Találatok a következő kifejezésre: Okozhat mellrákot mellplasztika során (1 db)

NEM!
Mivel a mellrákra hajlamos, vagy ebben szenvedõ nõket a legtöbb helyen nem is engedik plasztikai mûtétre, errõl pontos statisztika igazán nincs. Emiatt a számok jóval kevesebb megbetegedést mutatnak, mint a mellplasztikán át nem esett páciensek esetében. Ez talán azt jelenti, hogy ilyentõl nem kell félni.
A mellplasztika után évente kell ellnörzõ vizsgálatra járni. Így a plasztikázottak megbetegedése gyorsabban kiszûrõdik. Maga az inplantátum nem okoz rákot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Debreceniek! Van valakinek tapasztalat az ECHO Plasztikai Sebészettel, Dr. Péter Zoltán plasztikai sebésszel kapcsolatban?

Elsősorban az orrplasztika érdekelne. Akinek volt bármi tapasztalat vele kapcsolatban azt kérem írja meg.
Milyen az orvos?
Milyen a munkája?
Mennyiért műt?

0

Ha valakinek fenékimplantátuma van, hogyan kell viszonyulni hozzá egy injekció beadásakor?

De egyáltalán: hogyan ül, fekszik rajta. Milyen veszélyek fenyegetik?

3

Mennyibe kerül egy mellplaszika?

Fogyozni fogok..és mint köztudott a nők előbb mellből fogynak! Nem vagyok dagadt..csak picit több kg van rajtam mint mennyit szeretnék!Most a mellméretem 95/D..de igazából melltartótól függ..ert ugyanúgy jó a 85/b-s is!Na szóval felvarratni szeretném majd..meg implantátumot..persze több dologtol függ...a varrás a föbb dolog amit szeretnék!

4

Plasztikai sebész Győrbe?

Weblap érdekelne :)

1

1 éve leműtöttek egy anyajegyet az arcomról és még mindig csúnya a helye. Mit tegyek?

Van valamilyen lézeres kezelés,vagy valamilyen kíméletesebb kozmetikai eljárás erre?

4

Plasztikázott arcnál melyik vonást örökli a gyermek, a régi vagy az új vonásokat?

12

Valakinek van tapasztalata zsírleszívásról Dr Pukancsiknál?

A tokámról szeretném leszedetni az extra zsírt. Voltam nála konzultáción, rendesnek és profinak tűnt. Viszont nem tudott egy előtte-utána képet sem mutatni. Azt mondta az a géppel amivel ő dolgozik senki másnak nincs az országban és szuper-hiper jó.

1

Van valakinek tapasztalat Dr. Kárász Tamás plasztikai sebésszel kapcsolatban?

Elsősorban az orrplasztika érdekelne. Nagyon sok jót olvastam róla. Érdekelne még, hogy mennyiért műt, van e nála konzultációs díj, illetve ha műt Budapesten akkor hol?
Az interneten nem sikerült pesti elérhetőséget találnom. Aki tud nekem ebben segíteni annak előre is KÖSZÖNÖM.

1

Lelehet szedni műtéttel állról anyajegyet?

8

Van Debrecenben jó orrplasztikai sebész jó áron? De az is érdekelne, hogy ki mennyiért műtette és jól sikerült-e neki? Vagy talán megbánta? És hogy 18 év alatt érdemes-e meg műttetni?

15 éves lány vagyok.Iszonyatosan zavar az orrom..Nem kicsi az önbizalmam,de szoktak érte csúfolni( néha szétverem őket),és nem adok annyira a mások véleményére,hogy meg akarok mindenkinek felelni(mert nem is akarok sose megfelelni mindenkinek)..,de engem NAGYON de NAGYON zavar..Szemből nem zavar,de oldalról ááh..Nagyon meg szeretném műttetni,de nagyon sokba kerül..:/

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!