Találatok a következő kifejezésre: Okozhat mellrákot mellplasztika során beépített (1 db)

NEM!
Mivel a mellrákra hajlamos, vagy ebben szenvedõ nõket a legtöbb helyen nem is engedik plasztikai mûtétre, errõl pontos statisztika igazán nincs. Emiatt a számok jóval kevesebb megbetegedést mutatnak, mint a mellplasztikán át nem esett páciensek esetében. Ez talán azt jelenti, hogy ilyentõl nem kell félni.
A mellplasztika után évente kell ellnörzõ vizsgálatra járni. Így a plasztikázottak megbetegedése gyorsabban kiszûrõdik. Maga az inplantátum nem okoz rákot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Sok helyen jóval olcsóbb a mellnagyobbítás implantátum nélkül. De az implantátum az nem az a műanyag vacak, amit betesznek? Anélkül hogy nagyobbítják?

3

Candice Swanepoel a Victoria's Secret modelljének, kivették a bordáit?

Vagy ..lehetséges hogy valakinek ilyen alakja legyen ?

5

Mellnagyobítás kinek volt? Vagy kinek lesz a jővőben?

Igazából az érdelne nagyon hogy hogy zajlik a részletfizetés

7

Valaki/ tudna egy címet mondani (Budapesten) ahol lézeres kezelést elvégeznek kiskorún is?

Csak seb eltüntetéről illetve halványításról lenne szó (arcról). Egy ilyen kezelés után bent kell maradni a korházban pár napig? Mennyibe kerül körübelül egy ilyen kezelés?

0

Otthon szeretném átszúrni a fülem. Mi kell hozzá? És hogy a legjobb?

Hallottam olyat hogy a tűt melegitsem meg öngyújtóval, meg hogy tegyek a fülem mögé almát, nem tudom pontosan még sohasem szúrtam magamnak..de most szeretném kipróbálni és remélem hogy tudtok benne segíteni. :D

14

Ha 18 évesen felvarratom a melleim akkor nem fognak 10-20 év múlva újra lógni?

17 éves vagyok és tervben van, hogy felvarratom a melleim jövőre. Azonban érdekelne, hogy vajon egy idő után nem fognak e újra lógni. Önértékelési zavaraim vannak és heves hátfájásom .. utálom őket.

4

Szerintetek mekkora lenne az ideális mellméret nekem?

Ahogyan látjátok elég kicsi és szeretném megműtettni de nem akarok nagyon nagyot szerintetek mekkora az amivel nem néznék ki hülyén?Képet is mutathattok.

24

Miért nem tetszik a körülöttem lévőknek, hogy megakarom magam néhány helyen műtettni?

Szeretném megcsináltatni az orromat,a melleimet és a felső állkapcsommal is kezdeni szeretnék vmit,viszont mikor ezt mondtam a barátaimnak teljesen elképedtek és mondták ,hogy jó vagyok úgy ahogy vagyok... Viszont engem zavar ,mert az orrom formája egyáltalán nem szép és még nagy is ,a felső állkapcsom nagyon előrébb áll mint az alsó,a melleim meg csúnyák és lógnak ezért kisebbíteni és felvarratni akarom őket. Mindig is csúfoltak hogy milyen az arcom meg ráadásul nem is vagyok vékony (de ezen már dolgozom),és ezért is mindig bántottak (meg néha most is),és teljesen az agyamra megy már ez ,hogy mindenki piszkál.
Meg az az érdekes hogy jelen pillanatban nem vagyok szép és ha utána megműtettném magam ,meg már minden passzolna akkor meg azért fújolnának le az emberek mert nem nem vagyok "eredeti" és természetes,meg "teljesen jól néztem ki"?Miért nem tudják eldönteni hogy mi van?

5

Ha van egy törés a hasamon köldóktájban azt megtudjak csinalni hogy ne legyen?

3

Lézeres kezeléssel ellehet tüntetni az arcon lévő sebhelyet?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!