Találatok a következő kifejezésre: Okozhat a olyat, hogy a (31 db)

Sperma viszgálaton kiderült a férjemnél, hogy a fej forma nem olyan mint amilyennek kell lennie. Gondot okozhat?

Ez okozhat esetleg problémát,lassan 1 éve probálkozunk.?különben minden mást rendben találtak.

Legjobb válasz: teratozoopsermiának hívják , és igen sajnos a férfi meddõség okai között található az alaki rendellenesség.

teratozoopsermiának hívják , és igen sajnos a férfi meddõség okai között található az alaki rendellenesség.

Okozhat valakinek olyan tünetet a fogamzásgátló, hogy a melléből valami váladék jöjjön?

Nekem a mellemb?l valami váladék jön nagyon megijedtem mit?l lehet ez. Mással is el?fordult. Nem magától jön, csak masszíroztam és úgy.

Legjobb válasz: Akarom kérdezni "mással is elõfordult már?" nem kijelenteni akartam!

A kérdező hozzászólása: Akarom kérdezni "mással is elõfordult már?" nem kijelenteni akartam!
hát én még ilyenröl nem hallottam. az én mellemböl nem jön semmi. sztem kérdezed meg a nögyogyit, h normális e. Lehet h az, csak nálam még nem fordult elö
Szia! Én nem szedek fogamzásgátlót, és remélem terhes sem vagyok, de már nekem is volt hogy jött belõle valami, de csak akkor, ha megnyomtam egy kicsit. Nem tudom, remélem, hogy természetes, és semmi baj, de ha megtudsz róla valamit, akkor írd meg, mert érdekelne!
Hmm, tudtommal a mell önvizsgálata során azt is kell nézni, nem e jön véletlenül a melbõl váladék, a mell daganata okozhat ilyet. Így én azt javasolnám, mindenképp menj el vele nõgyógyászhoz.
Nem jöhetne elvileg belõle váladék, mielõbb nézesd meg.
igen elõfordulhat!én pl.yasminelle fog.gátlót szedek és a tájékoztatóba felvan tüntetve h.elõfordulhat:(
Ugyan nem mai a kérdés, de velem elõfordult, hogy kb. 1 hónapig szedtem egy bizonyos típusú antipszichotikumot (Amitrex), és után több mint fél éven át folyt a tej a mellembõl! Bizonyítottan emiatt, és nem állt el tejelapasztó gyógyszer (Bromocriptin) kúrára sem. Lehet, hogy valakinek meg sem fordul a fejében, ha ezt is szed, rögtön a fogamzásgátlóra gyanakszik, mert logikusabb, de sajnos több antipszichotikum is okozhatja ezt (nálam a Risperdal is ezt okozta, de az kisebb mértékben).

Létezik olyan, hogy a sárgarépára, vagy a krumplira allergiás valaki, vagy okozhat ételintoleranciát?

Legjobb válasz: Igen, elvileg mindenre kialakulhat allergia, vagyis hogy a szervezet elutasítja amit normál esetben nem. Ha van már más allergia, akkor az azzal rokon fajba tartozó dolgokra keresztallergia, pl. az aprógyümölcsöknél ha van eper, akkor kialakulhat szederre...stb. De nagyon ritka szerintem a sárgarépa, krumpli, ha igen, inkább intolerancia. Ha kisbabáról van szó, még lehet fejletlen a feldolgozórendszere, min 2 hét kihagyás és késõbb kellene próbálkozni.

Igen, elvileg mindenre kialakulhat allergia, vagyis hogy a szervezet elutasítja amit normál esetben nem. Ha van már más allergia, akkor az azzal rokon fajba tartozó dolgokra keresztallergia, pl. az aprógyümölcsöknél ha van eper, akkor kialakulhat szederre...stb. De nagyon ritka szerintem a sárgarépa, krumpli, ha igen, inkább intolerancia. Ha kisbabáról van szó, még lehet fejletlen a feldolgozórendszere, min 2 hét kihagyás és késõbb kellene próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: kisbabáról van szó.hányással és hasmenéssel kezelték a fertõzõ osztályon, de minden eredménye negatív.most jöttem rá, hogy akkor hány ha krumplit, vagy répát eszik. köszönöm a választ!

Tisztelt Doktor Úr! Sajnos 8 hetesen elhalt a terhességem, műszeresen fejezték be. Keresem az okokat, így találtam olyan cikkeket, hogy a körömvirág vetélést okozhat. A terhesség alatt aranyér problémám volt. Erre ittam 3-4 napig 1-1 pohár körömvirág teát

Tisztelt Doktor Úr! Sajnos 8 hetesen elhalt a terhességem, műszeresen fejezték be. Keresem az okokat, így találtam olyan cikkeket, hogy a körömvirág vetélést okozhat. A terhesség alatt aranyér problémám volt. Erre ittam 3-4 napig 1-1 pohár körömvirág teát és a nőgyógyászom javaslatára Proktis-m kúpot 3 napig, amiben szintén van körömvirág. Ennyi mennyiség okozhat magzati elhalást?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen formában és mennyiségben a körömvirág nem okozhat vetélést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen formában és mennyiségben a körömvirág nem okozhat vetélést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Sajnos 8 hetesen elhalt a terhességem, műszeresen fejezték be. Keresem az okokat, így találtam olyan cikkeket, hogy a körömvirág vetélést okozhat. A terhesség alatt aranyér problémám volt. Erre ittam 3-4 napig 1-1 pohár körömvirág teát

Tisztelt Doktor Úr! Sajnos 8 hetesen elhalt a terhességem, műszeresen fejezték be. Keresem az okokat, így találtam olyan cikkeket, hogy a körömvirág vetélést okozhat. A terhesség alatt aranyér problémám volt. Erre ittam 3-4 napig 1-1 pohár körömvirág teát és a nőgyógyászom javaslatára Proktis-m kúpot 3 napig, amiben szintén van körömvirág. Ennyi mennyiség okozhat magzati elhalást?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen formában és mennyiségben a körömvirág nem okozhat vetélést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen formában és mennyiségben a körömvirág nem okozhat vetélést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A fejfájás okozhat olyat, hogy húzó érzést érzek a számban? Nem hányinger, meg szédülés, hanem olyan fura.

jöv? csütörtökön kell megjönnie, 1,5 éve szedek foggátlót...sose fájt még a fejem, de most már vagy 1,5 hete fáj a homlokom inkább meg a fejem teteje...olyan nyomottan...azt mondják az id? miatt...remélem hogy csak emiatt érzem ezt a hülye érzést...

Legjobb válasz: Én frontos vagyokésolyankor migrénem van és lehet tényleg a front mert én is érzem,

Én frontos vagyokésolyankor migrénem van és lehet tényleg a front mert én is érzem,

Nőkben a túlzott tesztoszteron termelődés okozhat olyat, hogy nincs peteérés?

Főleg pcos betegséggel küzdők véleménye/tapasztalata érdekel.Összefüggésbe hozható a két dolog?

Legjobb válasz: Persze.

Persze.
Igen, de a PCOS nem emelkedett tesztoszterontol van. Nekem már van peteérésem idövel mégis hosszabban a ciklusom é sajnos nem is esek teherbe spontán
Okozhat, de a PCOS-nél mind a kettõ csak következmény. Nem azért nincs peteérés, mert magas az androgénszint.

Van olyan vírus, hogy Kinf of defender? Ha igen, az milyen károkat okozhat a gépemen?

Valami mailt kaptam valakit?l, amiben arra utaló szöveg volt, hogy egy ilyen vírussal megfert?zte a gépemet. Csináltam vírusírtást, talált is valamit. Tehetett kárt a gépemben?
Ez szerintem csak egy rémhír.Méghozzá elég buta...
Én sem látom alapját, sosem hallottam róla. De az epilepsziánál fontos, hogy puha helyen legyen a beteg, fõleg a fejét kell védeni, a szájába tenni egy géztekercset, hogy ne rágja el a nyelvét, nem szabad lefogni, mert eltöri saját csontjait. A roham 3-4 percig tart, és fél óra a teljes feltisztulás. De aki átéli a rohamot, az nem tud semmit tenni, tudattalan lesz. Ne félj, ilyenrõl még sosem hallottam!!
Ennyi erõvel "buta emberek" mondthatják azt is, hogy rákot, agyvérzést, szívinfarktust...lehet kapni terhességtõl, mert pl.ezer nõbõl egynél elõfordult, de az sem a terhességtõl, hanem egyéb élettani gondokból adódóan alakult ki. Ne aggódj ilyenen. Felesleges. Én is sokat vagyok egyedül, mert a férjem 3 mûszakban dolgozik, de nem gondolok semmi rosszra. Inkább irogatok neked és másoknak, és persze sokat olvasok a terhességrõl, a testünkön végbemenõ változásokról stb. Te is tedd inkább ezt és élvezd minden percét ennek a nagyszerû állapotnak. :-) Üdvözlettel: Kriszta, egy 14 hetes kismama
Ha te ezt elhiszed akkor talán amit tehetsz az az hogy 40 hétik lehetõleg az ágyban vagy a fotelban ülve egy jókora gézpójával a szádba/tudod a nyelved/ várod az idõ mûlását.pá

Okozhat olyan problémát a fogamzásgátló hogy nem jön meg vagy terhes vagyok?

Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, főleg anyukákhoz, hogy el kezdtem szedni egy új gyógyszert 3 hónapja előtte évekig szedtem egyfajtát és soha semmilyen problémám nem volt a menszeszemmel és a fájdalmakkal sem. Viszont most hogy váltottam az első adag után normálisan megjött a vérzésem viszont a második adag után nem jött meg egyáltalán.Egy hétig szedtem antibiotikumot de csak kb 2 szem gyógyszert vehettem be egyidejüleg az antibiotikummal mert pont elfogyott az a havi adag. Elment az orvoshoz de még nem látott semmit azt mondta lehet terhesség csak még nagyon korai.2 napra rá csináltam tesztet és negatív volt. Most megint meg kellene hogy jöjjön de nem igazán érzek rá jelet viszont gyakran fáj a fejem szédülök és hányingerem is van. Elég változékony a hangulatom és kb.3szor volt barna pecsételésem. Ha nem jön meg a hétvégén hétfőn megyek megyek az orvoshoz. Mit gondoltok lehetek terhes?

Legjobb válasz: Azt szokták mondani a nõgyógyászok, hogy 2 gyógyszer váltása között használjunk már fogamzásgátló módszert. Ebbe benne van az, hogy nem kizárt... Hétfõig csinálj még tesztet, hátha...

Azt szokták mondani a nõgyógyászok, hogy 2 gyógyszer váltása között használjunk már fogamzásgátló módszert. Ebbe benne van az, hogy nem kizárt... Hétfõig csinálj még tesztet, hátha...
már helyett mást akartam írni ;)
A teszt vagy a doki tud választ adni a kérdésedre!
