Találatok a következő kifejezésre: Okt. 17-én az (19 db)

Okt. 17-én volt az utolsó mensim, 3 teszt pozitiv lett egy negativ hányingerem van a mellem érzékeny viszket fáj feszül. Tegnap óta kevés minimális barnázgatás rózsaszines fehéres valami. Mit jelent ez?

voltam az orvosnál a méhem meg van nagyobbodva vastagodva ami a picire utal szerinte!mivel hasi uh-t csinált de az nem olyan biztos mint ha hüvelyit csinált volna de én azt nem szeretném!ha a mensim lenne akkor már rendesen folynia kellene mert nekem általában b? vérzésem van. szerintetek bébi van a dologban? sajnos már volt egy vetélésem 6 hetesen!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami

Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami
Szia! Szerintem is baba van a dologban, és az úgy igaz, hogy ha egy teszt pozitív, akkor a szervezetedben jelen van már a hcg, a teszt nem hazudik. Fõleg nem 3! A hüvelyi uh-tól ne félj, nem kellemetlen, inkább nézd közben a monitort, fergeteges élmény vár Rád!
Szerintem is biztos a baba! Színes folyás elõfordulhat, nekem is volt az elején. Gratulálok!
Az elsõ tesztem pozitív a második negatív lett, vagyis nem igaz, hogy a teszt nem tévedhet, ezt már többen is alátámasztották itt. A barnázgatás normálisnak tekinthetõ ha nem kísérik fájdalmak, mert a szervezet olykor-olykor "megemlékezik" az egykori menzeszrõl, ilyen pecsételõ vérzés formájában, akár minden hónapban is. Én is azt gondolom, hogy terhes vagy, a tüneteid mindenképp emellett szólnak!!

Az utolsó mensim okt.17-én volt, 25-én együtt voltunk a párommal, és kb.31-től emelkedett a hőm átlag 37, 4 már egy hete! Lehet baba?

Egyébként alhasi görcseim vannak, kicsit felfázásra, ill. menstruációs görcsre hasonlít, de az orvos szerint nincs semmi gond.

Legjobb válasz: Bár az általad írt dátumok nemigen támasztják alá, nem zárható ki a terhesség (periódus hosszától is függ, rendszeresen, pontosan 28 napra jön meg? Fogamzóképes napok általában a periódus félidejében vannak). Mivel még nincs itt a következõ menstruációd ideje, két lehetõséged van: 1. megvárod míg megjön, vagy már most veszel egy terhességi tesztet. Figyelembe kell venni, hogy a jobb tesztek sem mindig mutatják ki a pozitív eredményt ennyire korán! Szerintem mindenképpen várj még egy kicsit. Ha a görcs nem múlik újra orvoshoz kell fordulni!

Bár az általad írt dátumok nemigen támasztják alá, nem zárható ki a terhesség (periódus hosszától is függ, rendszeresen, pontosan 28 napra jön meg? Fogamzóképes napok általában a periódus félidejében vannak). Mivel még nincs itt a következõ menstruációd ideje, két lehetõséged van: 1. megvárod míg megjön, vagy már most veszel egy terhességi tesztet. Figyelembe kell venni, hogy a jobb tesztek sem mindig mutatják ki a pozitív eredményt ennyire korán! Szerintem mindenképpen várj még egy kicsit. Ha a görcs nem múlik újra orvoshoz kell fordulni!
A kérdező hozzászólása: A ciklusom átlag 26 napos. Szerintem még várok, és reménykedem, köszönöm a választ :)

Zsuzsa vagyok 17 éves és még nem volt pasim mi lehet ennek az oka?

az a lényeg hogy 17 éves vagyok nem volt még pasim és

Legjobb válasz: Szia 17 éves Zsuzsi, én 23 éves Peti vagyok. :) Szerintem nem kell egyelõre skeráznod és ne azért erõltess kapcsolatot egy hímmel, mert már minden spanodnak volt pénisz a praclijában. Majd ha úgy érzed, hogy találtál arra alkalmas fiút, akkor átesel rajta.

Akkor rossz körben mozogsz, kedves 17 éves Zsuzsa! 168 centihez a 77 kiló szerintem még normális és nem mondanám rád, hogy puhos zsírbüfé. Csomó forma buki az olyan lányokra, akiken van mit fogni. Most attól, hogy nem talált még be egy ilyen arc, meg hogy offolnak, mert szûz vagy... :S Ezért ne depizz be! Jobban éreznéd magad, ha minden kis ge*ivel lefeküdnél csak azért, mert nyomás alatt álltál? Pff!
Szia 17 éves Zsuzsi, én 23 éves Peti vagyok. :) Szerintem nem kell egyelõre skeráznod és ne azért erõltess kapcsolatot egy hímmel, mert már minden spanodnak volt pénisz a praclijában. Majd ha úgy érzed, hogy találtál arra alkalmas fiút, akkor átesel rajta.
Tibor vagyok, hódítani akarok!!!!:D
A kérdező hozzászólása: Szia 23 éves Peti :) köszönöm a válaszod ez mind igaz csak az a probléma hogy a baráti köröm és a környezetm b*szogat ezzel hogy még nem volt pasim én meg vagyok elégedve magammal tényleg nem avagyok egoista de nem érzem magam csúnyának 168 cm barna szem barna haj arcbõrömmel semmi baj nem vagyok ragyás kedves vagyok mosolygós lehet a kilóim miatt .. én már nem tudom .. :(
A kérdező hozzászólása: Szia 23 éves Peti :) köszönöm a válaszod ez mind igaz csak az a probléma hogy a baráti köröm és a környezetm b*szogat ezzel hogy még nem volt pasim én meg vagyok elégedve magammal tényleg nem vagyok egoista de nem érzem magam csúnyának 168 cm barna szem barna haj arcbõrömmel semmi baj nem vagyok ragyás kedves vagyok mosolygós lehet a kilóim miatt .. én már nem tudom .. :(
A kérdező hozzászólása: Szia 23 éves Peti :) köszönöm a válaszod ez mind igaz csak az a probléma hogy a baráti köröm és a környezetm b*szogat ezzel hogy még nem volt pasim én meg vagyok elégedve magammal tényleg nem avagyok egoista de nem érzem magam csúnyának 168 cm barna szem barna haj arcbõrömmel semmi baj nem vagyok ragyás kedves vagyok mosolygós én már nem tudom .. :(
A kérdező hozzászólása: Bocsánat hogy olyan sokszor küldtem el nemrég regisztráltam aranyosak vagytok köszönöm a válaszokat kicsit megnyugodtam :)
Hú, 17 évesen én is ilyen voltam. Aztán feladtam a neten egy társkeresõ hirdetést, mert már nagyon elegem volt ebbõl az állapotból, és összejöttem a párommal, akivel már 6, 5 éve együtt vagyunk... Azóta nem piszkál senki.
13:11-es válaszolónak érdekes a stílusa, ahogy ír, de pozitív értelemben. xD Egyébként ne aggódj, egyáltalán nincs baj ezzel, legalább Te valóban értékes vagy, és nem állsz össze bárkivel, csak azért, mert ezt várják el Tõled. Normális emberek ezért nem cikiznek, sõt, majd jönni fog valaki, aki pont ezt fogja értékelni Benned!:) ) Sok sikert!:) ) 18/L
Ha rám hallgatsz, nem erõlteted a dolgot, - nem másoknak kell megfelelned, hanem arra érdemes törekedned, hogy olyan férfit/fiút találj Magadnak idõvel, aki szerelembõl, szeretetbõl, a személyedért, az egyéniségedért ragaszkodik a társaságodhoz. Akik gúnyolnak, azoknak azzal tudsz visszavágni, - bár még ezt sem érdemlik meg, - hogy Te még mindig meg tudod számolni egyetlen kezeden, hogy hányan "próbáltak fel"... 42 éves férfi

Én egy 17 éves srác vok és a bnőmmel eleinte sokszor lefeküftünk de, mostmár vagy 2 honapja nem, én akarok deő nem! Mi lehet ennek az oka? ő aztmondja hogy nincs kedve. De élvezia szexet akkor vajon mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Itt most csak találgatni lehet.....hogyha nem az a baj hogy nem élvezi akkor gondolom valami lelki problémája van...de ezt mi nem tudjuk megmondani....beszéld meg vele.

Itt most csak találgatni lehet.....hogyha nem az a baj hogy nem élvezi akkor gondolom valami lelki problémája van...de ezt mi nem tudjuk megmondani....beszéld meg vele.
Vagy már nem szeret és mással kavar, csak valamiért nem meri elmondani.
Légy türelmes vele, és semmiképp se erõltesd a dolgot. Beszélgess vele, kérdezd meg hogy mit gondol, hogy lehetne ezt megoldani, és próbálj segíteni neki. Hidd el, neki is rossz ez, ha szeret téged.
Ehy ideig ne szexeljetek , haggy neki idõt, hogy ujra kivánjon. Csináljatok közös programokat stb.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a válaszokat! mindenképpen megfogadom õket!
Hát szerintem itt valami komolyabb dolog lehet. Ha nekem nincs kedvem, akkor max. két hét.. elõbb-utóbb lesz, ha tetszik a dolog! :) Szerintem. És ez a normális. 2 hónapra elmenjen vkinek a kedve? Inkább kérdezz rá, de csak óvatosan, aranyosan, mondd meg neki, hogy mindenben segítesz, csak beszéljen, mert így nem tudsz segíteni, és látod, hogy valami van.
A kérdező hozzászólása: aha értem és kössz neked is! :) azé jó tudni hogy vannak értelmes emberek is!XD írjatok még!
Szia! Nem lehet, h most valami miatt ideges? Pl. vizsgaidõszak? Mert olyankor jobb, ha hagyják tanulni az embert. Vagy talán az utóbbi idõben kicsit sok volt és most "pihenésre" végyik :-D

A családi és a gyes jár e viszamenöleg a lányom szeptember 17. én született és 30. án igényeltem öket az anyaságival együtt szerintetek?

csütörtökön lesz egy honapos de még pézt nem kaptunk semmit hiány potlás miatt mult hét pénteken kültem visza mikor várhato a pénz ugyan ugy 2 hét?

Legjobb válasz: Szia! Én is így vagyok még júli végén beadtam a gyes iránti kérelmet /akkor volt kétéves a fiam/. Szeptember elején küldtek papírt a hiánypótlás miatt. Azonnal visszaküldtem és naivan azt hittem h majd legkésõbb okt. elején megkapom együtt a kettõt... hát nem. Úgyhogy szerintem leghamarabb november elején fogod megkapni, mert akkor szokott a MÁK utalni.

Szia! Én is így vagyok még júli végén beadtam a gyes iránti kérelmet /akkor volt kétéves a fiam/. Szeptember elején küldtek papírt a hiánypótlás miatt. Azonnal visszaküldtem és naivan azt hittem h majd legkésõbb okt. elején megkapom együtt a kettõt... hát nem. Úgyhogy szerintem leghamarabb november elején fogod megkapni, mert akkor szokott a MÁK utalni.
Két hónappal visszamenõleg igényelheted. De a leírtakból azt látom, hogy te megtetted már, csak hiánypótlást kellett leadnod. Majd egy összegben megkapod. Hamarosan :)

Van okom aggódni? Kisfiam 17. -én 3 hónapos. Állítólag a babák 3 hónaposan stabilan tarják a fejüket, és tárgyak (játékok) után nyúlnak. Az én fiam még nem nyúl játék után, a fejét tartja, de korán sem stabilan.

Ha ül? helyzetbe húzom, szépen emeli a buksiját, tehát a hypotomia kizárt, de hason nem emeli rendesen, csak a lábával tolja magát el?re. Egyébként minden dolgot "produkál" amit ilyen korban kell. Normális ez? Csak én aggódom túl?

Legjobb válasz: szia, csak megyjegyzem, az enyém tartotta a fejét amikor ülésbe húztam, mégis hipotón volt....generalizált hipotónia testszerte. ha hason nem emeli, én gyanakodnék. fõleg ha utál hason lenni, az enyém 10 mp után méregbe gurult, nem is csoda, nem volt neki kényelmes.

szia, csak megyjegyzem, az enyém tartotta a fejét amikor ülésbe húztam, mégis hipotón volt....generalizált hipotónia testszerte. ha hason nem emeli, én gyanakodnék. fõleg ha utál hason lenni, az enyém 10 mp után méregbe gurult, nem is csoda, nem volt neki kényelmes.
De, a 6hetes kontrollon lustának számított. Az nem volt lényeges, hogy én mit mondok, az számított amit a doki látott. Ülésbe húzásnál lógott a feje, lebegõülésben csuklott össze mint a colostok, levegõbe tartva lógott a kis feje mint egy rongybabának. Mondhattam én, hogy forog a saját tengelye körül. Na de onnantól kezdve jól belehúztunk és tényleg szuper baba :) Imádom!
Szia!Semmi okod aggódni szerintem.Nekem tegnap volt 3 hónapos a lányom, és hason õ sem nagyon emelgeti magát.Ha rajtunk fekszik, szépen tartja a kis fejét jó sokáig, de simán hason csak sir:-(Gondolom a Te kisfiad sem szeret hason lenni.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem szeret hason lenni. Ha tartom, akkor tartja a fejét, nézelõdik, de ha hason van, akkor semmi, csak sír, sõt ordít. :( Tárgyak után nyúl a babád?
Nekünk sem szeret hason lenni, ordít. nem megoldás ordítasni hagyni, de az sem, hogy nem tesszük hasra. Így énekeltem neki, megpróbáltuk szórakoztatni, és a sírás elsõ jelére visszatettük a hátára. Eleinte csak pár másodpercet bírt így ki, most már több tíz percet is, 4, 5 hónapos.
Nyúl a tárgyak után, kicsit megfogja majd elengedi, ellöki.Próbálgasd odatenni pl a csörgõt a hasára, vagy le közvetlen mellé, hátha akkor már nyúl érte.Ne aggódj nincs vele semmi baj, napról napra egyre ügyesebbek a babák.
Mi nagyon nehezen születtünk és nagy súllyal. Hipotóniás a kicsim (vagy már csk volt remélem, kontroll szeptemberben). Nekünk 6 hetesen mondta a gyerekorvos, hogy ez a baba nagyon lusta. (6hetesen!!! Így utólag látom már csak azért mondta, hogy nagyon-nagyon soknál is többet foglalkozzak a kicsivel) hason csak sírt, nem szeretett úgy lenni, persze fájt a kis drágámnak a vállizma, a nyakizma stb. de azt mondta a doki, nem baj ha hagyom sírni, küszködni, úgy fog erõsödni. Nem hagytam sírni, máshogy foglalkoztam vele. Nagyon sokat. most 14hetes és ott tartunk, hogy 8hetesen az oldalára fordúlt, 9hetesen hátról-hasra, 10hetesen már a kezét is kihúzta maga alól amikor hasra fordúlt és gyönyörûen tartja a fejét. Imád hason lenni, állandóan forgolódik. Ja, a saját tengelye körül már 5hetes kora óta forog. Hogy aggódj-e? Nem tudom, mert én minél többet olvasok utána a dolgoknak, annál jobban látom, hogy az én gyerekem még jobban is fejlõdne mint kell. Ja, az még kimaradt, hogy ajátékok után már 7hetesen nyúlt, már most kettõ kézzel játszik :-o. Maga elõtt összekulcsolja a kezeit.
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy generalizált hypotoniája lenne, annak sokkal több, és összetettebb tünetei vannak. De ha legközelebb megyünk a védõnõhöz akkor mindenképpen rákérdezek. Az utolsó válaszolónak: tyûû, nem semmi, hogy már ilyen korán tud mindent a babád, õ egy szuper bébi :) Szerintem az enyém még fél évesen sem lesz olyan mint a tiéd 6 hetesen. :) Köszönöm a válaszokat. Jó babázást mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Ja, és ha a saját tengelye körül már 5 hetesen megfordult, akkor nem is volt olyan lusta baba a 6 hetes kontrollon. :)
Szerintem ezzel bekerültök a rekordok könyvébe :O Másfél hónapos szex, ráadásul szüzen :O
sokminden lehet. Lelki problémák, stressz, izgulás, vagy csak egyszerûen a pasi nem olyan jó. De tudod mit, ne problémákat keressetek és ne szabályok szerint haladjatok, hanem ismerjétek meg egymás testét, húzzátok több órára az elõjátékot és próbáljatok ki új pózókat, játékokat, stb.
Fontos az elõjáték, hogy elég nedves legyen, szánj rá elég idõt, nyalogasd elõtte.. Illetve szerintem bátoríthatod, hogy mikorben csináljátok (mondjuk kutyapózban) nyúljon hátra és simogassa a csiklóját (közben te pakd hátulról). Így simán el fog menni, és nem akár milyen orgazmusa lesz :) 18/L
A kérdező hozzászólása: Mármint minden nap!!!
Mert nem jól csinálod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Remélem sikerrel járok :/
jrenben vagy csak huzogasd ne aljj le
Ha ilyen korban nem volt még magömlés, anyag, g*ci.. érdemes orvoshoz fordulni. De úgyse fogsz, mind félünk.
A kérdező hozzászólása: Magömlés már volt, meg olyan is, hogy pornó közben jött elõváladék!
Lehet, hogy nem csinálod elég hosszú ideig? Ha nem ez a helyzet, akkor érdemes orvoshoz fordulni, lehet a heréd nem termel elég spermiumot, vagy egyéb gond is lehet. Szerintem olvasd el ezt a cikket, és az alján találsz is egy nevet (a forrásnál), azt akár fel is guglizhatod, asszem van magánrendelõje. http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/1702/sperma
Atya ég.... férfiak vagyunk.... Figyelj, vagy élvezel, vagy nem. Ha már volt magömlésed, de most mégsem jön az anyag, akkor vagy nem élvezel, vagy elõtte már 4-5-6 szor maszturbáltál, VAGY valami más gond van amin orvos segíthetne. Te tudod hogy melyik, ha orvososdi van, akkor el kell menned hozzá

A Farmeramán nem 17-es szinttől van a Szédült Szántó? Mi lehet ennek az oka?

Jelenleg 15-ös vagyok és nekem már 13-as szinten megjelent, hogy lehet bemennem. Felvettem 12 szomszédot és most is a Szédült szántó ki van takarítva és be van vetve. Pedig nem fizettem el? Prémium tagságra, de még meg se vettem Farmaranyért.

Legjobb válasz: forever alone.

forever alone.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!