Találatok a következő kifejezésre: Októberben megjött és 20-án is (2 db)

Októberben megjött 6-án és 20-án is. A férjemmel 2 naponta szeretkezünk. Egy hete néha szédülök és itt-ott hányingerem is van. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem eleg fura, hogy egy honapban ketszer jon meg 14 nap szunettel...ez nagyon gyanus nekem.Lehet mas problemad van...ha meg masodjara csak eppen barnazas volt akkor az lehet beagyazodas jele is. Menj dokihoz!

Szerintem eleg fura, hogy egy honapban ketszer jon meg 14 nap szunettel...ez nagyon gyanus nekem.Lehet mas problemad van...ha meg masodjara csak eppen barnazas volt akkor az lehet beagyazodas jele is. Menj dokihoz!
Szédülés, hányinger nemcsak terhesség jele lehet! Ha kétster is megjött és rendesen, akkor mi utal itt terhességre?
Szerintem az agyad produkálja ezt, nem hiszem , hogy az vagy.Én is mikor elkezdtük a projectet volt olyan, hogy olyan hányingerem volt, hogy majdnem leszálltam a vilirõl.ez 2 hónapig tartott utánna mikor lazítottam eltûntek.Most mikor már biztos a baby a mellfeszülésen kívûl semmi bajom sincsen, se hányinger se semmi.Úgyhogy lazíts és jön majd meglátod.

Szerintetek mi lehet az oka hogy október 20-án megjött a menszeszem tartott 5 napig novemberbe meg 29-én jött meg az is 5 napig tartott? Most meg nov 14-e óta barnázok meg váladékozok? Miért és görcsölök is.

Legjobb válasz: Mivel semmit nem írtál,így csak tippelni lehet. Ha szülés után vagy,akkor lehet a hormonok miatt is. Vagy a terhességet jelzi így a szervezeted.

Mivel semmit nem írtál, így csak tippelni lehet. Ha szülés után vagy, akkor lehet a hormonok miatt is. Vagy a terhességet jelzi így a szervezeted.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!