Találatok a következő kifejezésre: Okozhatok véletlenül a babámnak (2 db)

Mi okozhatja, hogy a babám két hétig egyáltalán nem csuklik, aztán mikor véletlenül rájön a csuklás egy napon belül akár 5- 6 alkalommal is csuklik akár egy órán keresztül?

Hiába adok neki ilyenkor vizet nem segít. Hiába masszírozom nem segít. Csak csuklik és csuklik a babám, de miért???

Legjobb válasz: szia semmi baja nincs, az enyémek is csuklottak örökké, majd ahogy nõl, elhagyja. Én sem szoktam csuklani, csak ritkán, de mikor elkezdem, 3 napon keresztül is tudok csuklani. :) A csuklást a rekeszizom görcse okozza, ami nem fájdalmas, nem kellemetlen, csak neked az hallgatni. Ne aggódj

szia semmi baja nincs, az enyémek is csuklottak örökké, majd ahogy nõl, elhagyja. Én sem szoktam csuklani, csak ritkán, de mikor elkezdem, 3 napon keresztül is tudok csuklani. :) A csuklást a rekeszizom görcse okozza, ami nem fájdalmas, nem kellemetlen, csak neked az hallgatni. Ne aggódj

Okozhatok véletlenül fájdalmat a babámnak?

Mondjuk, ha hirtelen fordulok, hajolok, vagy véletlenül automatikusan hasra fekszem, er?set tüsszentek ... stb? Lehet valami baja?

Legjobb válasz: 28 hetes kismama vagyok, keveset híztam eddig. (4,5 kilót)és vékony testalkatú vagyok.

A kérdező hozzászólása: 28 hetes kismama vagyok, keveset híztam eddig. (4, 5 kilót)és vékony testalkatú vagyok.
szia, nem hiszem elvégre azért védi a magzatviz, de azért csak ovatosan minden hirtelan dologgal, és vigyázz rá, de hidd el biztonságban van odabent.30 hetes kismama.
Az ilyen kisebb fizikai hatásoktól tényleg védi a magzatvíz, nem lehet baja.
Nem, nagyon jól védve van õ odabenn :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!