Találatok a következő kifejezésre: Október 6-án együtt (3 db)

Abortusz után 6 hétig tilos a szex!
A kérdező hozzászólása: Nem abortusz volt!
Gyakorlati szempontból teljesen mindegy, hogy élt-e az embrió vagy sem. Az eljárás ugyanaz, 6 hétig TILOS a szex!
Na hogy választ is kapj a kérdésedre! Igen nagy az esélye a terhességnek! Én ugyan így jártam! Július 20. volt mûszeres befejezésem, és mire mentem volna 6 hetes kontrollra, már terhes voltam! Sajnos én újból elvetéltem! De nagyon sok ellenpélda van erre! Sokan szülnek egészséges babát így! Szóval ha terhes vagy, ne idegeskedj! Csinálj egy tesztet, mert ilyenkor még fogékonyabb vagy teherbe esni! Bár az igaz, hogy nem lehetne nemi életet élni, de hidd el tudom, hogy egy ilyen nehéz, lelki állapotban milyen nehéz megállni! Jah és én úgy estem teherbe, hogy megszakítással védekeztünk!! Elõtte pedig 1 évig próbálkoztunk! Ebbõl is látszik, hogy mennyivel nagyobb az esélye! Írd meg kérlek, hogy mi lett az eredmény! Szurkolok neked!
Sziasztok! Én is tanácstalan vagyok!Nekem 5 hónapja volt vetélésem, amit sajnos mûszeresen fejeztek be! Azt mondta a doki, a 4. hónaptól próbálkozhatunk. Pár napja pozitívat teszteltem. 2 napig örülhettünk, mert spontán vetéltem. Bekerültem a sürgõsségire, ott a doki újabb 6 hónap pihenõt javasolt. Ilyen sok idõ kell a regenerálódáshoz?
Utolsó elõtti vagyok! Én inkább kérnék az orvosomtól egy kivizsgálást! Nekem is kiderült, hogy pajzsmirigy problémám van! 2 vetélés nem hiszem, hogy véletlen! Gondolom Te se szeretnél egy harmadikat.
Mire vártál eddig?:) Irány a patika és vegyél a tesztet! Szorítok Nektek!:D

Október 18-án volt utoljára menstruációm. A párommal november 7-én, 24-én, dec 6-án és 8-án voltunk együtt, de a menstruációm, még mindig nem jött meg. Csináltam tesztet (15-én) de negatív lett. Lehetek terhes?

Leírom nagy vonalakban mi a helyzet. október 18-án volt utoljára menstruációm.. A párommal november 7. -én, 24. -én, illetve dec 6. -án és 8. -án voltunk együtt. De a menstruációm, még mindig nem jött meg.Csináltam tesztet tegnap (15. -én) de negatív lett az orvosom azt mondja várjak még egy hetet és teszteljek újra. Na dehát már lassan két hónapja nincs meg. Szeretnék babát, de így ki sem tudom számolni, hogy estleg teherbe eshettem e. Bár reménykedek benne. Szerintetek lehet ez még terhesség Kérem ha valaki volt már hasonló helyzetben írjon. Ja az még lehet, hogy fontos, hogy máj. 25-én hagytam abba a gyógyszert, de nem akartam görcsösen a babát úgy voltunk vele, ha kés?bb lesz akkor kés?bb nem baj, csak ürüljön a szervezetemb?l a gyógyszer. Segítsetek kérlek

Legjobb válasz: A gyógyszer már semmiképpen sem befolyásoló tényezõ ebben a dologban, az már régesrég kiürült.Sajnos ha tág ciklusos vagy, akkor tényleg nem tudhatod, mikor van peteérésed, hacsak nem jössz rá a testi tünetekbõl (alhasi nyilallások, fehér nyúlós ragacsos hüvelyi váladék). Sokan használják itt az ovulációs tesztet, meg a törpemikroszkópot, de még várd meg, mi lesz 1 hét múlva a teszt eredménye, mert lehet, hogy sikerült teherbe esned. :-) Kár, hogy nem írtad, vannak-e tüneteid... A hosszú kimaradást ciszta is okozhatja, de az orvosod ezt biztosan megnézte, mert csodálom, hogy neki nem okozott fennakadást a hosszú kimaradás.Szóval elõször teszt, de ha még mindig semmi, azonal menj orvoshoz!!

A gyógyszer már semmiképpen sem befolyásoló tényezõ ebben a dologban, az már régesrég kiürült.Sajnos ha tág ciklusos vagy, akkor tényleg nem tudhatod, mikor van peteérésed, hacsak nem jössz rá a testi tünetekbõl (alhasi nyilallások, fehér nyúlós ragacsos hüvelyi váladék). Sokan használják itt az ovulációs tesztet, meg a törpemikroszkópot, de még várd meg, mi lesz 1 hét múlva a teszt eredménye, mert lehet, hogy sikerült teherbe esned. :-) Kár, hogy nem írtad, vannak-e tüneteid... A hosszú kimaradást ciszta is okozhatja, de az orvosod ezt biztosan megnézte, mert csodálom, hogy neki nem okozott fennakadást a hosszú kimaradás.Szóval elõször teszt, de ha még mindig semmi, azonal menj orvoshoz!!
Ha jol olvasom es ha jol irtad, hogy okt 18 volt az utolso menszid akkor mar uh-n latszana a baba es nem is kicsi mar hiszen8-9 hetes....en nem ertem miert nem lehet egy uh-t csinalni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!