Találatok a következő kifejezésre: Okozhat e hogy a (47 db)

Kedves Doktor úr! Vitagyn c-t szeretnék hosszabb ideig használni. Ezt már megbeszéltem orvossal visszatérő panaszaim miatt. A napokban nikkel allergiát mutattak ki nálam. Lehetséges-e, hogy a krémben lévő ezüst problémát okozhat használat közben, és épp e

Kedves Doktor úr! Vitagyn c-t szeretnék hosszabb ideig használni. Ezt már megbeszéltem orvossal visszatérő panaszaim miatt. A napokban nikkel allergiát mutattak ki nálam. Lehetséges-e, hogy a krémben lévő ezüst problémát okozhat használat közben, és épp ez tartja fenn a kellemetlen (égő viszkető érzetet)? Más fémre allergiát nem találtak. köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen ritka az, hogy nikkel allergia esetében az ezüstre is túlérzékeny lenne. Amennyiben csak a nikkelre igazolták az allergiát, akkor alkalmazhatja a Vitagyn C-t. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen ritka az, hogy nikkel allergia esetében az ezüstre is túlérzékeny lenne. Amennyiben csak a nikkelre igazolták az allergiát, akkor alkalmazhatja a Vitagyn C-t. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor úr! Vitagyn c-t szeretnék hosszabb ideig használni. Ezt már megbeszéltem orvossal visszatérő panaszaim miatt. A napokban nikkel allergiát mutattak ki nálam. Lehetséges-e, hogy a krémben lévő ezüst problémát okozhat használat közben, és épp e

Kedves Doktor úr! Vitagyn c-t szeretnék hosszabb ideig használni. Ezt már megbeszéltem orvossal visszatérő panaszaim miatt. A napokban nikkel allergiát mutattak ki nálam. Lehetséges-e, hogy a krémben lévő ezüst problémát okozhat használat közben, és épp ez tartja fenn a kellemetlen (égő viszkető érzetet)? Más fémre allergiát nem találtak. köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen ritka az, hogy nikkel allergia esetében az ezüstre is túlérzékeny lenne. Amennyiben csak a nikkelre igazolták az allergiát, akkor alkalmazhatja a Vitagyn C-t. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen ritka az, hogy nikkel allergia esetében az ezüstre is túlérzékeny lenne. Amennyiben csak a nikkelre igazolták az allergiát, akkor alkalmazhatja a Vitagyn C-t. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Érdeklődnék, hogy a Premens tabletta szedése ajánlott-e olyan időszakban, amikor még nincs terhesség, de bármikor létrejöhet? Nem okozhat-e problémát a barátcserje ha akkor is szedem, amikor már teherbe estem, de még nem tudok róla?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény ilyen esetekben is bátran használható. Amennyiben azonban a várandósság igazolódik, a szedést javasolt felfüggeszteni.

Tisztelt Hölgyem! A készítmény ilyen esetekben is bátran használható. Amennyiben azonban a várandósság igazolódik, a szedést javasolt felfüggeszteni.
Próba cseresznye...
A GYIK keresõben bal oldalon legalul írd be: etanol Garantáltan megtalálod a választ.
nem okoz gondot a motornak de etanolal mindenképp minden kocsinál nõ a fogyasztás
Gondot nem okoz, mert lényegében az átalakító is csak szoftveres változást csinál. Akár 100%-os etanolt is tankolhatnál bele átalakító nélkül, csak akkor indítási gondjaid lehetnek, és jelentõsen romolhat a menetteljesítmény, de ezek nem maradnak tartósan, ha ismét benzint tankolsz, el is múlnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

5 hete vették le a spirálom, március óta volt fönt. Már 4-napja késik, pozitív lett a teszt. Nem lehet baj, hogy nem tisztultam még ki. Okozhat-e kárt a terhesség alatt?

Márciusban,miel?tt felrakták volna a spirálom,eltelt 3-hónap tisztulás.

Legjobb válasz: Szerintem nem okoz gondot.

Szerintem nem okoz gondot.
Nem hinném, hogy gondot okozna, de említsd meg az elsõ vizsgálatnál, jobban odafigyelnek. Gratulálok!
Szerintem sem okozhat bajt. Édesanyám úgy lett ikerterhes, hogy bent volt a spirál, és nem is távolították el. A szülészorvos még viccesen meg is jegyezte, hogy az elsõszülött fiú a kezében hozta magával a "beépült" spirált...
Szia. Nekem is van ismerosom aki spirallal maradt terhes es megtartotta a babat aki mellesleg egeszseges. Ugyhogy ne aggodj...:-))).Boldog babavarast:-))
Lehet hogy tudatlan vagyok, de a spirál után miért kell "tisztulni"? Valamilyen hormonális anyag bent marad? Az csak egy kis fütyfürütty, ami meggátolja a spermák bejutását, nem? Ha hülyeséget beszélek, akkor bocsi, az lenne a gond ha még bent lenne a spirál, és görcsölnél iszonyúan.Szóval szvsz legyél nagyon boldog és gratula! :-)

Tisztelt Főorvos Úr! Évek óta szenvedek visszatérő hüvelygyulladással. A vérzésem most múlott el. Elkezdtem használni a Vitagyn C krémet, most tartok a harmadik adagnál. Azt szeretném megkérdezni, hogy okozhat-e irritációt a krém? Ugyanis eléggé száraz a

Tisztelt Főorvos Úr! Évek óta szenvedek visszatérő hüvelygyulladással. A vérzésem most múlott el. Elkezdtem használni a Vitagyn C krémet, most tartok a harmadik adagnál. Azt szeretném megkérdezni, hogy okozhat-e irritációt a krém? Ugyanis eléggé száraz a külső nemi szervem, és elkezdett most viszketni. Egy hónapja elkezdtem a cikatridina kúpot, de most abbahagytam a vitagyn c miatt. Folytassam a kúrát, vagy hagyjam abba a vitagyn c-t, mert érzékeny lehetek rá? Köszönettel: Katinka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyszárazság a legfőbb panasz, akkor a Cikatridina kúpot javasolt használni elsősorban. A tünetek alapján lehetséges az irritáció, de erre csak vizsgálatot követően lehet pontos választ adni, hiszen az ok fertőzés is lehet, amire már más kezelés szükséges! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyszárazság a legfőbb panasz, akkor a Cikatridina kúpot javasolt használni elsősorban. A tünetek alapján lehetséges az irritáció, de erre csak vizsgálatot követően lehet pontos választ adni, hiszen az ok fertőzés is lehet, amire már más kezelés szükséges! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Évek óta szenvedek visszatérő hüvelygyulladással. A vérzésem most múlott el. Elkezdtem használni a Vitagyn C krémet, most tartok a harmadik adagnál. Azt szeretném megkérdezni, hogy okozhat-e irritációt a krém? Ugyanis eléggé száraz a

Tisztelt Főorvos Úr! Évek óta szenvedek visszatérő hüvelygyulladással. A vérzésem most múlott el. Elkezdtem használni a Vitagyn C krémet, most tartok a harmadik adagnál. Azt szeretném megkérdezni, hogy okozhat-e irritációt a krém? Ugyanis eléggé száraz a külső nemi szervem, és elkezdett most viszketni. Egy hónapja elkezdtem a cikatridina kúpot, de most abbahagytam a vitagyn c miatt. Folytassam a kúrát, vagy hagyjam abba a vitagyn c-t, mert érzékeny lehetek rá? Köszönettel: Katinka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyszárazság a legfőbb panasz, akkor a Cikatridina kúpot javasolt használni elsősorban. A tünetek alapján lehetséges az irritáció, de erre csak vizsgálatot követően lehet pontos választ adni, hiszen az ok fertőzés is lehet, amire már más kezelés szükséges! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyszárazság a legfőbb panasz, akkor a Cikatridina kúpot javasolt használni elsősorban. A tünetek alapján lehetséges az irritáció, de erre csak vizsgálatot követően lehet pontos választ adni, hiszen az ok fertőzés is lehet, amire már más kezelés szükséges! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Valami zörög a laptopomban, hogyan lehetne kiszedni, okozhat-e bajt?

Valahol a cd-olvasó környékén zörög valami alkatrész amikor megmozdítom. Próbáltam kirázni, de nem sikerült.

Legjobb válasz: Ne hari meg érte, ha a kérdésed stílusában válaszolok ,kiszedni úgy lehetne hogy leszeditek a burkolatát a gépnek,ha már kirázni nem lehet és okozhat e bajt,igen okozhat.Szép napot.

Ne hari meg érte, ha a kérdésed stílusában válaszolok , kiszedni úgy lehetne hogy leszeditek a burkolatát a gépnek, ha már kirázni nem lehet és okozhat e bajt, igen okozhat.Szép napot.

Kivehetik e úgy valakinek az epehólyagját, hogy még be van gyulladva? Anyukámnak így vették ki, és most nincs túl jól. Okozhat-e komplikációkat az, hogy nem várták meg, hogy teljesen lehúzódjon a gyulladás,

Legjobb válasz: Szia! Igen kivehetik. Valószínûleg sürgõs volt a mûtét, ezért csinálták meg. Gondolom megpróbálták megszûntetni a gyulladást, de nem sikerült teljesen. Milyen módszerrel történt a mûtét? A mûtét után elég rosszul néz ki a beteg (tapasztalatból mondom, mert láttam ilyet). Az elsõ egy-két nap után lényegesen javulni fog. Elvileg nem okozhat problémát, hiszen eltávolították a gyulladt részt. Jó egészséget anyukádnak.

Szia! Igen kivehetik. Valószínûleg sürgõs volt a mûtét, ezért csinálták meg. Gondolom megpróbálták megszûntetni a gyulladást, de nem sikerült teljesen. Milyen módszerrel történt a mûtét? A mûtét után elég rosszul néz ki a beteg (tapasztalatból mondom, mert láttam ilyet). Az elsõ egy-két nap után lényegesen javulni fog. Elvileg nem okozhat problémát, hiszen eltávolították a gyulladt részt. Jó egészséget anyukádnak.
A kérdező hozzászólása: Laparoszkópos. Köszi a választ, remélem minden OK, várjuk a patológiai eredményt.

A Gestomix fogamzásgátló okozhat-e hasfájást? Valamint ehez kapcsolódik, hogy a meg nem kezdett leveleket vissza veszi-e a gyógyszertár?

Legjobb válasz: Minden fogamzásgátló okozhat fejfájást. Visszaveszi, mert veszélyes hulladék, de nem adják vissza a pénzt.

Minden fogamzásgátló okozhat fejfájást. Visszaveszi, mert veszélyes hulladék, de nem adják vissza a pénzt.
