óra amikor friss levegőn voltam aztán hazafelé jövet a busszal pestről egy olyan 20 óra körül szédülni kezdtem gyengének éreztem magam fájt a fejem is. Mi lehet az oka?

aztán 23 óra körül elaludtam és olyan 12 30 kor keltem és még mindig ugyanígy vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem leesett a vérnyomásod, pluszban kis oxigényhiányos levegõn voltál egész nap. Feltételezem inni se sok vizet ittál a buszon, vagy ha igen akkor keveset ettél. Ma sok víz, egy fejfájácsillapító, és menj, sétálj egyet, semmi bajod nem lesz estére.

Szerintem leesett a vérnyomásod, pluszban kis oxigényhiányos levegõn voltál egész nap. Feltételezem inni se sok vizet ittál a buszon, vagy ha igen akkor keveset ettél. Ma sok víz, egy fejfájácsillapító, és menj, sétálj egyet, semmi bajod nem lesz estére.
Hogy lehet egész nap buszozni???Mi vagy Te, buszvezetõ?
A kérdező hozzászólása: nyíregyrõl pestre mentem oda vissza egy verseny miatt..

9+3 vagyok, pár napja jellemző rám, hogy rémesen alszom, kb 20-25 percenként felébredek egész éjjel, és alig várom a reggelt, hogy felkelhessek. Ez lehet a terhesség miatt, vagy máshol keressem az okot? (amúgy előtte jó alvó voltam)

Legjobb válasz: Szia!Szerintem a terhesség miatt van,én se alszom jól sajna,ma is már fél 4 óta netezek:-((Jó lenne tudni mi erre a megoldás.19 hetes kismami

Szia!Szerintem a terhesség miatt van, én se alszom jól sajna, ma is már fél 4 óta netezek:-((Jó lenne tudni mi erre a megoldás.19 hetes kismami
Én is átéltem ezt az elején, szinte fél éjszakákat fent kuksiztam. Nekem késõbb elmúlt. Most ott tartok, hogy szinte óramû pontosággal 2 óránként felkelek pisilni, de szerencsére vissza tudok aludni. Állítólag a citromfû tea segít, bár én nem próbáltam, de többektõl olvastam itt a fórumon. Kitartást és minden jót! (32. hetes mami)
19 hetes vagyok és 6. napja 4tõl ébren :(((((( A citromfû tea tényleg jó! Terhességtõl van, természetes ilyenkor!
Szia!Én 10 hetes vagyok!Mióta babás vagyok még egy éjszakát sem sikerült végig aludnom!Vagy pisi, vagy hányinger, vagy meleg van, vagy hideg!Ne aggódj!Nagyon sokan vannak így ezzel!Szerintem legalább felkészülünk, hogy ha itt lesz a PICI úgysem lesz alvás!!!:) ))Nagyon jó egészséget kívánok Nektek!
Én 7 hetes vagyok, és ugyanígy vagyok, alig birok aludni, általában már 4tõl fenn vagyok, és éjjel is nagyon sûrûn felébredek:S Remélem elmúlik...
A vitaminokat mikor szeded be? Mert én addig, amíg délután vettem be az elevitet, semmit nem tudtam aludni.

A ciklusom 20. napján vagyok, tablettát szedek, menstruációs görcshöz hasonló fájdalmaim vannak és szurkál a hasam. Tegnap együtt voltam barátommal. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csak simán meg fog jönni a mensid. A vérzés elsõ napja elõtti héten már nekem is szokott "mozgolódni" a pocakom (tablettát szedek én is). Annak meg nem hiszem hogy köze lenne a fájdalomhoz, hogy tegnap együtt voltál a barátoddal. Üdv. Fanni

Szia! Szerintem csak simán meg fog jönni a mensid. A vérzés elsõ napja elõtti héten már nekem is szokott "mozgolódni" a pocakom (tablettát szedek én is). Annak meg nem hiszem hogy köze lenne a fájdalomhoz, hogy tegnap együtt voltál a barátoddal. Üdv. Fanni
A kérdező hozzászólása: Bocsi 37, 1
hát sajnálom... tényleg! ne add fel soha! egyszer úgy is összejön. Én is akkor néztem egyet hogy pozitív lett amikor nem is gondoltam volna. Te is így leszel. Minden jót neked is.
ha a hõd 31.1 akkor te ki vagy hûlve. Azt jól mérted te egyáltalán????? szerintem nem.....
elsõ vagyok: így már más. Hát a hõd az magas. Nekem mikor ennyi volt, akkor vártam babát. Az érdekes, hogy ma megjött és a hõd ennyi. Lehet babás vagy. Nem csináltál tesztet? rendes a menszeszed? hallottam már olyat hogy valaki így is terhes volt. sok sikert. 5 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudom milyen lesz a mesim, mert 1-2 napig pecsételõ szokott lenni, és csak utánna indul el úgy tisztességesen.Mos várok és a holnap reggeli elsõ vizeletbõl tesztelek. Bár úgy lenne ahogy mondtad, máár nagyon régóta vágyunk egy babára! Köszi!
Ha holnap reggel pozitívat tesztelsz, szerintem azonnal keresd fel a dokid, hogy nehogy a vérzés miatt probléma legyen! Sok sikert!
elsõ vagyok megint :) Jaj, én nagyon fogok neked szurkolni, hogy pozitív legyen. Gondolj majd rám és írj vissza ide hogy mi lett az eredményed, jó? légyszi..... bízzál benne, hátha!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen megírom az eredményt, nagyon aranyosak vagytok! Szerintem nincs baba rendesen elkezdtem vérezni:( Holnap jelentkezem!
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos negatív lett a teszt, ma reggelre lement a hõm is 36, 5-re.Sajnos ebben a hónapban sem jött össze, de nem adom fel! Minden jót neked, és köszönöm a biztatást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!