Találatok a következő kifejezésre: Okozhat mellrákot mellplasztika (1 db)

NEM!
Mivel a mellrákra hajlamos, vagy ebben szenvedõ nõket a legtöbb helyen nem is engedik plasztikai mûtétre, errõl pontos statisztika igazán nincs. Emiatt a számok jóval kevesebb megbetegedést mutatnak, mint a mellplasztikán át nem esett páciensek esetében. Ez talán azt jelenti, hogy ilyentõl nem kell félni.
A mellplasztika után évente kell ellnörzõ vizsgálatra járni. Így a plasztikázottak megbetegedése gyorsabban kiszûrõdik. Maga az inplantátum nem okoz rákot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Plasztika sebészeten mennyibe kerül a keloidos hegek kezelése?

szteroidos injekcióval

8

Plasztikai sebészeten a keloidos szteroid injekciós kezelés kb mennyibe kerül? Mennyire hatásos?

1

Minden férfinak tetszik a szilikon mell?

16

Fülplasztikára TB támogatás?

14 éves lány vagyok, elálló füleim vannak. Nagyon zavar, önértékelési gondjaim vannak emiatt. A családomnak a plasztikai mütétre nem lenne pénze. Milyen feltétlelekkel/milyen esetben lehet rá TB támogatást igényelni?

5

Mekkora Horváth Éva melle?

Hány cc-s Horváth Éva műcicije?Tudjátok esetleg?

5

Hány kobcentis Jennifer Lopez fenékimplantátuma? Igaz, hogy 300 cc-s a legnagyobb, amit be lehet rakni? Valakinek tapasztalata? :-)

11

A szájfeltöltés mennyibe kerül?

15

Letezik olyan szor eltavolitas ami utan soha tobbet nem no vissza az? Hol, hogy kell utanna nezni?

13

Mennyire látszik meg a nyoma az anyajegynek az orromon ha eltávolíttatom?

4

Mellkorrekciós műtétet áll a TB?

Volt egy műtétem, mely során eltávolítottak egy részt a jobb mellemből, ezáltal nem egyforma a kettő. Szeretném tudni, hogy hol csinálnak mellkorrekciós műtétet, amit a TB áll, mivel nekem nincs ennyi pénzem, de nagyon zavaró, hogy nem egyforma a két mellem. Köszi

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!