Találatok a következő kifejezésre: Október elején egy (7 db)

Hogyan kell egy őszi-téli babát öltöztetni? Oktober elején fogok szülni, és egyfolytában azon gondolkodom milyen ruhában hozom haza. Először body, utána kising, és végul rugdalozo? Meg még pulcsit is, vagy hogyan?

Legjobb válasz: Szia! Én is októberben szülök. Én ezeket raktam be a csomagba, azaz ebben érkezik haza a kisfiúnk a kórházból: Egy hosszú ujjú body, plüss rugdalozó, harisnya (nem biztos hogy ráadom), ÁTMENETI overál, sapi (2db-egy vékonyabb+egy vastagabb-meglátjuk, melyik kell), zokni. Egy puha kistarkarót is raktam, ez sem biztos, hogy kelleni fog, de jobb, ha van. Ja, és 2 méretet raktam bodyból és rugiból. Remélem segített, bár én is tanácstalan vagyok kicsit, de szerintem ez így jó lesz. És inkább legyen nálunk több cucc, mint kevesebb!!

Szia! Én is októberben szülök. Én ezeket raktam be a csomagba, azaz ebben érkezik haza a kisfiúnk a kórházból: Egy hosszú ujjú body, plüss rugdalozó, harisnya (nem biztos hogy ráadom), ÁTMENETI overál, sapi (2db-egy vékonyabb+egy vastagabb-meglátjuk, melyik kell), zokni. Egy puha kistarkarót is raktam, ez sem biztos, hogy kelleni fog, de jobb, ha van. Ja, és 2 méretet raktam bodyból és rugiból. Remélem segített, bár én is tanácstalan vagyok kicsit, de szerintem ez így jó lesz. És inkább legyen nálunk több cucc, mint kevesebb!!
Szia! Én is hasonló problémával küzdök, bár én November elején fogok szülni. Ugy döntöttem, hogy 2 féle ruhát készítek elõ. 1. body, harisnya, rugi, kabi, és egy pléd. 1. body, rugi, kabi. Vastagságuk eltérõ. Szerintem, ha készítessz neki be egy takarót az jól jön, mert biztosan nem fog fázni. A biztonság kedvéért elõkészítek egy overált is.
Szia! Én is október elején szülök. Úgy tervezem, hogy body, plüss rugdalózó+zokni, kissapi (pamut - nem téli vastag, de azért nem is vékony), plüsstakaró. Esetleg, ha nagyon hideg lenne, akkor van bundazsákunk, de nem hiszem, hogy erre szükség lesz. (végülis csak a kórházajtó és az autó, majd az autó és a bejárati ajtó között lesz szabadban)
"Októberi" kismamák! Hol fogtok szülni??
Dunaújváros:)
Miskolc
Sziasztok.Én úgy gondoltam, hogy ezeket pakolom be:Hosszú újjú body(v. rövid, ha nincs túl hideg), Hosszú rugi, zoki, kissapi(vékony), ha kell harisnya v. nadrág, ill.nekünk van kapucnis felsõnk, ha nagyon hideg lenne.Persze a takaró is jön.Ha melegebb van akkor válogatok, mit adok rá.:-) Ja, Sote II.-n szülök.35.hetes pocis

Egy szeptember végi október eleji születésü babát hogyan kell öltöztetni amikor hazahozzuk a korházból?

ody + rugdalózó + sapka + pléd + babahorozó elég? elsö babás vagyok.

Legjobb válasz: Én szeptember 25 vagy október 2-án szülök.És jó kérdés,mibe kell.Szerintem akkor is 45fok lesz még,szóval elég amit felsoroltál.

Én szeptember 25 vagy október 2-án szülök.És jó kérdés, mibe kell.Szerintem akkor is 45fok lesz még, szóval elég amit felsoroltál.
A kérdező hozzászólása: én okt.9-re vagyok kiírva
Ha viszont csak 13 fok lesz, akkor nem lesz elég. Készülj több rucival, elõtte már jobban fogod látni, milyen idõ várható. Most még korai bármit kiválasztani:)
Mi a body kivételével pont így hoztuk haza október elején a fiunkat (a csecsemõsnõvérek nem engedték ráadni a body-t, de akkor rövidujjas meleg idõ volt), és csak az autóig vittük vagy kétszáz métert. Egy hétre rá alig volt tíz fok, így az elsõ levegõztetésekre alaposan fel kellett öltöztetnem.
Messze van még ráérünk dönteni mert lehet 40 fok lesz de lehet csak 5..(( ilyen hülye idõjárás mellett nem lehet elõre készülni!!!
Én is szeptember végére vagyok kiírva-a 3. gyerkõccel-de még nem gondolkoztam ezen, mert fene tudja milyen lesz az idõ.Különben amit felsoroltál az jó(amennyiben nem lesz jó idõ).Mondjuk én nem pléd, hanem overál(vastagabb pamut)párti vagyok, de az most másodlagos.
Szerintem készülj egy negyven fokos (bady, rugi kissapka) és egy 5 fokos ( bady rugi, zokni v harisnya, kis kocsikabát, sapi, takaró) hõmérsékletre is. Mi okt 1-re várjuk.

Tavaly decemberben voltam rákszűrésen minden rendben volt. Múlt héten kellett visszamennem dokihoz ellenőrzésre, met volt egy vetélésem október elején. Most nem lett jó a kenetem, HPV, és P3-as kenet. Tiszta ideg vagyok. Mitől lehet ez?

Soha nem hanyagoltam el,évente mentem,és egész életemben nem volt semmi fert?zésem.Valki mondjon valami bizatót!

Legjobb válasz: Szia! Ne nyugtalankodj! Nekem tavasszal volt egy P3 HPV. Nyár közepén egy kúp alakú kimetszés, amit itt olvashattál az elõzõ hozzászólótól. Utána 6 hét nemi tilalom. A mütét nem fájt. Azóta lett egy P2-es eredményem. 3 havonta kell menni rákszürésre egy éven keresztül. Nõgyógyász javaslata, nyugodtan belevághatok a babaprojectbe :) Ha a következõ eredményed is P3, lehet hogy követsz, de akkor sincs semmi baj. Sokszor elõfordul, hogy magától rendezõdik. Amit tehetsz: Immunerõsítés! Drukkolok! R.

A kérdező hozzászólása: sziasztok! Megjöttem a dokitól.AZt mondta nem kell bet.... AKinek HPV-je, vagy a gyanúja fenáll, ott van p3-as kenet, és nem ez a világvége.Isorinosine-t kell szednem nekem is és a páromnak is 3x2-t 8 napig, plusz nekem 10 nap Klion hüvelykúp. Január közepén ismét kenetvétel. Kicsit megnyugodtam.
Szia! Ne nyugtalankodj! Nekem tavasszal volt egy P3 HPV. Nyár közepén egy kúp alakú kimetszés, amit itt olvashattál az elõzõ hozzászólótól. Utána 6 hét nemi tilalom. A mütét nem fájt. Azóta lett egy P2-es eredményem. 3 havonta kell menni rákszürésre egy éven keresztül. Nõgyógyász javaslata, nyugodtan belevághatok a babaprojectbe :) Ha a következõ eredményed is P3, lehet hogy követsz, de akkor sincs semmi baj. Sokszor elõfordul, hogy magától rendezõdik. Amit tehetsz: Immunerõsítés! Drukkolok! R.
nyugi! tudom könnyû ezt mondani, de ez általában csak valamilyen gyulladásra, vagy fertõzésre utal! az elsõ válaszolónak üzenem, hogy nagyon sajnálom ami történt, de ezzel nem hiszem, hogy megnyugtattad a kérdezõt, sõt... inkább ne írtál volna semmit!!!!! majd meglátod minden rendben lesz! amúgy megkérdezhetem hány éves vagy?
feleségemnek volt két éve halott
Szia! Sok sikert az orvosnál és jó híreket! MAjd írsz!
utolsó vagyok! persze hogy érdekele, feltétlen írj! várom! jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat.Utolsó kérdezõnek:30 éves vagyok. Ha érdekel valakit, akkor hétfõn meg tudom mondani mit mondott a doki.Az elsõ választól eltekintve nyugodtabb vagyok egy kicsit
Elõzõ vagyok... Ezt egy másik oldalról másoltam be ahol ez volt a hölgy kérdése: Kérdés : P3 lett a cytológiai eredményem. Aggódom, ez most mit jelent? Két hónap múlva kell visszamennem. Hüvelyi kezelés után újabb cytológia. Miért csak két hónap múlva kell visszamenni?
A kérdező hozzászólása: Igazán nagyon sajnálom, hogy elveszítetted a feleséged. Remélem nem ez vár rám is
Szia! Na látod, nem annyira vészes, és reméljük minden rendben lesz , szépen meggyógyulsz... és nem lesz semmi baj!!! Kitartás és ne légy ború látó!!! Jó egyészséget!
2 centi nem centi
Két centi nem látszik és ha beszélget Veled, elvagytok stb. akkor õt se zavarja!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat :) kiskorú/F
Az egyik szerelmem 42, 654654984 cm el magasabb volt nálam...nem érdekelt!
Az elsõ szerelmem 15 cm-vel alacsonyabb volt. SEMMIMENNYIRE nem érdekelt. Mert imádtam. :)
Engem abszolút nem. Talán a megimserkedés elején zavarna ha nem 2 hanem legalább 5 cm eltérés lenne köztünk. :) De ha már szerelmes vagyok, akkor nem oszt nem szoroz.
Hüjevagyóóóóóók
én elég magas vagyok (178), ebbõl adódóan találkoztam már nálam alacsonyabb sráccal, akivel kölcsönösen tetszettünk egymásnak. nem ezen múlik. az az 1 év pedig semmi.
Hülyevagyooooook
Kisebb koromba volt olyan h. nálam magasabb lánynak tetszettem, ez nem lehet probléma. Mostanra vissont megnõttem és igaz hogy csak 15vagyok de így is 184cm.remélem azért már nem fogok nagyon sokat nõni.
avril lavigne- skater boy
A kérdező hozzászólása: Az elõtte lévõ?? De azért kösz:-(
elõzõ vok.. figuy nézem atv-t majd megpróbálom megfejteni ha rájöttem azonnal írok okés?:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon kösz!

Október elején volt egy magzatelhalásom, ami kaparással ért véget. Gond-e ha most csináltuk? Mekkora esélye van hogy terhes lettem? Gond-e hogy nem vártunk több hónapot?

Október elején volt egy magzatelhalásom ami kaparással ért véget.Általában azt mondják hogy 3-4 hónapot várjunk amíg újra próbálkozunk.Mi nem bírtuk ki és szeretkeztünk védekezés nélkül.Szerintetek mekkora esélye van annak hogy terhes lettem? Mekkora esélye van hogy újra elhal a babám?Gond-e hogy nem vártunk több hónapot?

Legjobb válasz: Szerintem ilyen komoly kérdést az orvosoddal kellene megkonzultálnod. Hívd fel! És ha igaz választ kaptál, jelentkezz be más néven és írd meg ide, hogy mi is tudjuk!

Szerintem ilyen komoly kérdést az orvosoddal kellene megkonzultálnod. Hívd fel! És ha igaz választ kaptál, jelentkezz be más néven és írd meg ide, hogy mi is tudjuk!
Az, hogy szeretkeztek egyáltalán nem baj, a vágynak nem kell gátat szabni. Az, hogy terhes lennél, sajnos nem hiszem, mert a testednek szüksége van egy kis pihenésre, ahogy nyilván a lelked is megerõsödött már egy kicsit, de biztosan nem volt könnyû feldolgozni a kaparást. A szerelem, a párod törõdése, mindenképp felgyorsítja a regenerálódási folyamatot, mert így te sem esel letargiába, de a tested még nem biztos hogy kész. Az hogy az elsõ babócádtól meg kellett válni mûvi úton, nem jelenti azt, hogy ez a másodikkal is elõfordul, ez nem törvényszerû ismétlõdés!!! Sok sikert!
Sia nekem is volt 2006decemberében egy kaparásom mivel 16hetesen elfolyt a magzatviz.Orvos aztmondta hogy valamennyi idönek elkell telni hogy a méh is regenerálódjon.És lelkiegben neked is ell kell engedni õt. Mi azota is próbalkozunk de még nem sikerült. Sok sikert nektek én veled vagyok.:) )

Októberben született meg a kisfiam, novembertől szedem a fogamzásgátlót, december elején megjött. Egy hónap gyógyszerszedés után voltunk együtt a férjemmel. Most már egy hete késik, csináltam tesztet, ami negatív lett. Miért késhet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy a tabletta miatt vagy a szoptatás miatt. Milyen fogamzásgátlót szedsz? Én Cerazettet szedtem (3 hónapig) és nem jött meg közben, aztán abbahagytam és 5 hónappal szülés után jött meg elõször (még mindig szoptatok).

Lehet, hogy a tabletta miatt vagy a szoptatás miatt. Milyen fogamzásgátlót szedsz? Én Cerazettet szedtem (3 hónapig) és nem jött meg közben, aztán abbahagytam és 5 hónappal szülés után jött meg elõször (még mindig szoptatok).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!