Találatok a következő kifejezésre: Október 3-án meg (5 db)

A menstruációm október 3-án volt, a teszt még 2 hete se mutatta ki a terhességet. Most november 16-án megjött és kettő napig tartott. A ciklusaim 24 naposak. Terhes lehetek?

szeretném ha terheslennék, de most nem tudom mi van?

Legjobb válasz: Lehet terhesség,de lehet,hogy csak a hormonok. vegyél még egy tesztet,és reméljük,hogy pozitív lessz,de ha nem ne keseredj el,majd legközelebb sikerül.Szorítok. 32hetes kismama.

Lehet terhesség, de lehet, hogy csak a hormonok. vegyél még egy tesztet, és reméljük, hogy pozitív lessz, de ha nem ne keseredj el, majd legközelebb sikerül.Szorítok. 32hetes kismama.

Október 3. -án jött meg utoljára. Előtte szedtem gyógyszert (7évig), de utána nem, abbahagytam. Mikor kell normál esetben megint megjönnie?

Legjobb válasz: ez mindenkinél más,szervezettõl függ szerintem még nincsen gond,ne aggódj,de ha a következõ hónapban is kimarad érdemes orvoshoz fordulni.

ez mindenkinél más, szervezettõl függ szerintem még nincsen gond, ne aggódj, de ha a következõ hónapban is kimarad érdemes orvoshoz fordulni.
Én 6 évig tartó szedés után január végén hagytam abba. Azóta is totál rendszertelen, a baba sem jön össze. Múlt hónap elõtt kimaradt, múlt hónapban kétszer jött meg. Most csütörtökön elvileg megkellett volna jönnie, megint nem. Reggel csinálok tesztet, de akármi is az eredmény, pénteken megyek dokihoz. Remélem te nem így leszel.
Ha rendes ciklusaid vannak, akkor 28 naponta, mint a gyógyszer mellett. Nekem ugyanolyan pontosan jött meg amikor abbahagytam, mint elõtte. Így volt ez a terhességig, mert a szülés óta 25-30 nap között van a ciklusom.
ha 28 naposak a ciklusaid, akkor okt. 30-án kell megjönnie.

Október 3-án volt meg rendesen, utana a következő kimaradt, rá kettő hétre elmentem orvoshoz, de ő nem látott semmit. Azóta megjött már 2-szer is, de csak kettő napig tartott, csak élénk piros szinü. Mi lehet most?

Legjobb válasz: Vérzési rendellenesség. Szerintem. Az okát ki kellene vizsgáltatni. Az orvos mit mondott? Voltál azóta? Megint el kellene menned.

Vérzési rendellenesség. Szerintem. Az okát ki kellene vizsgáltatni. Az orvos mit mondott? Voltál azóta? Megint el kellene menned.
Mire vártál eddig?:) Irány a patika és vegyél a tesztet! Szorítok Nektek!:D
Szerintem igen. Veszítenivalód nincs vele. Drukkolok! :)
Egy tesztet szerintem még csinálj, ha negatív, akkor irány a doki! -vagy keress másikat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!