Találatok a következő kifejezésre: Október 26-án meg, (4 db)

Itt mindent megtalálsz a dologról részletesen http://www.magyarhelyesiras.hu
Ne aggódj, semmi gond. Megjelentek már rajtad a másodlagos nemi jellegek, vagyis nõ a melled, szõrösödik a puncid és a hónaljad?
Ne izgulj, ez teljesen normális.

Szerintetek? Szeptember 25-én volt utoljára a mensim. Október 26-án voltam dokinál, mivel nem jött meg meg rákszűrést is akartam csinálni.

Azt mondta, terhes nem vagyok, viszont van egy 16mm-es domináns follikulusom. Ez volt pénteken, onnantól szinte egy hétig folyamatosan összebújtunk. Csak hát, ki tudhatja, mikor repedt meg? Egyáltalán megrepedt-e. Viszont a héten csütörtökön olyan görcsöm, volt, hogy na mondom megjön, erre azóta is semmi. A mellem majd leszakad. Szerintetek mikor tesztelhetnék? Akik profi számolgatók, biztos tudják.

Legjobb válasz: Nemvárt napján. Általában mindenkinek ezt írják. Én is akkor tesztelnék, de hát nekem mindig megjön. 1x késett 5 napot, 6. nap mentem a fürdõbe tesztelni, erre megjött. Már kezdem megszokni.

Nemvárt napján. Általában mindenkinek ezt írják. Én is akkor tesztelnék, de hát nekem mindig megjön. 1x késett 5 napot, 6. nap mentem a fürdõbe tesztelni, erre megjött. Már kezdem megszokni.
Ki vagy te a hozzászólók védõszentje?
A szívem megszakadt volna, leszoktatni a gyermekemet a szopiról. Õ is 2 éves. Végigszopizta a terhességem a tesóval és most is, szóval nekem meg se fordulna a fejemben ez a kegyetlen leszoktatás. Az elõzõ hozzászólást a pirospaprikáig tudtam elolvasni. Miért nem kutyasz.rral kente be a barom? Hogy lehet ilyet tenni?? Nem az a jó, ha addig szopizik, amig õ zseretne? Megnyugvás ez nekik egy fárasztó nap után!
Kedves 13:55-ös!Hogy jössz Te ahoz, hogy bárkit leBarmozz?Itt valaki tanácsot kér, nem kommentet!Tarts meg magadnak a véleményedet!
Esetleg bekenheted valami rossz ízû dologgal a cicidet!pl:pirospaprika Sógornõm leragasztotta sebtapasszal s azt mondta doktorbácsi csinálta mert anyának beteg a cicije!esetleg megpróbálhatná apa elaltatni, bár biztos sok sírás lenne az elején!
Akkor azt fejtsd ki, ne az elõtted szólóét értékeld!!!
A kérdező hozzászólása: Volt lelkiismeret-furdalásom a dolog miatt, de én úgy gondolom, hogy ha az édesanyának már teher kezd lenni, akkor itt az ideje, hogy vége legyen. Ha csak nappal szopizna, az nem igazán zavarna, de éjszaka van, amikor folyamatosan órákon át rajta "lóg", mint más gyerkõc a cumin, mozdulni sem tudok, hogy kényelmesebb legyen a helyzet. Fáradtan ébredek, van, hogy sírni volna kedvem éjszaka. Ráadásul nem is igazán a tejci miatt kell neki, hanem csak cumizni.
Itt pontosan a véleményünket fejezhetjük ki!
Újra én.Sajnálom, más ötletem nincs!Amúgy, ha nem gond Neked végülis nyugodtan cickózhatna nem?Szerintem elhagyja magától is majd!Ez nem rossz, én speciel sajnáltam amikor 16 hósan abba hagyta leányunk a szopit!Reméltem, hogy legalább 2 és fél évig kihúzzuk!Természetesen ha fájdalmat okoz már Neked akkor lépni kell!Nincs közeledben ún. szoptatási tanácsadó?Védõnõ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, próbáltam citrommal bekenni, rájött, hogy pár nyalás után nincs már rossz íze, és nem érdekelte. Leragasztani is próbáltam, egy hétig mûködött úgy, hogy üvöltve aludtunk el, éjjeli ébredésnél kb. ugyanez, és mindemellett rettenetesen agresszívvá vált, egész nap hisztizett, ütött, rúgott, (apa és én is elvonási tünetnek láttuk a dolgot), amúgy tudomásul vette, hogy anyának "fáj" a cicije. Egy hét után nem bírtuk, mindenki ideges és feszült volt, visszaadtam neki. Megszûnt az agressziója. Viszont a cici maradt.
A kérdező hozzászólása: Azzal pedig egyetértek, hogy nem kell mást szidni, nem vagyunk egyformák, nem egyformák az igényeink.
Kb.12-en.
12 en volt. de fugg, hogy mikor lessz a ciklusod hosszatol
a cilkusaid hosszatol fugg, elmeletileg ha 28 naposak, november 8-a korul persze nem torvenyszeru.probald ki a homerozes modszert es a mehnyak vizsgalatot, vehetsz tesztet, nezd meg a ciklus.hu-t
szia.én mindig megnézem a http://www.mambaby.com -on. azon belûl bemész a szolgáltatásba és ott megtalálod a MAM termékenységi naptárat. sok sikert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!