Találatok a következő kifejezésre: Okozhatok-e a maradandó (2 db)

Okozhatok-e a babócámnak maradandó károsodást? Minden éjszaka azért aggódok, hogy alvás közben nehogy a pocimra forduljak és ezzel megnyomjam a kicsi fiamat odabent a pocakban.

Ha ráfekszem a pocimra azzal megnyomhatom e a babámat, lehetnek e maradandó károsodásai?

Legjobb válasz: Azért ennyire nem szabad aggódni. ez már majdnem túlzás, amit csinálsz. Ráfeküdni fizikálisan nem tudsz a hasadra, mivel nagy. Ha meg úgy fekszel, hogy nem tetszik a babádnak, szólni fog, ne félj. Én is hason alvós vagyok, és sokszor igen oldalra, majdnem hasra fordulok, de kiabál, ha nem tetszik neki, felébredek, és arrébb fordulok. Nyomorék meg semmiképp nem lesz, ettõl egyáltalán ne félj. Védve van õ ott bent, a magzatburok, víz méh kiséretében. Kicsit próbálj lazítani, mert kínszevedés lesz felnevelni a picit, ha ennyire aggódsz. A gyereknek van védekezõrendszere, tudja mi jó neki és mi nem:-)Kiabál , hidd el:-)

Azért ennyire nem szabad aggódni. ez már majdnem túlzás, amit csinálsz. Ráfeküdni fizikálisan nem tudsz a hasadra, mivel nagy. Ha meg úgy fekszel, hogy nem tetszik a babádnak, szólni fog, ne félj. Én is hason alvós vagyok, és sokszor igen oldalra, majdnem hasra fordulok, de kiabál, ha nem tetszik neki, felébredek, és arrébb fordulok. Nyomorék meg semmiképp nem lesz, ettõl egyáltalán ne félj. Védve van õ ott bent, a magzatburok, víz méh kiséretében. Kicsit próbálj lazítani, mert kínszevedés lesz felnevelni a picit, ha ennyire aggódsz. A gyereknek van védekezõrendszere, tudja mi jó neki és mi nem:-)Kiabál , hidd el:-)
Még hogyha a hasadon fekszel sem fogod összenyomni. Gondolj bele tele van a méhed magzatvízzel, ami megvédi ezektõl ill.a.kisebb ütésektõl. Ne addódj semmi baja sem lesz. És valóban õ jelzi majd hogyha nem jó neki.
Én nekem is nagy a pocim, 36hetesen de ez sosem fordult elõ, hogy hasra fordultam volna-nem is tudnék márén oldalt fekszem, de ha nem jó neki fáj az azaoldalam akkor válltok pózt:) sztem elég jól ki vagyunk találva ne aggódj ezen feleslegesen:)

Okozhatok-e maradandó sérülést a babának? Sokat hajolgatok, van amikor már fáj is, néha bepánikolok és arra gondolok, mi van ha maradandó kár okozok a babámban azzal ha lehajolok, vagy ha alvás közben úgy fekszek hogy megnyomom.

Legjobb válasz: kismamaként nem szabad hajolgatni le kell térdelni v. guggolni és úgy tenni venni igen akkor megnyomhatod ... nyilván nem maradandóan de nem kényelmes. alvás közben nem tudod megnyomni mert akaratlanul úgy fekszel hogy ne árts neki. -ez ösztön-

kismamaként nem szabad hajolgatni le kell térdelni v. guggolni és úgy tenni venni igen akkor megnyomhatod ... nyilván nem maradandóan de nem kényelmes. alvás közben nem tudod megnyomni mert akaratlanul úgy fekszel hogy ne árts neki. -ez ösztön-
Nem tudod még hajolgatás közben se megnyomni! Képzelj el egy lufit tele vízzel, benne egy halacskát4 Akárhogy is nyomkodod a lufit, a hal nem sérülhet meg benne. Egyébként tényleg ajánlottabb guggolni, letérdelni, de fõként a gerinc kímélése miatt, nem amiatt, hogy a babádnak bajt, sérülést okozhat. Hason is alhatsz, míg kényelmetlennek nem érzed vagy a babád nem jelzi, hogy neki már nem jó.
Õt elég jól védi a mvíz, inkább a saját izületeidet teszed tönkre ezzel.
a babának semmi baja nem lehet, viszont a terhességedre végére annyi izuleti fájdalmaid lesznek hogy lábra sem tudsz majd állni . Vigyázz a babádra, de persze magadra is :)
a fentieknek igazuk van!
A legrosszabb eset is csak annyi, hogy kicsit beszorul és mondjuk "csúcsos" lesz a fejecskéje az elsõ pár hónapban. Ennél nagyobb bajt nem tudsz csinálni, úgy tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!