Találatok a következő kifejezésre: Okozhatok véletlenül a (4 db)

Okozhatok véletlenül fájdalmat a babámnak?

Mondjuk, ha hirtelen fordulok, hajolok, vagy véletlenül automatikusan hasra fekszem, er?set tüsszentek ... stb? Lehet valami baja?

Legjobb válasz: 28 hetes kismama vagyok, keveset híztam eddig. (4,5 kilót)és vékony testalkatú vagyok.

A kérdező hozzászólása: 28 hetes kismama vagyok, keveset híztam eddig. (4, 5 kilót)és vékony testalkatú vagyok.
szia, nem hiszem elvégre azért védi a magzatviz, de azért csak ovatosan minden hirtelan dologgal, és vigyázz rá, de hidd el biztonságban van odabent.30 hetes kismama.
Az ilyen kisebb fizikai hatásoktól tényleg védi a magzatvíz, nem lehet baja.
Nem, nagyon jól védve van õ odabenn :)

Mi okozhatja, hogy a babám két hétig egyáltalán nem csuklik, aztán mikor véletlenül rájön a csuklás egy napon belül akár 5- 6 alkalommal is csuklik akár egy órán keresztül?

Hiába adok neki ilyenkor vizet nem segít. Hiába masszírozom nem segít. Csak csuklik és csuklik a babám, de miért???

Legjobb válasz: szia semmi baja nincs, az enyémek is csuklottak örökké, majd ahogy nõl, elhagyja. Én sem szoktam csuklani, csak ritkán, de mikor elkezdem, 3 napon keresztül is tudok csuklani. :) A csuklást a rekeszizom görcse okozza, ami nem fájdalmas, nem kellemetlen, csak neked az hallgatni. Ne aggódj

szia semmi baja nincs, az enyémek is csuklottak örökké, majd ahogy nõl, elhagyja. Én sem szoktam csuklani, csak ritkán, de mikor elkezdem, 3 napon keresztül is tudok csuklani. :) A csuklást a rekeszizom görcse okozza, ami nem fájdalmas, nem kellemetlen, csak neked az hallgatni. Ne aggódj

Olyan mint ha valami csipkedné a méhem 2 napja. Okozhatja az, hogy hétvégén véletlenül nem védekeztünk a pasimmal?

Lényegében nem élvezett belém.De 2 napja szúrkál a méhembe,és a derekamba.Mensimnek csak 27-ikén kell megjönnie.Nem fáztam fel,és folyásom sincs.

Legjobb válasz: Hogy nem élvezett beléd, attól még lehetsz terhes az elõváladéktól is.

Hogy nem élvezett beléd, attól még lehetsz terhes az elõváladéktól is.


Ha véletlenül elütöttem egy sünt, mert kiszaladt elém az útra, akkor a tüskéi okozhatnak defektet? Hogy tudnám leellenőrizni, mekkora a valószínűsége, hogy emiatt durrdefektet kaphatok?

3 tüskét húztam ki a jobb els? gumiból, vízelvezet?be voltak beleállva középen. Nem eresztett le a gumi, legalábbis láthatóan nem.

Legjobb válasz: Ne röhögtess..:D

Ne röhögtess..:D
Rendõrség saját halottjának tekinti. Szerencsétlen rendõrt munka közben érte a halál, amikor a forgalmat akadályozta. Nyugodj Békében Kicsi Sün!
SÜNDÖRSÉG!
Lehet, hogy a kérdezõ nem egy sünt ütött el, hanem egy rendõrt. A rendõr sem tudja kilyukasztani a kereked.
Csak egy génmanipulált sün képes erre.
Hamár egy szegény sünmalacka tüskéje kiluggatná a kereked, az már régen rossz!!!Gondolkozz logikusan!Milyen vastag a gumi fala, és milyen hosszú süni tüskéje!Na ugye!Nincs baj!Ja!És nem reped be a szélvédõ, ha nekiszalad egy szunyog!
A kérdező hozzászólása: Én is sajnáltam de kiszaladt elém, nem tudtam elkerülni. Épp jöttek szembõl is.
LOL
Szegény süni!!!!! :(( R.I.P.
A kérdező hozzászólása: Mert? :D
Azért egy kocsigumi kicsit keményebb a sünnél. :) Simán kibirna egy varrótût is, szétnyomja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!