Találatok a következő kifejezésre: Okozhat hasfájást babámnak, ha (4 db)

Okozhat e hasfájást a babának, ha babot ezsek?

Legjobb válasz: nem. az emésztés közben lépnek fel gondok, az okozza a hasfájást. õ nem emészti a babot.

nem. az emésztés közben lépnek fel gondok, az okozza a hasfájást. õ nem emészti a babot.
Szerintem pedig okoz. Nem véletlenül mondják hogy semmi olyat ne egyél ne igyál amég szoptatsz.
Én csak a saját tapasztalatomra tudok hagyatkozni.Az én kislányom 4 hónapos és születése óta mindent eszek amit elvileg "tilos".Káposzta, karfiol, szilva és még sorolhatnám.Nála hála istennek nem okoz semmi panaszt, csak jókat pukizik tõle:)
Szerintem nem érdemes kockáztatni.Én pacalt ettem és másnap vihettem az orvoshoz kiütésekkel.Rögtön azt kérdezte nem ettem-e fûszereset!Na bumm..szidtam is magam rendesen!

Okozhat hasfájást a babámnak, ha én uborkát meg cseresznyét eszek?

Vagy ezek nem puffasztó ételek?

Legjobb válasz: Nem egyszerre ettem.Szoptatok.

A kérdező hozzászólása: Nem egyszerre ettem.Szoptatok.
Az uborkáról még nem hallottam, de a cseresznye az puffaszt. Mindenképpen hatással lesz a babádra is, hogy mit eszel. Persze ha szoptatsz.
Szerintm nyugodtan egyél. 17 hetes kislány anyukája
Az uborkáról én sem hallottam még, de a cseresznye az tuti puffaszt.(Tapasztalat) Abból vagy nagyon keveset egyél, vagy pedig inkább most kerüld.
Én mindig arra figyelek, hogy ami engem puffaszt attól a babának fájni fog a pocija, ezért azokat még szoptatok nem eszem. Persze attól is függ, hogy hány hónapos a babád. Ki kell tapasztalni, mert nem mindenkire ugyanaz a jellemzõ. Nálam nem okozott gondot.

Okozhat-e a Beba HA tápszer hasfájást a babának?

A kisfiam tegnap óta kap kiegészitésnek tápszert,és azóta sokat sir. Nem akarja elfogadni a cicit,csak hosszabb sirás után,miközben folyamatosan feszeleg.Melyik lehetne jobb tápszer?

Legjobb válasz: Az én fiamnak is fájt a hasa a BEBA HA-tól, kiváltottunk a Milupa Milumil HA1-es tápszerrel és attól semmi baja nem volt. Sõt a nagyfiam is hasfájós volt a BEBA-tól.

Az én fiamnak is fájt a hasa a BEBA HA-tól, kiváltottunk a Milupa Milumil HA1-es tápszerrel és attól semmi baja nem volt. Sõt a nagyfiam is hasfájós volt a BEBA-tól.
A bukásnak nincs köze a tápszerhez.A picik gyomorszája még nem elég fejlett és sokszor nem záródik rendesen, ilyenkor vissza jön több-kevesebb gyomortartalom.Evés után 1 óra múlva is jelentkezhet, 18 hónapos korig elhúzódhat.A hozzátáplálás idején javulás következhet be.Érdemes beszélned a gyerekorvosoddal és vagy tápszersûrítõt(Sinlac, Nutrilon) ír fel vagy antireflux tápszert.Mi a BEBA HA/AR-t használtuk 7 hónapos koráig.
Tápszerre való átállás és a tápszerváltás is megviselheti a babákat.A tápszertõl sûrûbb lesz a széklete és ezért akár hasfájása is lehet.2 evés közt gyakran kínáld meg vízzel, hogy ne legyen olyan sûrû a beleiben a táplálék.
A BEBA HA tápszertõl a kislányomnak is fájt a hasa, most a BEBA HA Start Aktív-ot kapja és azóta nincs gond viszont a cicit már Õ sem szívesen fogadja el.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Lehet, hogy a tápszer miatt bukik rengeteget?


Ha szénsavas üdítőt iszom okozhat ez hasfájást a babámnak?

Legjobb válasz: szia,szoptatás alatt igen.

szia, szoptatás alatt igen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!