Találatok a következő kifejezésre: Októberben elmentem és (3 db)

Októberben elmentem szemvizsgálatra és megállapították, hogy a jobb szememre tompa látó vagyok. Az állítólagos szemorvos +1-es szemüveget rendelt. Ma másodszor vittem vissza. Van rá lehetőség, hogy vissza kapjam a pénzem?

Rögtön ki is fizettem a szemüveg teljes árát.Két hetetvártem mire elkészült. Elhoztam. És itthon észre vettem, hogy a keret szára el van nyílva. vissza vittem újabb másfél hetet vártam. Ma anyukámmal mentem egy másik optikába. És ott mondtam a látszerésznek hogy most készült a szemüvegem és homályosan látok vele. Mire megnézte és azt mondta, hogy a pupillatávolságot nem jól állították be. egyik lencsében feljebb volt a másikban meg lejjebb. mire visszavittem oda, ahol készült és mondtam nekik is homályosan látok vele. Bemérték, válltig állították, hogy jó. Modortalanul beszéltek velem. mire közöltem, hogy megnézettem egy másik látszerésszel és ? azt mondta, hogy nem jól van beállítva. Erre újra megnézték a szemem, mire a jobbra kiderült, hogy +0, 75-ös kell. Azt mondta, aki megvizsgált, hogy nem muszáj hordani, és hogy nem tudom eldönteni, hogy melyik lencsével látok jobban vagy rosszabbul. most ott fogták a szemüveget, hogy kicseélik bennt a lencsét. Ha nem lesz jó, akkor van rá lehet?ség, hogy visszakapjam a pénzem? Mert akkor elmennék egy igazi szemorvoshoz és vele csináltatnám meg. Mert kiderült az is, hogy ez a "hölgy", aki megnézte a szemem nem is orvos és nem is látszerész. köszönöm a segítséget!

Tisztelt Doktor Úr ! 39 éves vagyok. Tavaly október 5-én elmentem a nőgyógyászomhoz és fogamzásgátló injekciót írattam fel s még aznap be is adattam. Akkor közölte velem a doktornő, hogy van egy átlagos méretű Miomám. De jóindulatú, nem kell hogy megijedj

Tisztelt Doktor Úr ! 39 éves vagyok. Tavaly október 5-én elmentem a nőgyógyászomhoz és fogamzásgátló injekciót írattam fel s még aznap be is adattam. Akkor közölte velem a doktornő, hogy van egy átlagos méretű Miomám. De jóindulatú, nem kell hogy megijedjek. November 9-én megjött de nem akart elmúlni. Vártam hogy véget érjen, hogy vissza tudjak menni az orvoshoz. Nov 25-én visszamentem, bár nem múlt el. Vizsgálat után azt a választ kaptam, hogy nem tudja, hogy a Miomám vérzik-e vagy a ’96-ban végzett méhszáj seb műtétem helye, ami azóta sincs begyógyulva. ’96-ban volt egy méhszájseb műtétem ami P4 citologia miatt volt. S a Mioma mérete akkor már 60x68x72 mm. Elküldött a kórházba abrázióra dec 20-án meg is csinálták. Dec 24-től megint véreztem. Jan 10-én visszamentem a szövettani eredményért, ami negatív lett. S azt mondta a doki, hogy kb. 2 hét vérzés, ami még normális. Áprilisban elmentem egy Bp-i orvosnőhöz vizsgálatra. S akkor már a Miomám egy nagyobb grapefruit nagyságúra nőtt. Kérdeztem, hogy mikor lehetne ezt eltávolítani s azt mondta, hogy először gyógyszeresen kellene kezelni. Amire még várni kell, mert még csak most van tesztelés alatt a gyógyszer. S nem javasolja, hogy eltávolítsák a méhemet csak ha a gyógyszer nem használna. Mivel még fiatal vagyok ahhoz, hogy eltávolítsák. Eléggé gyakran van alhasi fájdalmam, akkor is amikor nincs meg. A kérdésem az lenne, hogy: – Mekkora az a méretű Mioma ami még jó indulatú? – Meddig lehet a műtétet halasztani, mivel rákra hajlamos vagyok? S nem szeretném veszélyeztetni az életemet. Megtisztelő válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Olgi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy elváltozás esetében nem a méret az, ami alapján a jóindulatúságot meg lehet állapítani. Amennyiben a vizsgálatok alapján ezt miomának gondolják az orvosok, úgy az valószínűleg valóban az! Első lépésben meg lehet próbálkozni a gyógyszeres kezeléssel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy elváltozás esetében nem a méret az, ami alapján a jóindulatúságot meg lehet állapítani. Amennyiben a vizsgálatok alapján ezt miomának gondolják az orvosok, úgy az valószínűleg valóban az! Első lépésben meg lehet próbálkozni a gyógyszeres kezeléssel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr ! 39 éves vagyok. Tavaly október 5-én elmentem a nőgyógyászomhoz és fogamzásgátló injekciót írattam fel s még aznap be is adattam. Akkor közölte velem a doktornő, hogy van egy átlagos méretű Miomám. De jóindulatú, nem kell hogy megijedj

Tisztelt Doktor Úr ! 39 éves vagyok. Tavaly október 5-én elmentem a nőgyógyászomhoz és fogamzásgátló injekciót írattam fel s még aznap be is adattam. Akkor közölte velem a doktornő, hogy van egy átlagos méretű Miomám. De jóindulatú, nem kell hogy megijedjek. November 9-én megjött de nem akart elmúlni. Vártam hogy véget érjen, hogy vissza tudjak menni az orvoshoz. Nov 25-én visszamentem, bár nem múlt el. Vizsgálat után azt a választ kaptam, hogy nem tudja, hogy a Miomám vérzik-e vagy a ’96-ban végzett méhszáj seb műtétem helye, ami azóta sincs begyógyulva. ’96-ban volt egy méhszájseb műtétem ami P4 citologia miatt volt. S a Mioma mérete akkor már 60x68x72 mm. Elküldött a kórházba abrázióra dec 20-án meg is csinálták. Dec 24-től megint véreztem. Jan 10-én visszamentem a szövettani eredményért, ami negatív lett. S azt mondta a doki, hogy kb. 2 hét vérzés, ami még normális. Áprilisban elmentem egy Bp-i orvosnőhöz vizsgálatra. S akkor már a Miomám egy nagyobb grapefruit nagyságúra nőtt. Kérdeztem, hogy mikor lehetne ezt eltávolítani s azt mondta, hogy először gyógyszeresen kellene kezelni. Amire még várni kell, mert még csak most van tesztelés alatt a gyógyszer. S nem javasolja, hogy eltávolítsák a méhemet csak ha a gyógyszer nem használna. Mivel még fiatal vagyok ahhoz, hogy eltávolítsák. Eléggé gyakran van alhasi fájdalmam, akkor is amikor nincs meg. A kérdésem az lenne, hogy: – Mekkora az a méretű Mioma ami még jó indulatú? – Meddig lehet a műtétet halasztani, mivel rákra hajlamos vagyok? S nem szeretném veszélyeztetni az életemet. Megtisztelő válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Olgi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy elváltozás esetében nem a méret az, ami alapján a jóindulatúságot meg lehet állapítani. Amennyiben a vizsgálatok alapján ezt miomának gondolják az orvosok, úgy az valószínűleg valóban az! Első lépésben meg lehet próbálkozni a gyógyszeres kezeléssel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy elváltozás esetében nem a méret az, ami alapján a jóindulatúságot meg lehet állapítani. Amennyiben a vizsgálatok alapján ezt miomának gondolják az orvosok, úgy az valószínűleg valóban az! Első lépésben meg lehet próbálkozni a gyógyszeres kezeléssel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
