Találatok a következő kifejezésre: Okozott valakinél problémát (2 db)

Okozott valakinél problémát 7, 5 hónál a joghurtos bébiétel?

Azt olvastam több helyen is (fórumokon) hogy már 7 hós babának natúr joghurtot adtak. Én még csak bébiételben merem kipróbálni. Tapasztalatok? Egyáltalán mit tapasztaltatok a túró, sajt, joghurt bevezetésekor? Hogyan adtátok el?ször és mikor?

Legjobb válasz: Én is csak bébiételben mertem adni 8 hós kora elõtt. Utána kapott túrót, reszelt sajtot, ezezket belekevertem egy kajába, így adtam elõször. Nagyon ízlett neki, semmi gond nem volt vele.

Én is csak bébiételben mertem adni 8 hós kora elõtt. Utána kapott túrót, reszelt sajtot, ezezket belekevertem egy kajába, így adtam elõször. Nagyon ízlett neki, semmi gond nem volt vele.
Ha okoz, azt úgyis észre veszed. Nálunk tejallergia van a családban, így egy éves kor alatt eleve nulla tejterméket kapnak.
Én hallottam olyat, hogy ilyen joghurtos bébiételtõl nagyon kipöttyözõdött a baba. De ott volt tejallergia a családban, és így kiderült, hogy a baba is tejérzékeny.
nem vettem észre semmit. 7, 5 hónapos, hetente 1-2 alkalommal kap natúr joghurtot, én keverem ki banánnal vagy gyümölccsel, nagyon szereti. Jobb, mint a gyümölcsjoghurt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, nincs tejallergiás a családban szerencsére, remélem a babánál sem lesz gond, holnap kipróbálom:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!